mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid

Højskole i Udlandet

Oplevelser bliver større, når vi deler dem!

Nysgerrig på verden, dig selv og andre? 

Vil du opleve verdens fantastiske kontraster, udvikle dig personligt og mærke et ubeskriveligt og unikt sammenhold med andre danske unge?

Vi har specialudviklet en rejse for unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr. De mange planlagte udflugter og aktiviteter på rejsen giver dig både de største highlights på destinationerne, og sørger også for at du får lov at opleve landet og kulturen ”bag facaden”.

Mere end 20.000 tidligere deltagere på Højskole i Udlandet har fortalt os, præcis hvilke eventyr der er de bedste, og på deres anbefaling har vi sammensat vores højskolerejser. Der er altid en dansk rejseleder med på hele rejsen, som har styr på alt det praktiske, hjælper med aktiviteter og ikke mindst arbejder med at styrke fællesskabet.

Vi lægger stor vægt på, at undervisningen er brugbar og relevant for dig, og styrker dine kompetencer og giver afklaring for dig om din fremtid. 

I friperioder og på fridage er det dig selv og din fantasi der bestemmer, hvordan tiden skal bruges sammen med resten af holdet eller i mindre grupper. 

”Som rejseleder får jeg lov at følge unge på deres livs indre og ydre rejse. Den er enorm den udvikling, der finder sted i løbet af de måneder, de er afsted, og det er i høj grad denne udvikling, der driver mig. Jeg tror på, at rejser gør os til bedre mennesker. Vi udvider vores horisont og bliver mere bevidste, tolerante og forstående over for kulturer, miljøproblematikker og sociale sammenhænge. At kunne være med til at give de unge en bredere verdensforståelse og et dybere personligt fundament, er klart min største motivation. Og så findes der ikke noget federe end at se overraskelsen og fascinationen i deres øjne, når de oplever noget for første gang." - Sara Helmark, rejseleder Dansk Studie Center

Gå på oplevelse herunder og find ud af, hvilken højskole i udlandet der passer til dig!

Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden