mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand

Highligts introtekst (under overskrift):

Den ultimative rejse, hvis du vil have store kulturelle kontraster, fantastisk natur, inspirerende undervisning og masser af frihed til selv at bestemme, hvad du vil opleve. Tre måneder med alt det bedste fra fire enestående destinationer.

 • 1½ uge i Cambodja med besøg til det mystiske Angkor Wat og historiske Phnom Penh
 • 3 ugers fortryllende rundrejse i Vietnam fra Syd til Nord med storbyer, kultur og lokale landsbyer
 • 4 uger i Australien med oplevelser i storbyer samt surferliv og strand i charmerende Byron Bay
 • 4 ugers rundrejse i New Zealand med storslåede bjerglandskaber, vulkaner og fritid i Queenstown

Undervejs får du inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien, så du bliver mere afklaret om dine fremtidige valg.

Programbeskrivelse side overskrift:

Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

I rejsens første del skal du på en intens og spændende rundrejse i Cambodja og gennem Vietnam fra Syd til Nord. Du skal bl.a. på opdagelse i verdens største tempelkompleks, besøge små skrædderbutikker i Hoi An, overnatte i langhuse hos lokale bønder, sejle i sivbåde i Mekong og overvældes af Saigons menneskemylder.  


Australien byder på koalaer, kænguruer, Operahuset i Sydney og ikke mindst tre uger i surferbyen Byron Bay, hvor spændende undervisning helt sikkert vil rykke dig personligt. Rejsen afrundes den sidste måned i naturskønne New Zealand, hvor der er tre ugers rundrejse fra Syd til Nord og en uge undervejs i adrenalinbyen Queenstown. 

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Vietnam, Cambodja, Australien og New Zealand 
Forår 2025
07-01-2025
3 mdr.
ca. kr. 77990
Tilmeld
Inkl. fly
0
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid

Inkluderet

Video:
Dato:
12. juli 2023
Overskrift:
Australien
Dato:
07. november 2016
Overskrift:
Vietnam
Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:
New Zealand
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cambodja, Vietnam, Australien & New Zealand - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CAVIAUSNZlille
Foto Program afsnit 1:
Cambodja_Angkor_Wat_gruppe
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat & Kompong Khleang

Program afsnit 1:

Oplevelserne i Cambodja begynder i Siem Reap, hvor du bl.a. skal se verdens største tempelkompleks Angkor Wat. Her skal du på tur i tuc tucs og udforske ruinerne i den omkringliggende jungle. De mange ruiner er svøbt og gemmer sig mellem kæmpemæssige træer. Er du morgenfrisk, kan du opleve den smukkeste solopgang over templerne - enten ved søen eller fra en luftballon. 


I Siem Reap skal du også besøge en fransk NGO restaurant, der har fokus på bekæmpelse af menneskehandel. Her trænes og uddannes unge inden for restaurations- og servicebranchen. Du spiser frokost i restauranten og taler med de projektansvarlige. Programmet byder også på en tur til Kompong Khleang, hvor de lokale bor i huse på pæle, og rismarkerne strækker sig så langt øjet rækker. De første dage går i høj grad også med teambuilding og sjove øvelser med din rejseleder og dit nye højskolehold. I skal lære hinanden at kende og lægge grundstenene for et godt fællesskab. 

Foto Program afsnit 2:
Cambodja_gruppe
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Koh Rong, Phnom Penh og bådtur til Vietnam

Program afsnit 2:

Herefter fortsætter du til den skønne paradisø Koh Rong, hvor du har nogle dage til at nyde de lækre strande. Måske du har lyst til at udforske livet under havoverfladen? Muligheden er der i hvert fald. På Koh Rong er der også masser af tid og mulighed for at være sammen som hold. Din rejseleder vil helt sikkert bruge tiden på at ryste jer godt sammen, mens du og holdes ligeledes selv kan arrangere aktiviteter.


I Phnom Penh skal du besøge det royale palads og museet Toul Sleng, hvor cambodjanere blev holdt fængslet og tortureret under Khemer Rouge-regimet i 1970'erne. Ofte er der mulighed for at tale med en af de få overlevende krigsfanger. Du skal også besøge "The Killing Fields", hvor massegrave, skeletter og monumenter fra den frygtelige krig præger landskabet. Din lokale guider viser dig rundt og fortæller om Cambodjas grusomme historie og fortid. Herfra går turen videre til Vietnam ad Mekong-floden med båd.

Foto Program afsnit 3:
Vietnam_lokal
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Vietnam - Mekong-deltaet og Ho Chi Minh City

Program afsnit 3:

I Mekong-deltaet skal du opleve den vietnamesiske kultur helt tæt på. Du skal overnatte i et homestay hos en lokal familie, hvor du bliver inviteret på traditionel mad og underholdning med sang og musik. Du skal på båd- og cykelture gennem små landsbyer, hvor du besøger et lokalt marked og små håndværksteder. Du skal også lave ris-slik og vietnamesisk mad. 


Fra deltaet tager du med bus til Ho Chi Minh City. I løbet af de næste dage skal du opleve det stemningsfyldte Chinatown, besøge smukke templer og lokale markeder. Der er også tid til selv at gå på opdagelse i byens mange gader og kvarterer. Byen byder på en masse nye indtryk og et myldrende byliv og millioner af scootere. Storbyen vil med garanti overvælde dig med lyde, dufte, smage og synsindtryk af enhver art. 

Foto Program afsnit 4:
Vietnam_easyriders
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Cu Chi, Hoi An og Hanoi

Program afsnit 4:

Fra Ho Chi Minh City skal du på dagstur til de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigens tid. Her skal du se, hvordan vietnameserne på kreativ vis overlevede og besejrede de amerikanske tropper. Din guide tager dig med en tur ned i tunnellerne og fortæller om livet under jorden.


Fra Ho Chi Minh City flyver du videre til skræddermekkaet Hoi An. Her skal du opleve nye aspekter af Vietnams kultur. Du skal på sightseeing rundt i den historiske by, gå tur langs floden, besøge traditionelle huse og den ikoniske japanske bro. I Hoi An har du også fridage, hvor du har mulighed for at få syet tøj hos en af Hoi Ans mange skræddere, tage på Easy Rider-tur i bjergene eller snuppe cyklen til stranden. Du fortsætter rejsen til storbyen Hanoi i Nord, hvor du kan gå på opdagelse i de gamle handelskvarterer, opleve traditionelt dukkeshow og besøge Train Street.

Foto Program afsnit 5:
Vietnam_gruppe
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5: Nordvietnam - Mai Chau, homestay & Halong Bay

Program afsnit 5:

Fra Hanoi går turen til landet for at opleve mere af det autentiske Vietnam. Her skal du bo på homestay hos lokale i deres træhuse på pæle. Den lille landsby ligger i den smukkeste dal og er beboet af den ældgamle stamme White Thai Tribe, som bl.a. er kendt for deres farverige og traditionelle klædedragter. Om eftermiddagen spiller du fodbold mod de lokale, mens du om aftenen nyder lokale retter kombineret med lokal folkedans. Dagen efter skal du vandre i smukt bjerglandskab og gennem grønne rismarker. Her kan du se, hvordan de lokale bønder bor og arbejder. 


Det unikke Van Long-område opleves fra små robåde på floden og via en cykeltur langs flodbredden. Du skal besøge huler og nyde Tam Coc-området fra en bjergtop. I Halong Bay skal du overnatte på en træ-junke og se stjernehimlen sammen med højskolevennerne. Du får mulighed for at ro kajak i bugten blandt de smukke klippeformationer. Tilbage i Hanoi har du en enkelt fridag til at opleve det sidste af Vietnams kultur, inden rejsen fortsætter til Australien.

Foto Program afsnit 6:
Australien
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 5-8: Australien - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 6:

Du ankommer til smukke Brisbane på Australiens østkyst, hvor du møder den venlige australske befolkning. Du har tid til at udforske storbyen og måske sejle kajak på Brisbane River. På vejen til surferbyen Byron Bay besøger du Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor du vil opleve landets vilde dyreliv og komme helt tæt på både kænguruer og koalabjørne. 


I surferbyen Byron Bay skal du bo i tre uger og have undervisning i det spændende fag Kommunikation & Personlig Udvikling. Undervisningen sigter at gøre dig bedre til at kommunikere og blive mere afklaret om din fremtid. Hvad er vigtigt for dig i livet? Hvad er dine drømme og styrker? Dette er nogle af de spørgsmål, som undervisningen vil centrere om. Byron Bay danner en fantastisk ramme om undervisningen med sin fabelagtige strand, afslappede atmosfære, backpackere, surfere og et væld af aktiviteter. Du kan i fritiden gå langs vandet til fyrtårnet, lære at surfe, tage dykkercertifikat eller skydive over stranden.

Foto Program afsnit 7:
Australien_Sydney_operahus
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 7:

Fra Byron Bay tager du videre til Australiens dynamiske metropol; storbyen Sydney. Her har du fridage og kan tage på sightseeing. Du kan bl.a. opleve det ikoniske Operahus eller den legendariske Bondi Beach. En gåtur langs kysten er et absolut must, og har du mod på det, kan du forsøge dig med en omgang bridge climb på en af Sydneys høje broer. Du kan også blive på jorden og opleve byens markeder og forskellige kvarterer. Mulighederne er mange i Sydney.


Ikke mindst kan du tage på en længere udflugt ud af byen og til Blue Mountains. Betagende natur, vandfald og vandring venter dig på denne dagsudflugt. Fridagene giver også mulighed for at rejse til andre dele af Australien, f.eks. til den uendelige Outback, hvor du kan lære om aboriginernes historie, vandre i det røde landskab, spise mad som er tilberedt over bål og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.

Foto Program afsnit 8:
new_zealand_queenstown
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 10-11: New Zealand - Delfiner i Kaikoura og fritid i Queenstown

Program afsnit 8:

Du flyver til Christchurch på Sydøen i New Zealand og fortsætter til havnebyen Kaikoura, som er kendt for sit rige marineliv. Her skal du svømme med delfiner i det åbne hav, nyde en hvalsafari og møde kolonier af sæler. Herefter kører en bus dig til Lake Tekapo, hvor området ved Mount Cook skal udforskes. Du skal hike i det fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen går til adrenalinbyen Queenstown. 


I Queenstown skal du på vandring i smukt landskab, mens du også kan vælge at skrue op for adrenalinen og kaste dig over hæsblæsende aktiviteter. Bungy jump, jetboating og mountainbiking er blot nogle af de vilde aktiviteter, du kan fylde i fritiden. Backpackere fra hele verden strømmer til byen, hvilket giver en unik stemning. Det her er virkelig stedet, hvor alting sker. Også byens café- og natteliv er værd at udforske.

Foto Program afsnit 9:
Uge 11-12: Pandekageklipper, gletsjere, Nelson & Wellington
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 11-12: Pandekageklipper, gletsjere, Nelson & Wellington

Program afsnit 9:

Opholdet i New Zealand fortsætter med 2½ uges rundrejse fra Syd til Nord, hvor du besøger både de kendte og ukendte highlights undervejs. Du kører langs den dramatiske vestkyst af Sydøen og laver utallige fotostops undervejs ved de mange bregneskove, søer og turkisblå floder. I Punakaiki skal du se de ikoniske pandekageformede klipper, mens du også skal opleve Franz Josef Glacier helt tæt på med en lokal, professionel instruktør. I solskinsbyen Nelson har du nogle fridage. Udforsk byen eller tag på vandretur i den nærtliggende nationalpark Abel Tasman. 


Med færge sejler du gennem Marlborough Sounds til landets hovedstad Wellington. Her har du tid til at opleve storbylivet og byens mange hyggelige caféer, shoppinggader og flotte havnefront. Du kan også vælge at se byen fra oven fra toppen af Mount Victoria.

Foto Program afsnit 10:
Uge 12-13: Tongariro National Park, Rotorua og Auckland
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 12-13: Tongariro National Park, Rotorua og Auckland

Program afsnit 10:

Fra Wellington tager du og holdet til Tongariro National Park. Find kameraet frem - det er tid til at opleve mange af kulisserne fra Ringenes Herre. Ligeså er det en god idé at stikke i gode vandresko. Bl.a. kan du prøve kræfter med en vanvittig flot heldags vandrerute. Turen går over vulkanske områder og gennem tæt skov. 


Du fortsætter til Rotorua, hvor du skal lære om Maori-kulturen. Rotorua byder desuden på aktive gejsere, varme kilder og boblende mudderpøle. Er du frisk på mere adrenalin, er der også gode muligheder for riverrafting. På din fridag kan du tage til Waitomo og prøve kræfter med "Black Water Rappelling" (ikke inkl.) i de underjordiske drypstenshuler, hvor lyslarverne lever. Du slutter din rejse i Auckland, hvor du kan nyde storbyen og den sidste tid med dit højskolehold. Hyggelige afsluttende aktiviteter fylder som regel en hel del i den sidste tid.

Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program


Cambodja (1,5 uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap
 • Frokost i Siem Reap
 • Skattejagt i Siem Reap
 • Besøg hos Kompong Khleang Village
 • Udflugt til Angkor Wat-templerne
 • Ophold på øen Koh Rong 
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg hos Royal Palace 
 • Besøg hos Toul Sleng Museet
 • Besøg hos ”The Killing Fields”

Vietnam (2,5 uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Flere måltider på rundrejsen
 • Aktive kulturdage
 • Ophold og sightseeing i Ho Chi Minh City
 • Besøg hos værksteder, templer, krigsmuseet m.m.
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Mekong-deltaet
 • Homestay ophold
 • Bådture på Mekong-floden
 • Besøg hos lokale fabrikker
 • Cykeltur gennem landsbyer
 • Besøg hos lokal landsby og familie
 • Traditionel dans og musik
 • Ophold i skrædderbyen Hoi An
 • Byrundtur i Hoi An
 • Cykeltur med besøg og frokost hos risbonde
 • Besøg til fabriksværksteder
 • Indenrigsflyvning fra Hoi An til Hanoi
 • Ophold i Hanoi
 • Ophold på Homestay i Mai Chau hos lokal bjergstemme

 • Fodboldkamp mod de lokale
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc

 • Ophold i Tam Coc
 • Dagshike i højlandet langs rismarker 
 • Besøg i Cum Village

 • Overnatning i Halong Bay på stor husbåd
 • Besøg i drypstensgrotte

 • Sejltur i Halong bay med overnatning
Inkluderet - kolonne 2:

Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg hos Currumbin Wildlife Sanctuary 
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
New Zealand (4 uger):
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Hvalsafari
 • Ophold ved Mount Cook
 • Vandretur ved Mount Cook
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold i Queenstown
 • Ophold i Fox
 • Udflugt til Fox Glacier med professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Besøg hos pandekageklipperne
 • Ophold i Nelson
 • Ophold i Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing
 • Ophold i Rotorua
 • Besøg til Wai-O-Tapu Thermal Land
 • Ophold i Auckland

Mulige gratis aktiviteter, som kan arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Vandretur til fyrtårnet i Byron Bay
 • Sunset Drumming Circle på stranden i Byron Bay
 • Sejltur på Brisbane River med City Hopper
 • Byrundtur med Brisbane Greeters

 • Besøg på Te Papa Tongarewa National Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Busstop til Huka Falls ved Taupo

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly/tog/bus mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 70-120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Stå på toppen af bjergtinder 
  • Nyd vandreture ved gletsjere
  • Sejl i Mekong-deltaet 
  • Oplev eksotisk regnskov
  • Svøm med delfiner
  • Hike i bjerglandskaber
  • Oplev vulkanområder
  • Kast dig over vilde adrenalin-kicks
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Et nyt syn på tilværelsen
  • Grænser som rykkes
  • Større selvindsigt og selvtillid
  • Ny inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Smaragdgønne rismarker
  • Enestående Halong Bay
  • Kænguruer og koalaer
  • Milelange hvide strande
  • Sneklædte bjergtinder
  • Vilde delfiner og hvaler
  • Frodig regnskov
  • Sæler og hvaler
 1. Kultur
  • Gæstfrie befolkninger
  • Nye kulturer og livssyn
  • Overnatning hos lokal familie
  • Skrædderbyen Hoi An
  • Storbylivet i Ho Chi Minh City
  • Surferlivet og strandstemning
  • Maori-kultur
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden