mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Vietnam, Cambodja & Thailand

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev Asiens mystik og traditioner på 2 mdrs. fortryllende Xplore rejse til Vietnam, Cambodja & Thailand.

 • 3 uger med fantastisk rundrejse i Vietnam i nord og syd
 • 2 uger i Cambodja med besøg til Angkor Wat og historiske Killing Fields
 • 4 uger på Koh Samui i Thailand med undervisning i Kommunikation & Personlig udvikling

Få indsigt i en helt anden verden og levemåde på denne fantastiske rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende og særprægede kulturer. To måneders inspirerende rundrejse, undervejs med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Thailand.

Programbeskrivelse side overskrift:

Vietnam, Cambodja & Thailand

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

I rejsens første del skal du på en intens og spændende rundrejse gennem Vietnam i både Nord og Syd, samt udforske Cambodjas gemte skatte. Du skal bl.a. på opdagelse i verdens største tempelkompleks, overnatte i langhuse hos lokale bønder, gå gennem frodige grønne rismarker, sejle i sivbåde i Mekong og overvældes af Saigons menneskemylder. 


Thailand byder på eksotiske strande, masser af vandaktiviteter, samt undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling. Der er indlagt 3 Xplore perioder, hvor der er fantastiske muligheder for at opleve mere af Vietnam og Cambodja, samt besøge både Laos og de spændende områder i Nord-Thailand.

Inkluderet overskrift:

Vietnam, Cambodja & Thailand

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Vietnam, Cambodja & Thailand

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Cambodja, Vietnam & Thailand 


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med.  


Da dette er en ny rejsekombination har vi ikke hold-hashtags fra netop denne rejse endnu. Dog har vi hold-hashtags fra andre hold, som har besøgt nogle af destinationerne på deres rejse: 


Tidligere hold, som besøgte Vietnam på deres rejse:  

#3hanerihoensegaarden  


Tidligere hold, som besøgte Cambodja og Vietnam på deres rejse: 

#5starkrusarphoto  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE?

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande.  


Stalk vores lande-hashtags:  

#cambodjadsc 

#vietnamdsc   

#thailanddsc

Video

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Vietnam, Cambodja & Thailand
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Vietnam, Cambodja & Thailand

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
VTCA-A_500x234px
Foto Program afsnit 1:
Vietnam_gruppe_tempel
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Vietnam - Hanoi & Homestay i Mai Chau

Program afsnit 1:

Eventyret begynder. Gør dig klar til en fabelagtig rundrejse i Vietnam. Turen går fra Nord til Syd og byder på tonsvis af kulturelle indtryk og anderledes oplevelser. Du skal opleve Hanois historiske gader fra rickshaw, spise lækker (og mærkelig) mad, overnatte hos en lokal familie på landet og sejle i betagende landskaber. De første dage går i høj grad også med teambuilding og sjove øvelser med din rejseleder og dit nye højskolehold. I skal lære hinanden at kende og lægge grundstenene for et godt fællesskab. 


Du og holdet starter med et par dage i hyggelige og travle Hanoi. Dernæst byder programmet på homestay i Mai Chau, hvor du skal bo hos en lokal stamme, gå gennem de grønne rismarker og spille fodbold mod de lokale. Rejsen går videre til flere betagende landskaber. Du skal cykle gennem lokale landsbyer, bestige bjerget ved Tam Coc for at se det fascinerende landskab fra huletemplet på toppen.

Foto Program afsnit 2:
vietnam_workshop
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Xplore intro og Xplore tid i Vietnam

Program afsnit 2:

Efter oplevelsesrige dage i Nord er tiden inde til at blive klogere på Xplore-konceptet. Din rejseleder vil hjælpe dig på vej med god inspiration og nyttige tricks, så du bliver i stand til at planlægge din kommende Xplore uge. Herefter er det tid til at skrue op for nysgerrigheden og eventyrlysten og søge ud på eventyr med dine nye højskolevenner. Du starter i Hanoi og alle mødes igen en uge senere i Ho chi Minh City.

Der er fantastiske muligheder for at opleve Vietnam i større eller mindre grupper. Det er nemt og billigt at komme rundt med både bus og indenrigsfly og der er muligheder for alle budgetter og ønsker.

Du kan fx. fordybe dig i kulturen og besøge den gamle kejserlige hovedstad Hue eller tage op til Sapa for at vandre i bjergene blandt  lokale bjergstammer. Den centrale del af Vietnam og den hyggelige by Hoi An byder på fristende skrædderbutikker, hyggelige små caféer og en dejlig strand i udkanten af byen. Den gamle by har hyggelige smalle gader oplyst af de ikoniske farverige lanterner, som skaber den skønneste stemning om aftenen. 

Foto Program afsnit 3:
Vietnam_lokal
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Ho Chi Minh City, Mekong-deltaet og Cambodja

Program afsnit 3:

Tredje uge bruges i samlet flok i den sydlige del af Vietnam. I Ho Chi Minh City skal du besøge de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigens tid inden turen går til Mekong-deltaet, hvor du får yderligere indblik i den vietnamesiske kultur. Du skal besøge deltaet til fods, på cykel og i små både. Du får indsigt i de lokale håndværk, når du besøger små håndværksteder, der laver alt fra keramik og mursten til vævede tæpper, hatte og risnudler. Desuden lærer du om fremstillingen af forskellige produkter af ris - alt fra rispapir til ris-slik og ris-brændevin. I Mekong overnatter du hos et homestay, hvilket bringer et ekstra element af autenticitet til oplevelsen. Du skal selv være med til at tilberede aftensmaden.

Mekong deltaget tager dig i både nordpå til Phnom Penh i Cambodja. Her skal du besøge det royale palads og museet Toul Sleng, hvor cambodjanere blev holdt fængslet og tortureret under Khemer Rouge-regimet i 1970'erne. Ofte er der mulighed for at tale med en af de få overlevende krigsfanger. Du skal også besøge "The Killing Fields", hvor massegrave, skeletter og monumenter fra den frygtelige krig præger landskabet. Din lokale guider viser dig rundt og fortæller om Cambodjas grusomme historie og fortid. 

Foto Program afsnit 4:
Cambodja_gruppe
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-5: Xplore tid i Cambodja og evt. Laos

Program afsnit 4:

Så er det igen blevet tid til Xplore - og der er masser at udforske i både Cambodja og i Laos.

Området byder på uendelig mange muligheder, og det er helt op til dig at vurdere, hvad tiden skal bruges på. Du får en skræddersyet Xplore uge, som matcher netop dine drømme og ønsker. 

Måske du vil på en længere vandretur til eksotiske vandfald eller prøve kræfter med nogle af de mange adrenalin aktiviteter i  nabolandet Laos? Måske du vil fordybe dig i Asiens kultur og besøge et kloster? Måske er drømmen at overnatte i et langhus eller måske jagte det perfekte instabillede? Valget er fuldstændigt dit! I mødes allesammen i Siem Reap efter en uges Xploretid. 


Foto Program afsnit 5:
Cambodja_Angkor_Wat_gruppe
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat & rejse til Thailand

Program afsnit 5:

Oplevelserne i Cambodja fortsætter nu igen som samlet gruppe. I Siem Reap skal du bl.a. se verdens største tempelkompleks Angkor Wat. I tuc tucs skal du udforske ruinerne i den omkringliggende jungle. De mange ruiner er svøbt og gemmer sig mellem kæmpemæssige træer. Er du morgenfrisk, kan du opleve den smukkeste solopgang over templerne - enten ved søen eller fra en luftballon. 

I Siem Reap skal du også besøge en NGO restaurant, der har fokus på bekæmpelse af menneskehandel. Her trænes og uddannes unge inden for restaurations- og servicebranchen. Du spiser frokost i restauranten og taler med de projektansvarlige. Programmet byder også på en tur til Kompong Khleang, hvor de lokale bor i huse på pæle, og rismarkerne strækker sig så langt øjet rækker. 


Du siger farvel til smukke Cambodja og flyver videre til Koh Samui i Thailand.

Foto Program afsnit 6:
Thailand-sejle
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 6-7: Kommunikation & Personlig Udvikling på Koh Samui

Program afsnit 6:

Efter fem uger på farten er det tid til at pakke ud, fordybe dig i både i din personlige rejse og i venskaberne på højskolen. Smukke og eksotiske Koh Samui skaber med de lækre strande, tropiske varme, og vejende palmer de perfekte højskolerammer.

Undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling vil give dig et indblik i dine styrker, udvikle dig personligt, sammentømre jer som gruppe og give dig redskaber til at gå efter dine drømme. Du vil både blive klogere på dig selv, andre og verden omkring dig.

Om eftermiddagen er der god tid til højskoleaktiviteter sammen med vennerne. Der kan fanges bølger på et surf board, tages dykkercertifikat, snorkle med eksotiske fisk, spille beach volley eller nyde en af de mange gode og billige muligheder for massage eller spabehandlinger.

Ofte er fællesspisning på de små restauranter langs stranden, ø-hop og det legendariske Full Moon Party også en del af de mange fælles aktiviteter.Foto Program afsnit 7:
Thailand_båd(2)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 7-8: Koh Samui, Xplore- uge og hjemrejse

Program afsnit 7:

Efter nogle dejlige uger i nogle vidunderlige ø-rammer, er det blevet tid til at forlade tropeøen Koh Samui.


Det er endnu engang blevet tid til Xplore, hvor du kan udforske andre dele af Thailand på egen hånd eller i mindre grupper. Som i Cambodja har du indledningsvist haft en Xplore intro med din rejseleder, og mon ikke der er en del læring fra første Xplore periode at bygge videre på?


Det er let og billigt at rejse rundt i Thailand og mulighederne for eventyr der matcher netop dine ønsker og drømme er uendelige. Du kan udforske flagermus i nationalparker, besøge girafkvinder i bjergene i nord, tage på dykkersafari eller nyde de eksotiske strande ved Krabi. Måske vil du hellere gå i en ung Leonardo DiCaprio's fodspor og besøge Maya Bay fra filmen "the beach". Helt sikkert er det at du mødes med alle dine venner i Bangkok dagen inden afrejse, så du kan fortælle om alle dine eventyr til de andre.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Vietnam (3 uger): 

 • Morgenmad alle dage med indkvartering
 • Flere måltider på rundrejsen
 • Alle måltider på homestays
 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold og sighseeing i Ho Chi Minh City
 • Besøg på små værksteder, templer krigsmuseet mm.
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold på homestay ved Mekong 
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, lokale landbrug og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Besøg på lokale fabrikker
 • Traditionel dans & musik
 • Besøg til små værksteder
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Ophold på Homestay i Mai Chau hos lokal bjergstemme
 • Fodboldkamp mod de lokale
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc
 • Ophold i Tam Coc
 • Besøg i Cum Village
 • Dagshike i højlandet langs rismarker 
 • Xplore intro
 • Sejltur fra Vietnam til Cambodja
Inkluderet - kolonne 2:

Cambodja (2 uger):

 • Morgenmad alle dage med indkvartering
 • Xplore introdage
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg hos Royal Palace 
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg ved ”The Killing Fields”
 • Ophold i Siem Reap
 • Frokost i Siem Reap
 • Besøg hos Kompong Khleang Village med frokost
 • Besøg til Angkor Wat-templerne

Thailand (4 uger):

 • Flybillet Bangkok til Koh Samui
 • Morgenmad alle dage med indkvartering
 • Xplore intro
 • Rundvisning i Bophut
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Overnatning i Bangkok

Ikke inkluderet:

 • Xplore uger i Vietnam, Cambodja og i Thailand hhv. 7, 7 & 6 dage
 • Transport mellem Hanoi & Ho Chi Minh, Phnom Penh & Siem Reap, samt Koh Samui & Bangkok ifm. Xplore
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Eventyr i Angkor Wat-ruinerne
  • Vandring i smukke bjergområder
  • Vietnams storbyer
  • Cykeltur ud til lokale landsbyer
  • Vandretur gennem rismarker
  • Mulighed for dykning og rapelling
 1. Personligt
  • Mærk livets kontraster
  • Kom ned i gear
  • Find dine stærke sider
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Et unikt fællesskab
  • Få venner for livet
  • Kom hjem med ny energi
 1. Natur
  • Frodige, grønne rismarker
  • Fascinerende bjergområder
  • Drypstensgrotter
  • Lækre, hvide sandstrande
  • Klippeformationer i Halong Bay
  • Vandfald gemt i junglen
  • Udsigterne i Vietnams højland
 1. Kultur
  • Asiens vrimmel, dufte og lyde
  • Udforsk lokale markeder
  • Spis lokal mad med pinde
  • Overnat ved Mekong-deltaet
  • Oplev Hanois gamle gader
  • Besøg "The Killing Fields"
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden