Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Hej, vil du se vores video? Så angiv markedsføringssamtykke her: Cookie samtykke

MØD OS PÅ ET INFORMATIONSMØDE!

Vidste du, at tidligere deltagere har givet os en tilfredshedsprocent på 5 ud af 5 på alle vores ophold i gennemsnit? Det er vores bevis på den kvalitet, vi står for.

Mød DSC på et af vores populære informationsmøder og hør mere om vores spændende destinationer, udbytterige undervisning, rundrejser, kulturoplevelser samt det suveræne sammenhold, som i den grad kendetegner Dansk Studie Center. Repræsentanter fra DSC vil vise dig billeder og fortælle om praktiske forhold i forbindelse med rejse, indkvartering samt dine aktivitetsmuligheder. Tidligere deltagere står klar til at fortælle dig om deres personlige oplevelser med Dansk Studie Center og vil besvare de spørgsmål, du måtte have. Alle er selvfølgelig velkomne – også familie og venner (tilmelding er påkrævet).
OBS: Grundet Covid-19 restriktionerne har vi i øjeblikket et begrænset antal pladser på møderne. Vi tager naturligvis alle forbehold og holder os til de offentlige retningslinjer, så I trygt kan møde op og høre om vores rejser.


Grundet de nuværende retningslinier afholder vi i øjeblikket kun online møder. Mødet foregår på teams og giver mulighed for, både at høre os fortælle om rejserne og stille spørgsmål.

Infomødeside_2_websaved
Infomødeside_4_websaved
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden