Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon

Sri Lanka

Pop Up Følg destination:

Sri Lanka har både den eksotiske kultur, den uspolerede natur og de fantastiske strande, der gør landet til en enestående oplevelse!

Sri Lanka ligger sydøst for Indien i Det Indiske Ocean. Dets paradisstrande, rige kultur, imødekommende befolkning, spændende historie og flotte natur gør landet til et oplagt rejsemål, som først nu er ved at blive opdaget blandt vestens turister.

Kom tæt på naturens frodige skove, gyldne strande, tætte jungle og imponerende bjerge. Det rige dyreliv giver dig mulighed for at se blandt andet elefanter, leoparder, påfugle og bøfler i deres naturlige omgivelser. Besøg et elefantbørnehjem og se elefanterne bolter sig i floden, tag på jeepsafari og oplev naturen på tæt hold, og mærk adrenalinen pumpe med en raftingtur i en naturflod.

Den lokale kultur oplever du i de imponerende templer, der stadigvæk danner rammen om landets religion. Sri Lanka var indtil 1948 under Britisk herredømme, hvilket stadigvæk kan mærkes, når du bevæger dig rundt i de gamle engelske byer eller vandrer i de velduftende teplantager, som endnu udgør en vigtig eksport for landet.

Sri Lanka er et foretrukket rejsemål for backpackere, der slår sig ned på kysterne, hvor surfing og afslapning på stranden får dagene til at glide sammen. Den venlige og imødekommende befolkning gør, at Sri Lanka uden tvivl vil gøre et stort indtryk på dig.

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Safari og kultur på Sri Lanka
Blog Link:

Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden