mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid

Ansigterne ude i verden

Der er altid inspirerende og rejseerfarne danske rejseledere på alle rejser med Dansk Studie Center.

Når du rejser med Dansk Studie Center, har du altid en dansk rejseleder med på hele din rejse.

Vores rejseledere sørger for at hjælpe til at skabe tryghed og overblik på rejsen. De sørger for, at program og det praktiske kører. De koor­dinerer og informerer om alt fra transport til overnatning og dags­ture. De står også altid klar med råd og tips, når du skal planlægge weekend­erne eller friperioderne. 

Derudover er de også din garanti for hjælp og støtte, hvis der skulle opstå sygdom eller nødsituationer.


Fællesskab og samarbejde er omdrejningspunktet for vores rejser, men et godt sammenhold kommer ikke af sig selv, og derfor har vores rejse­ledere stort fokus på teambuilding og forventningsafstemning i starten af rejsen.  De hjælper jer med at sætte spille­reglerne på plads, og at sætte gruppens fælles værdier og mål, så I sikrer, at der er plads til alle. Gennem hele turen hjælper rejselederen jer med at styrke fælles­skabet, så alle trives og hjælper hinanden med at hånd­tere udfordring­er sammen

Vores rejseledere har ikke kun samlet en del stempler i passet. De brænder også for at dele deres rejseerfaring med dig. 


Under din rejse giver de dig inspiration til, hvordan du bedst møder og forstår landenes forskellige kulturer. Du får en berejst, guidende mentor, der hjælper dig med nye perspektiver på verden og måske endda på dit liv. 


Rejselederen står altid klar til at hjælpe med individuelle råd og sparring. Undervejs på rejsen holder rejselederen blandt andet individuelle samtaler, der sikrer at du trives og har plads til at udvikle dig. Sammen med gruppen sørger rejselederen for, at du får en rejse, hvor du både udfordrer dig selv og definerer dine grænser.   


Lederne fortæller:

For mig er rejseledertitlen et privilegie der giver mig lov til at folde verden ud for mine deltagere. For mig er det vigtigt at der er fokus på at vi er gæster i andre kulturer og jeg sørger altid for, at der er respekt og åbenhed for hvor anderledes livet kan leves, alt efter hvor i verden man har ophav. Rejselederlivet giver mig frihed og muligheden for at møde unge mennesker der inspirerer mig og udfordrer mig til at være den bedste version af mig selv. Lige så meget jeg håber de bliver inspireret af, hvordan jeg har valgt at forme mit liv, udenfor Danmark, bliver jeg inspireret af deres værdier og verdenssyn. Det er for mig en symbiose af at lære og lære fra sig, og jeg får lov til at udvikle mig sammen med mine grupper.

- Aviaja Nørskov-Nielsen, rejseleder Dansk Studie Center


Som rejseleder får jeg lov at følge unge på deres livs indre og ydre rejse. Den er enorm den udvikling, der finder sted i løbet af de måneder, de er afsted, og det er i høj grad denne udvikling, der driver mig. Jeg tror på, at rejser gør os til bedre mennesker. Vi udvider vores horisont og bliver mere bevidste, tolerante og forstående over for kulturer, miljøproblematikker og sociale og politiske sammenhænge. At kunne være med til at give de unge en bredere verdensforståelse og et dybere personligt fundament, er klart min største motivation. Og så findes der ikke noget federe end at se overraskelsen og fascinationen i deres øjne, når de oplever noget for første gang." 

- Sara Helmark, rejseleder Dansk Studie Center


"Det er ualmindeligt inspirerende at rejse med unge fra hele landet. Jeg lærer altid noget nyt, både om mig selv, og om hvad alle disse fantastiske unge kan og vil give til hinanden og verden. Hvis jeg samtidig kan støtte dem, når de finder mod, de ikke vidste, de havde. Og inspirere dem til at møde verden med respekt, nysgerrighed, selvstændighed og positivitet, så vi sammen griner højt og funderer over den verden, vi lever i – så har jeg slet ikke lyst til at tage hjem."  

- Anne Skriver, rejseleder Dansk Studie Center

Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Ditte Bruntse Rasmussen
Navn
Ditte Bruntse Rasmussen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Ditte elsker at udforske verden igennem aktiviteter og sport, da hun mener at man lærer folk bedst at kende, når man deler hvad man elsker med hinanden. Hun har blandt andet arbejdet for USAs og Englands håndboldforbund, hvor hun har trænet ungdoms- og seniorhold, spillet amerikansk fodbold i Utah, surfet på Hawaii, klatret og rapellet i Costa Ricas vandfald og river raftet på Bali. Ditte elsker at udforske kulturer og synes det er mest spændende at være omringet af mennesker, som er opvokset med andre meninger og holdninger end hende selv. Det giver hende mulighed for at forstå andres synspunkt og skabe relationer.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Nynne Mors
Navn
Nynne Mors
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Nynne er 32 år, og har en bachelor i at lave tegnefilm. Derfor kan du tit finde hende med en skitsebog og blyant i hånden, i gang med at indfange mindeværdige øjeblikke på papir. Hun elsker at rejse, og glæder sig til at dele dejlige grin og gode stunder med deltagerne. Hun vil gøre sit for at de får en fantastisk rejse. Hun går op i at skabe et fantastisk sammenhold i gruppen, da en god gruppedynamik er essentiel for den personlige udvikling. På hendes rejser elsker hun at møde nye kulturer, møde de lokale og bruge lang tid ude i den smukke natur. Hun har rejst i mange forskellige lande, og har blandt andet: lavet tegnefilm i New Zealand, været på danseturné i Mexico, boet hos værtsfamilier i USA, arbejdet med gadebørn på Fillipinerne, og backpacket på Bali og i Malaysia.
Nynnes Motto: “We don´t see things as they are, we see them as we are.”
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Line Uttenreitter
Navn
Line Uttenreitter
Jobtitel
Rejseleder, Underviser
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Line Utte er rejseleder og underviser i Sport & Personligt drive. Utte har rejst med DSC i en årrække med bl.a. 3 ture jorden rundt. Hun søger (hverdags)eventyr så ofte som muligt med sin lille familie, Thomas, som hun også er rejseleder sammen med og hendes lille, berejste datter Elva Sol. Utte glæder sig til at rejse med deltagerne, vise dem verden, gå i flow sammen, grine og lege, opbygge relationer og udvide indre- og ydre horisonter.
Når Utte ikke er rejseleder lever hun et fedt puslespilsliv med mange bolde i luften, der handler om at nyde hver evig eneste dag. Livsnyderi er key og det tager Utte med på rejsen og deler gavmildt ud af. Utte arbejder som smykkedesigner, med SoMe og med alt muligt andet – hun griber muligheder når de opstår.
Uttes motto: "Replace fear of the unknown with curiosity" & ”Når du møder verden med smil – smiler verden tilbage” (og livet bliver sjovere og nemmere).
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Brian Nymann Jensen
Navn
Brian Nymann Jensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Brian har været rejseleder for Dansk Studie Center på de fleste af destinationerne. Han har tidligere rejst i det meste af verden i både korte og mere længerevarende perioder. Han har primært rejst rundt i Asien, hvor han også har været bosat. Som menneske kan Brian godt lide det mere afslappede syn på livet, som man oftest ser ude i verden.

Brians motto: "Den korteste vej mellem to mennesker er et smil :)"
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Travel Advisor and Tour Leader
Leder i lande:

Asien

Foto
Nadja Sommer
Navn
Nadja Sommer
Jobtitel
Webtype:
Kontor, Rejseleder
Beskrivelse:
Nadja sidder til dagligt på kontoret, og du har måske mødt hende til et informationsmøde, hvor hun elsker at brede budskabet omkring Dansk Studie Center. Derudover har hun kronisk udlængsel, og har især rejst i store dele af Asien, hvor hun også er rejseleder. For Nadja er det bedste ved at rejse følelsen af at træde ud af sine vante rammer, ud af komfortzonen, og i stedet kommer hjem med nye erfaringer, venskaber, perspektiver, idéer og drømme. Nadja er desuden selv tidligere deltager på rejsen til Thailand, Bali og Gili.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Creative Manager
Leder i lande:
Foto
Thea Møller Ronex
Navn
Thea Møller Ronex
Jobtitel
Webtype:
Kontor, Rejseleder
Beskrivelse:
Thea startede selv som deltager hos DSC tilbage i 2013. I dag er hun uddannet journalist og sidder med de kreative opgaver på kontoret, når hun ikke er ude i verden som rejseleder.
Når Thea rejser ud er hun især på jagt efter 3 ting: adrenalinsus, livet på bare tæer og mødet med lokalbefolkninger, der lever, drømmer og tænker anderledes end os herhjemme.
“Tag omvejen, dyrk din nysgerrighed og aldrig stop med at fange solnedgange”.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Stine Marie Ellegaard
Navn
Stine Marie Ellegaard
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Stine Marie er rejseleder og mener, at vi hele tiden er på en rejse - også når vi ikke er klar over det selv. Men når vi er ude i verden på en fysisk rejse, får vi alt det bedste og vigtigste (og sjoveste og smukkeste) med i rygsækken. At møde sig selv og andre ude i verden er den største gave, vi kan give os selv. Derfor går der ikke mange måneder i DK, før Stine Marie mærker rejsefeberen. Hun er uddannet pædagog og har hos DSC fundet den perfekte kombination af hendes store passioner: Rejser, udvikling og relationer. Hun har boet i Paris og på Mauritius og rejser altid så meget som muligt.
Intet er umuligt eller for sent, og vi udvikler os hele livet - hvis altså bare vi tør smage, mærke, lytte, give slip, se, give, modtage, udforske - og nogle gange 'bare være'.
Motto: Hvis du ikke prøver, hvordan kan du så vide det?
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Lasse Ingstrup
Navn
Lasse Ingstrup
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Lasse er uddannet Cand.soc i Virksomhedsledelse og tilbragte et semester i USA under sin kandidat. Lasse var inden da rejseguide i tre og et halvt år, så han har boet i et væld af forskellige kulturer. Han har derudover stor passion for adventure og selvudvikling, hvorfor han sjældent lader kanten af sin comfort zone for langt ude af syne, da han mener, at man lærer mest, når man skubber til sine grænser. At udforske sine grænser kan også betyde at udvide sin horisont og være åben over for nye mennesker og kulturer - og hvor praktiseres denne øvelse bedst, hvis ikke ude i den store fagre verden?
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Maria Bødker
Navn
Maria Bødker
Jobtitel
Rejseleder, Underviser
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Maria er rejseleder og underviser desuden i Sport, Krop og Personligt drive for DSC. Hun er uddannet fysioterapeut og personlig træner og har i det virke rejst med atleter på træningscamps på Mallorca og De kanariske øer. Hun har boet og arbejdet i Norge og nydt naturen på langrend i de norske fjelde. Maria er eventyrlysten og har rejst i store dele af verden, hun har svømmet med havskildpadder i det Caribiske hav, besøgt orangutanger i Borneos regnskov, surfet og snorklet langs kysten på Bali, kørt på MTB i Australien med kænguruer som wingman, skydive og hiking i New Zealands skønne natur, løbet om kap med giraffer i bushen i Sydafrika, uddannet yogalærer i Indien med udsigt til Himalaya Bjergene samt sejlet i kajak blandt søkøer i Florida. Maria elsker udfordringer og er nysgerrig på hvad livet kan bringe, hvis man møder det med åbne arme. At tage ud i verden og udforske den og de mennesker man møder, er for hende den mest livsgivende cocktail, bestående af balsam for sjælen og ud af komfortzonen.

Motto: Inhale the good shit, Exhale the bullshit ;-)
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Cheyenne Pratt
Navn
Cheyenne Pratt
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Cheyenne er dansk/australier, født og opvokset i Indonesien. Hun har tilbragt sin barndom på sine forældres hotel på Bali og blev fra en tidlig alder eksponeret for mennesker med mange forskellige kulturelle og sociale baggrunde. Med en kandidat i Arabisk- og Mellemøststudier, har hun en baggrund som projektleder indenfor NGO-branchen og har arbejdet med at skabe bedre vilkår for unge med minoritetsbaggrund, både i og udenfor Danmark. For at pleje sin store eventyrlyst rejser hun så ofte som muligt og helst med en backpack på ryggen, så hun kan komme helt tæt på den lokale kultur. Som person er hun drevet af at skabe forandring og ser den enkelte unges udvikling, forståelse for andre mennesker og udvidelse af livsperspektiv som centrale elementer af højskoleforløbet.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Mikkel Møldrup
Navn
Mikkel Møldrup
Jobtitel
Underviser
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Med en Bachelor i Idræt og Fysisk aktivitet har Mikkel været instruktør og træner i en lang række forskellige sportsgrene på alt fra begynder- til eliteniveau. I alt hvad Mikkel gør, lægger han vægt på værdier som inkludering samt medbestemmelse. Formålet er, at finde frem til hver enkeltes mening med bevægelse og aktivitet, og dermed opnå en øget glæde ved fysisk udfoldelse. Mikkel kombinerer dette fokus med en teoretisk viden omkring ledelse, gruppedynamikker og motivationsteori.
Mikkel har et indgående kendskab til hvad man som medrejsende hos Dansk Studie Center vil opleve, da han selv har været deltager. Han bringer derfor også sine erfaringer med sig ind i rollen som rejseleder, hvor han skaber en tryg base samtidig med, at han faciliterer en kultur med plads til personlig udvikling og vigtigst af alt: Oplevelser for livet.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Lea Falkenstrøm
Navn
Lea Falkenstrøm
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Lea er rejseleder og underviser desuden på modulet Sport og Personligt Drive. Hun har læst idræt på Københavns Universitet og har blandt andet arbejdet som gymnasielærer, personlig træner og med idrætsprojekter i DGI. Lea er vild med eventyr og elsker at rejse. Hun har rejst i det meste af verden men har især brugt meget tid i Asien og Sydamerika.
Leas drøm er at besøge alle lande i verden og minimum besøge et nyt land hver år.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Simone Roland Krieger
Navn
Simone Roland Krieger
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Simone er rejseleder i Latinamerika og er fuldstændig vild med at skabe oplevelser med og for mennesker. Hun har de sidste knap fem år drevet et social økonomisk hostel på Nørrebro i København og har de sidste 10 år rejst rundt i verden på egen hånd ved siden af studier og arbejde. Hun landede første gang i Latinamerika i 2012 og har siden da couchsurfet gennem Sydamerika, sprunget i faldskærm i Patagonien, kørt Europa tyndt på motorcykel, vandret med nomader i Mellemøstens ørkener, sovet på Indlandsisen under Nordlyset, boet i Finland, spist caviar i Rusland, mobiliseret unge i udviklingsprojekter i El Salvador, arbejdet med aktivister i besatte områder, hjulpet kvinder på flugt med at bosætte sig i Danmark og hitchhiket i Østeuropa.
Det, der driver Simone, og som hun håber at kunne give videre til og dele med alle, der rejser med DSC, er dybere møder mellem mennesker og mere meningsfulde oplevelser.
“Hvad end du gør, lærer du af. Hvad end du vil, det kan du. Du vil altid lære hvordan, når du gør
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Gitte Poulsen
Navn
Gitte Poulsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Gitte er rejseleder i Asien, og har stor erfaring med kontinentet da hun har en kandidatgrad i religionshistorie med fokus på yoga og indiske religioner. Derudover, har hun boet og arbejdet i både Indien og i Nepal i en årrække. Gitte brænder for kulturmøder og for at udforske hvad det er at være menneske, og mener at verden er den bedste legeplads for bevidstheden og til at lære sig selv at kende på bade godt og inst. Gitte har altid stræbt efter en tilværelse som Indiana Jones, og har i den forbindelse rejst i meget af Asien samt været daglig leder for Oxford Centre for Hindu Studies forskningskontor i Kathmandu. Gitte har ligeledes sin egen virksomhed hvor hun underviser i fysisk yoga, yogafilosofi, spiritualitet og selvudvikling.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Julie Søby Johansen
Navn
Julie Søby Johansen
Jobtitel
Rejseleder, Underviser
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Julie er både rejseleder og underviser i faget Sport og Personligt Drive. Hun er uddannet folkeskolelærer i dansk, idræt og madkundskab. Som person er Julie nysgerrig på livet, jordnær og oprigtig interesseret i at lære og forstå andre mennesker. Hun er kendt for hendes lattermilde, omfavnende og ærlige væsen. Hun er tosset med at bevæge sig - både fysisk og mentalt. Derudover er hun særligt passioneret omkring, hvordan krop og sind hænger sammen, og hvordan samspillet kan give et sundt liv. Hun lever efter, at hvis man tør gøre noget nyt, så får man noget nyt. Hun elsker udfordringer - store som små. Hendes største drøm lige pt. er at vandre tværs gennem USA.

Julies lyst til at rejse er drevet af mødet med det anderledes, da hun tror på, at det er i det ukendte, man åbner sin livsanskuelse og lærer sig selv og andre at kende. Derudover elsker hun det unikke fællesskab, der findes på både efterskoler og højskoler. Hun har selv gået på begge og tilmed arbejdet på en efterskole. Derfor sætter hun stor værdi i at hendes hold trives socialt.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Amanda Rico Abildskov
Navn
Amanda Rico Abildskov
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Amanda er dansk-spansk, opvokset i Sydspanien og taler begge sprog flydende. Hun er nysgerrig på livet og andre menneskers levemåder. Amanda har stor interesse i at skabe positive forandringer og øver sig hver dag i at være en god rollemodel, hvor hun dagligt forsøger at bryde mønstre og vaner. Amanda er uddannet svømmelærer og elsker alt hvad der har med vand at gøre. Hun både svømmer, har dykkercertifikat og øver sig i SUP board.
Hun er også uddannet rejseguide og har arbejdet på flere destinationer i Europa samt Thailand. Som uddannet folkeskolelærer har hun både dansk, billedkunst og musik som linjefag. Billedkunsten udfordrer kreativiteten i hverdagen og når Amanda formidler og lærer fra sig benytter hun bl.a. grafisk facilitering og visuel hukommelse. Musikken er altid et godt middel til fællesskaber og kommunikation og hun spiller selv percussion og er trommeslager.
Hun ønsker at være en god rollemodel og at inspirere andre samt dele ud af alle sine erfaringer. Amanda har desuden mange rejseerfaringer, både indenfor samt udenfor Europa og har flere gange backpacket alene i Centralamerika, hvilket blot har bekræftet hende i, hvor fantastisk verden er og har stor værdi på oplevelser og udvikling.

Motto: “Selv den længste rejse, starter med det første skridt”.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Christine Louise Hermansen
Navn
Christine Louise Hermansen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Christine er rejseleder og er der noget, der kendetegner hende er det eventyr og nysgerrighed. Hun elsker at opleve nye steder og andre kulturer, nyder at snakke om de store spørgsmål i livet, og har ofte trang til at ændre ’status quo’. Hun har derfor boet både i Australien og tre år i Berlin, hvor det, der virkelig tiltalte hende, var kulturmødet og den frihed, der var forbundet med at bo i et andet land.
Med en baggrund i kommunikation, er Christine nysgerrig og passioneret omkring, hvordan vi som mennesker udvikler os i samspil med andre. Og hvordan vi udvikler os, når vi møder andre mennesker og kulturer, som tænker anderledes end os selv.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Thomas Madsgaard Mogensen
Navn
Thomas Madsgaard Mogensen
Jobtitel
Underviser & rejseleder
Webtype:
Rejseleder, Underviser
Beskrivelse:
Siden 2012 har Thomas arbejdet som underviser og rejseleder på højskoleophold i udlandet – det er blevet til snart 20 rejser, ca 5 år brugt ude i verden, med mere end 500 rejsende på 10 forskellige destinationer rundt om i verden. Eventyrene er at finde ude som hjemme. Til hverdag står den på korte og længere hverdagseventyr, sammen min hans partner Line (som han også rejser med, her hos DSC) og deres lille datter Elva Sol.
Thomas elsker det fællesskab og sammenhold som bliver skabt på rejserne, og glæder sig utrolig meget til at tage del i hverdagen ude i verden, sammen med alle deltagerne. Fælles oplevelser, adrenalin, grin og sjov, kulturmøder, storslående bjerge, solrige strande og frodige tropiske skove – alt det og meget mere skaber magien derude.
Hjemme arbejder Thomas som selvstændig tømrer, kajakguide, med SoMe og en masse andre spændende ting – et rigtig puslespilsliv. Han ejer sammen med Line, deres hjemmebyggede van Sunshine, som så ofte som muligt bliver brugt som det rullende sommerhus, både i Danmark og i Europa.Livet skal være godt og sjovt og det skal leves lige nu!
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Ditte Michelsen
Navn
Ditte Michelsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Ditte er ægte Amar´kaner, men frygt ej hun er sød, kærlig og sjov.
Ditte har et meget positivt sind, ser det bedste i mennesker og elsker fis og ballade. Der er ikke meget der kan slå hende ud og hun kan tåle lidt af hvert.
Hun elsker at være aktiv både alene men også sammen med andre. Hun er tidligere elitegymnast og har sidenhen dyrket Crossfit.

Så hvis du vil lære at stå på hænder under din rejse, så sig til, så skal Ditte nok stå for den undervisning og give dig fif.

Ditte lever efter mottoet ”You only live once”.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Heidi Gervin Lund-Pedersen
Navn
Heidi Gervin Lund-Pedersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Det som kendetegner Heidi er hendes lyse lokker, sjove grin og gode humør. Hun er meget nysgerrig og elsker at møde nye og anderledes kulturer – da hun mener disse kulturmøder, er med til at rykke og udvikle os, til at blive en bedre udgave af os selv. En klog forfatter skrev engang: “At rejse er at leve”. Hver gang Heidi pakker rygsækken og drager mod nye eventyr og horisonter, mærker hun altid det ekstra sug i maven, som giver hende en ukuelig appetit på livet. Heidi er uddannet socialpædagog – en uddannelse der har bragt hende vidt omkring og i et år arbejdede hun i Australien. Hun har rejst til næsten alle kontinenter – hun mangler kun ét, nemlig Antarktis. På hendes rejser, har hun altid sit kæreste eje med, nemlig hendes dykkercertifikat. Med dette har hun set alt fra hajer, skildpadder, oceaner af fisk, søde søkøer, mørke grotter og farverige koralrev. Derudover har hun levet af piratfisk i Amazonas junglen, blevet køresyg på Afrikas savanne og kæmpet med igler i Cambodja. Heidi har tyvstjålet hendes rejsemotto fra Pippi: “det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg helt sikkert!”. Og det har fået hende ud på de mindre elegante omend vildeste eventyr.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Rejseleder
Leder i lande:
Foto
Mia Løyche Pedersen
Navn
Mia Løyche Pedersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Mia er en entusiastisk eventyrer, der lever for nye indsigter, frihed og følelsen af at være på vej. For hende handler rejserne især om at fordybe sig i kulturen, komme helt tæt på lokalbefolkningen og skabe nye relationer, der udfordrer og udvider både verdens- og selvforståelsen. Hun elsker at fare vild med vilje og går gerne store omveje for at tage den smukkeste, sjoveste eller mest interessante rute. Og så føler hun sig grundlykkelig og allermest i live, når hun bevæger sig ud i det ukendte, og gang på gang bliver overvældet af al den skønhed og kærlighed, som verden er fuld af.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Emil Minana
Navn
Emil Minana
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Om det er på et marked i Vietnam, i den golde Atacama-ørken i Chile eller på hostels rundt om i hele verden, er der én ting, der virkelig er vigtigt for Emil. Og det er at møde nye mennesker. Hvad end det er andre rejsende eller lokale, så formår han altid at falde i snak med dem, og det har igennem årene givet ham uforglemmelige oplevelser og venner og bekendte over hele verden.
For selvom det måske er lidt en kliche at sige, at en fremmed er en ven, du ikke har mødt endnu, så er det lige netop sådan, Emil har det.
Når Emil ikke arbejder som rejseleder, er han freelancejournalist, hvor han blandt andet laver podcast og skriver klummer.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Sis Andersen
Navn
Sis Andersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Sis er ny rejseleder for DSC. Hun er uddannet lærer og har arbejdet som dansk-, engelsk- og madkundskabslærer i mange år. Derfor er Sis naturligvis altid nysgerrig på madkulturen i de lande, som hun besøger, og kan hun få lov til at lære nogle lokale retter, så er hun i sit es.
Sis valgte at tage sin udlandspraktik på seminariet i New Zealand, da hun læste til lærer og det er sidenhen blevet et af hendes yndlingslande.
Sis har en voksen datter, der i mange år har været den trofaste rejsemakker. Sis valgte nemlig at tage ”ud i det blå” med sin datter, leve som fuldtidsrejsende og opleve, hvad der opleves kunne i cirka 3 år.
Hun tror på, at der sker magiske ting, når man møder nye kulturer med et åbent sind. Det gælder om ikke at tage sine fordomme med sig.
Livet skal helst være en lang række af mindeværdige oplevelser og derfor er Sis altid nysgerrig på, hvad der venter rundt det næste hjørne.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Josefine Betak Højbjerg
Navn
Josefine Betak Højbjerg
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Josefine har rejst solo i over 10 år og elsker at møde verden rå og glad. Hendes passion er at støtte sine medmennesker til at finde deres vej og forstå hvad der driver folk. I følge Josefine er de bedste stunder brugt på enten at smage spændende mad, føle vinden i håret eller have en diskussion, hvor man lærer noget nyt. De bedste snakke er med dem, som man ikke troede man havde noget til fælles med. Hun har heldigvis oplevet alle tre ting i Atlasbjergene i Marokko, på Sydafrikas slette, i Indiens jungle, på markedet i Jerusalem, på Cambodias strande og mange andre steder.

Josefine har en baggrund som statskundskaber og nødhjælpsarbejder. Hun har tidligere boet i Mellemøsten og Nordafrika. Samfund, kultur og ikke mindst forskelle, er noget der fascinerer og inspirere hende. Det er i mødet med det ukendte, at man har mulighed for at udvide sine grænser og lære endnu mere om verden og sig selv.

Et lille tip til at rykke sig: Sæt en fod foran den anden og gentag.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Kirstine Christensen
Navn
Kirstine Christensen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Kirstine er opvokset i Nordens Paris, senere rejste hun længere syd på til Smilets by, hvor hun har
læst en kandidat i medievidenskab. I dag har hun krydset hele to broer og bor til dagligt i
København. Men ved siden af denne rejse, har Kirstine ofte pakket rygsækken og draget mod
varmere, såvel som koldere, himmelstrøg. På agendaen har kulturudveksling altid stået øverst. Det
har ledt hende til flere rejser og ligeledes to udvekslingssemestre i henholdvis USA og England.
Hun mener, at vi aldrig har set alt eller lært alt, forstået på den måde, at det for evigt vil være
meningsfuldt at udfordre vores antagelser, vores hverdag og blive inspireret til nye syn på verden,
netop gennem mødet med andre mennesker og kulturer. Hun ser frem til, at I sammen skal møde
det ukendte og i dette møde blive klogere på jer selv og den verden i er en del af.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Bente Mølgaard
Navn
Bente Mølgaard
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
At rejse rundt i verden har altid været omdrejningspunktet i Bentes liv. Inden studierne på CBS arbejdede hun som skolelærer på Filippinerne og underviste på en amerikansk summer camp. Det skabte blod på tanden, og karrieren i erhvervslivet blev herefter tilrettelagt efter, hvor internationalt jobbet var, og om der var meget rejseaktivitet.
Flere gange i karrieren har hun sagt sit job op for at rejse ud og opleve verden. Hun har senest rejst og boet 1 ½ år i Latinamerika, hvor hun bla. arbejdede som volunteer i Ecuador, læste præcolumbiansk historie i Cusco og dansede tango i Buenos Aires.
Hun har en graduate diplomuddannelse fra CBS og en executive master i ledelsesudvikling og forandringsprocesser. Gennem hele sin karriere har hun været leder, og nyder at udvikle og coache andre, så de kan blive den bedste udgave af dem selv.
Bente er medlem af De Berejstes klub med 70 besøgende lande, holder hun jævnligt rejseforedrag og hjælper og inspirerer andre til tage ud og udforske verden. ”Det er ude i verden man nemmeste finder sig selv” siger hun.
Når Bente ikke underviser, arbejder hun som selvstændig konsulent indenfor bæredygtighed, verdensmålene og uddannelse til verdens fattigste børn. At vi passer på verden og gør den til et bedre sted for alle betyder meget for Bente.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Christina Kraul Møllegaard
Navn
Christina Kraul Møllegaard
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Christina er en smilende, udadvendt og imødekommende rejseleder. Hun har selv været deltager på en Dansk Studie Center rejse i efteråret 2012, hvor turen gik til eksotiske Fiji og smukke New Zealand. Sidstnævnte er et af hendes favoritlande, som hun håber på at besøge igen i fremtiden. På denne rejse startede hendes kærlighed for at opleve verden. Udover studierne i København, har Christina studeret på universiteter i både Californien og Sydney samt uddannet sig som yogalærer på Bali. Derudover har der også været også været plads til 4 måneders rundrejse i Sydøstasien mellem studierne.
Christina er drevet af at rejse, opleve nye lande og kulturer, at møde nye mennesker og hun prioriterer fællesskabet meget højt. Et af hendes helt store ønsker er at få lov til at svømme med manta rays.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Mathies Hvid Johansen
Navn
Mathies Hvid Johansen
Jobtitel
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Mathies har selv været på tur som deltager med DSC i Mellemamerika, og siden den rejse har han været ramt af konstant udlængsel. Det har ført til mange rejser ud i verden, hvor han blandt andet har boet på Bali som dykkerbums, backpacket rundt i Latinamerika, og været verdensborger med adresse på forskellige sejlbåde rundt omkring i verdenshavene. Mathies tror på at rejse er et menneskeligt behov vi alle har, at rejseoplevelser er bedst hvis de opleves i fælleskab med andre mennesker, og at verden samt tilværelsen forstås bedst hvis man rejser ud i den. Derudover er han ekspert i at se solnedgange og deler meget gerne ud af sin ekspertise.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Julia Jakobsen
Navn
Julia Jakobsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Julia er rejseleder, og er altid i gang med at planlægge den næste tur ud i verden. Hun elsker at rejse på alle mulige måder, og har af flere omgange været afsted med sit job som sygeplejerske og sundhedsplejerske til vores nordiske naboer og Grønland. Når hun ikke pakker sig ind i uldsweaters i det kolde Nord, nyder hun at udforske verdens mangfoldighed af lande. Det er især de store naturoplevelser der trækker, om det så er over eller under vandet, men hun er også glad for at dykke ned i nogle af verdens store metropoler med deres myriader af mennesker, kulturer og liv.
Motto:” Livet er ét stort puslespil med en hel bunke muligheder – det gælder bare om at vælge en brik”
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Maiken Kristensen
Navn
Maiken Kristensen
Jobtitel
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Maiken er oprindelig uddannet psykolog, men hendes forkærlighed for eventyr, livsnyderi og sport har betydet, at denne titel sidenhen er blevet udskiftet med et liv som bjergguide i Østrig og endeligt som rejseleder ved DSC.
Som menneske er Maiken varm, lattermild og med hang til adrenalin og spænding. Hun favner om og elsker det fællesskab, som grupperejse indbyder til. Det er her magien opstår - i den foranderlige hverdag ude i verden blandt gode mennesker med store smil på læben. Psykologfagligheden er ikke væk; hun nyder at stille de store spørgsmål, få nye perspektiver og rykke grænserne - allerhelst med en rygsæk på ryggen under fremmede himmelstrøg. Og så kan du være helt sikker på, at hun har sine løbesko pakket, ligesom hun med garanti kan være din makker på bjergbestigning og bungyjump.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Kirsten Nørgaard  Fløe Pedersen
Navn
Kirsten Nørgaard Fløe Pedersen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Kirsten er rejseleder og har selv rejst med DSC til Latinamerika i 2013. Lige siden har der hele tiden været en ny rejse på tegnebrættet. Hun er uddannet pædagog, og kendetegn for Kirsten er hendes høje grin, lidt jyske accent og så er hun altid på jagt efter smukke solnedgange.
På hendes rejser elsker hun at komme “off the beaten track”, så hun bedst muligt kan opleve den lokale kultur og møde lokalbefolkningen. Hun mener, at det er i mødet og relationen med andre, at vi lærer os selv bedst at kende. På hendes rejser finder hun et frirum, hvor der er plads til at leve i nuet, rykke grænser og måske endda overraske sig selv.
Kirstens motto er: “Travel is the only thing you buy that makes you richer”
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Jette Bjørg Engstrup Jepsen
Navn
Jette Bjørg Engstrup Jepsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Jette er opvokset i Sønderjylland, hvorfra hun har sin rolige natur, men nok også der hendes udlængsel stammer fra. Hun er uddannet efterskolelærer og friluftsvejleder, og generelt et kæmpe udemenneske, hvilket man især vil kunne se på det utal af outdoor oplevelser hun har i rygsækken. Jette har en stor forkærlighed for Arktis, med den storslåede natur, og helt fantastiske kultur har et særligt sted i hendes hjerte. Hun har endda boet i Grønland i hvad der ligner 5 år. Og det er i mødet med andre og nye landes natur og kultur man vil se Jettes helt store interesse. Hvis hun kan få lov til at rejse til steder kun få andre tager til, er det at foretrække. Hun har blandt andet tilbragt en sommer i Botzwana i Kalahari ørkenen, rejst rundt på Papua New Guineas fantastiske øer men tæller også New Zealand, Australien, og Mexico med. Når Jette en sjælden gang imellem er i Danmark, arbejder hun med alt mellem himmel og jord. Lige fra undervisning i kajak og udeliv til teambuilding og er tit også at finde i en friluftsforretning. Det er det “Puslespilsliv” der giver ro og frihed til at kunne tage på endnu flere eventyr.
Web email visning
Vis verdenskort
Undertitel:
Leder i lande:
Foto
Stine Simonsen
Navn
Stine Simonsen
Jobtitel
Rejseleder
Webtype:
Rejseleder
Beskrivelse:
Vores rejseleder Stine har også et ganske langt ‘oplev verden’-CV.

Hun har en kandidat i erhvervsøkonomi og psykologi fra CBS som hun efter studiet har sat i spil i forskellige sammenhænge.
Hendes rejser bliver altid lavet på de samme 3 grundingredienser, nemlig: Åbenhed for andre, udfordring af personlige grænser og at lege sig frem.
Web email visning
Vis verdenskort
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden