mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid

Forældre udtaler

En rejse ud i verden betyder også en rejse væk fra de velkendte og trygge rammer herhjemme... 

... Men følelsen af at stå på egne ben, enestående rejseoplevelser, inspirerende undervisning og et unikt fællesskab giver vores deltagere værdifuld viden om verden, om dem selv og mere afklaring om deres drømme for fremtiden - og giver dem de rette forudsætninger for og værktøjer til at forfølge dem.


Deltagernes fornyede energi, inspiration og nye planer for fremtiden opleves først og fremmest af den nære familie, når rejsen afsluttes tilbage i Danmark. Læs med herunder, når forældre til tidligere deltagere fortæller, hvad en rejse med DSC har gjort for deres søn eller datter.


Tak for en fantastisk tur for Johanne og os forældre

"Som forældre til Johanne, der for første gang skulle rejse på egen hånd, har vi følt en stor tryghed ved at sende hende ud i verden med DSC. DSC har ageret meget professionelt og udvist stor respekt og tillid for/til de unge mennesker. Vi som forældre har kunne følge rejsen, fordi DSC har udarbejdet et godt program. Gennemtænkt at programmet var tæt pakket på rejsens start, således at gruppen blev godt sammentømret. Gruppen er igennem hele turen blevet guidet og vejledt af en kompetent rejseleder og undervisere, som har udvidet udfordringerne i takt med en supergod fornemmelse for gruppen og den enkelte. 

Johanne har videreudviklet sine stærke sider, forstærket troen på sig selv og lært sider af sig selv at kende, som hun ikke før var så bevidst om. Hun har altid været beriget med et positivt sind, men efter hendes rejse oplever vi, hvordan hun er aktiv bevidst om at se det positive i tingene og få det bedste ud af situationen. Det har været en rejse for livet. En rejse på flere planer, hvor "jeg" bliver til "os" og hvor et usikkert og forsigtigt "måske" er afløst af en holdning, et ja eller nej - og det accepteres. Gid alle unge havde mulighed for sådan en livsrejse. Tak for en fantastisk tur for Johanne og os forældre." 

- Gert & Anne-Bodil Odde Damsgaard


Jeg ville ønske, at alle unge kunne få sådan en rejseoplevelse med jer!

"Når nu sønnen ville ud og se verden, var det trygt og godt som forældre at sende ham afsted med en DSC-gruppe, hvor en rejseleder havde styr på at få alle med rundt til alle destinationer, og som formåede at inddrage de unge i det fælles ansvar det er at få alle med i fællesskabet. I velkomstmaterialet, inden rejsen, fik vi en rejseplan, så os derhjemme hele tiden kunne følge med i, hvor i verden de unge opholdt sig, til stor glæde for os alle, særligt bedsteforældrene. På rejsen er min søn blevet meget mere bevist om hans rolle i gruppesammenhæng, hvem han er som person, og hvad han kan bidrage med. Han er blevet mere selvstændig, tager større ansvar for sig selv og det der rører sig omkring ham. Han er blevet en farlig masse fantastiske oplevelser rigere, og vigtigst af alt, så er han blevet klar over hvad fremtiden skal bruges til. Jeg ville ønske, at alle unge kunne få sådan en rejseoplevelse med jer!"

- Tanja Aagesen


Det er helt klart et andet ungt menneske vi har fået hjem, end vi sendte afsted

"Vores datter har været ude og rejse med Dansk Studie Center, på den rejse der hedder Jorden Rundt Øst, fra 4. januar til 1. maj 2017. Og det har helt igennem været en god oplevelse for både hende og os. Det har været en tryg måde at sende sit unge menneske ud at opleve verden på. Vi har hele vejen igennem haft indtryk af, at der har været styr på tingene, og det har været en dygtig og kompetent rejseleder, der var med på denne rejse. Turen har været godt planlagt. Selvfølgelig kan der komme ændringer undervejs, det kan næsten ikke undgås. Og så er de unge blevet draget ind i beslutningen om, hvad der skulle ske i stedet. Der har været en god vekselvirkning imellem at være på en masse sightseeing, og at bo samme sted i 3 uger, hvor de lige har fået lov at få hvilet lidt ud, samtidig med at de har modtaget undervisning. 

De har haft 2 spændende kurser undervejs, og de undervisere de har haft, har været rigtig dygtige. De har helt klart givet dem en masse med hjem i rygsækken rent udviklingsmæssigt. Det, sammenlagt med at leve så tæt med en masse andre unge i så lang tid, har givet en masse på det personlige plan. Det er helt klart et andet ungt menneske vi har fået hjem, end vi sendte afsted. Der er blevet flyttet nogle grænser, selvtilliden er blevet styrket, og de er kommet til at kende sig selv noget bedre. (Hvem er jeg, hvad står jeg for, hvilken retning vil jeg gå i… osv.). Vi kan varmt anbefale andre at rejse med Dansk Studie Center, det har hele vejen igennem været en meget positiv oplevelse." 

- Jette Hykkelbjerg

Hun har aldrig været så mentalt tæt på andre før, og det har betydet meget
Fra starten var jeg 100 % tryg ved at sende min datter afsted. Alt virkede meget timet og tilrettelagt. Desværre havde vi dødsfald i familien mens min datter var væk, og det blev taklet fantastisk med al den støtte, som hun havde brug for. Jeg oplever, at min datter er kommet hjem med oplevelser og venskaber for livet! Hun har aldrig været så mentalt tæt på andre før, og det har betydet meget. Derudover har der været en masse grænseoverskridende oplevelser, som har været vilde og virkelig har gjort indtryk på hende.
- Charlotte Larsen

Find referencer på Trustpilot

Find flere referencer på Trustpilot.dk, hvor du kan læse om tidligere deltageres udbytte af deres rejse med DSC.


Bliv klar til at vælge din fremtid. Læs om vores fag/undervisningsforløb


Følg 2 deltagere på deres rejse.
Camilla og Magnus har begge være på Højskole i Udlandet med Dansk Studie Center. Det er der kommet en serie ud af, som viser deres tanker og oplevelser før, under og efter.


MEBER

Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden