mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse til Costa Rica, Mexico & Cuba byder på lækre strande, rig mulighed for adventure og indsigt i latinamerikansk kultur med salsarytmer og musik i gaderne.

 • 5 uger med Costa Ricas farverige natur og unikke dyreliv
 • 4½ uge med Mexicos lækre strande og spændende kultur
 • 2½ uge på autentiske Cuba med salsa og amerikanerbiler

Undervejs er der aktiv undervisning i Sport & Personligt Drive i Costa Ricas lækre omgivelser samt Kommunikation & Personlig Udvikling på Mexicos eksotiske strande. I hvert land ligger der en "Xplore" uge, hvor du selv har indflydelse på hvilke rejseoplevelser, der skal krydses af på bucket-listen.

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::
Kombinationen af de tre lande er intens og byder på det bedste af den latinamerikanske kultur, natur og historie. Du skal fx overnatte i Costa Ricas jungle og besøge fantastiske naturparker med gode muligheder for at spotte dovendyr, delfiner og hvaler. Herefter følger 2½ uges undervisning i Sport & Personligt Drive i surferbyen Tamarindo.


Ved det Caribiske hav i Mexico skal du have 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Området byder på lækre strande, shopping, byliv, fantastiske mayaruiner og gode snorkel- og dykkermuligheder. Turen afsluttes med en autentisk og intens kulturel oplevelse på Cuba. Gamle amerikanerbiler, tobaksplantager og lokale bønder - oplev det - mens du stadig har chancen! 


Undervejs viser din rejseleder dig, hvordan du kan få dine helt specielle rejsedrømme opfyldt i de 3 "Xplore" uger, som ligger sidst i hvert land.
Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Costa Rica, Mexico & Cuba – Xplore  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Da denne Xplore-rejse er ny, har vi ikke nogen hold-hashtags fra tidligere hold.  

Til gengæld har vi haft mange hold, som har besøgt samme lande, men ikke haft Xplore uger:  


#lasseslegender

#lasseslorteunger  

#underthetabledsc  

#vamonos22 

#jataktilhelepakken  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE?

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.  


Tidligere hold, som besøgte Costa Rica, Mexico & Cuba på deres rejse: 

#møgbien  

#stivesombreros  

#ninasniños  

#willysonthebus  

#manglervinogen22  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE? 

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande. 

 

Stalk vores lande-hashtags:  

#costaricadsc  

#mexicodsc 

#cubadsc 

Video

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Mexico

Dato:
18. februar 2021
Overskrift:

Cuba

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CUCRMX2mrd_lille
Foto Program afsnit 1:
Costa Rica_strand
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José, Corcovado National Park og Uvita

Program afsnit 1:

I ankommer til Costa Ricas hovedstad, San José, hvor jeres rejseleder modtager jer. I San José får I en historisk og kulturel introduktion til Costa Rica, inden I fortsætter til den fantastiske; Corcovado National Park. Her skal I sejle ad floder omgivet af mangrove- og regnskov og udforske dyrelivet, der blandt andet byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I skal også på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv. I overnatter på en lodge midt i parken, hvilket giver fantastiske oplevelser med dyrelivet - om natten kan man virkelig høre junglen! Der er mulighed for både at opleve delfiner og hvaler på helt tæt hold. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer eller tukanerne, der gemmer sig i træerne ved stranden. 

Efter de mange natur og dyreoplevelser, tager I til den lille strandby, Uvita. Her bruges 2 dage til at introducere jer til "Xplore". Jeres rejseleder vil hjælpe jer med at indkredse jeres ønsker for rejsen, give tips og tricks om områdets og landets muligheder og selvfølgelig også give indblik i både sikkerhed og praktisk omkring det at færdes i en helt anden kultur.

Foto Program afsnit 2:
Costra-Rica-Undervisning-7
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Sport & Personligt Drive i Tamarindo

Program afsnit 2:

Turen fortsætter til surferbyen Tamarindo. Her begynder undervisningen i Sport & Personligt Drive, som fordeler sig med 60 timer over 3 uger. 

Den danske underviser vil naturligvis bruge den brede sandstrand som afsæt for mange aktive timer, når varmen tillader det. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en mere aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Faget har til formål at give dig mere energi og motivation, samtidigt med at det skal ryste jer sammen som hold på en sjov og aktiv måde.  


I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture i nærområdet, surfe, danse salsa, hygge med de lokale eller noget helt andet. Der bruges normalt også en del timer ved poolen eller nede i byen på strandcafeerne sammen med de andre. 


Foto Program afsnit 3:
Costa Rica_fisk
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4-5: "Xplore" uge i Costa Rica

Program afsnit 3:

Herefter er det tid til at skrue op for nysgerrigheden og eventyrlysten og søge ud på egne udfordringer. Det er nemlig tid til jeres "Xplore" uge. Costa Rica byder på uendelige muligheder og det er nu jeres tur til selv at planlægge jeres rejseoplevelser. Du har tidligere sammen med din rejseleder sat dig mål for hvordan du kan få endnu større indblik i landet og kulturen og I har planlagt din uge, så den matcher netop dine drømme og ønsker. 

Måske vil du; -på 4 dages tur i højlandet for at se tågeregnskove og aktive vulkaner, på en 3 dages rafting tur med overnatning i junglen undervejs, tage et udvidet kursus i salsa, ride på hesteryg, tage et dykkercertifikat, observere dyrelivet i Tortugero, eller tage på en uges besøg i Nicaragua.

Måske er drømmen at hjælpe på et bæredygtigt landbrug, surfe hele ugen eller opleve reggae kulturen på den Caribiske side af landet. Valget er dit!

Alle mødes dagen inden afrejse fra Costa Rica, hvor det er tid til at dele sine oplevelser med de andre på holdet.


Foto Program afsnit 4:
Mexico_Chitzen_itza_hop
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6-9: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

Efter nogle spændende uger i Costa Rica, rejser I til det lækre Playa del Carmen i Mexico. Byen ligger langs en utrolig smuk sandstrand med turkisblåt hav og er fyldt med lækre beach-clubs og lokale haciendas.

Det er tid til at fordybe jer i 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, der styrker dine kompetencer og gør dig mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt i dit liv, så du bedre kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Undervisningen er praktisk orienteret og I bruger ofte Playas del Carmens smukke rammer.

I fritiden byder området på rigtig mange aktiviteter og muligheder. I kan nyde den fantastiske strand, tage på bådture for at se delfiner og snorkle i turkisblåt vand, tage dykkercertifikat, udforske dybe grotter eller gamle mayaruiner gemt dybt i junglen eller måske er det et skydive på stranden, der står på bucket-listen.

Foto Program afsnit 5:
Mexico_las_coloradas_hop
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 9-10: "Xplore" uge i Mexico

Program afsnit 5:

Herefter er det tid til at skrue op for nysgerrigheden og eventyrlysten og søge ud på egne udfordringer. Det er nemlig tid til jeres "Xplore" uge. Mexico byder på uendelige muligheder og det er nu jeres tur til selv at planlægge jeres rejseoplevelser og udforske nogle af Mexicos mange kulturelle og naturmæssige seværdigheder, så det matcher netop dine drømme og ønsker. 

Måske er din drøm at køre Isla Mujeres rundt i golfvogn eller dykke på nogle af de ikoniske dive-sites ved Mexicos kyster. Også de mange smukke cenoter er helt unikke at udforske. Måske er det de gamle mayaruiner, der skal lægges ind på ruten eller de smukke strande ved Tulum eller Akumal, hvor du kan være heldig at hilse på en skildpadde på din svømmetur. Måske er det Chitzen Itza, som er et af verdens 7 vidundere der skal besøges. Valget er dit!

Efter nogle oplevelsesrige dage samles I alle i Playa del Carmen, så I sammen kan runde af og dele ugens fantastiske oplevelser med hinanden. 

Foto Program afsnit 6:
Cuba_salsa-(2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 11: Cuba - rundrejse til Havana og Vinales

Program afsnit 6:

Rejsen fortsætter på historiske Cuba. Her skal I på en intens, kulturel rundrejse, hvor I får det autentiske Cuba helt ind under huden. I det historiske og unikke Havana får man bl.a. sin helt egen dansepartner, som gør alt for at du er salsa klar til et af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica. Her kan I virkelig mærke det autentiske Cuba; gamle cigarer, eksotiske rytmer og Cuba Libres i hånden.

I får i ugens løb også undervisning i Cubas historie og kommer rundt og ser nogle af de utallige spændende steder i byen, som f.eks. de kendte pladser og bygninger. 

I kommer til at mærke kulturen helt tæt på, når I besøger Havanas cigar fabrik og møder børnene i den lokale skole. Jeres lokale guide tager jer med helt ind i hjertet af det lokale Cuba, når han viser jer rundt i Havana "bag facaden". Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når gamle amerikanske ”flydere” kører rundt i byen side om side med trillebøre og hestevogne. Havana er fabelagtig, farverig og charmerende.

Fra Havana kører I til det naturskønne Vinales, som er centrum for tobaksproduktionen på øen. Her skal I se tobaksmarkerne, opleve hvordan bønderne bor og lever, besøge grotter og vandre i det smukke bjergområde.

Foto Program afsnit 7:
Cuba_amerikanerbil
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12: "Explore" uge på Cuba

Program afsnit 7:

Som tidligere, har du på Cuba allerede haft "Xplore" intro med din rejseleder med fokus på Cuba. Nu er der en ny vinkel, nemlig en helt anderledes kultur også at være opmærksom på i jeres "Xplore" uge. 


Måske er drømmen denne uge at besøge det provinsielle Cuba i Trinidad med dens små, brostensbelagte gader og unikke gamle bygninger. Området omkring Trinidad byder på både strande, eksotisk regnskov og kultur. Måske er drømmen at slænge sig på en solseng ved Varadero eller at tage en lokalbus hele vejen til Santiago de Cuba. Måske vil du gerne dykke med farvestrålende fisk ved Maria La Gorda. Eller måske vil du bo hos en lokal familie og lære mere om Cubanernes liv. Valget er dit.


Vi mødes naturligvis alle i Havana de sidste dage, så vi har tid til at nyde de sidste salsarytmer og Mojitos, inden vi rejser hjem til Danmark, med ny viden om verden og masser af inspiration til fremtiden.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning jf. program

Costa Rica (5 uger):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • 3-4 dage i strandbyen, Uvita
 • Indgang Nationalpark Uvita
 • Velkomstmiddag i Tamarindo
 • Ophold i Tamarindo
 • 60 t. undervisning i Sport & Personligt Drive
 • "Xplore" Intro 
Inkluderet - kolonne 2:

Mexico (4½ uge):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Introdag med rundtur i Playa del Carmen
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • "Xplore" Intro 

Cuba (2½ uge):

 • 1 uges spændende rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • Salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg på Casa Musica
 • Køretur i gamle amerikanerbiler
 • Skolebesøg
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Entre til Kæmpe maleri
 • "Xplore" Intro 

Ikke inkluderet:

 • "Xplore" uger i Costa Rica, Mexico & på Cuba
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum 
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkling, dykning og surfing
  • På hesteryg i bjergene
  • Varme kilder
  • Eksotiske cocktails
  • Måske Delfiner og hvaler
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Livet i en hængekøje
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Selvtillid og energi
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Bedre kommunikation
 1. Natur
  • Paradisstrande
  • Aber, slanger og dovendyr
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
  • Mangrove og regnskov
  • Bagende sol og hurtige regnskyl
  • Urørt jungle
 1. Kultur
  • Gæstfri befolkning
  • Byrundtur i San José
  • Tal spansk med de lokale
  • Spil fodbold mod lokale
  • Salsaundervisning
  • Cubanske tobaksplantager
  • Tacos, tequila og smoothies
  • Mayaruiner
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden