mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Highligts introtekst (under overskrift):

Maldivernes enestående ø-kultur og eksotiske rammer samt Sri Lankas rige kultur, fantastiske natur og utrolige dyreliv giver dig 2 mdrs. enestående rejse.

 • 2 uger på Maldivernes Rasdhoo Island med lokale projekter og aktiviteter i de lækre omgivelser 
 • 6 uger med rundrejse på Sri Lanka med teplantager, religiøse huler, safari og smuk udsigt til elefanter i baghaven

Du får en helt unik mulighed for at gøre en forskel i det samfund, som du bor i på Maldiverne, mens der på Sri Lanka er undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. 

Programbeskrivelse side overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På Maldiverne vil I opleve enestående ø-kultur, blive en del af det lokale samfund og opleve tilværelsen på en lille tropeø, når I gennem små projekter gør en forskel for det lokale samfund og beboerne - alt sammen i omgivelser af palmer og turkisblåt vand.


Efterfølgende besøger I Sri Lankas spændende kultur, eksotiske natur og utrolige dyreliv. I vil opleve teplantager, religiøse huler og safari-ture med mulighed for at spotte elefanter og leoparder. I vil få brugbar og inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. 


Inkluderet overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Instagram tekst

Maldiverne & Sri Lanka

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Sri Lanka

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
30. maj 2016
Overskrift:

Rundrejse på Sri Lanka

Dato:
20. januar 2016
Overskrift:

Lokale projekter på Maldiverne

Dato:
08. januar 2015
Overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka - Højskole i Udlandet

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne & Sri Lanka, 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne & Sri Lanka, 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
MASL2_lille
Foto Program afsnit 1:
Maldiverne_sport_hold
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Maldiverne - Kulturelle oplevelser på Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

I ankommer til Maldivernes hovedø, Malé, hvor jeres rejseleder vil tage godt imod jer. I sejler derefter ud på det turkisblå hav til den lille, lokale ø, Rasdhoo Island. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og her er tiden ikke noget man går så meget op i. Øen er for nylig åbnet op for turisme, og de lokale er gæstfrie og glade for at vise, hvordan livet også kan leves på en tropeø med palmer og lækre sandstrande. I bor på et dejligt hotel, hvorfra alt på øen er i gåafstand.


Med andre ord bliver I en del af et lokalsamfund med et helt anderledes livssyn, med tid til at nyde det gode ved livet, som måske vil inspirere jer til også at ændre jeres egen tilgang til livet. På øen er der arrangeret daglige udflugter, f.eks. fisketure, bådtur i solnedgangen med delfinspotting, snorkelture og frokost på øde øer. Der er også et dykkercenter på øen, hvor I kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer.

Foto Program afsnit 2:
Maldiverne_afslapning_strand
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Lokale projekter på Rasdhoo Island og fridage

Program afsnit 2:

På Rasdhoo Island skal I også have undervisning i faget Aktive Kulturdage & Lokale Projekter, hvor I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for lokalmiljøet på øen og de mennesker, som I bor iblandt. Faget er ikke tavleundervisning, men foregår løbende på rejsen, bl.a. med madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg til en frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. I bliver involveret i samfundet på øen og følger de lokales liv, så I får et helt unikt indblik i, hvordan det er at leve på en lille tropeø i Det Indiske Ocean.


Efter nogle oplevelsesrige og spændende uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen på Rasdhoo Island, er det blevet tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning, som har taget jer til sig, som deres egen familie. I rejser uden tvivl videre med rygsækken fuld af enestående oplevelser, når I tager til jeres næste destination, Sri Lanka!

Foto Program afsnit 3:
SL_elefanter
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Sri Lanka - Rundrejse til Pinnawela, Dambulla og Sigiriya

Program afsnit 3:

I flyver den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela. Her skal I overnatte tæt ved et elefant-center for forældreløse elefanter. Her oplever I fra hotellets pool, elefanterne når de bader i floden i baghaven.


Efter et par dage i elefanternes selskab, kører I nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle igennem fascinerende landskaber, sejle ad floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. I skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og jeres dygtige, lokale guide deler sin store viden med jer undervejs. I skal også besøge en lokal skole, hvor I får oplevet Sri Lanka i børnehøjde, og stå mellem hundredvis af srilankanere i det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Undervejs kommer I igennem flere større og mindre byer, der giver et indblik i det lokale liv på Sri Lanka.

Foto Program afsnit 4:
SL_gruppe_bro
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Kitulgala, Ella og Yala National Park

Program afsnit 4:

Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland, hvor luften bliver køligere. Her skal I overnatte i små hytter midt i junglen og riverrafte på Kitulgalas White River. I skal besøge batikfabrikker og silkebutikker og prøve den lokale beklædning på egen krop. I lærer om de lokale håndværksmæssige traditioner som ædelstensudvinding og træudskæringer. I kører derefter til området omkring Ella, hvor I skal vandre i højlandet, zip-line, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det berømte Adams Peak.


Fra højlandet kører I til ét af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala. Her skal I på safari for at spotte fugle, bjørne, elefanter og leoparder. I afslutter den enestående rundrejse i Mirissa, hvor I skal besøge skildpadde-udklækningsstationer og nyde aftenerne med en kold øl og bål på stranden.

Foto Program afsnit 5:
SL_gruppe_strand
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5-7: Kommunikation & Personlig Udvikling i Hikkaduwa

Program afsnit 5:

Efter en pragtfuld måned fyldt med kulturoplevelser i særklasse og en smuk rundrejse gennem Sri Lankas imponerende natur, er det tid til at bosætte sig og få en hverdag på hotellet i Hikkaduwa. Hikkaduwa er en rigtig hippieby med en blanding af lokale og turister, der primært består af unge backpackere. Der er masser af muligheder for aktiviteter i fritiden, bl.a. hvalsafari, yoga, volley og surfing. Om aftenen er der mange restauranter og caféer, der har bål og livemusik på stranden. 


I har herefter et par fridage til at slappe af og nyde alle sanseindtrykkene fra rundrejsen, inden undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling går i gang. Undervisningen varetages af en inspirerende, dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer. Forløbet er både praktisk og teoretisk og har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Du får praktiske redskaber til at blive bedre til at kommunikere, argumentere og fokusere på det, der har betydning for dig.

Foto Program afsnit 6:
SL_piger_udsigt
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Fridage i Hikkaduwa

Program afsnit 6:

Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker og på hvordan du når de mål, der er vigtige for dig i livet. Vores ønske er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, med mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at foretage valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.


Efter undervisningen har I nogle fridage i Hikkaduwa til at udforske området eller rejse til andre dele af landet. Jeres rejse afsluttes i Colombo, hvor I ser byens seværdigheder og efterfølgende kan tage ud og opleve storbyen på egen hånd. Fyldt med oplevelser i særklasse, massere af nye venskaber og følelsen af at have været en del af en anden kultur, vender I tilbage til Danmark.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne & Sri Lanka, 5 uger
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne & Sri Lanka, 5 uger

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
MASLsommerlille
Foto Program afsnit 1:
Maldiverne_ovenfra-1
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Maldiverne - Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

Efter ankomst til Maldivernes hoved-ø Male, sejler I gennem de turkisblå bølger ud til den lille lokale ø Rasdhoo. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og omgivet af det smukkeste turkisblå hav. Øen er for nylig åbnet op for turisme, og de lokale er gæstfrie, nysgerrige og glade for at vise, hvordan livet også kan leves. De næste to uger skal I bo på et dejligt hotel, hvorfra alt er i gåafstand på den lille hyggelige ø og hvor forholdet til tiden er noget anderledes end det, vi er vant til hjemmefra.


Rasdhoo Island er et af Maldivernes mest berømte steder at dykke med hammerhajer. Der er et dykkercenter på øen, hvor I kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer. I kan også bare nyde livet på den dejlige palmestrand i hinandens selskab. Der er arrangeret daglige udflugter som fisketure, solnedgangscruise med delfinspotting, snorkelture og picnicture til øde øer.

Foto Program afsnit 2:
Maldiverne-papaya
Program afsnit 2 Overskrift :

Aktive kulturdage & Lokale Projekter

Program afsnit 2:
I skal under opholdet på Maldiverne også have undervisning i faget Kulturforståelse & Lokale Projekter, hvor I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for det miljø, som I bor i og for beboerne på øen. Faget er ikke tavleundervisning, men foregår løbende på rejsen, bl.a. med madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg på frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. I bliver involveret i det lokale samfund og får et indblik i, hvordan livet er på en lille tropeø. Med andre ord bliver I en del af en befolkning med et anderledes livssyn, i et afslappet miljø og med tid til at nyde det gode ved livet - måske I bliver inspireret til at ændre jeres egen tilgang til livet.


Efter nogle oplevelsesrige uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen, er det blevet tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning, som har taget jer til sig, som deres egen familie. I rejser uden tvivl videre med rygsækken fuld af oplevelser og med en forståelse af, hvordan livet også kan være, på en ø midt ude i det Indiske Ocean.

Foto Program afsnit 3:
SL_elefantsafari
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Sri Lanka - Pinnawela, Sigiriya, Kandy og Kithulgala

Program afsnit 3:

I flyver den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela. Her skal I overnatte tæt ved et elefant-center for forældreløse elefanter. Her oplever I fra hotellets pool, elefanterne når de bader i floden i baghaven.


Efter et par dage i elefanternes selskab, kører I nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle igennem fascinerende landskaber, sejle på floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. I skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og jeres dygtige, lokale guide deler sin store viden med jer undervejs. I skal også besøge en lokal skole, hvor I får oplevet Sri Lanka i børnehøjde, og besøge det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland til Kitulgala, hvor I skal riverrafte på White River. I skal også besøge batikfabrikker og træudskæringssteder, hvor I lærer om de lokale håndværkstraditioner.

Foto Program afsnit 4:
SL_gruppe_landskab
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-5: Ella, Tissamaharama og Mirissa

Program afsnit 4:

I kører derefter til området omkring Ella, hvor I skal vandre i højlandet, zip-line, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det berømte Adams Peak. Fra højlandet kører I videre til ét af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala National Park. Her skal I på safari for at spotte fugle, bjørne, elefanter og leoparder.


I afslutter den enestående rundrejse i Mirissa, hvor I skal surfe, besøge skildpadde-udklækningsstationer og nyde aftenerne med bål på stranden og historier fra jeres måned sammen. Fyldt med oplevelser i særklasse, masser af nye venskaber og følelsen af at have været en del af en anden tilværelse og kultur, kan du nu vende med holdet tilbage til Danmark eller rejse videre på egen hånd.

Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole (kommer an på perioderne man er der)
 • Besøg på frugtplantage
 • Tur til Thodhoo island
 • BBQ night 
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddagstebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Krabbevæddeløb
 • Game night
 • Kayak staffet


Inkluderet - kolonne 2:

Sri Lanka (2½ eller 6 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg til lokal familie med nationale specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet
 • Besøg til lokal skole
 • Besøg på Dairy farm
 • Ophold i Kandy
 • Guidet udflugt til Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White water Rafting
 • Vandretur til Adams Peak (kun i sæson december- april)
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock

 • Vandretur til Little Adams Peak

 • Zip-lining
 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Mirissa

For 2 mdrs rejsen yderligere:

 • Besøg til skildpaddeprojekt
 • Ophold i Hikkaduwa
 • Surfing-lektion
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Fælles middag

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge & drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Surfing 
  • White River Rafting
  • Snorkeltur
  • Jeepsafari
  • Teplantager
  • Elefantbørnehjem
 1. Personligt
  • Kulturforståelse
  • Inspiration
  • Selvstændighed
  • Selvindsigt
  • Venskaber
  • Afklaring
 1. Natur
  • Nationalparker
  • Bjergrige landskaber
  • Sandstrande
  • Vilde delfiner
  • Havskildpadder
  • Vilde elefanter
 1. Kultur
  • Templer
  • Buddhisme
  • Lokale skoler
  • Danseshow
  • Traditionel mad
  • Fodbold mod de lokale
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2023


Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden