Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Hej, vil du se vores video? Så angiv markedsføringssamtykke her: Cookie samtykke

Bliv klogere på dig selv og på verden med et sabbatår i udlandet!

Mødet med anderledes kulturer fyldt med imødekommende mennesker er for mange den primære årsag til at rejse. At opleve andre mærkelige levemåder som også er fyldt med livsglæde kan rykke ved din opfattelse af, hvad du har behov for i din hverdag herhjemme. Disse indtryk af verdenen bliver en del af dig, og den du er, for selvudvikling og selvindsigt er en væsentlig del af at rejse i dit sabbatår.


Du vil blive klogere på dig selv i de øjeblikke, hvor du får mulighed for at sidde på en strand og nyde solnedgangen. Det går op for en, at solen er den samme, hvor end i verden du er, og så kan verden pludselig godt virke ret lille. Man fyldes med ydmyghed og taknemmelighed over den diversitet, der er både i kulturer og dyrelivet.


Der er ingen tvivl om, at man kommer hjem mere moden efter en rejse i sit sabbatår, end da man tog afsted, og for mange unge giver det også en afklaring i forhold deres studievalg og -retning bagefter.


Det er første gang i dit liv, at du for alvor har mulighed for selv at vælge din vej. Spørg dig selv: Hvad har du lyst til at bruge dit sabbatår på?


Danmarks Evalueringsinstitut har skrevet en artikel: 

86 % af studerende har holdt sabbatår: Det er en tiltrængt pause


Camilla og Magnus har begge være på Højskole i Udlandet med Dansk Studie Center. Det er der kommet en serie ud af, som viser deres tanker og oplevelser før, under og efter. Klik her og se serien "Mere end bare en rejse".


Se vores Højskole i Udlandet

bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden