Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

Bali, Gili Islands & Thailand er på hver deres måde et tropisk paradis med kridhvide strande og azurblåt vand, smilende befolkninger, smaragdgrønne rismarker, eksotiske lugte, beskedne munke og gyldne buddhaer. Girafkvinder, elefanter, vulkaner og høje bjerge med etniske minoriteter. Du finder det allerbedste af den eksotiske asiatiske kultur på disse tre unikke og fangende rejsemål.


Du bestemmer selv om det skal være 2 eller 3 måneders højskoleophold på Bali, Gili Islands & i Thailand med undervisning i Thailands og Balis kultur, Sport, Krop & Personligt Drive, Kommunikation & Personlig Udvikling samt Projektstyring & Teambuilding.

Programbeskrivelse side overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På højskoleopholdet på Bali, Gili Islands og i Thailand får du både en spændende rundrejse og inspirerende undervisning. Du skal rejse rundt i det nordlige Thailand omgivet af bjerge og rismarker samt på den smukke thailandske ø Koh Samui. Du kommer også til at rejse rundt på Bali og Gili Islands, hvor du vil komme helt tæt på lokalsamfundet og opleve eksotiske strande og betagende natur.


Udover en oplevelsesfyldt rundrejse indeholder opholdene flere undervisningsperioder på 2-3 uger i enten Sport, Krop & Personligt Drive, Projektstyring & Iværksætteri eller Kommunikation & Personlig Udvikling, hvor en erfaren og kompetent dansk underviser gennem praktisk undervisning vil udstyre dig med nye færdigheder, som du uden tvivl vil kunne drage nytte af i fremtiden.

Inkluderet overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøb muligt: Kina, Vietnam & Cambodja, Forår 2019
Afrejse Dato:
01-03-2019

Ca. pris
39990

Tilkøb muligt: Cambodja & Vietnam, Forår 2019
Afrejse Dato:
01-03-2019

Ca. pris
34990

Tilkøb muligt: Cambodja, Vietnam & Burma, Forår 2019
Afrejse Dato:
01-03-2019

Ca. pris
44990
Se Kombi:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøb muligt: Maldiverne & Sri Lanka Adventure Challenge, Vinter 2019
Afrejse Dato:
31-01-2019

Ca. pris
25990

Tilkøb muligt: New Zealand - Adventure Challenge, Forår 2019
Afrejse Dato:
04-02-2019

Ca. pris
29990
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Thailand, Bali & Gili Islands

Video:
Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Bali

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Thailand, Bali & Gili Islands - Vinter (januar-februar) - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Thailand, Bali & Gili Islands - Vinter (januar-februar) - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
NZTH-F11-Karina-(17)a
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Introduktion til Thailands kultur og natur

Program afsnit 1:

Jeres rejse starter i det nordlige Thailand, hvor de første dage bruges i det smukke Chiang Mai. I skal besøge Golden Temple og se traditionelle danseshow, der er med til at give jer et indtryk af det smukke land. I skal bo oppe i bjergene, hvor I om aftenen kan sidde om bålet og nyde den flotte stjernehimmel. I skal desuden på byrundtur, samt en heldags cykeltur rundt i lokalområdet. De næste dage skal I på spændende ture i og omkring det smukke og kulturelle Chiang Dao. I kommer til at opleve den fantastiske natur med smukke vandfald og religiøse huler og besøg på en af de lokale skoler. Derudover kommer I også til at vandre gennem bjergene til lokale stammefolk.

 

Programmet er tæt pakket med spændende udflugter i en god blanding af kultur, natur og sjove aktiviteter. Efter nogle intensive dage i nogle vidunderlige områder i Nordthailand, er det tid til at flyve til øen, Koh Samui.

Foto Program afsnit 2:
THBA-F14-(1)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Ankomst til øen Koh Samui

Program afsnit 2:

I den første tid på Koh Samui er der arrangeret forskellige guidede ture rundt på øen, herunder shoppingture til lokale markeder, ørundtur, jeepsafari og besøg til kulturelle steder og eksotiske strande. I får også mulighed for at prøve kræfter med kickboksning. Formålet er at besøge Koh Samuis kendte og ukendte seværdigheder og derved give jer en fornemmelse af Koh Samuis mange muligheder, samt lære jeres nye hjem at kende.

 

Det thailandske folk er utroligt smukt, smilende og gæstfrit, og vi mener, at det er vigtigt, at I allerede fra starten af lærer om deres kultur, værdier og normer. Der er utrolig stor forskel på modtagelsen, hvis I kan sige et par ord på thailandsk. I vil i den første tid få en dybere forståelse og tilgang til landet, kulturen og befolkningen, end den almindelige turist har. Det giver jer en kæmpe fordel, både når I rejser videre i Thailand, men også når turen går videre til resten af Østen.

Foto Program afsnit 3:
Rismark
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Efter to intensive uger fyldt med oplevelser, er det blevet tid til at begynde undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling, der varetages af en dygtig dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer.


I undervisningen forsøger vi at inddrage lokalmiljøet, og i processen laver I nogle udfordrende og lærerige øvelser, der bl.a. sætter fokus på kommunikationsforståelse og forskellige kommunikationsteknikker. I får samtidig redskaber og værktøjer, der er med til at klargøre, hvad der er vigtigt for jer i livet. Sammen skal I have fokus på at finde jeres styrker og svagheder og blive bedre til at vælge et mål og forfølge det. Efter undervisningsperioden er det blevet tid til rejse mod nye eventyr på Bali.

Foto Program afsnit 4:
bali-(1)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-7: Ankomst til Bali og undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive

Program afsnit 4:

Det er blevet tid til at flyve til den lille eksotiske ø Bali i Indonesien. Overalt på Bali mødes I af den hyggelige klingen af deres musik, mærker duften af røgelse og overvældes af balinesernes gæstfrihed, de grønne rismarker, de vajende palmer og de mange farverige blomstergaver til guderne, som ses overalt på øen.


Det er samtidig blevet tid til at begynde endnu en undervisningsperiode, denne gang i Sport, Krop & Personligt Drive. I skal lære gennem kroppen og undersøge, hvor jeres personlige – og kropslige grænser går. I udnytter Balis fantastiske kulisse til at opleve sportens udfordringer. Der er fokus på at give dig og dine rejsekammerater nogle sjove og anderledes opgaver. I får et godt fundament for at forstå, hvordan fysisk aktivitet, bevægelsesglæde, livsstil og sundhed har betydning for ens engagement, energi og motivation. Målet er, at I får ny motivation, har haft det sjovt og har oplevet fællesskabet på en intens og alternativ måde.

Foto Program afsnit 5:
DSC01299
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8: Friuge på Bali og Gili Islands

Program afsnit 5:

Efter tre ugers inspirerende undervisning har I nogle fridage på Bali, som I enten kan bruge på at rejse rundt i landet alene eller i mindre grupper. 

 

Bali er fyldt med muligheder for både afslapning, strand, kultur, kunst og adventure. I kan besøge byen Ubud, hvor I kan gå på opdagelse i de hyggelige gader med yogacentre, lokale markeder og små sjove og fine handicraft-butikker. 

Ubud byder også på fantastiske natur- og kulturoplevelser, hvor I kan tage på cykeltur ud til rismarkerne, prøve kræfter med en cooking class eller opleve lokale danseshows.

 

Bali er også et oplagt sted for surfing. Ved Kuta beach er der mange gode surfskoler, hvor I kan lære at fange bølgerne. I det østlige Bali er der også mulighed for at tage på smukke vandreture omkring vulkanen Mt. Agung, der er 3142 meter højt. Har I brug for inspiration, kan jeres rejseleder komme med gode foreslag til spændende aktiviteter.

Foto Program afsnit 6:
Strand
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


Herefter er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. I vil opleve, at atmosfæren er helt speciel i dette lille øparadis med kridhvide strande og krystalblåt vand samt farverige koralrev og et imponerende undervandsliv.


De 3 små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hyggelige hestevogne eller på cykel. Gaderne emmer af hygge og en afslappet stemning med små lækre restauranter og barer langs vandkanten, sækkestole på stranden og wellness-klinikker på hvert gadehjørne.


Efter nogle dage på Gili Islands er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark med bagagen fyldt med gode oplevelser, nye venskaber og brugbare redskaber. Der er også mulighed for at blive på Bali på egen hånd eller rejse videre rundt i Asien på egen hånd mod et tillæg. Der er desuden mulighed for at fortsætte opholdet  med 2 spændende måneder i Vietnam eller i Burma.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Thailand, Bali & Gili Islands - Forår (marts-april) - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Thailand, Bali & Gili Islands - Forår (marts-april) - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
NATHF12-(271)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Thailand: Introduktion til landets kultur og natur

Program afsnit 1:

(Dette program er det samme som de første 2 mdr. på 3 mdrs.-rejsen i foråret)


Din rejse starter i det nordlige Thailand, hvor de første dage bruges i det smukke og rolige Chiang Mai. I skal besøge Golden Temple og se traditionelle danseshow, der er med til at give dig et indtryk af det smukke land, I er kommet til. I skal bo oppe i bjergene, hvor I om aftenen kan sidde om bålet og nyde den flotte stjernehimmel. Derudover skal I blandt andet på byrundtur samt en heldags cykeltur rundt i lokalområdet. I kommer til at opleve den fantastiske natur med smukke vandfald og religiøse huler - og besøge en af de lokale skoler.


Programmet er tæt pakket med spændende udflugter i en god blanding af kultur, natur og sjove aktiviteter. Efter nogle intensive dage i nogle vidunderlige områder i Nordthailand, er det blevet tid til at flyve til Koh Samui, hvor strandparadiset for alvor starter. Koh Samui er en spændende kontrast til fastlandet og giver endnu en dimension til Thailand.

Foto Program afsnit 2:
view
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Ankomst til øen Koh Samui

Program afsnit 2:

I den første tid på Koh Samui og er der arrangeret forskellige guidede ture rundt på øen, herunder shoppingture til lokale markeder, ørundtur, jeepsafari og besøg til kulturelle steder og eksotiske strande. I får også mulighed for at prøve kræfter med kickboksning. Formålet er at besøge Koh Samuis kendte og ukendte seværdigheder og derved give jer en fornemmelse af Koh Samuis mange muligheder. I lærer øen at kende og kommer hurtigt til at føle jer hjemme.


Det thailandske folk er utroligt smilende og gæstfrit, og vi mener, at det er vigtigt, at I allerede fra starten af lærer om deres kultur, værdier og normer. Der er utrolig stor forskel på modtagelsen, hvis I kan sige et par ord på thailandsk. I vil i den første tid få en dybere forståelse for kulturen og befolkningen, end den almindelige turist har. Dette er en kæmpe fordel både i Thailand, men også når I rejser videre rundt i Østen. 

Foto Program afsnit 3:
IMGP0250
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Kommunikation & Personlig Udvikling på Koh Samui

Program afsnit 3:

Efter nogle intensive uger fyldt med oplevelser, begynder I undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling, der varetages af en dygtig dansk underviser, som brænder for at gøre en forskel for jer.


Der er stor fokus på at give dig nogle praktiske redskaber og teknikker, som du kan bruge fremadrettet, når du skal tage stilling til vigtige spørgsmål i dit liv. Faget giver dig indblik i, hvorfor kommunikation er så essentielt i forbindelse med både uddannelse, erhverv og sociale sammenhænge. Du får styrket dine kompetencer, får mere selvtillid og bliver bevidst om, hvad der er vigtigt for sig. Samtidig kommer du endnu tættere på gruppen og dine rejsekammerater, da I sammen bliver udfordret. I fritiden kan I snakke om de mange nye indsigter og opleve området og landet på egen hånd.

Foto Program afsnit 4:
DSC01299
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Bali - Ankomst og friuge

Program afsnit 4:

Efter 2 uger med aktiv undervisning er det blevet tid til at flyve mod det næste eventyr: Bali! Her har du den første uge mulighed for at gå på opdagelse på egen hånd. Overalt på Bali mødes I af den hyggelige klingen af deres musik, mærker duften af røgelse og overvældes af balinesernes gæstfrihed, de grønne rismarker, de vajende palmer og de mange farverige blomstergaver til guderne, der ses overalt.


Bali er fyldt med muligheder for både afslapning, strand, kultur, kunst og adventure. I kan besøge byen Ubud, hvor I kan gå på opdagelse i de hyggelige gader med yogacentre, lokale markeder og små sjove og fine handicraft-butikker. Ubud byder også på fantastiske natur- og kulturoplevelser, hvor I kan tage på cykeltur ud til rismarkerne, prøve kræfter med en cooking class eller opleve lokale danseshows. Bali er også et oplagt sted for surfing. Ved Kuta beach er der mange gode surfskoler, hvor I kan lære at fange bølgerne.


Foto Program afsnit 5:
THV11-(132)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-8: Sport, Krop & Personligt Drive og Gili Islands

Program afsnit 5:

Efter en uge med et spændende møde med en ny kultur, en anden befolkning og en smuk natur, begynder undervisningen i jeres næste fag Sport, Krop & Personligt Drive, som varetages af en dygtig dansk underviser med masser af erfaring inden for området. I skal lære gennem kroppen og undersøge, hvor jeres personlige – og kropslige grænser er. 


I skal udnytte Balis fantastiske kulisse til at opleve sportens udfordringer. Der er fokus på at give dig og dine rejsekammerater nogle sjove og anderledes opgaver, der sætter gang i gruppen. I dette fag kobler vi træning, kost og selvudvikling for at give jer mere overskud og få viden til, hvordan I kan gøre en forskel selv. I får et godt fundament for at forstå, hvordan fysisk aktivitet, bevægelsesglæde, livsstil og sundhed har betydning for ens engagement, energi og motivation. Målet er, at I kommer hjem med fornyet energi, med top motivation, samt har haft det sjovt og har oplevet fællesskabet på en intens og alternativ måde. I weekenderne har I fri og dermed mulighed for at slappe af på stranden, nyde det gode selskab eller tage rundt og se endnu mere af øen.

Foto Program afsnit 6:
Gili_2015-(6)a
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


Undervejs er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. I vil opleve, at atmosfæren er helt speciel i dette lille ø-paradis med kridhvide strande og krystalblåt vand samt farverige koralrev og et imponerende undervandsliv.


De tre små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hyggelige hestevogne eller på cykel. Gaderne emmer af hygge og en afslappet stemning med små lækre restauranter og barer langs vandkanten, sækkestole på stranden og wellness-klinikker på hvert gadehjørne.


Efter 2 måneders tropisk rejse i to unikke lande, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark med masser af oplevelser i bagagen, nye venskaber og inspiration til fremtiden.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Bali, Gili Islands & Thailand - Sommer (maj-juni) - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Bali, Gili Islands & Thailand - Sommer (maj-juni) - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
Sharong og tempel
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Bali - Ankomst og introduktion til Balis kultur og natur

Program afsnit 1:

Jeres rejse starter i Ubud og Munduk, hvor I skal have jeres første oplevelser sammen i Balis farverige, traditionsrige og moderne kultur. I skal teambuilde, lære hinanden at kende, opleve fantastiske templer omgivet af voldgrave, spise lokal mad, se smukke rismarker med skinnende søer og grønne skygger så langt øjet rækker, vandre i den smukke natur, se vulkaner og andre spændende, lokale og kulturelle seværdigheder. Lokale guider giver jer et indblik i Balis kulturelle og religiøse særpræg.


Overalt på Bali mødes I af den hyggelige klingen af musik, mærker duften af røgelse og overvældes af balinesernes gæstfrihed, de grønne rismarker, de vajende palmer og de mange farverige blomstergaver til guderne, som er til at få øje på overalt. I skal overnatte på små, hyggelige guesthouses, nyde stilheden og slappe af i poolen imellem de mange kulturelle indtryk. Efter en uges introduktion, hvor I er blevet rystet sammen som gruppe og har lært jeres nye hjem at kende, er I klar til jeres første undervisningsperiode.

Foto Program afsnit 2:
Strand
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Projektstyring & Iværksætteri i Sanur

Program afsnit 2:

Efter en fantastisk første uge indkvarteres I på vores eksotiske studiecenter i Sanur på Bali. Herefter står den på tre ugers spændende undervisning i Projektstyring & Iværksætteri af en kompetent dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer og give jer nogle redskaber og værktøjer, som kan bruges fremadrettet. Du opnår praktiske færdigheder i at håndtere og gennemføre projekter og gruppeopgaver af forskellig art, fra idéudvikling til afslutning og evaluering, og lærer også, hvordan et projekt gennemføres på en effektiv og konstruktiv måde. Efter undervisningen har I et par fridage, hvor I kan slappe af eller rejse rundt og udforske Bali i mindre grupper.


Bali er fyldt med muligheder for både afslapning, strand, kultur, kunst og adventure. I kan for eksempel udforske Ubuds hyggelige gader med yogacentre, lokale markeder og små, fine handicraft-butikker, eller prøve kræfter med en cooking class eller opleve et af de berømte lokale danseshows. Bali er også et oplagt sted at tage surf-lektioner. Ved Kuta Beach er der mange gode surf-skoler, hvor I kan lære at fange bølgerne.

Foto Program afsnit 3:
Gili
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Udflugt til og fridage på Gili Islands

Program afsnit 3:

I skal også opleve paradisiske Gili Islands, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvesterålende koralrev og et imponerende undervandsliv.  Her er der tid til afslapning, hygge og lækker lokal mad på natmarkedet. De 3 små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. 


Nyd livet og kom ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned. Efter nogle inspirerende, afslappende, sjove og læringsrige første uger, fortsætter I mod flere enestående oplevelser i Thailand, hvor I også skal have det næste undervisningsforløb.

Foto Program afsnit 4:
view
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Thailand - Introduktion til Koh Samui

Program afsnit 4:

Fra Bali flyver I til tropeøen Koh Samui i Thailand. De første dage på Koh Samui er der arrangeret forskellige guidede ture rundt på øen, herunder shoppingture til lokale markeder, introduktion til thaimassage og besøg ved kulturelle steder og eksotiske strande. Formålet er at besøge Koh Samuis kendte og ukendte seværdigheder og derved give jer en fornemmelse af Koh Samuis mange muligheder. 


Det thailandske folk er utroligt smukt, smilende og gæstfrit, og vi mener, at det er vigtigt, at du allerede fra starten af lærer om deres kultur, værdier og normer. Der er utrolig stor forskel på modtagelsen, hvis du kan sige et par ord på thailandsk. Du vil i den første tid få en dybere forståelse og tilgang til landet, kulturen og befolkningen, end den almindelige turist har. Der er også nogle fridage, så du kan nyde strandene og solen inden undervisningen begynder.

Foto Program afsnit 5:
IMGP0250
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-8: Kommunikation & Personlig Udvikling på Koh Samui

Program afsnit 5:

I de næste tre uger er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling af en dygtig dansk underviser. Undervisningen vil hjælpe dig med at få større indsigt i dine drømme, mål og ønsker for livet og give dig større bevidsthed om dine kompetencer. Du vil få nogle praktiske redskaber, som gør dig bedre rustet til at tage valg for fremtiden og styrke dine muligheder fremover. Du får indblik i dine stærke sider og værdier, så du kommer hjem klogere på, hvad du vil med din uddannelse, dit arbejde og dit liv.


Efter de sidste undervisningsdage er der nogle dage til fri disposition, inden turen går hjem til Danmark. Her kan du nyde de sidste solstråler og få set det sidste af Thailand. Thailand er et nemt land at rejse rundt i, når du allerede har fået et kendskab til kulturen, så det er en oplagt mulighed at fortsætte videre rundt i landet på egen hånd.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra tidligere deltagere og underviser
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra tidligere deltagere og underviser

Foto Program afsnit 1:
thv09-(47)
Program afsnit 1 Overskrift:

Kursister i Thailand filosoferer over danske unges værdigrundlag

Program afsnit 1:

Værditwist: Hvordan får vi unge værdi?

- seks unge kursister i Thailand filosoferer over danske unges værdigrundlag 


Den 4. januar 2011 stod vi tyve unge i alderen 18-25 år i Kastrup lufthavn, destinationen var Thailand. Dansk Studie Center var arrangøren for vores højskoleophold, og undervejs i forløbet oplevede vi Thailand og andre asiatiske lande på helt tæt hold. Vi blev bl.a. undervist i thailandsk kultur, personlig udvikling, projektstyring og filosofi. I forbindelse med vores filosofiundervisning blev vi konfronteret med nogle af de aktuelle samfundsdebatter som foregik i Danmark. Seks af os blev grebet af idéen om ”danske værdier”, og vi besluttede os for at bidrage med et debatindlæg til den regeringens nye Værdikommission. 


Hele kritikken gik på at vi unge opfattes som en ”no future”- generation, dette synes vi var værd at undersøge. Efter en række diskussioner og undersøgelser spurgte vi os selv: ”Så er vi en ny ”no future”-generation?” Vi hælder mest til at sige ”nej”. Nu er vi kommet hjem efter 4 måneder i Thailand, og vi har alle fået mere erfaring, blevet klogere på mennesker og fremmed kulturer, og vi står den dag i dag med ambitiøse planer for vores fremtid. Vi unge er derfor alt andet end demotiveret og dovne. Vi er faktisk meget engageret i vores eget liv. Vi vil ikke kun det kollektive, som vores værdidebat viser, vi vil os selv og vores egen vej i fællesskabet. 


Der er simpelthen brug for en bedre forståelse af os unge, og dermed steder hvor vi unge føler os trygge, respekteret, og hvor vi kan ytre os. Vi er Danmarks fremtid, vi har meget på hjertet, og vi vil faktisk gerne bidrage og høres.


Læs hele teksten Værditwist: Hvordan får vi unge værdi? Eller se videoen om projektet.

Foto Program afsnit 2:
Thailand2
Program afsnit 2 Overskrift :

Beretning fra en underviser - Kommunikation & Personlig udvikling

Program afsnit 2:

23 unge danskere stiller frivilligt op til undervisning hver morgen kl.8. Ingen grund til at bryde de gode rutiner man har oparbejdet gennem et langt skoleliv der hjemme. Morgentimerne er desuden det tidspunkt på dagen hvor varmen endnu ikke har suget al kraft ud af hverken de studerende eller deres underviser, og hvor man sagtens kan stille op til rollespil i girafsprog og assertion eller diverse kommunikations- og lytteøvelser. 


Deres positive attitude er meget berigende og giver energi med på vejen til både dem selv og mig. De stillede sågar som vækkeur forleden morgen, da jetlag og lyde i løbet af nattens mulm og mørke havde frastjålet underviseren hendes nattesøvn. God morgen, lød det fra en samlet flok, og ingen sure miner at spore! I undervisningslokalet, sørger en kæmpe TV skærm for at alle slides bliver tilgængelige ud i lokalet. Blæserne kører fra morgenstunden og giver de unge et pust i nakken til deres refleksioner omkring egne valg og de mange dannelsesrejser de er i gang med. 


Måske giver det en ekstra dimension til tankeprocessen at man befinder sig tusinder af kilometer hjemmefra og lige får lejlighed til at sætte sin dagligdag på standby og kigge på sit liv fra et andet ståsted. Vi har forresten også diskuteret hvad det vil sige at være ung i dagens Danmark, og i næste uge får deltagerne lejlighed til at kigge nærmere på egne og hinandens livshistorier, og måske sætte sig nye mål for hvad de vil opnå i den overskuelige fremtid. Jeg glæder mig til fortsættelsen! 


Runa, Thailand

Foto Program afsnit 3:
th4-(2)
Program afsnit 3 Overskrift :

"Jeg er så glad"

Program afsnit 3:

Før jeg tog af sted havde jeg en følelse af at der er noget i verden her, som jeg er gået glip af! Jeg kunne ikke finde mig tilpas med tanken om at studere velvidende, at jeg ikke havde set en skid af verden!! Alle folk havde på den ene eller anden måde været ude og snuse til verden og til livet på nær mig! At jeg tog beslutningen om at tage herned er den bedste beslutning jeg længe har taget! Jeg er så glad og føler virkelig at nu.., nu sker det, nu oplever jeg også en masse ting, og det giver mig en så stor selvtilfredsstillelse, at jeg føler jeg kan klare alt nu!! Jeg får lov til at tænke over en masse ting hernede, hvad det er jeg vil med mit liv.., måske finder jeg en løsning måske gør jeg ikke.. Men bare det at jeg, helt alene, har taget væk fra alt, fordi at det vil jeg gøre for min egen skyld, det er så fedt!! Jeg møder en masse nye mennesker, ser en ny kultur, reflekterer over ting her og der, slapper af, udfordres, lærer.., jeg udvider min horisont, og det føles så godt!! Jeg ved at jeg kommer hjem med en kæmpe selvtilfredsstillelse, noget som jeg har savnet, - det her har jeg gjort, det her er mit! Det er alle pengene værd!


Kursist i Thailand

Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Inkluderet på alle kombinationer:
 • Flybillet tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

Inkluderet på Thailand, Bali & Gili 2 mdr.


Thailand:

 • Introprogram i Thailands smukke natur og kulturelle steder i henhold til program
 • Ophold i Chiang Dao
 • Heldagsudflugt ved Chiang Dao
 • Besøg til bl.a. elefant nature center, hulebesøg og Wat Phapon templet
 • Trekking ved Chiang Dao samt besøg til lokale landsbyer
 • Ophold i Chiang Mai
 • Heldagsudflugt ved Chiang Mai
 • Besøg til bl.a. Golden Temple, Handicraft og Traditionel Alternativ Healing Center
 • Rundtur i Chiang Mai med besøg til bl.a. det lokale marked
 • Heldags cykeltur rundt i lokalområdet omkring Chiang Mai for at udforske landlivet 
 • Besøg til rehabilitationcenter og økologiske grøntsagsplantager
 • Introduktion til Thailands madlavning 
 • Deltagelse i lokal livsforlængende ceremoni
 • Skolebesøg om muligt (afhænger af periode)
 • Fly fra Bangkok til Koh Samui t/r
 • Ophold på Koh Samui
 • Ørundtur på Koh Samui

 • Introduktionsdag til Bophut og det lokale Koh Samui
 • Introduktion til kickboksning
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Bali & Gili:

 • Ophold i Munduk
 • Trekking ved Munduk gennem rismarkerne

 • Ophold i Seminyak
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Snorkeltur på Gili
Inkluderet - kolonne 2:

Inkluderet på Bali, Gili & Thailand (maj/juni)


Bali & Gili

 • Introprogram på Bali med besøg til det kulturelle og fantastiske Ubud og Munduk
 • Intro om risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Opleve vulkaner
 • Se balinesisk trancedans i gamle templer
 • Trekking ved Munduk gennem rismarkerne
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • 3 frokoster
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg hos lokale kunstnere
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Ophold i Seminyak
 • Ophold i Kuta
 • 60 timer i Projektstyring & Iværksætteri med dansk underviser
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Snorkeltur på Gili

Thailand:

 • Transport til Koh Samui
 • Ophold på Samui
 • Ørundtur i jeeps på Samui
 • Introduktionsdag til Bophut og det lokale Samui
 • Introduktion til kickboksning
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandring i smukke bjerge
  • Thaimassage på stranden
  • Overnatning i de thailandske bjerge
  • Rivercruise
  • Cykeltur i lokalområdet
  • Jeepsafari
  • Bambusrafting på floder
  • Ørundtur
  • Lejrbål på stranden
  • Mulighed for snorkling, dykning og bungy jumping
 1. Personligt
  • Forståelse af folk fra en anden kultur
  • Oplev livets mangfoldighed
  • Få ny inspiration
  • Find nye sider af dig selv
  • Mere selvtillid, selvstændighed og selvindsigt
  • Værktøj til bedre kommunikation
  • Mod på nye udfordringer
  • Spændende undervisning
  • Ryk ved personlige grænser
  • Nye venskaber
  • Motivation, afklaring og fokus
 1. Natur
  • Smaragdgrønne rismarker
  • Vulkaner og regnskov
  • Smukt fugleliv
  • Delfiner
  • Vajende palmer og krystalklart vand
  • Flotte farvestrålende fisk
  • Eksotiske hvide sandstande
  • Flotte bjerge
  • Uberørte nationalparker
  • Smukke vandfald og grotter
  • Elefanter, gibbonaber og bjørne
 1. Kultur
  • Orangeklædte munke
  • Lokale skoler i bjergene
  • Gyldne buddhaer og hellige templer
  • Landsbyer med etniske minoriteter
  • Farvestrålende lokalmarkeder
  • Gæstfrie befolkninger
  • Lokale stammefolk
  • Traditionelt thailandsk danseshow
  • Buddhisme og hinduisme
  • Autentiske heelingcentre
  • Smukke girafkvinder
Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden