Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen

Hvorfor rejse i dit sabbatår?

Mangler du inspiration til dit sabbatår?

Overvejer du at bruge dit sabbatår på at prøve noget helt nyt og uforglemmeligt?
Dansk Studie Center har sendt mange unge afsted på deres livs første eventyr, og med alt det positive feedback vi har fået, kan vi på det varmeste også anbefale dig at tage af sted. Vi har samlet videoer fra hele verden, som vores egne deltagere selv har filmet blandt andet i deres sabbatår. 


Det er deres eventyr, du ser på denne side, og det er de eventyr, du også selv kan komme på, hvis du vælger at rejse i dit sabbatår. Så tag lige øjeblik for dig selv med lukkede øjne, og overvej om du også i dit sabbetår vil: lære at surfe ved østkysten i Australien? Snorkle i det klareste hav på Fiji? Tage på safari og se leoparder på Sri Lanka? Eller bungy jumpe over en flod i New Zealand?

Bliv klogere på dig selv og på verden med et sabbatår i udlandet!

Mødet med anderledes kulturer fyldt med imødekommende mennesker er for mange den primære årsag til at rejse. At opleve andre mærkelige levemåder som også er fyldt med livsglæde kan rykke ved din opfattelse af, hvad du har behov for i din hverdag herhjemme. Disse indtryk af verdenen bliver en del af dig, og den du er, for selvudvikling og selvindsigt er en væsentlig del af at rejse i dit sabbatår. 


Du vil blive klogere på dig selv i de øjeblikke, hvor du får mulighed for at sidde alene på en strand og nyde solnedgangen. Det går op for en, at solen er den samme, hvor end i verden du er, og så kan verden pludselig godt virke ret lille. Man fyldes med ydmyghed og taknemmelighed over den diversitet, der er både i kulturer og dyrelivet.


Der er ingen tvivl om, at man kommer hjem mere moden efter en rejse i sit sabbatår, end da man tog afsted, og for mange unge giver det også en afklaring i forhold deres studievalg og -retning bagefter. 


Det er første gang i dit liv, at du for alvor har mulighed for selv at vælge din vej. Spørg dig selv: Hvad har du lyst til at bruge dit sabbatår på?

bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden