mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

2 mdrs. enestående rejse på den anden side af jorden med storslåede bjerglandskaber, lækre surferstrande, delfiner, kænguruer, buddhaer, gyldne templer og meget mere!

 • 4 uger i New Zealand med eventyr, vilde delfiner og Queenstowns adrenalinaktiviteter
 • 2 uger i Australiens storbyer Brisbane og Sydney, samt surferlivet i lækre Byron Bay
 • 2 uger på Bali og Gili Islands med Asiens mystik, palmestrande og gyldne templer

Undervejs er der brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand samt Aktive Kulturdage på Bali, hvor du kommer helt tæt på det lokale liv.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rundrejsen på Sydøen af New Zealand begynder med masser af adrenalin og eventyr. I skal svømme med delfiner og på hvalsafari og efterfølgende have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i det fantastiske adrenalinmekka, Queenstown. I fridagene er der tid til at opleve de flotte bjerglandskaber og prøve grænser med skydive, bungyjump eller noget helt andet!


I Australien skal I opleve smukke Brisbane, nyde solen og surferbølgerne i Byron Bay og gå på opdagelse i metropolen Sydney. På det paradisiske Bali skal I helt tæt på den lokale kultur med flere dages udflugter og aktiviteter, inden I nyder de sidste dage på Gili Islands' lækre strande og i Seminyaks farverige gader.

Inkluderet overskrift:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid:
New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands 
Vinter 2024
02-01-2024
2 mdr.
ca. kr. 49990
Tilmeld
Inkl. fly
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid:
New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands 
Forår 2024
17-04-2024
2 mdr.
ca. kr. 49990
Tilmeld
Inkl. fly
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:
Bali & Gili
Dato:
10. november 2016
Overskrift:
Australien
Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:
New Zealand
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands, 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands, 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NABG_lille
Foto Program afsnit 1:
New-Zealand-sø-tåge
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Kaikoura, Lake Tekapo og Mount Cook

Program afsnit 1:

I ankommer til byen Christchurch på Sydøen af New Zealand, hvor jeres danske rejseleder modtager jer. Herefter fortsætter I nordpå til havnebyen Kaikoura, som byder på velkomstmøde, teambuilding og velkomstmiddag. Kaikoura er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. I vil komme til at svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, se hvalerne bryde havoverfladen og opleve kolonier af sæler på tæt hold. 


I fortsætter videre med bussen sydpå til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg og det flotte landskab. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder. Efter nogle intense første dage i New Zealands enestående natur, kører I til jeres bosted i den fantastiske by Queenstown. Her skal I bo de næste tre uger og have inspirerende undervisning og fridage. Området byder også på spændende adrenalinaktiviteter og smukke bjerglandskaber.

Foto Program afsnit 2:
New Zealand_bjergtop_gruppe
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 2:

Ved ankomst til bostedet i Queenstown, får I en masse praktiske informationer om hiking, som er en kæmpe oplevelse i den kontrastfyldte natur. Herefter begynder undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling med en erfaren, dansk underviser. Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på, hvad der er vigtigt for netop dig.


Derudover er Queenstown New Zealands centrum for alverdens adrenalinaktiviteter på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor vandreture, bungyjumping, jetboating, mountainbiking, shopping, skydiving, cafébesøg, natteliv og meget mere. Alt er lige udenfor døren og der er afsat nogle fridage, så I kan udforske området og resten af landet på egen hånd eller i mindre grupper. Så er du til det ekstreme adventureliv, kan du helt sikkert udfordre dine personlige grænser her!

Foto Program afsnit 3:
Australien-Sidney-(11)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5-6: Australien - Brisbane, Byron Bay og Sydney

Program afsnit 3:

I ankommer til smukke Brisbane på Australiens østkyst, hvor I for første gang møder den venlige, australske befolkning. I har tid til at udforske storbyen og måske sejle kajak på Brisbane River. På vejen til surferbyen Byron Bay/Noosa, besøger I Currumbin Wildlife Sanctuary, hvor I vil blive introduceret til landets vilde dyreliv og kan komme helt tæt på både kænguruer og koalabjørne. Herfra skal I videre til den hyggelige kystby, Byron Bay eller Noosa, som byder på uendelige muligheder på den store, lækre sandstrand og i byens charmerende gader. Nyd livet på hyggelige caféer, besøg specialbutikker, tag dykkercertifikat eller prøv f.eks. et skydive over stranden - her er masser af muligheder. Der er afsat en uge til, at I kan udforske byen og området eller andre dele af Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Mulighederne er mange, og jeres rejseleder kommer gerne med forslag og råd til spændende og anderledes oplevelser.  

Opholdet i Australien afsluttes i Sydney, hvor I skal på sightseeing rundt i byen; forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og historiske Paddington. I har også et par fridage til selv at opleve storbyen.

Foto Program afsnit 4:
Bali-gynge
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 7: Bali - Munduk, Ubud & Seminiak

Program afsnit 4:

Jeres rejse fortsætter på det tropiske Bali, hvor I skal vandre mellem grønne rismarker i Munduks højland, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og skal besøge et smukt, buddhistisk tempel omgivet af voldgrave i det grønne landskab. 


I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow, se Mengwi-templet, og besøge en landsby med en lokal guide. 


I fortsætter til Seminyak, hvor der er nogle fridage til at gå på opdagelse. Her er frit valg på alle hylder - surfing, snorkling, shopping, dykning, vulkantrek på mt. Batur, river-rafting, rapelling ned ad vandfald. Måske I også skal besøge en af de mange beach clubs på stranden.

Foto Program afsnit 5:
Gili-dyk-(3)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8: Gili øerne - Bæredygtighed og Verdensmål

Program afsnit 5:

Jeres rejse fortsætter til Gili øerne, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev, smukke solnedgange og et imponerende undervandsliv. Vi ønsker at lave opholdet på Gili Islands til mere end en badeferie med farverige drinks. Denne uge står derfor i bæredygtighedens tegn. Sammen med de lokale kigger vi på, hvordan vi kan hjælpe til med at passe på øernes koralrev og undervandsliv. Den naturmæssige balance og koraller på Gili øerne, er som de fleste steder verden rundt under massivt pres fra stigende problemer med skrald, forurening og global opvarmning. 

Hos DSC har vi derfor fokus på verdensmålet "Livet i havet" og ønsker at give jer et indblik i udfordringerne. Sammen med lokale dykkere har vi nogle dage med fokus på Verdensmål nr. 14:"Livet i havet". Vi skal blandt andet hjælpe med "beach clean-up" og undersøge undervandslivet på snorklingture. Der er også tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. Nyde livet og komme ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:


Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

New Zealand (4 uger):

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Gåtur til Sælkoloni & udkigspunkt
 • Ophold ved Mt. Cook/Lake Tekapo
 • Vandretur ved Lake Tekapo/Mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • Byrundtur
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Australien (2 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Udflugt til Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay/Noosa
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Byrundtur i Brisbane med Brisbane Greeters
 • Sejltur på floden med City Hopper
 • Vandretur til fyrtårnet i Byron Bay
 • Sunset Drumming Circle på stranden i Byron Bay
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills


Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili Islands (2 uger):

 • Trekking ved Munduk gennem rismarkerne
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • Monkey Forest
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg til lokale kunstnere
 • Morgenmad alle dage 
 • Ophold i Seminiak 
 • Hurtigfærge til Gili Trawangan t/r
 • Ophold på Gili Trawangan 
 • "Take care of the Ocean" dage på Gili med fokus på verdensmålet "Bevar havet"
 • Snorkeltur på Gili Islands
 • Ophold i Munduk
 • Besøg ved Mengwi Royal-temple
 • Vandfalds-trek gennem rismarkerne ved Munduk
 • Besøg ved kaffeplantage m.m.
 • Ophold i Ubud 
 • Opleve balinesisk trancedans og ildshow med balinesisk middag
 • Rundvisning i Lantangidung Village
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Besøg ved ikoniske rismarker
 • 2 frokoster
 • Besøg ved lokale kunsthåndværkere

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Fly/tog/bus mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 70-120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Svøm med delfiner i åbent hav
  • Hvalsafari i Kaikoura
  • Dykning og snorkling
  • Hiking i bjerglandskaber
  • Bungyjump og Jetboating
  • Surfing på lækre strande
  • Adrenalinaktiviteter i Queenstown
 1. Personligt
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Find dine stærke sider
  • Bliv mere selvstændig
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få mod på nye udfordringer
  • Ny inspiration og motivation
 1. Natur
  • Sneklædte bjergtinder
  • Turkisblå fjorde
  • Eksotisk regnskov
  • Hvaler og delfiner
  • Kænguruer og koalaer
  • Farverige koralrev og fisk
  • Elefanter og aber
 1. Kultur
  • Gæstfrie befolkninger
  • Lær om andre kulturer
  • Surferlivet i Byron Bay
  • Maorierne og Aboriginerne
  • Religiøse templer og buddhaer
  • Besøg til kokosnøddeplantager
  • Se Operahuset i Sydney
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2023


Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden