mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - PURA VIDA

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne fantastiske 4 måneders rejse "Jorden Rundt - Pura Vida" tager dig med på opdagelse i Vietnam, Cambodja, New Zealand, Australien, Hawaii, Los Angeles, Costa Rica og Miami. Her står oplevelserne i kø og du vil få ny indsigt i vores fantastiske verden og masser af inspiration til fremtiden.

 • 1,5 uge i Cambodja med historiske attraktioner
 • 3 ugers kulturel rundrejse igennem Vietnam
 • 4 uger i New Zealands bjerglandskaber og oplevelser i Queenstown
 • 1 uge i Australien med sightseeing og fritid i Sydney
 • 1 uge på tropiske Hawaii med fridage i Waikiki
 • 5 dage med sightseeing i Los Angeles
 • 4 uger i Costa Ricas unikke nationalparker og på Tamarindos strande
 • 1 uge i Miamis pulserende strand- og byliv

Undervejs er der inspirerende og motiverende undervisning i Sport & Personligt Drive i New Zealand samt Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, som giver dig fokus og drivkraft til at opnå de ting, der er vigtige for dig i livet.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - PURA VIDA (4 mdr.)

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen "Jorden Rundt - PURA VIDA" tager dig til to af Asiens smukkeste lande, Vietnam og Cambodja, hvor du lærer om kulturen. I fortsætter med adrenalinaktiviteter og spændende undervisning i Sport & Personligt Drive på New Zealand efterfulgt af intense storbyoplevelser i Australien, på Hawaii og i Los Angeles. 


I har herefter 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, inden rejsen sluttes af med en friuge i Miami. Kom hele "Jorden Rundt", bliv en del af vidt forskellige kulturer, oplev smuk natur og udforsk dine grænser i omgivelser, der spænder fra pulserende storby til frodig jungle. Alt dette og meget mere sammen med andre unge, der også vil ud og mærke verden, fællesskabet og friheden.


Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - Pura Vida (4 mdr.)

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC-flybillet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Instagram tekst

Jorden Rundt - Pura Vida (4 mdr.)

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Hawaii

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Miami

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - Pura Vida - 4 mdr. Øst
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - Pura Vida - 4 mdr. Øst

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
JR4mdrØst_lille
Foto Program afsnit 1:
Cambodja_Angkor_Wat_gruppe
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Cambodja - Siem Reap, Koh Rong & Phnom Penh

Program afsnit 1:

Oplevelserne begynder i Siem Reap, hvor I bl.a. skal se verdens største tempelkompleks, Angkor Wat og udforske de mange ruiner midt i junglen. Du kan også opleve den smukkeste solopgang over templerne - enten ved søen eller fra en luftballon. I Sieam Reap skal I også besøge en NGO restaurant, der bekæmper menneskehandel. Her uddannes unge inden for restaurations- og servicebranchen. I besøger også Kompong Khleang, hvor de lokale bor i huse på pæle og rismarkerne strækker sig så langt øjet rækker.

I fortsætter til  paradis-øen Koh Rong, hvor I har nogle dage til at nyde de lækreste strande og måske udforske livet under havoverfladen. Her besøger I også en lille landsby, hvor vi på vores bæredygtighedsdag, har fokus på at hjælpe de lokale håndtere deres plastik affald. I Phnom Penh skal I besøge det royale palads og Toul Sleng, hvor cambodjanere blev holdt fængslet og blev tortureret under Khemer Rouge regimet. Jeres lokale guide fortæller jer om Cambodjas grusomme fortid, når viser jer "The Killing Fields". Herfra går turen videre til Vietnam.

Foto Program afsnit 2:
Vietnam_lokal(2)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3-4: Vietnam - Mekong, Hoi An & Hanoi

Program afsnit 2:

I Mekong-deltaet skal I opleve den vietnamesiske kultur helt tæt på.  I skal overnatte i homestays hos en lokal familie, hvor I bliver inviteret på traditionel mad og underholdning med sang og musik. I skal bl.a. på båd- og cykelture gennem små landsbyer, hvor I skal besøge et lokalt marked, små håndværksteder, lave ris-slik og lære at lave vietnamesisk mad. Herfra tager I til Ho Chi Minh City, hvor I skal opleve det stemningsfyldte Chinatown i cyclo, besøge smukke templer og lokale markeder. Byen byder på et myldrende byliv og millioner af scootere. Storbyen vil med garanti overvælde dig med lyde, dufte, smage og synsindtryk af enhver art. I skal også på dagstur til de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigens tid. Hvor I skal se, hvordan vietnameserne på kreativ vis overlevede og besejrede de amerikanske tropper. Jeres guide viser jer igennem tunnel-systemet og fortæller om livet under jorden.

Fra Ho Chi Minh City flyver I videre til Hoi An. I skal gå tur langs floden, besøge traditionelle huse og den ikoniske japanske bro. I Hoi An har I også nogle fridage, hvor I har mulighed for at få syet tøj hos en af de mange skræddere, tage en tur på Easy Rider tur op i bjergene eller tage cyklen en tur på stranden.

Foto Program afsnit 3:
Vietnam_Halong-Bay_gruppe-(9)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Nordvietnam - Mai Chau, homestay & Halong Bay

Program afsnit 3:

Herfra fortsætter jeres rejse mod nord til landets hovedstad, storbyen Hanoi, hvor I kan gå på opdagelse i  de gamle handelskvarterer eller måske besøge Train Street. Fra Hanoi kører I ud på landet for at opleve mere af det autentiske Vietnam. Her skal I ud at bo på Homestay hos lokale i deres træhuse på pæle. Den lille landsby ligger i den smukkeste dal og er beboet af den ældgamle stamme White Thai Tribe, som bl.a. er kendte for deres farverige og traditionelle klædedragter. Om aftenen spiller i fodbold mod de lokale unge og smager de lokale retter til underholdning af lokal folkedans. Dagen efter skal I ud at vandre i det smukke bjerglandskab, gennem grønne rismarker, hvor I kan se hvordan de lokale bønder bor og arbejder. 

Det unikke Van Long område opleves også, fra små robåde på floden og fra cykel langs flodbredden. I skal besøge huler og forevige Tam Coc-området fra en bjergtop. I Halong Bay skal I overnatte på en træ-junke og se stjernehimlen sammen med vennerne. I får også mulighed for at kajakke i bugten blandt de smukke klippeformationer. Tilbage i Hanoi har I en enkelt fridag til at opleve det sidste af Vietnams kultur, inden I rejser videre.

Foto Program afsnit 4:
New Zealand_Kaikoura_delfiner
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - delfiner og hvaler i Kaikoura

Program afsnit 4:

Opholdet i New Zealand begynder på Sydøen i havnebyen, Kaikoura, som er kendt for et marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav samt opleve kolonier af sæler på tæt hold. Herefter skal I med bus til Lake Tekapo og udforske området ved Mount Cook. Til fods skal I hike i dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer til Queenstown, som inviterer på spændende adrenalinaktiviteter. 


Ved ankomst til Queenstown får du en masse praktiske informationer om f.eks. hiking, som er én af de helt store oplevelser i den kontrastfyldte natur. Inden undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive begynder, er der indlagt en fridag, hvor I kan prøve kræfter med nogle af de mange muligheder for adrenalinaktiviteter, byen byder på. Her er både skydiving, bungy jump, jetboating, mountainbiking, river rafting og rapelling. Backpackere fra hele verden strømmer til byen - det er her alting sker. Også byens café- og natteliv er værd at udforske i byen.


Foto Program afsnit 5:
New Zealand_bjergtop_gruppe
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Sport & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 5:

Det er et aktivt fag, hvor teori og praktisk erfaring kombineres. I skal udnytte New Zealands fantastiske kulisse og opleve sportens alsidige muligheder og motiverende energi. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra ekstremsport til holdsport og yoga. Du skal i undervisningen arbejde med målsætninger i sammenhæng med træning, kost og selvudvikling for at give dig mere overskud og viden om, hvordan du kan gøre en forskel for dig selv, din krop og din psyke. Og mest af alt skal du have det sjovt, føle fællesskabet og opleve en masse nye sider af dig selv.


Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage til at udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. I kan vandre på vulkaner og gå én eller flere af ”The Great Walks”. I kan også leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige, og det er helt op til jer selv, hvad der skal ske. Din rejseleder er også altid klar med gode idéer og inspiration til oplevelser i området.

Foto Program afsnit 6:
Australien_Operahuset gruppe
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10: Australien - Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 6:

Fra en måned med fysiske udfordringer, adrenalin og smuk natur, ankommer I til Sydney i Australien, som kan byde på nogle helt andre oplevelser. Oplev byens puls, gå over Sydney Harbour Bridge, se en forestilling i Sydneys berømte operahus, tag på powershopping eller begiv jer ud i metropolens natteliv. I kan også hænge ud på Bondi Beach og nyde solen eller prøve kræfter med surfing. 


De fleste dage er uden program, så I selv kan vælge, hvad I vil se og prøve. Den første dag er der en planlagt byrundtur, så I får et overblik over de næste dages valgmuligheder. Herefter er der fri leg i Sydney.


Vil I opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan I også vælge at rejse ind til ”outbacken” og høre om aboriginernes historie, gå rundt om Ayers Rock og sove under den flotteste stjernehimmel.(ikke inkl. i prisen). Igen er jeres rejseleder behjælpelig med planlægning og inspiration, så I får mest ud af dagene.


Foto Program afsnit 7:
Hawaii
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 11: Hawaii - Fridage i Honolulu på Oahu

Program afsnit 7:

Øen Oahu og den verdensberømte Waikiki Beach i byen Honolulu danner rammerne for opholdet på Hawaii. De eksotiske naturområder og beliggenheden midt i Stillehavet skaber et kæmpe udbud af fritidsaktiviteter, såsom beachvolley, surfing, dykning, snorkelture, delfinudflugter, hvalsafari og trekking. Der er massevis af muligheder både på land og til vands.


Honolulu byder også på shopping i verdensklasse, hyggelige aftener på caféer samt et sprudlende natteliv. Der er ikke planlagt noget i ugen på Hawaii, så I kan selv vælge, om I vil nyde stranden og solen, prøve surferlivet eller rejse rundt på øerne på egen hånd eller i mindre grupper og opleve Hawaiis fascinerende natur og den karakteristiske Aloha-ånd, som viser sig alle steder. Som altid står jeres rejseleder til rådighed med gode tips og idéer til, hvordan I får set mest muligt af den berømte ø-gruppe. 


Foto Program afsnit 8:
LA_hollywood
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 12: Los Angeles - Hollywood og Santa Monica Beach m.m.

Program afsnit 8:

Fra Hawaii flyver I til berømthedernes by, Los Angeles, hvor I skal opleve stemningen og stjernefeberen, der udspiller sig i Hollywood. I bliver også introduceret til det kulturelle og arkitektoniske Hollywood med besøg på "Walk of Fame", Dolby (tidl. Kodak) Theater, hvor Oscaruddelingen hvert år finder sted, bustur forbi Beverly Hills, Rodeo Drive og berømthedernes boliger. 

Los Angeles byder på uendelige muligheder. I bor lige ved Santa Monica Beach, som måske en volley kamp eller en tur i havet frister. Måske en fridag skal bruges på hike omkring Malibu Hills. Eller måske I har lyst til at tage ind at se det lokale basket eller amerikansk fodbold hold? 


I har desuden mulighed for at indsnuse "The American Dream" inden I fortsætter videre til Costa Rica og en helt anden og afslappende kultur.

Foto Program afsnit 9:
Uge 13: Costa Rica - San José og Corcovado National Park
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 13: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 9:

Opholdet i Costa Rica begynder med en uges rundrejse. I hovedstaden, San José, vil I opleve det myldrende gadeliv, inden I rejser sydpå til Corcovado National Park. På en bådtur ned ad Rio Sierpe, der er omgivet af mangrove og regnskov, skal I udforske dyrelivet, som bl.a. byder på aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. 


Med overnatning på en lodge - midt i junglen - venter de mest fantastiske naturoplevelser. I skal se hvordan Costa Ricas jungle ender brat i havet, opleve delfiner og hvaler på tæt hold, vandre og opleve nationalparkens rige dyreliv. Om eftermiddagen er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer og tukaner, der gemmer sig i træerne ved stranden. 


Efter de mange natur og dyreoplevelser, tager I til den lille strandby, Uvita. Her bruges også nogle dage til at opleve strandene, junglen og dyrelivet. 

Foto Program afsnit 10:
Uge 14-16: Tamarindo - Kommunikation & Personlig Udvikling
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 14-16: Tamarindo - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 10:

I ankommer til surferbyen Tamarindo, som venter på jer med strand og hængekøjestemning. Terrassen ved hotellet indbyder til højskolehygge med vandaerobic og boldspil i poolen. Det er blevet tid til at fordybe jer med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, der styrker dine kompetencer og gør dig mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt i dit liv, så du bedre kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Undervisningen er praktisk orienteret og I bruger ofte de ideelle rammer, som Tamarindo byder.


I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de eksotiske strande eller noget helt andet. Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor I har mulighed for at tage med på en udflugt til den aktive vulkan, Arenal, mountainbike gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde. Denne 5-dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 430 USD med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 11:
Uge 17: Miami Beach - Fridage og hjemrejse
Program afsnit 11 Overskrift:

Uge 17: Miami Beach - Fridage og hjemrejse

Program afsnit 11:

Efter næsten fire måneders rundrejse sluttes eventyret af i det pulserende Miami, hvor I kan føle intensiteten og stemningen i et af USAs mest eftertragtede ferieområder. Ud over sin smukke strand, byder Miami på en unik atmosfære af storbystemning og ferieparadis, som giver en spændende kontrast til Costa Ricas primitive jungle. I bor helt tæt på den berømte Miami Beach, så der er alle muligheder for at shoppe, slappe af, spise god mad og være aktiv i fritiden.


Mættet af fantastiske oplevelser med masser af nye venner, masser af inspiration til din fremtid og sandsynligvis over 1000 billeder på kameraet, rejser du efter 4 måneder ”Jorden Rundt” hjem til Danmark. Du kommer hjem med masser af oplevelser i kufferten, et større kendskab og en bredere forståelse for vores fantastiske verden.

Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Cambodja (1,5 uge):

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Siem Reap
 • Udflugt til Angkor Wat-templerne
 • Ophold på Koh Rong 
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg til ”The Killing Fields”
 • Frokost på Sala Bai School
 • Udflugt til Kompong Kleang

Vietnam (3 uger):

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclotur gennem byen
 • Besøg ved små værksteder og templer
 • Besøg på krigsmuseum
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, landbrug og rismarker
 • Besøg ved små håndværksteder
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekong-floden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur
 • Besøg til den Japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur og sejltur på landet ved Hoi An
 • Besøg til små værksteder
 • Besøg ved risbonde
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Byrundtur
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg ved smukke templer
  Besøg ved Hanois ældste universitet
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Sejltur blandt klippeformationerne i Halong Bay
 • Udflugt til drypstenshule
 • Overnatning homstay i pælehus i Mai Chau med alle måltider
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc
 • Ophold i Tam Coc
 • Vandretur ved Cum Village og frokost hos etnisk Thai familie
 • Bådtur gennem rismarker
 • Fodboldkamp mod de lokale
Inkluderet - kolonne 2:

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Gåtur til Sælkoloni & udkigspunkt
 • Ophold ved Mt. Cook/Lake Tekapo
 • Vandretur ved Lake Tekapo/Mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • Byrundtur
 • 60 t. undervisning i Sport & Personligt Drive

Australien (1 uge):

 • Ophold i Sydney
 • Udflugt til Operahuset, Paddington og Bondi Beach

Hawaii (1 uge):

 • Ophold i Waikiki
 • Friuge i Waikiki

Los Angeles (5 dage):

 • Ophold ved Santa Monica Beach
 • Besøg til Dolby Theatre (tidl. Kodak) i Hollywood
 • Guided tur på Hollywood Boulevard Walk of Fame
 • Sightseeing med bus i Hollywood

Costa Rica (4 uger):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • 2-4 dage i strandbyen, Uvita
 • Indgang Nationalpark Uvita
 • Middag i Tamarindo
 • Ophold i Tamarindo
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Miami (1 uge): 

 • Ophold i Miami
 • Stranddag med sandslotskonkurrence

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Heldagsvandretur til Ben Lomond
 • Vandretur til Queenstown Hills 

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum

*NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vietnams små handelsgader
  • Cykelture i lokale landsbyer
  • Udforsk Sydneys gader
  • Svøm med vilde delfiner
  • Sightseeing i L.A.
  • Papegøjer, aber og slanger
  • Snorkling, bådture og trekking
  • Masser af adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Tid til fordybelse
  • Inspirerende undervisning
  • Udforsk dine grænser
  • Find dine stærke sider
  • Få venner for livet
  • Et nyt syn på vores verden
  • Find det vigtige for dig i livet
  • Få ny energi
 1. Natur
  • Små vandfald i junglen
  • Grønne rismarker
  • Halong Bays unikke klipper
  • Mekong-deltaets snoede floder
  • Bjergtinder over turkisblå fjorde
  • Slumrende vulkaner
  • Surferstrande og nationalparker
  • Hawaiis smukke øer
 1. Kultur
  • Asiatisk kultur og traditioner
  • Overnat hos lokale bønder
  • Gamle templer og pagoder
  • Angkor Wats spændende ruiner
  • Oplev Hollywood Boulevard
  • Dans salsa under palmerne
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2023


Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden