mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid

Højskole i Udlandet - Xplore

Eventyret venter den, som forstår at gribe det!

Højskole møder backpacking ...

... sådan forklarer man bedst Højskole Xplore. 

Xplore er nemlig for dig, der drømmer om …

 • Mere fleksibilitet i rejseprogrammet.

 • Ca. 1 uge på egen hånd i hvert land 

 • Rejsetips og tricks undervejs 

Du får stadig det fede højskolefællesskab og oplevelser, som vi har håndplukket til dig. 

Men på Højskole Xplore sætter vi ekstra tid af til, at DU former eventyret. 

Hver gang du kommer til et nyt land, så har du 1-2 dage med Xplore intro. Et forløb, hvor rejselederen klæder jer på til at rejse på egen hånd eller i mindre grupper.

Hvad er fx vigtigt at vide om offentlig transport, når man rejser rundt på Cuba? Hvordan sætter man en roadtrip op på Hawaii? Budget-tips til at bevæge sig rundt på smukke, men lidt dyrere New Zealand? 

Den sidste periode i hvert land står den på Xplore uge. Med rejsetips og planlægning i bagagen er du nu klar til at udforske landet på egen hånd. Den næste uges tid skal du nemlig selv sørge for overnatning, transport og oplevelser. 

Måske vil du på surfcamp? Eller lave frivilligt arbejde? Bo på en båd og tage dykkercertifikat? Eller udforsker tågeregnskoven med dine nye rejsekammerater? 


Din Xplore uge – dit valg!   


Gå på oplevelse herunder og find ud af, hvilken rejse der passer til dig!

Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Ecuador & Galapagos - Xplore

Highligts introtekst (under overskrift):

5 uger med autentisk indianerkultur og Amazon-junglens natur og dyreliv helt tæt på. Besøg indianermarkeder, lav lokale projekter i Banos og se kæmpeskildpadder på Galapagos.

 • 2½ uge med Ecuadors farverige kultur, indianere og smukke natur
 • 2½ uge på Galapagos med unikt dyreliv og "Xplore"
Programbeskrivelse side overskrift:

Ecuador & Galapagos - Xplore

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Oplev det bedste af latinamerikansk kultur, natur og dyreliv. Rejsen består af 2½ uges intensiv rundrejse i Ecuador, efterfulgt af 2½ uge på Galapagos.


Rundrejsen i Ecuador er tæt pakket med kontrastfyldte, naturmæssige og kulturelle oplevelser. Her oplever du både at stå med en fod på hver side af Ækvator, bestige vulkaner i Andesbjergene, gå på hængebroer over vilde vandfald, besøge nøgne indianerstammer i Amazonas og danse salsa på en af Quitos lokale steder.


På Galapagos oplever vi kæmpe skildpadder og hav-leguaner på de smukke strande. På Galapagos ligger der  afslutningsvist en "Xplore" uge, hvor du selv har indflydelse på hvilke rejseoplevelser, der skal krydses af på bucket-listen.


Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis for udlandsophold
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:

Ecuador & Galapagos - Xplore

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Ecuador & Galapagos – Xplore  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Vil du se billeder fra deltagere, der har været på lige præcis denne rejse? 

Hop ind på Instagram, og tjek holdenes hashtags ud: 


#leamåvispisedether  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE? 

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.  


Tidligere hold, som besøgte Ecuador og Galapagos på deres rejse:  

#templerunibadetøj 

#puravidamedida 

#vamosticos21  

#medfernandohjem  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDET? 

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra landet.

 

Stalk vores lande-hashtags: 

#ecuadordsc 

#galapagosdsc  

Video

Video:
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Ecuador & Galapagos - Xplore, 5 uger
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Ecuador & Galapagos - Xplore, 5 uger

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
EGWAClille
Foto Program afsnit 1:
Ecuador_Ækvator (2)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Ecuador - Historiske Quito, Otavalo og Cochasquí

Program afsnit 1:

Din fantastiske rejse begynder i den historiske by, Quito, hvor I møder jeres danske rejseleder. Sammen skal I lave teambuildingøvelser og se byens seværdigheder. I skal også besøge "midten" af verden, stå med en fod på hver side af ækvator, og måske danse salsa på en af de lokale klubber.


Fra Quito går turen videre nordpå til Otavalo, hvor I skal opleve et af de største indianermarkeder i Sydamerika. Her kommer de lokale stammer langvejs fra for at sælge deres farvestrålende varer. 


I skal også besøge pyramiderne ved det inkahistoriske Cochasquí og sove i telt ude i Andesbjergene. Her er jeres første projekt indlagt, hvor I skal lære om skov og træplantning og også selv plante et træ. Det er en spændende oplevelse og du vil føle dig som mere end bare en almindelig turist.

Foto Program afsnit 2:
Ecuador_Indianere
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Fantastiske Amazonas!

Program afsnit 2:

Herefter fortsætter rejsen til fantastiske Amazonas! I skal vandre i regnskoven og besøge lokale indianerstammer, som vil fortælle om, hvordan de lever og bruger naturen i deres hverdag og ritualer. I hører om kulturen, traditionerne og landets historie. I skal også prøve at lave chokolade og skyde efter mål med de lange indianske pusterør.


I skal opleve dyrelivet på helt tæt hold i Amazonica-reservatet og udfordre jer selv, når vi tager jer på en (frivillig) nightwalk i Amazon-junglen for at opleve junglen fra en helt anden side og udforske dens livlige dyreliv. I skal også lære om planterne og høre om naturmedicin. 

En af dagene skal I langt ind i Amazon-junglen og besøge en indianerstamme, som stadig lever helt upåvirket af den moderne udvikling - de er bl.a. helt nøgne. I har en lokal indianerguide med på turen, så I har mulighed for at stille alverdens spørgsmål.

Foto Program afsnit 3:
Ecuador_Riverrafting (2)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 2 og 3; Baños, Cuenca og lokale projekter

Program afsnit 3:

Efter nogle spændende og intense dage i Amazon-junglen, rejser I videre til Baños - Ecuadors adventure-hovedstad. Her er der mulighed for at få afprøvet dine grænser med bl.a. bungy swing, rock- og mountain climbing, trekking og rafting. Mulighederne er mange - det er bare at kaste sig ud i det. I skal også opleve smukke vandfald og I har tid til at gå på opdagelse i byen, hvor I helt sikkert får den fascinerende kultur helt ind under huden. Her skal I også lave et projekt sammen med nogle af de lokale, besøge en lokal skole eller lave mad til de gamle fra højlandet.


Næste stop er den historiske og utroligt smukke koloni, Cuenca. Byen emmer af charme og historie. Du kommer til at se nonner gå rundt på de brostensbelagte gader, børn i katolske skoleuniformer og de lokale indbyggere, der lægger sidste hånd på deres keramik. I skal også ud og opleve de små lokalsamfund i området, se den smukke nationalpark, Cajas, i over 3 kilometers højde og lære om de verdenskendte "panama-hatte".

Foto Program afsnit 4:
Galapagos-las-grietas
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 3 og 4: Galapagos - Isla Santa Cruz

Program afsnit 4:

I flyver fra fastlandet i Ecuador til et af verdens smukkeste og mest fascinerende områder. Med dyreliv og natur som ingen andre steder, både over og under vand: Galapagos-øerne. Jeres ophold begynder på øen, Isla Santa Cruz, hvor I kan udforske de smukke strande og det fantastiske dyreliv. Øen er - ligesom de andre øer - skabt af vulkansk aktivitet igennem flere millioner år. I skal bo i hyggelige Puerto Ayora.


Isla Santa Cruz byder på et væld af aktiviteter, bl.a. dykning, surfing, snorkling og havkajakture. Du kan også besøge Charles Darwin Research Center og få et indblik i hans banebrydende arbejde, vandre på stier og i flotte naturparker, hvor du kan møde kæmpeskildpadder, iguanaer og pelikaner eller udforske Tortuga Bay, som med sin flotte sandstrand og det krystalklare vand, er noget helt specielt. Livet under vand er helt unikt ved Galapagos-øerne; med kæmpe stimer af farvestrålende fisk, mange forskellige hajer, rokker og flotte koralrev. 


Foto Program afsnit 5:
Galapagos-hop-båd
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 4 og 5: "Livet i havet" og "Xplore" på Galapagos

Program afsnit 5:

De første dage bruges til at introducere jer til "Xplore". Jeres rejseleder vil hjælpe jer med at indkredse jeres ønsker, give tips og tricks om områdets muligheder og selvfølgelig også give indblik i både sikkerhed og praktisk omkring det at færdes i en helt anden kultur. Hos DSC har vi fokus på verdensmålet "Livet i havet" og sammen med lokale dykkere, ønsker vi at give jer et indblik i hvordan forurening og klimaforandringer påvirker dyrelivet på Galapagos. 


Herefter er det tid til at skrue op for nysgerrigheden og eventyrlysten og søge ud på egne udfordringer. Det er nemlig tid til jeres "Xplore" uge. Galapagos byder på fantastiske muligheder og der er mange øer at vælge imellem. Måske drømmer du om at tage dykkercertifikat, snorkle med pingviner, tage på vandretur, tage på minicruise for at observere fugle, besøge flamingo laguner eller dase om kap med havleguaner og søløver. Måske er island hopping sagen. Helt sikkert er det, at uanset hvad du vælger vil Galapagos forkæle dig med unikke natur oplevelser. Alle mødes dagen inden afrejse fra Galapagos, hvor det er tid til at dele sine oplevelser med de andre på holdet.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:


Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding

Ecuador (2½ uge):

 • 2 ugers rundrejse i Ecuador jf. program
 • Ophold i hovedstaden Quito
 • Besøg ved Ækvator "Midten af Verden"
 • Besøg til Intinan Solar Museum
 • Ophold i Otavalo
 • Besøg til lokale markeder
 • Otavalos farverige indianermarked
 • Miljø-projektdag om træplantning
 • Besøg i Cotacachí Village
 • Overnatning i telt ved Cochasquí i Andesbjergene
 • Besøg ved gamle inkapyramider med udsigt til en hel række vulkaner
 • Hike mellem vilde lamaer
 • Smuk vulkankraterlagune

 • Bestige vulkanen Fuya Fuya

 • Tur til lækre vulkanske hotsprings
 • Roadtrip gennem betagende cloudforest
 • Ophold i Amazon-junglen
 • Alle måltider i Amazonas
 • Kanoture til vandfald i Amazonas
 • Besøg på Amazoonico animal rescue center i Amazonas
 • Besøg til nøgne Huaorani-indianere
 • Jungle-nightwalk i Amazonas 
 • Tur til Anaconda Island i Amazonas
 • Vandretur gennem regnskoven
 • Lære at lave chokolade af rå kakaobønner
 • Demonstration af local way of living med traditionelle hytter og redskaber
 • Ophold i Banos med Adventure Challenge*
 • Roadtrip af Waterfall Avenue i Andesbjergene
 • Besøg til Djævlevandfaldet med hængebroer

 • Kabelbane gennem Andesbjergene over kilder og vandfald
 • Social projektdag med lokale udsatte ældre
 • Ophold i charmerende colonial Cuenca
 • Byrundtur i Cuenca (UNESCO world heritage site)
 • Besøg til smukke lokale kirker
 • Besøge Indianerby i Andesbjergene ved læderværksted
 • Besøg på kendt Panamahat-fabrik
 • Besøg ved lokale farmere i Andesbjergene
 • Hike i Cajas nationalpark i Andesbjergene
 • Tur til den farverige "favela" Las Peñas med udkigspost fra fyrtårn
 • Ophold og byrundtur i Guayaquil
 • Morgenmad alle dage
Inkluderet - kolonne 2:

Galapagos (2½ uge):

 • Transport med båd og bus til/fra lufthavn/hotel
 • Ophold på spændende Isla Santa Cruz med natteliv, smukke strande og unikt dyreliv
 • Morgenmad 6 dage
 • Besøg på center for de store Galapagosskildpadder
 • Byrundtur i Puerto Ayora, Santa Cruz
 • Verdensmål "Livet i havet" dag
 • "Xplore" intro

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Tur til Tortuga Bay
 • Volley eller ultimate frisbee kamp med lokale
 • Snorkle ved Concha y Perla
 • Udflugt til Las Grietas
 • Charles Darwin Research Center

 • Lokalt fiskemarked på Galapagos med leguaner, søløver, pelikaner mm.
 • Udflugt til Highland View


Ikke inkluderet:

 • "Xplore" uge på Galapagos
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge & drikkepenge
 • Ankomstskat til Galapagos (120 USD)
 • Rejseforsikring og Afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og Visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Kano på Amazon-floden
  • Bo på vulkanskabte øer
  • Surfing på Stillehavets bølger
  • Gå i Charles Darwins fodspor
  • Snorkling på Galapagos
 1. Personligt
  • En anden kultur og levemåde
  • Oplev verdens mangfoldighed
  • Få mod på nye udfordringer
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få nye venskaber
 1. Natur
  • Den fantastiske Amazon-jungle
  • Amazoonica-reservatet
  • Pelikaner og flamingoer
  • Sandstrande og azurblåt vand
  • Galapagos' verden under havet
 1. Kultur
  • Indianerstammer i Amazonas
  • Quitos historiske gader
  • Farverige indianermarkeder
  • Stemningen i hyggelige Cuenca
  • Lokale projekter i Banos
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2023


Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden