Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Maldiverne

Pop Up Følg destination:

Maldiverne er en stor øgruppe i Det Indiske Ocean, hvor du finder den udsigt, vi kender fra de eksotiske reklamer.

Perfekte kridhvide sandstrande, krystalklart og turkisblåt vand, farverige fisk og svajende kokospalmer er hverdag på Maldiverne.

Du bliver hurtigt en del af en lille selvforsynende ø, hvor alle kender alle og hvor turismen først for nyligt er kommet til. Fiskeriet præger kulturen og du oplever på tæt hold, hvordan livet udfolder sig på en ø, der ikke er større end at du kan gå den rundt på en halv time. Gaderne er belagt med sand, der indbyder til, at du smider skoene ved ankomsten og først tager dem på, når du igen er klar til at forlade øen. Stemningen er så afslappet, at du efter få dage vil være kommet så langt ned i gear, at du for alvor forstår begrebet ø-tid. En tid, hvor det, vi ikke når den ene dag, måske nås den næste.

På Maldiverne finder du også en enestående verden under havets overflade med unikke koralrev og fisk i alle regnbuens farver. Kæmpestore rokker og små hurtige revhajer er også en naturlig del af snorkelturen. Tag på fisketur med de lokale, sejl ud i solnedgangen omgivet af vilde delfiner eller nyd en BBQ på en nærliggende øde ø. Kom tæt på lokalbefolkningen med et besøg på en af de lokale skoler, oplev en ægte maldivisk aften med musik og dans, smag på det maldiviske køkken eller udfordr de lokale i en fodbold- eller volleykamp.

Når du først har været en del af dette idylliske ø-samfund, mødt den charmerende befolkning og prøvet den simple livsstil, er det svært at tage derfra igen!

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Bountrystrand og ø-kultur på Maldiverne
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden