Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Highligts introtekst (under overskrift):

På denne 3 måneders rejse oplever du Australiens enestående Outback, New Zealands storslåede natur og Fijis paradis-øer.

 • 4 uger i Australiens solrige storbyer og uendelige ørken, med kænguruer og koalaer, Ayers Rock og Aboriginals.
 • 5 uger i New Zealand med vilde delfiner, sneklædte bjergtinder, vulkaner og adrenalinpumpende aktiviteter.
 • 3 uger på Fiji med dejlige palmestrande, snorkelture, junglefloder og en smilende befolkning.

Undervejs er der inspirerende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i Australien samt Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand.

Programbeskrivelse side overskrift:

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder i Australiens store røde midte, hvor I bor i teltcamp i outbacken og ser solnedgangen over Ayers Rock, I skal gå i Aboriginals' fodspor, se slanger i Alice Springs og lave mad over bål. I skal også besøge Brisbane og Sydney, hvor I kan få vasket støvet af og nyde storbyens fristelser. I vil få base og mulighed for at nyde livet i surferbyen Byron Bay, hvor I de følgende to uger skal have undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive.


Efter en friuge rejser I videre til New Zealand. Her skal I svømme med delfiner i åbent hav, trekke ved Lake Tekapo og besøge Mt. Cook. Undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling finder sted i adrenalinmekkaet, Queenstown. Fra New Zealand fortsætter rejsen med 3 eksotiske uger på Fiji, der bl.a. byder på masser af bounty-øer, trekking igennem tæt jungle, kanoture ad floder, badning i tropiske vandfald, frivilligt arbejde og fordybelse i den lokale kultur.

Inkluderet overskrift:

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Video:
Dato:
12. september 2018
Overskrift:

Australien Outback & New Zealand af Laura Østerud

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
30. maj 2016
Overskrift:

Australien, New Zealand & Fiji 2016 af Cecilie Reich

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Australien Outback, New Zealand & Fiji - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Australien Outback, New Zealand & Fiji - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
AUlille
Foto Program afsnit 1:
Australien_outback (3)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Australien - Alice Springs, Outback'en, natur og kultur

Program afsnit 1:

Afrejse fra Kastrup lufthavn til Alice Springs i Australiens røde midte, hvor jeres danske rejseleder tager imod jer med velkomstmiddag og teambuilding. Her skal I opleve den endeløse røde Outback, hvor aboriginernes kultur, kunst og historie er i højsædet. Med overnatning i teltcamp og mad tilberedt over bål under stjernehimlen, venter de mest fantastiske kultur- og naturoplevelser.


I skal overnatte ved Ayers Rock og opleve den fascinerende farveforvandling af stenen, når solen står op og går ned over ørkenen. På vandreture gennem Kings Canyon og The Olgas oplever I ørkenlandskabets prangende naturfænomener helt tæt på. I vil sammen med en lokal guide gå i aboriginernes fodspor rundt om stenen. I vil besøge vandfald og grotter med hulemalerier og høre om deres historie. I skal også ud til lokale aboriginals samfund og høre deres fantastiske fortællinger under stjernehimlen.

Foto Program afsnit 2:
Australien_Brisbane
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Fridage i Brisbane

Program afsnit 2:
Fra Outbacken rejser I til Brisbane, hvor I har mulighed for at planlægge aktiviteter på egen hånd. Det er muligt at rejse ud på egen hånd og opleve mere af Australien, eller blive i Brisbane og udforske byen.
Brisbane er en storby med alt, hvad dertil hører, så der er rig mulighed for at shoppe, spise på gode restauranter, besøge nattelivet eller bare slappe af og opleve storbyens puls. Der er også mulighed for at tage på tur til verdens største sand-ø; Fraser Island.

Efter jeres 2 første og oplevelsesrige uger, rejser I videre til Byron Bay, hvor I skal undervises i Sport, Krop & Personligt Drive. På vejen hertil skal I besøge Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I kan opleve Australiens enestående dyreliv.
Foto Program afsnit 3:
Australien_Volleyball
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Sport, Krop & Personligt Drive i Byron Bay

Program afsnit 3:

I Byron Bay har I et par dage til at lære byen at kende og lande efter de mange indtryk og oplevelser fra de første uger. Herefter begynder undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive, som forløber over to uger, mandag til fredag fra 8-12, i alt ca. 40 timer. En inspirerende dansk underviser vil gøre faget til en lærerig oplevelse. Det er et aktivt fag, hvor I skal kombinere teori med praktisk erfaring. I skal lære gennem kroppen og undersøge, hvor jeres egne personlige – og jeres krops – grænser er.


I skal udnytte Australiens fantastiske kulisse og opleve sportens udfordringer. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i alt fra holdsport til yoga. Målet er, at du kommer hjem med fornyet energi og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst af alt, så skal du have haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en helt masse nye sider af dig selv.

Foto Program afsnit 4:
Australien_Operahuset gruppe
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Sightseeing og fridage i Sydney og delfiner på New Zealand

Program afsnit 4:

Efter 2 intensive uger med undervisning, tager I videre til Sydney. I skal på sightseeing rundt i byen, forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour og Bondi Beach. Der er også tid til at udforske Sydney på egen hånd. 


Herefter rejser I til New Zealand, som byder på overvældende naturoplevelser og mulighed for de mest intense adrenalin-kicks. I begynder i Kaikoura, hvor I skal helt tæt på dyrelivet under havoverfladen, på en fascinerende svømmetur med vilde delfiner i bugten ud for byen. Herefter fortsætter I sydpå til Queenstown, hvor I skal bo og undervises de næste 3 uger. På vej stopper I ved adskillige fantastiske udkigspunkter og gør stop for at hike til toppen Mt. John med udsigt over Lake Tekapo eller hike gennem Hooker Valley for at nyde udsigten til Mt. Cook, som er New Zelands højeste bjerg.

Foto Program afsnit 5:
New Zealand_Hike
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-9: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 5:

I Queenstown skal I have 3 ugers spændende undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling af en dygtig, inspirerende, dansk underviser.


Har du tit ønsket, at du kunne argumentere bedre? Har du oplevet, at dét du mente, ikke var dét, du fik sagt eller udtrykt? Undervisningen i Kommunikation giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod, at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig. Der er stor fokus på at give dig nogle redskaber, så du får styrket dine kompetencer og bliver bedre til at træffe de rigtige valg for dig.


Den sidste uge på New Zealand er uden planlagte aktiviteter. Her har du alle muligheder for at deltage i nogle af de mange muligheder i området, tage på vandreture eller udforske andre områder af det naturskønne land.

Foto Program afsnit 6:
Fiji_CecilieNielsen
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10: Fiji - Robinson Crusoe, Pacific Harbour og Nadi

Program afsnit 6:

Det er blevet tid til at tage afsked med fantastiske New Zealand og rejsen går videre til Fiji. De næste 3 uger byder på en spændende og intensiv rejse rundt på Fiji med alt fra eksotiske strande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ned ad floder, badning i tropiske vandfald til fordybelse i den lokale kultur. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande. 

Opholdet begynder på Robinson Crusoe Island, hvor I har 3 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande. Her skal du også opleve Fijianernes dans og ildshow.


Oplevelserne fortsætter i Fijis adventure-by Pacific Harbour  med kanoture ned ad junglefloder og badning i eksotiske vandfald i regnskoven. Du får også mulighed for at slappe af på stranden eller dykke med hajer (ikke inkl. i prisen), inden turen fortsætter med flere intensive oplevelser. Fx skal du prøve kræfter med sandboarding på kæmpe sandbakker og i Nadi er der udflugt til varme mudderbade.

Foto Program afsnit 7:
Fiji-strand-2
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 11: Barefoot Manta, Mantaray Island og Nadi

Program afsnit 7:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer - første stop er Barefoot Manta. Her er der gode muligheder for at snorkle blandt farvestrålende fisk eller følge koral gen-plantningsprogrammet. Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, for at hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.


Næste stop på jeres island-hopping er Mantaray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade og svømme med rokker (sæson-bestemt), der svæver af sted under vandet. Der vil være masser af hygge og afslapning med gruppen inden, I tager til rundrejsens sidste stop, Nadi. Her slutter I rundrejsen af sammen med unge backpackere fra hele verden og med mulighed for at prøve forskellige aktiviteter på vandet.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Indenrigsflyvninger i Australien
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Australien (4 uger):

 • 1½ uges rundrejse jf. program
 • Flere dages ophold i den røde Outback med flere måltider
 • Ophold i Alice Springs
 • Besøg til slangehus
 • Ophold i Kings Creek
 • Udflugt til Kings Canyon (Klippekløft)
 • Udflugt til Kings Creek Cattle Station
 • Ophold ved Ayers Rock (Uluru - den ikoniske klippe)
 • Guidede vandreture ved de fantastiske naturfænomener
 • Hygge ved lejrbål om aftenen
 • Udflugt til The Olgas (Klippeformationer)
 • Besøg til kamelfarm med mulighed for ridetur i ørkenen (kamelridning ikke inkl.)
 • Besøg til grotter dekoreret af Aboriginals
 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur i Sydney
 • Besøg ved Operahuset
 • Tur til Bondi Beach
 • Ophold i Byron Bay
 • 40 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
 • Ophold i Brisbane
 • Besøg i Currumbin Wildlife Sanctuary

New Zealand (5 uger):

 • Ophold i Christchurch
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Ophold ved Lake Tekapo eller mt. Cook
 • Vandretur ved Lake Tekapo eller mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Friuge i Queenstown
 • *Se også liste med mulige gratis aktiviteter


Inkluderet - kolonne 2:

Fiji: (3 uger)

 • Intensiv øhop-rundrejse på Fiji
 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Udflugt til "hot pools" og mudderbad
 • Ophold i Pacific Habour
 • Vandretur i regnskoven til vandfald
 • Introduktion af lokale i Fijis kultur
 • Demonstration af lokale håndværk
 • Bilibili rafting og Wailotua Caves
 • Besøg til lokal landsby
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Danseshow og kava-ceremoni
 • Snorkling
 • 2 dages frit brug af havkajakker
 • Overnatning i lokal landby med alle måltider
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Volleyball på stranden
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Marine Conservation projekt dag

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på Brisbane River med City Hopper
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light House
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Vandretur ved sælkoloni i Kaikoura
 • Heldagsvandretur til Ben Lomond i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejsedato) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Telt og lejrbål i Outback'en
  • Surf på Stillehavets bølger
  • Svøm med vilde delfiner
  • Hiking i smukke bjerglandskaber
  • Vilde adrenalin-kicks!
  • Kanotur på junglefloder
  • Snorkling og havkajak
  • Robinson Crusoe Island
 1. Personligt
  • Find nye sider af dig selv
  • Mod på nye udfordringer
  • Større selvindsigt og selvtillid
  • Ryk ved personlige grænser
  • Venner for livet
  • Større motivation
  • Afklaring og fokus
 1. Natur
  • Kænguruer og koaler 
  • Fantastiske ørkenlandskaber
  • Eksotiske sandstrande
  • Smukke vandfald i junglen
  • Mægtige hvaler
  • Sneklædte bjergtinder
  • Slumrende vulkaner
  • Frodig regnskov

   

 1. Kultur
  • Aboriginals-kulturen
  • Grotter med hulemalerier
  • Få surferkulturen ind under huden
  • Sydney Operahus
  • Mød backpackers fra hele verden
  • Venlige befolkninger
  • Drik kava med lokale på Fiji
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden