Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Sri Lanka

Pop Up Følg destination:

Vi sender vores dybeste medfølelse og tanker til alle dem, som har været berørt af angrebet på Sri Lanka og til den Sri Lankanske befolkning. Alle vores rejsende på Sri Lanka er i god behold. Vi følger udenrigsministeriets og de lokale myndigheders anvisninger. Vi har fået ombooket alle rejsende med afgang fra Sri Lanka 24. april. Alle deltagere er informeret om ændringen i rute.
For kommende rejser til Sri Lanka kommer vi med en melding til de deltagende direkte snarest muligt. Mvh Anne Engberg, direktør.


Sri Lanka ligger sydøst for Indien i Det Indiske Ocean. Dets paradisstrande, rige kultur, imødekommende befolkning, spændende historie og flotte natur gør landet til et oplagt rejsemål, som først nu er ved at blive opdaget blandt vestens turister.

Kom tæt på naturens frodige skove, gyldne strande, tætte jungle og imponerende bjerge. Det rige dyreliv giver dig mulighed for at se blandt andet elefanter, leoparder, påfugle og bøfler i deres naturlige omgivelser. Besøg et elefantbørnehjem og se elefanterne bolter sig i floden, tag på jeepsafari og oplev naturen på tæt hold, og mærk adrenalinen pumpe med en raftingtur i en naturflod.

Den lokale kultur oplever du i de imponerende templer, der stadigvæk danner rammen om landets religion. Sri Lanka var indtil 1948 under Britisk herredømme, hvilket stadigvæk kan mærkes, når du bevæger dig rundt i de gamle engelske byer eller vandrer i de velduftende teplantager, som endnu udgør en vigtig eksport for landet.

Sri Lanka er et foretrukket rejsemål for backpackere, der slår sig ned på kysterne, hvor surfing og afslapning på stranden får dagene til at glide sammen. Den venlige og imødekommende befolkning gør, at Sri Lanka uden tvivl vil gøre et stort indtryk på dig.

Følg destination:
  1. Så vil du modtage nyheder som f.eks Rejsebreve, Blog, Video og Billeder fra denne destination.
HentVideo:
Safari og kultur på Sri Lanka

bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden