Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Highligts introtekst (under overskrift):

På denne 3 måneders rejse oplever du Australiens enestående Outback, New Zealands storslåede natur og Fijis paradis-øer.

 • 4 uger i Australiens solrige storbyer og uendelige ørken, med kænguruer og koalaer, Ayers Rock og besøg til aboriginals
 • 5 uger i New Zealand med vilde delfiner, sneklædte bjergtinder, vulkaner og adrenalinpumpende aktiviteter.
 • 3 uger på Fiji med dejlige palmestrande, snorkelture, vild jungle og en smilende befolkning.

Undervejs er der inspirerende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive i Australien samt Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand.

Programbeskrivelse side overskrift:

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder i Australiens store røde midte, hvor I bor i teltcamp i outbacken og ser solnedgangen over Ayers Rock, I skal gå i Aboriginals' fodspor, se slanger i Alice Springs og lave mad over bål. Uge 2 tilbringes i Sydney og i Surfers Paradise, hvor I kan få vasket støvet af og nyde storbyens fristelser. Fra guldkysten skal I igen ud i naturen nær kysten og herfra videre til Byron Bay, hvor I de følgende to uger skal have undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive.


Efter en friuge i Byron Bay rejser I videre til New Zealand. Her kan I svømme med delfiner i åbent hav, trekke til Lake Tekapo og besøge Mt. Cook. Undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling finder sted i adrenalinmekkaet, Queenstown. Fra New Zealand tager nogen hjem, mens andre fortsætter rejsen med en måned på de eksotiske Fiji-øer.

Inkluderet overskrift:

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Australien Outback, New Zealand & Fiji 
Forår 2020
28-02-2020
3 mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:
Australien Outback, New Zealand & Fiji

Australien Outback, New Zealand & Fiji

Video:
Dato:
12. september 2018
Overskrift:

Australien Outback & New Zealand af Laura Østerud

Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
30. maj 2016
Overskrift:

Australien, New Zealand & Fiji 2016 af Cecilie Reich

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Australien Outback, New Zealand & Fiji - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Australien Outback, New Zealand & Fiji - 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
Australien_outback (3)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Australien - Alice Springs, outback'en, natur og kultur

Program afsnit 1:

Afrejse fra Kastrup lufthavn til Alice Springs i Australiens røde midte, hvor jeres danske rejseleder tager imod jer med velkomstmiddag og teambuilding. Her skal I opleve den endeløse røde Outback, hvor aboriginernes kultur, kunst og historie er i højsædet. Med overnatning i teltcamp og mad tilberedt over bål under stjernehimlen, venter de mest fantastiske kultur- og naturoplevelser.


I skal overnatte ved Ayers Rock og opleve den fascinerende farveforvandling af stenen, når solen står op og går ned over ørkenen. På vandreture gennem Kings Canyon og The Olgas oplever I ørkenlandskabets prangende naturfænomener helt tæt på. I vil sammen med en lokal guide gå i aboriginernes fodspor rundt om stenen. I vil besøge vandfald og grotter med hulemalerier og høre om deres historie. I skal også ud til lokale aboriginals samfund og overnatte i telte og høre deres fantastiske fortællinger under stjernehimlen.

Foto Program afsnit 2:
Sydney Opreahuset
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 2:
Fra Outbacken tager I videre til Sydney. I skal på sightseeing rundt i byen, forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour og Bondi Beach. Der er også tid til at udforske Sydney på egen hånd. 

Fra Sydney fortsætter I til Mullumbimby, hvor I skal have et "naturdøgn". I skal vandre ud i bushen, hvor I skal slå telte op, finde mad i naturen, lave ild og bål, spille på lokale naturinstrumenter og lave mad under stjernerne. En lokal naturguide fortæller om overlevelse i naturen og hvordan naturen, kulturen og historien hænger sammen. Han vil fortælle om astronomi og kombinere det hele med holdøvelser - en helt igennem fantastisk oplevelse, som du uden tvivl vil huske som et highlight med masser af natur, dyreliv, kultur og historie. Efter to intensive og meget oplevelsesrige uger, når I til Byron Bay, hvor I skal undervises.
Foto Program afsnit 3:
AUS (3)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Sport, Krop & Personligt Drive i Byron Bay

Program afsnit 3:

Efter en begivenhedsrig uge har I en fridag, hvor I kan lære byen at kende og snakke om de mange indtryk og oplevelser fra de første uger. Herefter begynder undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive, som forløber over to uger, mandag til torsdag fra 8-13, i alt ca. 40 timer. En inspirerende dansk underviser vil gøre faget til en lærerig oplevelse. Det er et aktivt fag, hvor I skal kombinere teori med praktisk erfaring. I skal lære gennem kroppen og undersøge, hvor jeres egen personlige – og jeres krops – grænser er.


I skal udnytte Australiens fantastiske kulisse og opleve sportens udfordringer. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i både holdsport og yoga. Målet er, at du kommer hjem med fornyet energi og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst af alt, så skal du have haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en helt masse nye sider af dig selv.

Foto Program afsnit 4:
kaikoura
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: Friuge i Brisbane og delfiner på New Zealand

Program afsnit 4:

Efter et par ugers spændende undervisning, hvor kroppen er blevet rørt, er det blevet tid til en uge med mulighed for at planlægge aktiviteter på egen hånd. Det er muligt at rejse ud på egen hånd og opleve mere af Australien, eller blive i Brisbane og udforske byen. Brisbane er en storby med alt hvad dertil hører, så der er rig mulighed for at shoppe, spise på gode restauranter, besøge nattelivet eller bare slappe af og opleve storbyens puls. 


Herefter rejser I til New Zealand, som byder på overvældende naturoplevelser og mulighed for de mest intense adrenalin-kicks. I begynder i Kaikoura, hvor I skal helt tæt på dyrelivet under havoverfladen, på en fascinerende svømmetur med vilde delfiner i bugten ud for byen. Herefter fortsætter I sydpå til Queenstown, hvor I skal bo og undervises de næste 3 uger.

Foto Program afsnit 5:
dirty danzing goes NZ
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-10: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 5:

I Queenstown skal I have 3 ugers spændende undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling af en dygtig inspirerende dansk underviser.


Har du tit ønsket, at du kunne argumentere bedre? Har du oplevet, at dét du mente, ikke var dét, du fik sagt eller udtrykt? Undervisningen i Kommunikation giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod, at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig. Der er stor fokus på at give dig nogle redskaber, så du får styrket dine kompetencer og bliver bedre til at træffe de rigtige valg for dig.


Den sidste uge på New Zealand er uden planlagte aktiviteter. Her har du alle muligheder for at deltage i nogle af de mange muligheder i området, tage på vandreture eller udforske andre områder af det naturskønne land.

Foto Program afsnit 6:
dans
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 11: Fiji - Nadi, Robinson Crusoe og Pacific Harbour

Program afsnit 6:

Det er blevet tid til at tage afsked med fantastiske New Zealand og rejsen går videre til Fiji. De næste 3 uger byder på en spændende og intensiv rejse rundt på Fiji med alt fra eksotiske strande, trekking igennem tæt jungle, kanoture ned ad floder, badning i tropiske vandfald til fordybelse i den lokale kultur. Her er der fokus på aktiviteter, kultur og eksotiske strande. 

Opholdet begynder i Nadi med besøg i hot pools, mudderbade og et lokalt børnehjem. Herfra går turen til Robinson Crusoe Island, hvor I har 3 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande. Her skal du også opleve Fijianernes dans og ildshow.


Oplevelserne fortsætter i Fijis adventure-by Pacific Harbour med sandboarding på kæmpe sandbakker, kanoture ned ad junglefloder og badning i eksotiske vandfald i regnskoven. Du får i Pacific Harbour mulighed for at slappe af på stranden eller dykke med hajer (ikke inkl. i prisen), inden turen fortsætter med flere intensive oplevelser.

Foto Program afsnit 7:
FI-E12-(11)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12-13: Mantaray Island og Beachcomber Island

Program afsnit 7:

Herefter går turen til de eksotiske Yasawas øer - første stop er Barefoot Manta. Her er der gode muligheder for at snorkle blandt farvestrålende fisk eller følge koral gen-plantningsprogrammet. Du skal også deltage i det frivillige Vinaka Fiji projekt, hvor I sejles ud til en lille lokal ø, for at hjælpe skolebørnene med engelsk og idræt. En stor hjælp for det lille lokalsamfund og en stor oplevelse for jer.


Næste stop på jeres island-hopping er Manta Ray Island, som er den ultimative Fiji-oplevelse. Her kan du snorkle, havkajakke, slappe af i hængekøjerne, solbade og svømme med rokker der svæver af sted under vandet. Der vil være masser af hygge og afslapning med gruppen inden I tager til rundrejsens sidste stop, Beachcomber Island. Her slutter I rundrejsen af med bålfest på stranden sammen med unge backpackere fra hele verden.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Tre indenrigsflyvninger i Australien
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Australien (4 uger):

 • 2 ugers rundrejse jf. program
 • Flere dages ophold i Outback'en med flere måltider
 • Ophold i Alice Springs
 • Besøg til slangehus
 • Ophold i Kings Creek
 • Udflugt til Kings Canyon
 • Udflugt til Kings Creek Cattle Station
 • Ophold ved Ayers Rock (Uluru)
 • Guidede vandreture ved de fantastiske naturfænomener
 • Udflugt til The Olgas
 • Besøg til kamelfarm med mulighed for ridetur i ørkenen (kamelridning ikke inkl.)
 • Besøg til grotter dekoreret af Aboriginals
 • Ophold i Mullumbimby
 • "Naturdøgn" med aktiv undervisning i gamle overlevelsesteknikker, sikkerhed i "bushen" og fokus på Australiens Kultur & Historie
 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur i Sydney
 • Besøg ved Operahuset
 • Tur til Bondi Beach
 • Ophold i Byron Bay
 • 40 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
 • Ophold i Brisbane

New Zealand (5 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Ophold ved Lake Tekapo eller mt. Cook
 • Vandretur ved Lake Tekapo eller mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling


Inkluderet - kolonne 2:

Fiji: (3 uger)

 • Intensiv øhop-rundrejse på Fiji
 • Ophold i hovedstaden Nadi
 • Udflugt til "hot pools" og mudderbad
 • Morgenmad alle dage i Nadi
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Ophold i Pacific Habour
 • Byrundtur
 • Vandretur i regnskoven til vandfald
 • Undervisning af lokale i Fijis kultur
 • Heldagsudflugt i longboat på floderne
 • Besøg til lokal skole og landsby
 • Besøg på børnehjem
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Danseshow og kava-ceremoni
 • Fisketure
 • Snorkling
 • 2 dages frit brug af havkajakker
 • Ophold på Manta Ray Island med alle måltider
 • Bålfest på stranden
 • Volleyball på stranden
 • Ophold på Barefoot Manta med alle måltider
 • Vinaka Fiji volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på Brisbane River med City Hopper
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light House
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Heldagsvandretur til Ben Lomond i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejsedato) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Telt og lejrbål i Outback'en
  • Surf på Stillehavets bølger
  • Svøm med vilde delfiner
  • Hiking i smukke bjerglandskaber
  • Vilde adrenalin-kicks!
  • Kanotur på junglefloder
  • Snorkling og havkajak
  • Robinson Crusoe Island
 1. Personligt
  • Find nye sider af dig selv
  • Mod på nye udfordringer
  • Større selvindsigt og selvtillid
  • Ryk ved personlige grænser
  • Venner for livet
  • Større motivation
  • Afklaring og fokus
 1. Natur
  • Kænguruer og koaler 
  • Fantastiske ørkenlandskaber
  • Eksotiske sandstrande
  • Smukke vandfald i junglen
  • Mægtige hvaler
  • Sneklædte bjergtinder
  • Slumrende vulkaner
  • Frodig regnskov

   

 1. Kultur
  • Aboriginals-kulturen
  • Grotter med hulemalerier
  • Få surferkulturen ind under huden
  • Sydney Operahus
  • Mød backpackers fra hele verden
  • Venlige befolkninger
  • Drik kava med lokale på Fiji
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden