mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse til Costa Rica, Mexico & Cuba byder på lækre strande, rig mulighed for adventure og indsigt i latinamerikansk kultur med salsarytmer og musik i gaderne.

 • 5 uger med Costa Ricas farverige natur og unikke dyreliv
 • 4½ uge med Mexicos lækre strande og spændende kultur
 • 2½ uge i autentiske Cuba med salsa og ikoniske amerikanerbiler

Undervejs er der aktiv undervisning i Sport & Personligt Drive i Costa Ricas lækre omgivelser samt Kommunikation & Personlig Udvikling på Mexicos eksotiske strande. I hvert land ligger der en Xplore uge, hvor du helt selv bestemmer, hvilke rejseoplevelser, der skal krydses af på bucketlisten.

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::
Rejs med til Costa Rica, Mexico og Cuba. Latinamerika byder dig velkommen med medrivende rytmer, et rigt dyreliv, frodig natur og mange spændende historiske steder. I Costa Rica skal bl.a. overnatte i junglen, slikke sol i surferbyer og forhåbentlig stå ansigt til ansigt med dovendyr, papegøjer og aber. Herefter følger 2½ uges undervisning i Sport & Personligt Drive på vestkysten.


Ved det Caribiske hav i Mexico skal du have tre ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. Området byder på lækre strande, shopping, byliv, fantastiske mayaruiner og gode snorkel- og dykkermuligheder. Turen afsluttes med en autentisk og intens rundrejse i Cuba. Glæd dig til gamle amerikanerbiler, tobaksplantager og mojitos i spandevis. Undervejs viser din rejseleder dig, hvordan du kan få dine helt specielle rejsedrømme opfyldt i de tre Xplore uger, som ligger sidst i hvert land.
Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Costa Rica, Mexico & Cuba – Xplore  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Da denne Xplore rejse er ny, har vi ikke nogen hold-hashtags fra tidligere hold.  

Til gengæld har vi haft mange hold, som har besøgt samme lande, men ikke haft Xplore uger:  


#lasseslegender

#lasseslorteunger  

#underthetabledsc  

#vamonos22 

#jataktilhelepakken  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE?

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.  


Tidligere hold, som besøgte Costa Rica, Mexico & Cuba på deres rejse: 

#møgbien  

#stivesombreros  

#ninasniños  

#willysonthebus  

#manglervinogen22  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE? 

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande. 

 

Stalk vores lande-hashtags:  

#costaricadsc  

#mexicodsc 

#cubadsc 

Video

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Mexico

Dato:
18. februar 2021
Overskrift:

Cuba

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Mexico & Cuba - Xplore - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CUCRMX2mrd_lille
Foto Program afsnit 1:
Costa Rica_strand
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José & Corcovado National Park

Program afsnit 1:

Dit eventyr starter i Costa Ricas hovedstad San José, hvor din rejseleder byder dig velkommen med en lækker middag og en masse teambuilding, så du rigtigt kan lære dit nye højskolehold at kende. Du skal selvfølgelig også opleve San José. Din lokale guide viser dig rundt i den latinamerikanske storby.


Efter et par gode introdage i San José fortsætter du til naturrige Corcovado National Park. Du skal rejse med både bus og båd for at komme hertil. Den fartprægede sejltur gennem mangrove og over skvulpende havbølger er en oplevelse i sig selv. Husk at holde øjne og ører åbne. Har du heldet med dig, kan du opleve delfiner, havskildpadder og hvaler på vejen. Du flytter ind i en autentisk jungle lodge, hvor dyrelivet fortsætter. Papegøjer, tukaner, aber og næsebjørne er nogle af de mange dyr, du kan støde på i junglen. Din lokale guide viser dig rundt i junglen og lærer dig om det mangfoldige plante- og dyreliv. I junglen er der også masser af tid til at lære dine nye højskolevenner endnu bedre at kende. Sammen kan I arrangere hyggelige aktiviteter og lege. 

Foto Program afsnit 2:
Costra-Rica-Undervisning-7
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Surferbyer & undervisning i Sport & Personligt Drive

Program afsnit 2:

Rejsens fortsætter til de lækre surferbyer langs Costa Ricas vestkyst. Uvita, Tamarindo, Samará, Santa Teresa og Manuel Antonio kan alle være mulige stops. Du vil komme til at bo i en eller flere af disse byer. Her vil din rejseleder introducere dig for Xplore konceptet og hjælpe dig på vej med inspiration og nyttige fif, så du kan sætte gang i planlægningen af din drømme Xplore uge. 


Dernæst starter du to ugers undervisning i Sport & Personligt Drive. Den danske underviser vil naturligvis bruge den brede sandstrand og de grønne arealer som afsæt for mange aktive timer, når varmen tillader det. Du kan glæde dig til aktiv undervisning, som vil øge din energi og motivation i dagligdagen. Du vil i disse uger også komme tæt ind under huden på dit højskolehold, når I skal udfordre hinanden I en lang række sportsgrene. Eftermiddage og weekender er frie til at tage på tur i nærområdet, surfe, hygge med de lokale eller noget helt fjerde. En del timer går som regel også i poolen og på byens mange strandcaféer. 

Foto Program afsnit 3:
Costa Rica_fisk
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4-5: Xplore uge i Costa Rica

Program afsnit 3:

Tiden er inde til din første Xplore uge. Costa Rica byder på uendelig mange muligheder, og det er dig, som skal afgøre, hvad der skal ske, og hvor dine veje skal føre hen. Din rejseleder har hjulpet og støttet dig i processen, og det er nu tid til at forvandle dine rejsedrømme til virkelighed. Som regel rejser du med andre fra holdet, men det er selvfølgelig dig, der afgør, hvad du ønsker.


Måske du vil opleve højlandet og den unikke tågeskov, hvor du kan zipline over trækronerne og lede efter dovendyr? Måske du vil besøge en aktiv vulkan og dyppe dig i naturlige varme kilder? Måske du vil besøge den caribiske kyst eller rejse til nabolandet Nicaragua, hvor du kan sandboarde ned ad en vulkan? Det er fuldstændigt op til dig at vælge indholdet af din Xplore uge. Efter denne uge mødes du og holdet i hovedstaden San José, hvor det er tid til at dele røvehistorier fra tiden på farten og nyde gensynsglæden. Dernæst kalder Mexico og nye eventyr på dig.

Foto Program afsnit 4:
Mexico_Chitzen_itza_hop
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6-9: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

Du flyver til Cancún og tager den korte tur videre til Playa del Carmen. Velkommen til et mekka af alt det bedste. Tacos, tequila og turkisblåt hav blander sig med indbydende butikker, natklubber og tonsvis af aktiviteter. Her kan du snorkle, dykke og tage på udflugter til gamle mayaruiner og et lyserødt hav, mens bådture til paradisiske caribiske øer også er en mulighed. Du kan danse natten væk til tonerne af latinomusik eller hoppe på hovedet i en drypstensgrotte. Måske du har mod på at dykke med store tyrehajer eller springe ud af fra et fly med en faldskærm på ryggen? 


Kort sagt er der masser at give dig til under dit ophold i Playa del Carmen. Du har undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling, som normalvis  ligger i hverdagene mellem kl. 8-13. Du har fri eftermiddage og weekender, så du har rigelig med tid til at udforske området. I din undervisning vil du blive klogere på dig selv. Du vil identificere dine værdier, og hvad der betyder noget for dig i livet. Målet er at give dig redskaber, som du kan bruge fremadrettet i dit private og professionelle liv. 

Foto Program afsnit 5:
Mexico_las_coloradas_hop
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 9-10: Xplore uge i Mexico

Program afsnit 5:

Endnu en Xplore uge er i sigte. Du har den seneste tid opdaget, hvor meget Mexico byder på, og nu har du muligheden for at opleve lige netop det, du drømmer om. Den første Xplore uge har helt sikkert rustet dig, så du er blevet endnu mere erfaren som rejsende. Den anden omgang af Xplore kan blot komme an. Du er klar til at tage på nye eventyr og opdage nye sider af landet på egen hånd og sammen med dine højskolevenner. 


Måske du drømmer om at drøne paradisøen Isla Mujeres rundt i en golfvogn eller dykke dybt ned i drypstensgrotter i junglen? Måske du vil rejse til den enorme hovedstad Mexico City, hvor du kan besøge Frida Karlo-museet og de nærtliggende pyramider? Måske du vil rejse til farverige Guatemala eller skønne Belize? Du og holdet mødes i Playa del Carmen efter Xplore ugen. Her kan I dele historier og fotos fra ugen, der er gået, inden I sætter jer på et fly til Cuba.  

Foto Program afsnit 6:
Cuba_salsa-(2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 11: Cuba - Havana og Viñales

Program afsnit 6:

Rejsen fortsætter til det kontrastfyldte Cuba, som er en hel verden for sig. Glæd dig til at spadsere i Havanas historiske og farverige gader. Gademusikanterne spiller på hvert et hjørne, mens de gamle amerikanerøser drøner rundt i gaderne og cocktailsene langes over disken. Du skal opleve lidt af det hele - både til fods og i en af de ikoniske biler. Du får kulturen helt ind under huden, når du besøger en lokal skole, en cigarfabrik og oplever "Havana bag facaden" ifølge med din cubanske guide. Du skal også danse salsa med en cubansk partner, der vil lære dig alle grundtrinene. Ikke mindst kan du sippe mojitios selvsamme sted, som opfandt drikken. 


Fra Havana kører du til det naturskønne Viñales. Det er her tobakken gror, som bruges til produktionen af de legendariske cubanske cigarer. Du skal selvfølgelig hilse på nogle af de mange bønder, som gror tobakken. Det sker ifm. et hike i det frodige landskab. I Viñales skal du bo med lokale familier i såkaldte casa particulares, hvilket giver dig en helt unik oplevelse og et smadder godt indblik i kulturen.

Foto Program afsnit 7:
Cuba_amerikanerbil
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12: Xplore uge i Cuba

Program afsnit 7:

Efter en uge med en intens rundrejse i Cuba er det tid den næste og sidste omgang Xplore. Du har inden da haft en intro til Xplore i Cuba med din rejseleder, så du atter er klar til at rejse ud på egen hånd. Et helt nyt land venter på at blive opdaget, og mulighederne er mange. 


Måske du vil besøge smukke Trinidad, som med sine brostensbelagte gader og små farverige huse er en sand tidslomme? Måske du drømmer om at trække stikket og lade batterierne op i betagende Varadero, som er et sandt ferieparadis med turkisblåt badevand og svajende kokospalmer? Måske du er klar til et vaskeægte eventyr og en tur hele vejen til Santiago de Cuba? Igen er det helt op til dig at afgøre, hvad tiden skal gå med. Rejsens sidste dage bruger du sammen med holdet i Havana. Her går tiden med hyggelige aktiviteter og afsluttende initiativer, inden I sammen sætter kurs mod Danmark med rygsækken fuld af nyttige erfaringer og en stor viden om verden. 

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning jf. program

Costa Rica (5 uger):

 • Ophold i hovedstaden San José
 • Byrundtur i San José
 • Besøg hos lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv.)
 • Flere dage i autentisk jungle lodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr og badetur i flod
 • Snorkling
 • Ophold i en eller flere surferbyer langs vestkysten
 • Indgang til nationalparken Marino Ballena i Uvita
 • 60 timer undervisning i Sport & Personligt Drive
 • Xplore intro
Inkluderet - kolonne 2:

Mexico (4½ uge):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Introdag med rundtur i Playa del Carmen
 • 60 timer undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Xplore intro 

Cuba (2½ uge):

 • En uges rundrejse i Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden 
 • Besøg hos cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • Salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Køretur i gamle amerikanerbiler
 • Skolebesøg
 • Ophold i Viñales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Viñales 
 • Entré til kæmpe grottemaleri
 • Xplore intro 

Ikke inkluderet:

 • Xplore uger i Costa Rica, Mexico & Cuba
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Visum 
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkling, dykning og surfing
  • Varme kilder
  • Eksotiske cocktails
  • Mulighed for delfiner og hvaler
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter
 1. Personligt
  • Livet i en hængekøje
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Selvtillid og energi
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Bedre kommunikation
 1. Natur
  • Paradisstrande
  • Aber, slanger og dovendyr
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
  • Mangrove og regnskov
  • Bagende sol og hurtige regnskyl
  • Urørt jungle
 1. Kultur
  • Gæstfri befolkning
  • Byrundtur i San José
  • Spansk med de lokale
  • Fodbold mod lokale
  • Salsaundervisning
  • Cubanske tobaksplantager
  • Tacos, tequila og smoothies
  • Mayaruiner
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden