mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Highligts introtekst (under overskrift):

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne med et væld af unikke kultur- og naturoplevelser.

 • 2 uger i Japan med tempelovernatning, en dag i kimono, sumobrydning og manga-caféer
 • 4½ uge i Australien med storbyer, surferlivet i Byron Bay og sightseeing i Sydney
 • 4 uger i New Zealand med action i Queenstown og storslået natur
 • 2 uger i Maldiverne med aktiviteter på stranden og indblik i livet på en lokal ø

Undervejs er der spændende og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien og i Sport & Personligt Drive i New Zealand samt aktive kulturdage i både Japan og Maldiverne. Kom hjem med masser af ny viden om vores fantastiske verden og dig selv.

Programbeskrivelse side overskrift:

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Gå på opdagelse i Kyotos historiske gader iført kimono, overnat i et buddhistisk tempel og deltag i morgenceremoni med munkene. Udforsk Australiens storbyer og bliv klogere på faget Kommunikation & Personlig Udvikling i den charmerende surferby Byron Bay. Oplevelserne fortsætter i New Zealand, hvor du skal svømme med vilde delfiner og have spændende undervisning i Sport & Personligt Drive i adrenalinbyen Queenstown. 


Rejsen fuldendes med enestående oplevelser i Maldiverne. Bliv inspireret af et andet livssyn, mens lokale projekter tager form og livet nydes i vandkanten. Fang din egen frokost fra en båd i Det Indiske Ocean og opdatér Instagram med lækre selfies ved det azurblå hav. Glæd dig til tre måneder fyldt med kontraster og oplevelser af enhver art. Du kommer hjem med nye perspektiver på tilværelsen, inspiration og afklaring, om hvad der er vigtigt for dig i livet.

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid

Inkluderet

Video:
Dato:
12. juli 2023
Overskrift:
Australien
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:
Japan
Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:
New Zealand
Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:
Maldiverne
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
Foto Program afsnit 1:
Japan3
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Japan – Tokyo & Lake Kawaguchi

Program afsnit 1:

Din rejseleder tager imod dig i den travle og livlige storby Tokyo. De næste dage går med sjov teambuilding og leg i storbyens parker. Du og dit hold skal skabe rammerne om et godt fællesskab og lære hinanden at kende. Du skal selvfølgelig også på eventyr i den urbane jungle. Din japanske guide tager dig med til en række spændende seværdigheder. Bl.a. skal du opleve templer og hipster kvarterer, som tiltrækker Japans ungdom. Måske du også har mod på at krydse verdens travleste fodgængerfelt? Er du modigere end det, kan du smage på et hav af japanske specialiteter - nogle retter mærkeligere end andre.


Du har også fritid til selv at udforske. F.eks. kan du se byen fra toppen af Tokyo Skytree, drøne byen rundt som din favoritkarakter, tage på Manga-café eller besøge det attraktive teamLab Planets, som er et interaktivt museum. Du kan også tage på udflugt uden for byen og f.eks. sejle på en sø, flyve i gondol eller bade i varme kilder. Du tager afsked med Tokyo og det travle byliv for dernæst at finde til den smukke og rolige Lake Kawaguchi. Her skal du cykle om søen og forhåbentlig se Mount Fiji.  


Foto Program afsnit 2:
Japan7
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Kyoto, sightseeing, templer & fridage

Program afsnit 2:

Der skrues op for tempoet på rejsen - du skal nu med Shinkansen til Kyoto, også kendt som Japans bullet train. Sus gennem landskabet med op mod 300 km/t. Du ankommer til den historiske by Kyoto, hvor du skal opleve smukke templer og ældgamle traditioner. Ikke mindst kan du glæde dig til en unik oplevelse, når du iklædes en flot og eksklusiv kimono, hvorefter du bliver inviteret med på en gåtur i Gion kvarteret. Er du heldig, kan du spotte geishaer i det historiske kvarter. Du har også fri til at udforske Kyoto på egen hånd og med dine højskolevenner. Her kan du f.eks. vælge at besøge den berømte bambuspark eller tage til byen Osaka, som er en spændende japansk universitetsby.


Fra Kyoto går turen til endnu en unik oplevelse; du skal nu overnatte i et buddhistisk tempel. Måltiderne indtages, mens du er iført en traditionel kimono, og tidligt om morgenen kan du deltage i en ceremoni med munkene. Dernæst skal du opleve traditionel sumobrydning, inden turen går retur til Tokyo med det hurtige tog. 


Foto Program afsnit 3:
Australien_piger_udsigt
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Australien - Storbyliv & Byron Bay

Program afsnit 3:

Fra Japan rejser du til Australien, som byder dig velkommen med sine lækre strande, enorme dyreliv og mange hyggelige byer. Ved ankomst har du et kort ophold i enten Brisbane eller Surfers Paradise. Derfra går turen til skønne Byron Bay, hvor du kan se frem til et længere ophold. Undervejs standser du ved Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor du kan glæde dig til at komme helt tæt på Australiens dyreliv. Naturreservatet huser alle landets dyr. Bl.a. kan du hilse på krokodiller, kænguruer, dingoer og koalaer. 


Byron Bay er kendt for sine gigantiske strande, perfekte surferbølger og laidback stemning. Her kan du træne dine evner på toppen af et surfboard, tage dykkercertifikat, vandre til fyrtårnet, hænge ud på caféerne, shoppe i de mange specialbutikker og bare nyde at være til. Gademusikanterne spiller på hvert et hjørne, og det er her, at mange store musiktalenter er fundet. Du har rigelig fritid de næste uger til at udforske byen. Du kan også tage på udflugter. F.eks. kan du kaste dig ud i faldskærm eller flyve luftballon, mens du også kan ro havkajak med delfiner eller se lysende larver i naturen. 


Foto Program afsnit 4:
Australien4
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-5: Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

Kort efter din ankomst i Byron Bay starter du undervisning i Personlig Udvikling & Kommunikation, som består af i alt 60 timers undervisning, som fordeler sig over 2,5 uge. Du skal undervises af en dygtig, dansk underviser, som vil give dig en masse nyttige redskaber, du kan bruge i dit fremtidige liv, både i private og professionelle sammenhænge. Undervisningen vil inspirere dig til nytænkning og give dig mod til at træffe beslutninger om din fremtid. Forløbet giver dig brugbare værktøjer til måske at udforske nye veje i livet. Du vil opleve et selvtillidsboost og forhåbentlig en større afklaring, både ift. hvem du er, hvad der er vigtigt for dig, og hvor du vil hen i livet. 


Normalt har du undervisning i morgen- og formiddagstimerne, hvilket giver dig masser af fritid til at nyde Byron Bay og hygge med dit højskolehold. Højskoledelen er i høj grad i fokus i disse uger, både i form af undervisning samt i form af de aktiviteter, du kan organisere med dit hold. Temafester, højskoleaftener og sjov sport kan være nogle af de aktiviteter, du og holdet planlægger. 

Foto Program afsnit 5:
Australien
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6: Friuge i Byron Bay & Sydney

Program afsnit 5:

Den sidste uge i Byron Bay har du friuge og kan frit vælge, hvad du har lyst til at bruge tiden på. Du kan enten vælge at blive i dejlige Byron Bay eller tage til andre dele af det enorme Australien. F.eks. kan du tage på dykkertur til verdens største koralrev Great Barrier Reef. Du kan også rejse et par dage til verdens største sandø Fraser Island, som er beboet af vilde dingoer eller flytte ud i den endeløse Outback. Australien byder på tonsvis af muligheder, og du vælger helt selv, hvad du har lyst. Normalt rejser holdet ud i mindre grupper baseret på de forskellige ønsker til aktiviteter. 


Holdet mødes i Sydney efter friugen. Her skal der deles historier fra ugen, som er gået, og nydes at være sammen igen. Du har fridage i Sydney, så du kan opleve alt det fantastiske, byen byder på. Eksempelvis kan du se en forestilling i Operahuset, bestige Sydney Harbour Bridge, prøve surfing på Bondi Beach eller tage på en dagsudflugt til de betagende Blue Mountains.

Foto Program afsnit 6:
New Zealand_Kaikoura_delfiner
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 7: New Zealand - Kaikoura, Mount Cook & Queenstown

Program afsnit 6:

Du tager afsked med Australien og fortsætter til næste land i Oceanien. New Zealand er klar til at tage imod dig. Du lander i Christchurch, hvorfra du tager videre til Kaikoura, som er kendt for at være et af verdens bedste steder at observere marineliv. Og netop marinelivet kommer til at fylde en hel del de næste dage. Bl.a. skal du svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav og vandre til en sælkoloni. Du har også mulighed for at tage på hvalsafari (ikke inkl.).   


Fra Kaikoura fortsætter du til Lake Tekapo, hvor du skal nyde området omkring Mount Cook, som er New Zealands højeste bjerg. Du skal vandre i betagende landskaber og stå ansigt til ansigt med høje, snedækkede bjerge. Dernæst kører bussen dig til den attraktive backpacker- og adventureby Queenstown, hvor du skal pakke ud og nyde at have base for en stund. 

Foto Program afsnit 7:
New-Zealand-træning-bjerg-5
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 8-9: Sport & Personligt Drive

Program afsnit 7:

Queenstown danner ramme om undervisningen i Sport & Personligt Drive. Byen byder på utallige adrenalinaktiviteter. Hvad end du er til skydive, bungy jump, vandreture, mountainbike, kajak - eller det hele - Queenstown har det! Igen har du fri eftermiddage og weekender, så du kan udforske på egen hånd og med dit hold. Ved ankomst i Queenstown får du en masse praktiske informationer om mulighederne for vandreture, som er en af de helt store oplevelser i området. Din rejseleder vil også informere om andre aktiviteter. 


Efter et par fridage begynder undervisningen i Sport & Personligt Drive. Det er et aktivt fag, hvor teori om kroppen kombineres med praktiske øvelser, træning og personlige målsætninger. Du vil mærke dine grænser, få motivation og inspiration til fremtiden og bare have det sjovt med dit højskolehold. Din danske underviser vil i høj grad inddrage Queenstown smukke landskaber i undervisningen. 


Foto Program afsnit 8:
Maldivernesnorkling
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 10-11: Maldiverne - Udflugter med de lokale & strandlivet

Program afsnit 8:

Sidste stop er Maldiverne og den skønne ø Rasdhoo. Gæstfrie lokale byder dig velkommen i deres paradis og viser dig, hvordan livet også kan leves. Du involveres i det lokale miljø gennem små lokale projekter. Du får herigennem en unik mulighed for at gøre en forskel for øen og dens beboer. Programmet byder også på kulturelle aktiviteter såsom madlavning, traditionel musik og dans, besøg hos en frugtplantage og sport mod og med de lokale. 


Desuden skal du sejle, fiske, snorkle, bade, nyde picnic på stranden og male flotte t-shirts. Har du lyst, kan du også dykke en masse (ikke inkl.). Livet under havets overflade er helt unikt. Farverige fisk, hajer, rokker og havskildpadder er blot nogle af de mange havdyr, du kan støde på. Ikke mindst skal tiden gå med at fylde kamerarullen med fotos fra paradis, mens der også er tid til at få afsluttet på en ordentlig måde med dit højskolehold, inden du sætter kurs mod Danmark. F.eks. kan du og holdet de sidste dage arrangerer en gallafest og skrive mindebøger. Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt på denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Japan: (2 uger)

 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage
 • Sightseeing i Asakusa-området
 • Besøg hos Sensoji Temple
 • Sightseeing ved Shibuya Crossing
 • Udflugt til Nakamise Shopping Street
 • Udflugt til lokale markeder
 • Ophold ved Lake Kawaguchi
 • Cykeltur om Lake Kawaguchi
 • Transport med Shinkansen Tokyo-Kyoto t/rt
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Besøg i Kiyomizu Temple
 • Besøg i Kodaji Temple Gesshin-in
 • Gåtur ved Fushimi Inari
 • Gåtur i Gion området
 • Besøg hos Kinkakuji Temple (Golden Pavilion)
 • Besøg hos Nishijin Textile Center
 • Unik kimono-experience
 • Besøg hos Todaiji Temple (Big Buddha) og Nara Deer Park
 • Ophold i Shigisan
 • Overnatning i buddhistisk tempel
 • Shojin Ryori - autentisk middag i templet
 • Morgenceremoni i buddhistisk tempel
 • Sumo-experience

Australien (4,5 uge):

 • Ophold i Brisbane eller Surfers Paradise
 • Besøg hos Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 timer undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
Inkluderet - kolonne 2:

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Gåtur til sælkoloni og udsigtspunkt 
 • Stop og ophold ved Lake Tekapo/Mount Cook
 • Vandretur ved Lake Tekapo/Mount Cook
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timer undervisning i Sport & Personligt Drive

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Udflugt til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Tur til Thoddoo Island Beach
 • Besøg hos frugtplantage
 • BBQ night 
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley-, håndbold- eller fodboldkamp mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Mulige gratis aktiviteter, som kan arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Heldags vandretur til Ben Lomond
 • F.eks. krabbevæddeløb, kajakstafet og Game Night i Maldiverne

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 
 • Vaccinationer
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)
 • Fly/tog/bus mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 70-120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Surf på bølgerne
  • Svøm med vilde delfiner
  • Snorkl med hvalhajer
  • Kast dig ud i adrenalinaktiviteter 
  • Hike til bjergtoppe 
  • Tag på roadtrip
  • Bo på en båd
 1. Personligt
  • Ny inspiration
  • Afklaring om fremtiden
  • Større selvtillid
  • Viden om krop og motion
  • Ny motivation og perspektiver
  • Fællesskab og nye venner
 1. Natur
  • Sandstrande og surferbølger
  • Kænguruer og koalabjørne
  • Snorkling mellem vilde delfiner
  • Farvestrålende fiskestimer
  • Fisketur og solnedgang på havet
  • Udflugter til ubeboede øer
  • Bambusskove
 1. Kultur
  • Australiens storbyliv
  • Charmerende Byron Bay
  • Farvestrålende markeder
  • Lokale projekter i Maldiverne
  • Overnatning i tempel i Japan
  • Te-ceremoni og smukke templer
  • Sumobrydning
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden