mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Hej, vil du se vores video? Så angiv markedsføringssamtykke her: Cookie samtykke

Ansigterne ude i verden

Der er altid inspirerende og rejseerfarne danske rejseledere på alle rejser med Dansk Studie Center.

Når du rejser med Dansk Studie Center, har du altid en dansk rejseleder med på hele din rejse.

Vores rejseledere sørger for at hjælpe til at skabe tryghed og overblik på rejsen. De sørger for, at program og det praktiske kører. De koor­dinerer og informerer om alt fra transport til overnatning og dags­ture. De står også altid klar med råd og tips, når du skal planlægge weekend­erne eller friperioderne. 

Derudover er de også din garanti for hjælp og støtte, hvis der skulle opstå sygdom eller nødsituationer.


Fællesskab og samarbejde er omdrejningspunktet for vores rejser, men et godt sammenhold kommer ikke af sig selv, og derfor har vores rejse­ledere stort fokus på teambuilding og forventningsafstemning i starten af rejsen.  De hjælper jer med at sætte spille­reglerne på plads, og at sætte gruppens fælles værdier og mål, så I sikrer, at der er plads til alle. Gennem hele turen hjælper rejselederen jer med at styrke fælles­skabet, så alle trives og hjælper hinanden med at hånd­tere udfordring­er sammen

Vores rejseledere har ikke kun samlet en del stempler i passet. De brænder også for at dele deres rejseerfaring med dig. 


Under din rejse giver de dig inspiration til, hvordan du bedst møder og forstår landenes forskellige kulturer. Du får en berejst, guidende mentor, der hjælper dig med nye perspektiver på verden og måske endda på dit liv. 


Rejselederen står altid klar til at hjælpe med individuelle råd og sparring. Undervejs på rejsen holder rejselederen blandt andet individuelle samtaler, der sikrer at du trives og har plads til at udvikle dig. Sammen med gruppen sørger rejselederen for, at du får en rejse, hvor du både udfordrer dig selv og definerer dine grænser.   


Lederne fortæller:

For mig er rejseledertitlen et privilegie der giver mig lov til at folde verden ud for mine deltagere. For mig er det vigtigt at der er fokus på at vi er gæster i andre kulturer og jeg sørger altid for, at der er respekt og åbenhed for hvor anderledes livet kan leves, alt efter hvor i verden man har ophav. Rejselederlivet giver mig frihed og muligheden for at møde unge mennesker der inspirerer mig og udfordrer mig til at være den bedste version af mig selv. Lige så meget jeg håber de bliver inspireret af, hvordan jeg har valgt at forme mit liv, udenfor Danmark, bliver jeg inspireret af deres værdier og verdenssyn. Det er for mig en symbiose af at lære og lære fra sig, og jeg får lov til at udvikle mig sammen med mine grupper.

- Aviaja Nørskov-Nielsen, rejseleder Dansk Studie Center


Som rejseleder får jeg lov at følge unge på deres livs indre og ydre rejse. Den er enorm den udvikling, der finder sted i løbet af de måneder, de er afsted, og det er i høj grad denne udvikling, der driver mig. Jeg tror på, at rejser gør os til bedre mennesker. Vi udvider vores horisont og bliver mere bevidste, tolerante og forstående over for kulturer, miljøproblematikker og sociale og politiske sammenhænge. At kunne være med til at give de unge en bredere verdensforståelse og et dybere personligt fundament, er klart min største motivation. Og så findes der ikke noget federe end at se overraskelsen og fascinationen i deres øjne, når de oplever noget for første gang." 

- Sara Helmark, rejseleder Dansk Studie Center


"Det er ualmindeligt inspirerende at rejse med unge fra hele landet. Jeg lærer altid noget nyt, både om mig selv, og om hvad alle disse fantastiske unge kan og vil give til hinanden og verden. Hvis jeg samtidig kan støtte dem, når de finder mod, de ikke vidste, de havde. Og inspirere dem til at møde verden med respekt, nysgerrighed, selvstændighed og positivitet, så vi sammen griner højt og funderer over den verden, vi lever i – så har jeg slet ikke lyst til at tage hjem."  

- Anne Skriver, rejseleder Dansk Studie Center

Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Ditte Bruntse Rasmussen
Navn:
Ditte Bruntse Rasmussen
Jobtitel
Kontor, Rejseleder
Webtype:
Kontor, Rejseleder
Beskrivelse:
Ditte elsker at udforske verden igennem aktiviteter og sport, da hun mener at man lærer folk bedst at kende, når man deler hvad man elsker med hinanden. Hun har blandt andet arbejdet for USAs og Englands håndboldforbund, hvor hun har trænet ungdoms- og seniorhold, spillet amerikansk fodbold i Utah, surfet på Hawaii, klatret og rapellet i Costa Ricas vandfald og river raftet på Bali. Ditte elsker at udforske kulturer og synes det er mest spændende at være omringet af mennesker, som er opvokset med andre meninger og holdninger end hende selv. Det giver hende mulighed for at forstå andres synspunkt og skabe relationer.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Nynne Mors
Navn:
Nynne Mors
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Nynne er 32 år, og har en bachelor i at lave tegnefilm. Derfor kan du tit finde hende med en skitsebog og blyant i hånden, i gang med at indfange mindeværdige øjeblikke på papir. Hun elsker at rejse, og glæder sig til at dele dejlige grin og gode stunder med deltagerne. Hun vil gøre sit for at de får en fantastisk rejse. Hun går op i at skabe et fantastisk sammenhold i gruppen, da en god gruppedynamik er essentiel for den personlige udvikling. På hendes rejser elsker hun at møde nye kulturer, møde de lokale og bruge lang tid ude i den smukke natur. Hun har rejst i mange forskellige lande, og har blandt andet: lavet tegnefilm i New Zealand, været på danseturné i Mexico, boet hos værtsfamilier i USA, arbejdet med gadebørn på Fillipinerne, og backpacket på Bali og i Malaysia.
Nynnes Motto: “We don´t see things as they are, we see them as we are.”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Line Uttenreitter
Navn:
Line Uttenreitter
Jobtitel
Rejseleder, Underviser
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Line Utte er rejseleder og underviser i Sport & Personligt drive. Utte har rejst med DSC i en årrække med bl.a. 3 ture jorden rundt. Hun søger (hverdags)eventyr så ofte som muligt med sin lille familie, Thomas, som hun også er rejseleder sammen med og hendes lille, berejste datter Elva Sol. Utte glæder sig til at rejse med deltagerne, vise dem verden, gå i flow sammen, grine og lege, opbygge relationer og udvide indre- og ydre horisonter.
Når Utte ikke er rejseleder lever hun et fedt puslespilsliv med mange bolde i luften, der handler om at nyde hver evig eneste dag. Livsnyderi er key og det tager Utte med på rejsen og deler gavmildt ud af. Utte arbejder som smykkedesigner, med SoMe og med alt muligt andet – hun griber muligheder når de opstår.
Uttes motto: "Replace fear of the unknown with curiosity" & ”Når du møder verden med smil – smiler verden tilbage” (og livet bliver sjovere og nemmere).
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Brian Nymann Jensen
Navn:
Brian Nymann Jensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Brian har været rejseleder for Dansk Studie Center på de fleste af destinationerne. Han har tidligere rejst i det meste af verden i både korte og mere længerevarende perioder. Han har primært rejst rundt i Asien, hvor han også har været bosat. Som menneske kan Brian godt lide det mere afslappede syn på livet, som man oftest ser ude i verden.

Brians motto: "Den korteste vej mellem to mennesker er et smil :)"
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Sara Helmark
Navn:
Sara Helmark
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Sara har rejst i store dele af verden, hvoraf hun de seneste par år har levet som digital nomade og rejseskribent med jævnlige udskift af land og lokalitet. Inden da gik tiden med udviklingsprojekter i Latinamerika samt adskillige år med kultur- og sprogstudier. Hun tror på, at mangfoldighed gør verden til et rigere sted, og hun holder af at møde kulturer og mennesker, der tænker anderledes. Desuden er hun en naturentusiast, der elsker at hoppe i vandrestøvlerne og våddragten afhængigt af, om det er bjerge eller store verdenshave, der skal indtages og opdages.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Creative Content
Leder i lande:
Foto:
Thea Møller Ronex
Navn:
Thea Møller Ronex
Jobtitel
Video & Sociale Medier
Webtype:
Kontor, Rejseleder
Beskrivelse:
Thea startede selv som deltager hos DSC tilbage i 2013. I dag er hun uddannet journalist og sidder med de kreative opgaver på kontoret, når hun ikke er ude i verden som rejseleder.
Når Thea rejser ud er hun især på jagt efter 3 ting: adrenalinsus, livet på bare tæer og mødet med lokalbefolkninger, der lever, drømmer og tænker anderledes end os herhjemme.
“Tag omvejen, dyrk din nysgerrighed og aldrig stop med at fange solnedgange”.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Stine Marie Ellegaard
Navn:
Stine Marie Ellegaard
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Stine Marie er rejseleder og mener, at vi hele tiden er på en rejse - også når vi ikke er klar over det selv. Men når vi er ude i verden på en fysisk rejse, får vi alt det bedste og vigtigste (og sjoveste og smukkeste) med i rygsækken. At møde sig selv og andre ude i verden er den største gave, vi kan give os selv. Derfor går der ikke mange måneder i DK, før Stine Marie mærker rejsefeberen. Hun er uddannet pædagog og har hos DSC fundet den perfekte kombination af hendes store passioner: Rejser, udvikling og relationer. Hun har boet i Paris og på Mauritius og rejser altid så meget som muligt.
Intet er umuligt eller for sent, og vi udvikler os hele livet - hvis altså bare vi tør smage, mærke, lytte, give slip, se, give, modtage, udforske - og nogle gange 'bare være'.
Motto: Hvis du ikke prøver, hvordan kan du så vide det?
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Lasse Ingstrup
Navn:
Lasse Ingstrup
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Lasse er uddannet Cand.soc i Virksomhedsledelse og tilbragte et semester i USA under sin kandidat. Lasse var inden da rejseguide i tre og et halvt år, så han har boet i et væld af forskellige kulturer. Han har derudover stor passion for adventure og selvudvikling, hvorfor han sjældent lader kanten af sin comfort zone for langt ude af syne, da han mener, at man lærer mest, når man skubber til sine grænser. At udforske sine grænser kan også betyde at udvide sin horisont og være åben over for nye mennesker og kulturer - og hvor praktiseres denne øvelse bedst, hvis ikke ude i den store fagre verden?
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Maria Bødker
Navn:
Maria Bødker
Jobtitel
Underviser og rejseleder
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Maria er rejseleder og underviser desuden i Sport, Krop og Personligt drive for DSC. Hun er uddannet fysioterapeut og personlig træner og har i det virke rejst med atleter på træningscamps på Mallorca og De kanariske øer. Hun har boet og arbejdet i Norge og nydt naturen på langrend i de norske fjelde. Maria er eventyrlysten og har rejst i store dele af verden, hun har svømmet med havskildpadder i det Caribiske hav, besøgt orangutanger i Borneos regnskov, surfet og snorklet langs kysten på Bali, kørt på MTB i Australien med kænguruer som wingman, skydive og hiking i New Zealands skønne natur, løbet om kap med giraffer i bushen i Sydafrika, uddannet yogalærer i Indien med udsigt til Himalaya Bjergene samt sejlet i kajak blandt søkøer i Florida. Maria elsker udfordringer og er nysgerrig på hvad livet kan bringe, hvis man møder det med åbne arme. At tage ud i verden og udforske den og de mennesker man møder, er for hende den mest livsgivende cocktail, bestående af balsam for sjælen og ud af komfortzonen.

Motto: Inhale the good shit, Exhale the bullshit ;-)
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Mikkel Jonas Leabourn Kristensen
Navn:
Mikkel Jonas Leabourn Kristensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Mikkel er en dansk-new zealandsk rejselysten ung mand med masser af energi og højt humør. Fritiden går med at træne og planlægning af den næste rejse. Mikkel er uddannet lærer og har tidligere arbejdet i højskoleverdenen. Som uddannelses-mand elsker han det udviklings- og dannelsespotentiale der er ved at rejse og at opleve nye kulturer. Han mener at det er i mødet med andre mennesker og kulturer, at vi finder ud af hvem vi selv er. Mikkels rejseerfaring stammer primært fra Oceanien og Asien, hvor han både har rejst og studeret.

Hans motto er:
“Livet er enten et udfordrende eventyr eller intet overhoved”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Cheyenne Pratt
Navn:
Cheyenne Pratt
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Cheyenne er dansk/australier, født og opvokset i Indonesien. Hun har tilbragt sin barndom på sine forældres hotel på Bali og blev fra en tidlig alder eksponeret for mennesker med mange forskellige kulturelle og sociale baggrunde. Med en kandidat i Arabisk- og Mellemøststudier, har hun en baggrund som projektleder indenfor NGO-branchen og har arbejdet med at skabe bedre vilkår for unge med minoritetsbaggrund, både i og udenfor Danmark. For at pleje sin store eventyrlyst rejser hun så ofte som muligt og helst med en backpack på ryggen, så hun kan komme helt tæt på den lokale kultur. Som person er hun drevet af at skabe forandring og ser den enkelte unges udvikling, forståelse for andre mennesker og udvidelse af livsperspektiv som centrale elementer af højskoleforløbet.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Lea Falkenstrøm
Navn:
Lea Falkenstrøm
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Lea er rejseleder og underviser desuden på modulet sport, krop og personligt drive. Hun har læst idræt på Københavns Universitet og har blandt andet arbejdet som gymnasielærer, personlig træner og med idrætsprojekter i DGI. Lea er vild med eventyr og elsker at rejse. Hun har rejst i det meste af verden men har især brugt meget tid i Asien og Sydamerika.
Leas drøm er at besøge alle lande i verden og minimum besøge et nyt land hver år
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Simone Roland Krieger
Navn:
Simone Roland Krieger
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Simone er rejseleder i Latinamerika og er fuldstændig vild med at skabe oplevelser med og for mennesker. Hun har de sidste knap fem år drevet et social økonomisk hostel på Nørrebro i København og har de sidste 10 år rejst rundt i verden på egen hånd ved siden af studier og arbejde. Hun landede første gang i Latinamerika i 2012 og har siden da couchsurfet gennem Sydamerika, sprunget i faldskærm i Patagonien, kørt Europa tyndt på motorcykel, vandret med nomader i Mellemøstens ørkener, sovet på Indlandsisen under Nordlyset, boet i Finland, spist caviar i Rusland, mobiliseret unge i udviklingsprojekter i El Salvador, arbejdet med aktivister i besatte områder, hjulpet kvinder på flugt med at bosætte sig i Danmark og hitchhiket i Østeuropa.
Det, der driver Simone, og som hun håber at kunne give videre til og dele med alle, der rejser med DSC, er dybere møder mellem mennesker og mere meningsfulde oplevelser.
“Hvad end du gør, lærer du af. Hvad end du vil, det kan du. Du vil altid lære hvordan, når du gør
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Gitte Poulsen
Navn:
Gitte Poulsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Gitte er rejseleder i Asien, og har stor erfaring med kontinentet da hun har en kandidatgrad i religionshistorie med fokus på yoga og indiske religioner. Derudover, har hun boet og arbejdet i både Indien og i Nepal i en årrække. Gitte brænder for kulturmøder og for at udforske hvad det er at være menneske, og mener at verden er den bedste legeplads for bevidstheden og til at lære sig selv at kende på bade godt og inst. Gitte har altid stræbt efter en tilværelse som Indiana Jones, og har i den forbindelse rejst i meget af Asien samt været daglig leder for Oxford Centre for Hindu Studies forskningskontor i Kathmandu. Gitte har ligeledes sin egen virksomhed hvor hun underviser i fysisk yoga, yogafilosofi, spiritualitet og selvudvikling.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Nellie Boe
Navn:
Nellie Boe
Jobtitel
Rejseleder og underviser
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Nellie er rejseleder og underviser i Sport & Personligt drive. Hun er fysioterapeut og uddannet indenfor kommunikation. Når hun ikke er afsted på en af hendes mange ture ude i verden arbejder hun i social-psykiatrien med unge mennesker. Nellie er nemlig drevet af at hjælpe andre til at udvikle sig personligt og få det bedste ud af sit liv.
Nellie har besøgt mere end 40 lande og kan ikke få nok af mødet med forskellige kulturer og mennesker. Hun er også ret vild med alt der indebærer højder og fart! Fysisk aktivitet i alle mulige afskygninger er lige i hendes ånd. Derudover er en positiv indstilling og et stort smil er altid at finde ved Nellie.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Julie Søby Johansen
Navn:
Julie Søby Johansen
Jobtitel
Rejseleder, Underviser
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Julie er både rejseleder og underviser i faget Sport og Personligt Drive. Hun er uddannet folkeskolelærer i dansk, idræt og madkundskab. Som person er Julie nysgerrig på livet, jordnær og oprigtig interesseret i at lære og forstå andre mennesker. Hun er kendt for hendes lattermilde, omfavnende og ærlige væsen. Hun er tosset med at bevæge sig - både fysisk og mentalt. Derudover er hun særligt passioneret omkring, hvordan krop og sind hænger sammen, og hvordan samspillet kan give et sundt liv. Hun lever efter, at hvis man tør gøre noget nyt, så får man noget nyt. Hun elsker udfordringer - store som små. Hendes største drøm lige pt. er at vandre tværs gennem USA.

Julies lyst til at rejse er drevet af mødet med det anderledes, da hun tror på, at det er i det ukendte, man åbner sin livsanskuelse og lærer sig selv og andre at kende. Derudover elsker hun det unikke fællesskab, der findes på både efterskoler og højskoler. Hun har selv gået på begge og tilmed arbejdet på en efterskole. Derfor sætter hun stor værdi i at hendes hold trives socialt.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Mikala Schaufuss
Navn:
Mikala Schaufuss
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Hvis der er noget der kendetegner Mikala i både hendes arbejde som socialpædagog, som rejseleder og på hendes mange rejser ud i verden, så er det nysgerrighed.

Mødet med nye kulturer og i særdeleshed de mennesker, der former den.
Hun er særligt optaget af identitet og selvudvikling, hvordan vi finder vores ressourcer og skaber et liv med passion og glæde. I øjeblikket arbejder hun på at skabe en Podcast der kan inspirere ved at sætte spotlys på mennesker der har fulgt deres hjerte i valget af deres vej i livet.

Hun er særligt glad for aktiviteter der inkluderer et bræt og vand... Evner kommer med øvelse og så længe det er sjovt er tiden aldrig spildt.
Derudover er hun en gal kunstfan- om det er gadekunst, tatoveringer, lokalt kunsthåndværk eller et comtemperary art museum, så finder hun det-og fotograferer det.

Hun har tabt sit hjerte til særligt Bali og Australien og har planer om at en dag flytte dertil. Men indtil det sker, er målet at se så meget af verden som muligt.

Det er i mødet med andre mennesker, at vi udvikler os, vokser og finder ud af hvem vi selv er.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Ida Tjørnelund Blomgreen
Navn:
Ida Tjørnelund Blomgreen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Med sønderjysk charme, er Ida kendt for at vade ind i folk med træsko på, dette med varme kram og smittende latter. Ida er et livsglad og nysgerrigt samværsdyr. Hun elsker at møde nye mennesker, og at få indsigt i forskellige måder at leve livet på.
Siden Ida var helt lille, har hun fra børneværelset hjemme på gården, studeret globuslampen, med en bevidsthed om, at der ventede hende eventyr i hele verden. Ida har altid en ny rejse på tegnebrættet, eller i tanken. Hun mener, at vi lever mere intenst, når vi rejser, særligt når vi tør bevæge os derud, hvor oplevelserne kan mærkes helt ned i tåspidserne. Det er de erfaringer og oplevelser, vi mærker når vi rejser, der bliver en del af vores identitet, fordi det skubber os fremad og udvikler os, til at forstå, både os selv og andre mennesker. Ida tror på, at det er netop her, i mødet med det kendte og det fremmed, at vi bliver en bedre udgave af os selv.
Den evige lyst til at udvikle både sig selv og andre har ført til en uddannelse som folkeskolelærer, hvor hun er uddannet til at undervise i matematik, idræt og historie. Særligt idrætten står Idas hjerte meget nært, idet hun elsker alle typer af bevægelse både til vand, til land og i luften.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Amanda Rico Abildskov
Navn:
Amanda Rico Abildskov
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Amanda er dansk-spansk, opvokset i Sydspanien og taler begge sprog flydende. Hun er nysgerrig på livet og andre menneskers levemåder. Amanda har stor interesse i at skabe positive forandringer og øver sig hver dag i at være en god rollemodel, hvor hun dagligt forsøger at bryde mønstre og vaner. Amanda er uddannet svømmelærer og elsker alt hvad der har med vand at gøre. Hun både svømmer, har dykkercertifikat og øver sig i SUP board.
Hun er også uddannet rejseguide og har arbejdet på flere destinationer i Europa samt Thailand. Som uddannet folkeskolelærer har hun både dansk, billedkunst og musik som linjefag. Billedkunsten udfordrer kreativiteten i hverdagen og når Amanda formidler og lærer fra sig benytter hun bl.a. grafisk facilitering og visuel hukommelse. Musikken er altid et godt middel til fællesskaber og kommunikation og hun spiller selv percussion og er trommeslager.
Hun ønsker at være en god rollemodel og at inspirere andre samt dele ud af alle sine erfaringer. Amanda har desuden mange rejseerfaringer, både indenfor samt udenfor Europa og har flere gange backpacket alene i Centralamerika, hvilket blot har bekræftet hende i, hvor fantastisk verden er og har stor værdi på oplevelser og udvikling.

Motto: “Selv den længste rejse, starter med det første skridt”.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Christine Louise Hermansen
Navn:
Christine Louise Hermansen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Christine er rejseleder og er der noget, der kendetegner hende er det eventyr og nysgerrighed. Hun elsker at opleve nye steder og andre kulturer, nyder at snakke om de store spørgsmål i livet, og har ofte trang til at ændre ’status quo’. Hun har derfor boet både i Australien og tre år i Berlin, hvor det, der virkelig tiltalte hende, var kulturmødet og den frihed, der var forbundet med at bo i et andet land.
Med en baggrund i kommunikation, er Christine nysgerrig og passioneret omkring, hvordan vi som mennesker udvikler os i samspil med andre. Og hvordan vi udvikler os, når vi møder andre mennesker og kulturer, som tænker anderledes end os selv.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Thomas Madsgaard Mogensen
Navn:
Thomas Madsgaard Mogensen
Jobtitel
Underviser & rejseleder
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Siden 2012 har Thomas arbejdet som underviser og rejseleder på højskoleophold i udlandet – det er blevet til snart 20 rejser, ca 5 år brugt ude i verden, med mere end 500 rejsende på 10 forskellige destinationer rundt om i verden. Eventyrene er at finde ude som hjemme. Til hverdag står den på korte og længere hverdagseventyr, sammen min hans partner Line (som han også rejser med, her hos DSC) og deres lille datter Elva Sol.
Thomas elsker det fællesskab og sammenhold som bliver skabt på rejserne, og glæder sig utrolig meget til at tage del i hverdagen ude i verden, sammen med alle deltagerne. Fælles oplevelser, adrenalin, grin og sjov, kulturmøder, storslående bjerge, solrige strande og frodige tropiske skove – alt det og meget mere skaber magien derude.
Hjemme arbejder Thomas som selvstændig tømrer, kajakguide, med SoMe og en masse andre spændende ting – et rigtig puslespilsliv. Han ejer sammen med Line, deres hjemmebyggede van Sunshine, som så ofte som muligt bliver brugt som det rullende sommerhus, både i Danmark og i Europa.Livet skal være godt og sjovt og det skal leves lige nu!
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Anne Fønsskov
Navn:
Anne Fønsskov
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Anne har sydfynsk blod i årerne, altid et stort smil på læben og en nysgerrig og positiv tilgang til livet. Anne er uddannet socialpædagog, hvor hun i løbet af sin uddannelse tilbragte et semester i Grønland. Her arbejdede hun på et børnehjem. Anne nyder at have mange projekter på tegnebrættet, og har altid en ny rejse, oplevelse eller projekt i vente. Anne er en ægte drømmer, og hun mener, at forandring fryder i hverdagen. Det der med at stå stille for længe, fungerer ikke for Anne. Hun har arbejdet med udsatte børn og unge i Sydafrika, snorklet i det turkisblå hav i Mexico, kørt tuk tuk i Thailand, boet på forskellige sofaer hos lokale i USA, vandret på gletsjers i New Zealand og sovet under åbne himmelstrøg i Australien. Annes motto: “If we were meant to stay in one place, we’d have roots instead of feet”.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Ditte Michelsen
Navn:
Ditte Michelsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Ditte er ægte Amar´kaner, men frygt ej hun er sød, kærlig og sjov.
Ditte har et meget positivt sind, ser det bedste i mennesker og elsker fis og ballade. Der er ikke meget der kan slå hende ud og hun kan tåle lidt af hvert.
Hun elsker at være aktiv både alene men også sammen med andre. Hun er tidligere elitegymnast og har sidenhen dyrket Crossfit.

Så hvis du vil lære at stå på hænder under din rejse, så sig til, så skal Ditte nok stå for den undervisning og give dig fif.

Ditte lever efter mottoet ”You only live once”.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Heidi Gervin Lund-Pedersen
Navn:
Heidi Gervin Lund-Pedersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Det som kendetegner Heidi er hendes lyse lokker, sjove grin og gode humør. Hun er meget nysgerrig og elsker at møde nye og anderledes kulturer – da hun mener disse kulturmøder, er med til at rykke og udvikle os, til at blive en bedre udgave af os selv. En klog forfatter skrev engang: “At rejse er at leve”. Hver gang Heidi pakker rygsækken og drager mod nye eventyr og horisonter, mærker hun altid det ekstra sug i maven, som giver hende en ukuelig appetit på livet. Heidi er uddannet socialpædagog – en uddannelse der har bragt hende vidt omkring og i et år arbejdede hun i Australien. Hun har rejst til næsten alle kontinenter – hun mangler kun ét, nemlig Antarktis. På hendes rejser, har hun altid sit kæreste eje med, nemlig hendes dykkercertifikat. Med dette har hun set alt fra hajer, skildpadder, oceaner af fisk, søde søkøer, mørke grotter og farverige koralrev. Derudover har hun levet af piratfisk i Amazonas junglen, blevet køresyg på Afrikas savanne og kæmpet med igler i Cambodja. Heidi har tyvstjålet hendes rejsemotto fra Pippi: “det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert!”. Og det har fået hende ud på de mindre elegante omend vildeste eventyr.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Maria Vorreiter Heisterberg
Navn:
Maria Vorreiter Heisterberg
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Maria er rejseleder, og elsker at rejse med rygsæk – hun har rejst solo på de fleste kontinenter.
Hun er uddannet pædagog og hendes drivkraft er relationer til andre mennesker.
For Maria er den største gave ved at rejse, de mennesker vi møder. De bånd vi knytter og de perspektiver vi får, når vi oplever anderledes måder at leve på. I mødet med andre kulturer kan vi møde os selv på en ny måde.
Maria elsker at tage på eventyr – Når hun er ude i verden søger hun adrenalinsus ved bungee jumping, at springe i faldskærm eller dykke. Hun besøger templer, prøver fremmede ritualer eller lærer nye danse fra de lokale. Når hun er hjemme i Danmark kører hun motorcykel, øver sig i at jonglere eller fortaber sig i musikken på en festival. For Maria behøver eventyr ikke, at være noget vildt – men hvis du skubber til din komfortzone, og det kilder i maven - så er du på rette vej.
Du kan kende Maria på hendes tatoveringer. Flere af dem har hun fået ude i verden. Maria er smilende og positiv. Hun er god til at lytte og så giver hun gode krammere.
Marias motto er: ”Use your intuition, say hi to everyone, yes to everything and don’t miss what’s waiting back home.”
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Marie Jo Moltrup
Navn:
Marie Jo Moltrup
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Jeg elsker eventyr og har rejst meget i blandt andet Thailand, New Zealand, USA og har boet i Canada af to omgange. Jeg elsker at opleve nye kulturer og møde nye mennesker.
Jeg har en professionsbachelor i Leisure Management, og under unddannelsen tilbragte jeg et år i England, hvor jeg studerede og var i praktik på en sprogskole.
Siden 2019 har jeg arbejdet for et study abroad firma, hvor jeg har planlagt og rejst på studieture for amerikanske udvekslingsstuderende.
Under Corona fik jeg tilfredsstillet min eventyrlyst ved at købe en VW kassevogn, rive alle sæderne ud og bygge den om til en camper.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Rejseleder
Leder i lande:
Foto:
Mia Løyche Pedersen
Navn:
Mia Løyche Pedersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Mia er en entusiastisk eventyrer, der lever for nye indsigter, frihed og følelsen af at være på vej. For hende handler rejserne især om at fordybe sig i kulturen, komme helt tæt på lokalbefolkningen og skabe nye relationer, der udfordrer og udvider både verdens- og selvforståelsen. Hun elsker at fare vild med vilje og går gerne store omveje for at tage den smukkeste, sjoveste eller mest interessante rute. Og så føler hun sig grundlykkelig og allermest i live, når hun bevæger sig ud i det ukendte, og gang på gang bliver overvældet af al den skønhed og kærlighed, som verden er fuld af.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Emil Minana
Navn:
Emil Minana
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Om det er på et marked i Vietnam, i den golde Atacama-ørken i Chile eller på hostels rundt om i hele verden, er der én ting, der virkelig er vigtigt for Emil. Og det er at møde nye mennesker. Hvad end det er andre rejsende eller lokale, så formår han altid at falde i snak med dem, og det har igennem årene givet ham uforglemmelige oplevelser og venner og bekendte over hele verden.
For selvom det måske er lidt en kliche at sige, at en fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu, så er det lige netop sådan, Emil har det.
Når Emil ikke arbejder som rejseleder, er han freelancejournalist, hvor han blandt andet laver podcast og skriver klummer.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Sebastian Scott Engen
Navn:
Sebastian Scott Engen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Sebastian er en rejseleder, der holder af at lade hjertevarmen boble, hyggen syde og fælleskabet sitre. Som en vaskeægte globetrotter har Sebastian rejst en masse gennem hele sit liv - blandt andet til Bali, New Zealand & New York, Sahara & Shetlandsøerne, Paris & Peloponnes. Sebastians primære ledestjerne er og vil nok altid være en kærlig nysgerrighed, der både rækker langt ud i verden og ind i hovedet. Sebastian har en kandidatgrad i Kognitionsvidenskab, er chefredaktør på Århus Uniavis, skal udstille installationskunst på Eksperimentariet og kaster sig generelt ud i nye farverige projekter hver anden fuldmåne. Nu er han rejseleder ude i verden, og han kan ikke vente med at skulle udforske nye kontinenter, kulturer og kalejdoskopiske oplevelser sammen med DSC hold.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Carolina Kaderkova-Hansen
Navn:
Carolina Kaderkova-Hansen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Carolina elsker at opleve nye kulturer og finde hemmelige gemmer rundt om i verden. Hun har blandt andet paraglidet på Taiwan, undervist børn i Kina, været frivillig dykker på Filippinerne, blevet uddannet massageterapeut i Indien og meget mere.
For hende handler rejsen og kulturmødet om så meget mere end lækker mad og smukke udsigter. For i det nye og ukendte kan alting ske og det er her rammerne opløses og vi kan opdage os selv og verdenen, og forhåbentlig kan vi bringe alt det gode, det dejlige og det udfordrende med os tilbage.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Catrine Jessen
Navn:
Catrine Jessen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Catrine er rejseleder og lever efter mottoet ”at rejse er at leve”. Hun har en baggrund som folkeskolelærer, men besluttede i 2022 at skrifte skoletasken ud med backpacken, og det har hun bestemt ikke fortrudt. Hun elsker adventure og siger ikke nej til at bungee jumpe, skydive eller river rafte. Det bedste ved at rejse er ifølge Catrine alle de mennesker man møder på sin vej – forskellige kulturer, holdninger og udgangspunkter er det der virkelig skaber magien, når man rejser ud i den store verden - og hun elsker at lære nyt om andre og sig selv i mødet med nye mennesker. Hun er lidt af en spasmager, elsker at arrangere lege, quizzer og konkurrencer, bærer ofte rundt på en ja-hat og spreder god energi.
Web email visning:
Vis verdenskort:
Undertitel:
Leder i lande:
Foto:
Signe Knørr
Navn:
Signe Knørr
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Signe er rejseleder og en spontan eventyrer, der kaster sig ud i ukendt land for at blive udfordret og for at møde verdens kontraster og ligheder. Rygsækken er blevet hendes følgesvend for livet. Hun har trekket Nepals bjerge, mødt den tibetanske kultur, rejst på kamelryg gennem Sahara Ørkenen og senest har hun rejst som solo-backpacker til et at hendes favorit lande, som hun kalder “smukke kaotiske Indien”. Det som kendetegner Signe, er hendes evige ja-hat, omsorgsfulde sind og det høje
energiniveau! Hun elsker friluftslivet og har en professionsbachelor i Natur- og kulturformidling og en videreuddannelse til Naturvejleder.
Web email visning:
Vis verdenskort:

Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2023


Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden