mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - PURA VIDA

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev det bedste af verden på denne 4 måneders rejse "Jorden Rundt - Pura Vida". Oplev Vietnam, Cambodja, New Zealand, Australien, Hawaii, Los Angeles, Costa Rica og Miami. Her står oplevelserne i kø, og du vil få ny indsigt i vores fantastiske verden og masser af inspiration til fremtiden.

 • 1,5 uge i Cambodja med historiske attraktioner
 • 3 ugers kulturel rundrejse gennem Vietnam
 • 4 uger i New Zealands bjerglandskaber og oplevelser i Queenstown
 • 1 uge i Australien med sightseeing og fritid i Sydney
 • 1 uge på tropiske Hawaii med fridage i Waikiki
 • 5 dage med sightseeing i Los Angeles
 • 4 uger i Costa Ricas unikke nationalparker og surferbyer
 • 1 uge i Miamis pulserende strand- og byliv

Undervejs er der inspirerende og motiverende undervisning i Sport & Personligt Drive i New Zealand samt Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, som giver dig fokus og drivkraft til at opnå de ting, der er vigtige for dig i livet.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - PURA VIDA (4 mdr.)

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen "Jorden Rundt - PURA VIDA" bringer dig til to af Asiens smukkeste lande Vietnam og Cambodja, hvor du lærer om kulturen. Du fortsætter med adrenalinaktiviteter og spændende undervisning i Sport & Personligt Drive i New Zealand efterfulgt af intense storbyoplevelser i Australien, på Hawaii og i Los Angeles. 


Du har herefter tre ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Costa Rica, inden rejsen slutter med en friuge i Miami. Kom hele "Jorden Rundt", bliv en del af vidt forskellige kulturer, oplev smuk natur og udforsk dine grænser i omgivelser, der spænder fra pulserende storby til frodig jungle. Alt dette og meget mere sammen med andre unge, der også vil ud og mærke verden, fællesskabet og friheden.


Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC-flybillet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid

Inkluderet

Video:
Dato:
12. juli 2023
Overskrift:
Australien
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:
Costa Rica
Dato:
07. november 2016
Overskrift:
Hawaii
Dato:
07. november 2016
Overskrift:
Vietnam
Dato:
07. november 2016
Overskrift:
Miami
Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:
New Zealand
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - Pura Vida - 4 mdr. Øst
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - Pura Vida - 4 mdr. Øst

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
JR4mdrØst_lille
Foto Program afsnit 1:
Cambodja_Angkor_Wat_gruppe
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Cambodja - Siem Reap, Koh Rong & Phnom Penh

Program afsnit 1:

Din rejse begynder i Siem Reap, hvor din rejseleder tager imod dig. De første dage går med hyggelige aktiviteter og teambuilding med dit nye hold. Du skal også se det historiske tempelkompleks Angkor Wat. Her kan du udforske de mange ruiner i junglen og se solopgangen over templerne fra søen eller i luftballon. I Siem Reap spiser du desuden frokost hos en NGO restaurant, der bekæmper menneskehandel. Unge uddannes her inden for restaurations- og servicebranchen. Siden tager du til Kompong Khleang, hvor de lokale bor i huse på pæle omringet af rismarker. 


Paradis kalder. Du drager nu til øen Koh Rong, hvor du har tid til at nyde strandene og lære dine nye højskolevenner bedre at kende. Dernæst tager du til hovedstaden Phnom Penh. Her besøger du det royale palads og Toul Sleng, hvor mange blev tortureret under Khemer Rouge-regimet. Din lokale guide fortæller om Cambodjas grusomme fortid og viser dig også "The Killing Fields", hvor mange mistede livet. Herfra går turen til Vietnam.

Foto Program afsnit 2:
Vietnam_lokal
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3: Vietnam - Mekong-deltaet & Hoi An

Program afsnit 2:

Første stop i Vietnam er det spændende og autentiske Mekong-delta. Du skal her sejle i deltaet, bo hos et lokalt homestay, tilberede vietnamesiske specialiteter, cykle gennem små landsbyer og opleve traditionel dans, sang og håndværk. Kort sagt får du den vietnamesiske kultur helt ind under huden allerede de første dage i landet.


Fra Mekong-deltaet tager du til den travle og tætbefolkede storby Ho Chi Minh City. Tusindvis af scootere farer om dig, nye dufte og lyde pirrer dine sanser og tårnhøje bygninger skyder op alle vegne. Dette er noget af en kontrast til det rolige Mekong-delta. Fra Ho Chi Minh City besøger du de historiske Cu Chi Tunnels fra Vietnamkrigens tid. Din lokale guide deler ud af god og nyttig viden om tunnellerne og tager dig også en tur med ned i dem, så du kan fornemme, hvordan det ville være at leve under jorden. Næste stop på rundrejsen i Vietnam er hyggelige Hoi An, hvor skrædderne ligger side om side og lanternerne lyser. Du har her et par dage med masser af fritid, så du kan udforske byen, nyde den nærtliggende strand og bestille skræddersyet tøj i massevis.

Foto Program afsnit 3:
Vietnam_Halong_Bay
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4-5: Hanoi, Mai Chau, Tam Coc & Halong Bay

Program afsnit 3:

Din rejse går mod nord til storbyen Hanoi. Her kan du gå på opdagelse i de gamle handelskvarterer, besøge Train Street eller smage på frøer og mærkelige insekter. Du lægger storbyens travlhed bag og siger goddag til Vietnams landlige charme. Du skal bo i homestay hos en traditionel White Thai Tribe i Mai Chau. Her vil du lære om deres farverige kultur og opleve lokal dans og sang. De smukke omkringliggende landskaber skal også opleves. Du skal bl.a. på en heldagsvandretur gennem rismarker og bjerge. Desuden skal du dyste mod de lokale i en omgang fodbold.    


Turen går videre til Van Long-området og Tam Coc, hvor du skal sejle og cykle gennem betagende landskaber. Klipperne skyder op alle vegne og gør området helt unikt. I Halong Bay fortsætter de smukke omgivelser. Her skal du bo på en stor, lækker husbåd og nyde lækre måltider, som alle inklusiv. Rundrejsen i Vietnam lakker mod enden. Du tager retur til Hanoi, hvor du har lidt tid, inden du flyver videre til New Zealand. 

Foto Program afsnit 4:
New Zealand_Kaikoura_delfiner
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - delfiner og hvaler i Kaikoura

Program afsnit 4:

Du flyver til Christchurch i New Zealand og rykker straks videre til Kaikoura, hvor du skal opleve marineliv i verdensklasse. Glæd dig til at svømme med vilde delfiner i åbent hav, spejde efter store hvaler på en bådtur og vandre med kurs mod en stor sælkoloni. Dernæst stiger du på bussen til Lake Tekapo, hvor du skal udforske det betagende område omkring Mount Cook til fods. Smukke søer og snedækkede bjergtoppe forkæler øjnene og gør det til en sand fornøjelse at vandre i landskabet. 


Efter mange ugers rundrejse er det tid til at pakke ud og skabe en base for en stund. Du tager til den attraktive adrenalin- og backpackerby Queenstown, som skal være dit hjem de næste uger. Her skal du have undervisning i det spændende fag Sport & Personligt Drive med en dygtig dansk underviser. 

Foto Program afsnit 5:
NZ_sport2
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Sport & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 5:

Glæd dig til aktiv og lærerig undervisning, som gør brug af Queenstowns smukke omgivelser. Din underviser rykker ofte undervisningen uden døre. Her kan den stå på vandring, holdsport, yoga og meget mere. Den praktiske del kombineres med teori. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og lære en masse om kroppen, træning og motivation. Du vil opleve nye sider af dig selv og forhåbentlig hente en masse inspiration til fremtiden. Mest af alt skal du have det sjov, mærke fællesskabet og lære dine venner endnu bedre at kende. Højskoledelen er i fokus i disse uger, og det kommer til udtryk gennem både undervisning og sociale aktiviteter med dit hold. Sammen kan I organisere en masse sjovt indhold, som tilvejebringer ægte højskolestemning. 


I din fritid kan du udforske Queenstown og nærområdet. Adrenalinaktiviteter er der masser af. Du kan skydive, bungyjumpe, mountainbike og vandre i bjergene. Din rejseleder er altid klar med gode idéer og masser af inspiration til oplevelser i området.

Foto Program afsnit 6:
Australienbondibeach
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10: Australien - Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 6:

Efter mange uger centreret om fysiske udfordringer, adrenalin og smuk natur, ankommer du til Sydney i Australien. Denne storby byder på store ikoniske seværdigheder, farverige kvarterer og lækre strande i massevis. F.eks. kan du lade turen gå til det famøse Operahus eller forsøge dig med en gang surfing på den legendariske Bondi Beach. Du kan også shoppe løs i de mange butikker eller sætte tænderne i et lækkert måltid hos de mange caféer og restauranter. Sydney byder på mad fra hele verden. Du har fridage på programmet, så du sammen med dit hold kan udforske byen og de mange muligheder.  


Vil du opleve en anden side af Australien, kan du vælge at rejse til Outbacken i dine fridage. Her vil du lære om aboriginernes historie, gå rundt om Ayers Rock og sove under den flotteste stjernehimmel. En anden mulighed er de famøse Blue Mountains, som du kan besøge på en dagstur fra Sydney. Din rejseleder vil igen være behjælpelig med god inspiration og idéer til aktiviteter. 

Foto Program afsnit 7:
Hawaii
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 11: USA / Hawaii - Fridage i Honolulu på Oahu

Program afsnit 7:

Fra Australien drager du til endnu et paradis. Glæd dig til vajende palmer, turkisblåt hav og ægte hula-stemning. Turen går til Hawaii og øen Oahu, hvor du skal bo nær den verdensberømte Waikiki Beach i Honolulu. De eksotiske naturområder og beliggenheden midt i Stillehavet skaber et kæmpe udbud af fritidsaktiviteter såsom beachvolley, surfing, dykning, snorkelture, delfinudflugter, hvalsafari og trekking. Der er massevis af muligheder både på land og til vands, og du har god tid til at opleve det hele i din friuge.


Honolulu byder også på shopping i verdensklasse, hyggelige aftener på caféer samt et sprudlende natteliv. Du vælger helt selv, hvordan du vil bruge tiden. Måske du vil slikke sol på stranden og erobre de store bølger på et surfbræt? Måske du vil leje en bil og køre øen rundt? Måske du vil vandre i de frodige omgivelser og jagte vandfald i regnskoven? Mulighederne er mange, og valget er helt dit. Som altid giver din rejseleder gode tips og idéer til, hvordan du får set mest muligt af den berømte ø-gruppe. 


Foto Program afsnit 8:
LA_hollywood
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 12: Los Angeles - Hollywood & Santa Monica Beach

Program afsnit 8:

Fra Hawaii flyver du til berømthedernes by Los Angeles, hvor du skal opleve stemningen og stjernefeberen, der især udspiller sig i Hollywood. Du skal spadsere på "Walk of Fame" og se de kendtes hjem ifm. en guidet tur. På samme tur besøger du Dolby (tidl. Kodak) Theater, hvor Oscaruddelingen hvert år finder sted. Beverly Hills og Rodeo Drive er andre attraktive stops på turen. 


I Los Angeles har du også tid til at udforske på egen hånd og i mindre grupper. Du bor nær den famøse Santa Monica Beach, hvor du kan nyde det lækre strandliv og spille beachvolley. Du kan også spadsere til Venice Beach, som byder på skatere, street performere og den famøse "Muscle Beach", hvor der trænes med tungt jern. Ikke mindst kan du hike til Hollywood-skiltet eller tage på udflugt til Downtown. Tiden skal nok få ben at gå på i stjernebyen. Før du ved af det, har du kurs mod Costa Rica og den medrivende latinamerikanske kultur.

Foto Program afsnit 9:
Uge 13: Costa Rica - San José & Corcovado National Park
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 13: Costa Rica - San José & Corcovado National Park

Program afsnit 9:

Første uge i Costa Rica byder på en skøn og oplevelsesrig rundrejse. Du starter i hovedstaden San José, hvor du skal på byrundtur. Dernæst går turen til jungle og paradis. Corcovado National Park er et helt særligt sted. Den eneste måde at komme hertil er via en hæsblæsende sejltur ad floder og på hav. Du træder i land på en øde sandstrand med vajende palmer og flytter nu ind i en stemningsfuld jungle lodge. Hold øjne og ører åbne. Dyrelivet er at finde over alt. Store røde papegøjer og smukke tukaner flyver over himlen, drilske aber leger i træerne og i havet kan du være heldig at spotte delfiner, havskildpadder og hvaler. 


I Corcovado skal du hike med en lokal guide, som ved en masse om junglen og dens dyreliv. Du skal bade ved smukke strande og i junglefloder og mest af alt bare nyde tiden med dine højskolevenner. Junglen danner de perfekte rammer om hyggelige sociale aktiviteter og ægte højskolestemning. F.eks. kan du planlæge quizzer og temafester for og med dine højskolevenner.

Foto Program afsnit 10:
Uge 14-16: Surferbyer & Kommunikation & Personlig Udvikling
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 14-16: Surferbyer & Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 10:

Du tager videre langs Costa Ricas vestkyst, hvor du skal bo i en eller flere surferbyer langs kysten. Uvita, Tamarindo, Samará, Santa Teresa og Manuel Antonio kan alle være mulige opholdssteder langs kysten. Valget af surferby afhænger i høj grad af sæsonen. I disse byer kan du glæde dig til en afslappet stemning - og selvfølgelig masser af surfing. Måske du har mod på at erobre bølgerne og lære den ædle kunst? Du kan også dykke, slappe på stranden, spille volley og nyde smukke, frodige nationalparker. 


Du starter tre ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. I undervisningen bliver du klogere på dig selv og dine fremtidige mål. Du lære at identificere dine stærke sider og værdier, og du får en masse nyttige redskaber, du kan bruge i fremtiden. Weekender og eftermiddage er frie til at udforske byerne og de nærtliggende områder. Efter undervisningen er der en lille friperiode, hvor der tilbydes en udflugt til Arenals aktive vulkan og Monteverdes tågeskov. Udflugten er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 3.500 kr. med overnatning, transport og alle udflugter.

Foto Program afsnit 11:
Uge 17: Miami Beach - Fridage og hjemrejse
Program afsnit 11 Overskrift:

Uge 17: Miami Beach - Fridage og hjemrejse

Program afsnit 11:

Din store jordomrejse lakker mod enden. Sidste stop er den pulserende storby Miami i USA, som foruden sit travle byliv byder på lækre sandstrande. Du bor nær den berømte Miami Beach, hvor du kan stå på rulleskøjter langs kysten, spille volleyball på stranden eller pumpe jern på endnu en "Muscle Beach". Du kan også opleve farverig graffiti ved Wynwood Walls, snuppe en sejltur for at se de mange millionboliger eller lade turen gå til nationalparken Everglades, som er spækket med alligatorer. Miami byder på noget for enhver smag, og du har rigelig med fritid til at opdage byen. 


Den sidste tid går som regel også med masser af hyggelige afsluttende aktiviteter med dit hold. Gallafast, mindebøger og fotoshow kan være nogle af de aktiviteter, du og holdet laver sammen den sidste tid. Målet er at få afsluttet på en god måde, inden du rejser hjem med kufferten fuld af minder og nye venskaber. 

Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Cambodja (1,5 uge):

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Siem Reap
 • Udflugt til Angkor Wat-templerne
 • Ophold på Koh Rong 
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg hos Toul Sleng Museet
 • Besøg hos ”The Killing Fields”
 • Frokost i Siem Reap
 • Udflugt til Kompong Kleang

Vietnam (3 uger):

 • Alle morgenmåltider
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur i Ho Chi Minh City
 • Cyclotur gennem byen
 • Besøg hos små værksteder og templer
 • Ophold i homestay i Mekong
 • Cykeltur på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg hos templer, landbrug og rismarker
 • Besøg hos lokalt madmarked
 • Bådture på Mekong-floden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur i Hoi An
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur nær Hoi An
 • Besøg og frokost hos en risbonde
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Byrundtur i Hanoi
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg hos Hanois ældste universitet
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Sejltur blandt klippeformationerne i Halong Bay
 • Udflugt til drypstenshule
 • Overnatning homstay i pælehus i Mai Chau med alle måltider
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc
 • Ophold i Tam Coc
 • Vandretur ved Cum Village og frokost hos etnisk Thai familie
 • Bådtur gennem rismarker
 • Fodboldkamp mod de lokale
Inkluderet - kolonne 2:

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Gåtur til sælkoloni & udsigtspunkt
 • Ophold ved Mount Cook/Lake Tekapo
 • Vandretur ved Lake Tekapo/Mount Cook
 • Ophold i Queenstown
 • Byrundtur
 • 60 timer undervisning i Sport & Personligt Drive

Australien (1 uge):

 • Ophold i Sydney
 • Friuge i Sydney

Hawaii (1 uge):

 • Ophold i Waikiki
 • Friuge i Waikiki

Los Angeles (5 dage):

 • Ophold ved Santa Monica Beach
 • Besøg hos Dolby Theatre (tidl. Kodak) i Hollywood
 • Guidet tur på Hollywood Boulevard Walk of Fame
 • Sightseeing med bus i Hollywood

Costa Rica (4 uger):

 • Ophold i hovedstaden San José
 • Byrundtur i San José
 • Besøg hos lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til jungle lodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv.)
 • Ophold i eksotisk jungle lodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr og badning i flod
 • Snorkling
 • Ophold i en eller flere surferbyer langs Costa Ricas vestkyst (Uvita, Tamarindo, Samará og/eller Santa Teresa)
 • Indgang til nationalparken Marino Ballena i Uvita
 • 60 timer undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Miami (1 uge): 

 • Ophold i Miami
 • Stranddag med leg på stranden
 • Friuge i Miami

Mulige gratis aktiviteter, som kan arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Heldagsvandretur til Ben Lomond
 • Vandretur til Queenstown Hills 
 • Byrundtur i Honolulu

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer 
 • Visum
 • Tilvalgsudflugt på 5 dage til Monteverde & Arenal (ca. 3500 kr.)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • *NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.
 1. Eventyr
  • Vietnams små handelsgader
  • Cykelture i lokale landsbyer
  • Sydneys alsidige kvarterer 
  • Svømning med vilde delfiner
  • Sightseeing i L.A.
  • Papegøjer, aber og slanger
  • Snorkling, bådture og trekking
  • Masser af adrenalinaktiviteter
 1. Personligt
  • Få tid til fordybelse
  • Glæd dig til inspirerende undervisning
  • Udforsk dine grænser
  • Find dine stærke sider
  • Få venner for livet
  • Oplev et nyt syn på verdenen
  • Find det vigtige for dig i livet
  • Få ny energi
 1. Natur
  • Små vandfald i junglen
  • Grønne rismarker
  • Halong Bays unikke klipper
  • Mekong-deltaets snoede floder
  • Bjergtinder over turkisblå fjorde
  • Slumrende vulkaner
  • Surferstrande og nationalparker
  • Hawaiis smukke øer
 1. Kultur
  • Asiatisk kultur og traditioner
  • Overnatning hos lokale bønder
  • Gamle templer og pagoder
  • Angkor Wats spændende ruiner
  • I de kendtes fodspor på Hollywood Boulevard
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden