Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon

Rejser i Sommerferien

Grupperejser om sommeren for unge

Få mest ud af din sommerferie med en grupperejse bestående af eksotiske rejseoplevelser, unikt fællesskab, anderledes kulturer, farverig natur og grænseoverskridende adventure. Vi har sammensat vores sommerprogram ud fra vores mest populære destinationer, så du er garanteret de bedste oplevelser i nogle af verdens mest eksotiske lande. Du kan komme af sted i to til fem uger og kombinere rejserne, så du får allermest ud af sommeren.

Uanset om du vil på rejse rundt og opleve frodig natur og eksotisk dyreliv, ligge på stranden, snorkle og dykke, komme tæt på de lokale og møde fremmede kulturer eller mærke adrenalinen, når du overskrider dine grænser, så findes der en spændende sommerrejse, der opfylder netop disse drømme.

Rejs ud med andre unge og mærk, hvordan fællesskabet kan gøre en forskel for, hvordan du oplever verden. Dine medrejsende er alle unge i alderen 18-35 år, som alle har valgt at deres sommerferie skal bruges i selskab med andre. Du kommer hjem med fornyet energi og masser af gå-på-mod, så du er klar til at indtage hverdagen igen.

Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden