mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Highligts introtekst (under overskrift):

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne med et væld af unikke kultur- og naturoplevelser.

 • 2 uger i Japan med tempelovernatning, en dag i kimono, sumobrydning og manga-caféer
 • 4½ uge i Australien med storbyer, surferlivet i Byron Bay og sightseeing i Sydney
 • 4 uger på New Zealand med action i Queenstown og storslået natur
 • 2 uger på Maldiverne med aktiviteter på stranden og indblik i livet på en lokal ø

Undervejs er der spændende og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Australien og i Sport & Personligt Drive på New Zealand samt Aktive Kulturdage i både Japan og på Maldiverne. Kom hjem med masser af ny viden om vores fantastiske verden og dig selv.

Programbeskrivelse side overskrift:

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Gå på opdagelse i Kyotos historiske gader iført kimono, kig ud over Tokyos skyline fra 45. etage, overnat i et buddhistisk tempel og deltag i morgenceremoni sammen med munkene. 
Udforsk Australiens storbyer Brisbane og Sydney og bliv klogere på faget; Kommunikation & Personlig Udvikling i den charmerende by, Byron Bay. 

Oplevelserne fortsætter på New Zealand, hvor I skal svømme med vilde delfiner i åbent hav og have spændende undervisning i Sport & Personligt Drive i adrenalinbyen Queenstown.

Rejsen fuldendes med  enestående oplevelser på Maldiverne: bliv inspireret af et andet livssyn, mens lokale projekter tager form og livet nydes i vandkanten. Fang din egen frokost fra en båd i Det Indiske Ocean og opdatér instagram med lækre selfies ved det azurblå hav. 

3 måneder fyldt med kontraster og oplevelser af enhver art. Du kommer hjem med nye perspektiver på tilværelsen, inspiration og afklaring omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Inkluderet overskrift:

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid:
Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne 
Forår 2024
12-02-2024
3 mdr.
ca. kr. 74990
Tilmeld
Inkl. fly
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid:

Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:
Japan
Dato:
10. november 2016
Overskrift:
Australien
Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:
New Zealand
Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:
Maldiverne
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Japan, Australien, New Zealand & Maldiverne

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
Foto Program afsnit 1:
Japan_by2
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Japan – Tokyo, sightseeing og fridage

Program afsnit 1:

I ankommer til Japans dynamiske og traditionsrige hovedstad, Tokyo, hvor I møder jeres rejseleder. Iblandt de travle byboere, scootere, neonskilte, blinkende butikker og udsmykkede parker skal I udforske byens moderne og historiske kvarterer samt opleve og lære om den japanske befolknings tilgang til livet. I skal for eksempel besøge ikoniske templer, markeder med alverdens ting til salg, gå i verdens største fodgængerfelt og opleve udsigten over skyskraberne fra 45. etage. 

Der er også et par fridage til selv at tage på eventyr i denne urbane jungle, hvor I bl.a. kan se byen fra toppen af Tokyo Skytree, tage på Manga-café eller smage japanske specialiteter fra de mange gadekøkkener og restauranter. I kan tage på dagstur til Hakone og sejle på søen, svæve i gondol med udsigt til Mt. Fuji og bade i varme naturlige kilder. I kan tage toget ud af byen og bestige Mt. Takao med smukke templer og shrines på ruten samt udsigt over Tokyo skyline. Herefter går turen videre til smukke Lake Kawaguchi tæt ved Mount Fuji, hvor I skal opleve området på cykel, inden jeres rejse fortsætter til Kyoto.


Foto Program afsnit 2:
Japan-Kinono-3
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Kyoto, sightseeing, templer og fridage

Program afsnit 2:

Med 300 km/t tager I lyntoget Shinkansen til Kyoto, som i fortiden var landets kejserlige hovedstad. I Kyoto skal I udforske de historiske templer herunder det gyldne Kinkakuji Temple og Fushimi Irani Shrine med de mange røde torii portaler. I skal til te-ceremoni og opleve den japanske kultur helt tæt på - ligesom I skal overnatte i et buddhistisk tempel og deltage i morgenceremonien. Programmet byder også på sumo-brydning og en eftermiddag, hvor I får lov at gå en tur i Gion området iklædt kimonoer.

Også her har I nogle fridage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil opleve. Den smukke by er omgivet af grønne bjerge og floder, og der er flere parker at gå på opdagelse i, som for eksempel den specielle bambusskov og monkey forrest. I kan også tage en tur til Japans 3. største by Osaka eller besøge dådyre-parken og den 18 meter høje Buddha i Nara. 

Den japanske befolkning værner om deres traditioner og stolte livsførelse, så et venligt smil og høflighed kan måske føre endnu flere oplevelser med sig, når I møder de lokale. Uanset hvad, bliver det nogle oplevelsesrige dage i Japan, inden I tager tilbage til Tokyo et par dage og flyver videre til Australien.


Foto Program afsnit 3:
Australien_piger_udsigt
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Australien - Storby vibes, surfstrande og undervisning

Program afsnit 3:

Fra Japan til verdens største kontinent, hvor I lander i den smukke storby, Brisbane. Byen frister med alle dens shoppinggader, de mange hyggelige caféer langs Brisbane River, og du kan opleve byen på en kajaktur op ad floden.

Fra den flotte storby rejser I sydpå til den hyggelige surferby, Byron Bay. Byen ligger ud til Australiens østligste punkt, som kan nåes til fods fra byen. På vejen besøger I det spændende Currumbin Wildlife Sancturary, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. Her får du chancen for at lære mere om, hvordan stedet gennem forskning forsøger at beskytte dyrelivet.

I Byron Bay møder I jeres inspirerende underviser, der de næste 3 ugers vil undervise jer i Kommunikation & Personlig Udvikling. Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig. 


Foto Program afsnit 4:
Australien_klipper
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-5: Kommunikation & Personlig Udvikling og fritid i Byron Bay

Program afsnit 4:

Undervisningen vil inspirere dig til nytænkning og give dig mod og redskaber til at træffe beslutninger om fremtiden. Underviseren vil sørge for, at I hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og egne kompetencer. Forløbet giver jer brugbare værktøjer til også selv at udforske nye veje i livet. Du vil mærke hvordan selvtilliden får et boost efter 3 uger med personlige og faglige udfordringer og måske kommer du et skridt nærmere på dine fremtidsplaner.


Byron Bay danner de mest fantastiske rammer om undervisningen, med en stor, vidunderlig strand og en hyggelig, afslappet atmosfære. Byen er fyldt med backpackere og surfere og byder i fritiden på dykning, skydiving og meget mere.
Drømmer du om at opleve andre dele af Australien, kan det være, I hopper på bussen til verdens største sandø Fraser Island, hvor man kan suse rundt i jeeps, bade i den berømte Lake McKensey eller Champagnepools, overnatte på straden og spotte de vilde dingoer.


Foto Program afsnit 5:
Sydney Opreahuset
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 5:

Efter nogle aktive, lærerige og hyggelige uger i Byron Bay, runder I Australien af med 1 uge i metropolen, Sydney. På en sightseeingtur skal I bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og historiske Paddington. Resten af tiden er det helt op til jer, hvad der skal ske. I kan se en forestilling i Operahuset, bestige Sydney Harbour Bridge, prøve surfing på Bondi Beach, tage uden for byen og opleve Blue Mountains eller udforske byens parker, kvarterer og den flotte havnefront.

Vil du opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan du også rejse ind til den uendelige ”outback” og lære om aboriginernes historie, se solens første stråler ramme Ayers Rock, vandre i den røde ørken, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den flotteste stjernehimmel. Uanset hvad du vælger, bliver det helt sikkert en værdig afslutning på en fabelagtig måned "down under". Fra det enorme Australien flyver I videre til New Zealand, som bl.a. byder på utrolig smuk natur.


Foto Program afsnit 6:
New Zealand_Kaikoura_delfiner
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 7: New Zealand - Kaikoura, Mount Cook og Queenstown

Program afsnit 6:

I flyver til Christchurch og tager videre til Kaikoura, som er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. I vil komme til at svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, observere hvaler og kolonier af sæler på tæt hold. Herefter tager I videre til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden turen fører jer ind midt i bjergene til det smukke Queenstown.

Queenstown danner rammen for de næste uger med undervisning i Sport & Personligt Drive. Her er utallige adrenalinaktiviteter. Hvad end du er til skydive, bungy jump, vandreture, mountainbike, kajakture - eller det hele - Queenstown stedet!


Foto Program afsnit 7:
New-Zealand-træning-bjerg-5
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 8-9: Sport, Krop & Personligt Drive i Wanaka

Program afsnit 7:

I Wanaka kan alle vilde adrenalindrømme og udfordringer udleves, mens de omgivende bjerge, den smukke sø og byens havnefront indbyder til mange hyggelige og aktive timer. Ved ankomst får I en masse praktiske informationer om mulighederne for vandreture, som er en oplevelse af de helt store i området. Efter en fridag begynder undervisningen i Sport & Personligt Drive.

Undervisningen forløber over 2½ uge, typisk om formiddagen fra mandag til fredag i alt ca. 60 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser, træning og personlige målsætninger. I lærer gennem kroppen og undersøger, hvor jeres egne personlige – og kropslige – grænser er. Målet er, at du føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse, og at du har haft det sjovt med dine rejsekammerater. 


Foto Program afsnit 8:
Maldiverne_ovenfra-1
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 10-11: Maldiverne - Udflugter med de lokale og strandlivet

Program afsnit 8:

Fra New Zealand flyver I til Maldiverne og øen Rasdhoo, hvor de lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være.

I involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for det miljø, som I bor i og for beboerne på øen. Programmet byder gså på madlavning, traditionel musik og dans, besøg på frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- eller volleykampe. Med andre ord bliver I en del af et afslappet miljø og med tid til at nyde det gode ved livet - måske I bliver inspireret til at ændre jeres egen livstilgang.

Der er arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk, som danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.

Så er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt på denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Japan: (2 uger)

 • Ophold i Tokyo
 • Morgenmad alle dage
 • Besøg i Tokyo metropolitan government building observation deck
 • Sightseeing i Asakusa-området
 • Besøg ved Sensoji Temple
 • Sightseeing ved Shibuya Crossing
 • Shopping ved Nakamise Shopping Street
 • Udflugt til lokale markeder
 • Ophold ved Lake Kawaguchi
 • Cykeltur ved Lake Kawaguchi
 • Transport med Shinkansen Tokyo-Kyoto t/rt
 • Ophold i Kyoto
 • Te-ceremoni
 • Besøg i Kiyomizu Temple
 • Besøg i Kodaji Temple Gesshin-in
 • Gåtur ved Fushimi Inari
 • Gåtur i Gion området
 • Besøg til Kinkakuji Temple (Golden Pavilion)
 • Besøg til Nishijin Textile Center
 • Besøg på Kyoto International Manga Museum
 • Kimono-experience
 • Besøg ved Todaiji Temple (Big Buddha) og Nara Deer Park
 • Ophold i Shigisan
 • Overnatning i tempel
 • Shojin Ryori - middag i templet
 • Morgenceremoni i buddhistisk tempel
 • Sumo-experience

Australien (4,5 uge):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg i Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur til Operahuset, Paddington og Bondi Beach m.m.
 • Friuge i Sydney
Inkluderet - kolonne 2:

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Gåtur til sælkoloni og udkigspunkt 
 • Stop og ophold ved Lake Tekapo eller Mt. Cook
 • Vandretur ved Lake Tekapo eller Mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Sport & Personligt Drive

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Tur til Thoddoo Island Beach
 • Besøg på frugtplantage
 • BBQ night 
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Heldags vandretur til Ben Lomond
 • Fx. Krabbevæddeløb, kayak staffet og game night på Maldiverne

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 
 • Vaccinationer
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)
 • Fly/tog/bus mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 70-120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Surfing 
  • Svøm med vilde delfiner
  • Snorkling med hvalhajer
  • Adrenalinaktiviteter 
  • Hiking 
  • Mulighed for roadtrip
  • Bådture
 1. Personligt
  • Ny inspiration
  • Afklaring om fremtiden
  • Styrk din selvtillid
  • Viden om krop og motion
  • Ny motivation og perspektiver
  • Fællesskab og nye venner
 1. Natur
  • Sandstrande og surferbølger
  • Kænguruer og koalabjørne
  • Snorkling mellem vilde delfiner
  • Farvestrålende fiskestimer
  • Fisketur og solnedgang på havet
  • Besøg på ubeboede øer
  • Bambusskov og monkey forrest
 1. Kultur
  • Australiens storbyliv
  • Charmerende Byron Bay
  • Farvestrålende markeder
  • Lokale projekter på Maldiverne
  • Overnatning i tempel i Japan
  • Te-ceremoni og smukke templer
  • Sumobrydning
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2023


Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden