Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - Sombrero

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne inspirerende 3 måneders rejse "Jorden Rundt - Sombrero" tager dig med på opdagelse i Costa Rica, Mexico, Cuba, Los Angeles, Maldiverne og Sri Lanka. Her står oplevelserne i kø og du vil få ny indsigt i vores fantastiske verden og masser af inspiration til fremtiden.

 • 2 uger i Costa Ricas farverige natur og unikke dyreliv
 • 3 uger på Mexicos lækre strande og spændende kultur
 • 2 uger med intens rundrejse på Cuba med salsa og amerikanerbiler
 • 5 dage med sightseeing og oplevelser i Los Angeles
 • 2 uger på Maldivernes Rasdhoo Island med lokale projekter og aktiviteter i de lækre omgivelser 
 • 3 uger med rundrejse på Sri Lanka med teplantager, religiøse huler, safari og smuk udsigt til elefanter i baghaven

Undervejs er der aktiv undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Mexicos eksotiske strande.

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - Sombrero

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen "Jorden Rundt - Sombrero" tager dig til først til latinamerika. Du skal fx overnatte i Costa Ricas jungle og besøge fantastiske naturparker med gode muligheder for at spotte dovendyr, delfiner og hvaler. I Mexico får du brugbar og inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. På Cuba får du en autentisk og intens kulturel oplevelse på en 2 ugers rundrejse - Gamle amerikanerbiler, tobaksplantager og lokale bønder. Oplev det - mens du stadig har chancen!

Indtrykkene og de kulturelle oplevelser fra de 3 lande står i stor kontrast til de næste oplevelser med sightseeing i USA's jetset-by Los Angeles. På Maldiverne vil I opleve enestående ø-kultur, blive en del af det lokale samfund og opleve tilværelsen på en lille tropeø, når I gennem små projekter gør en forskel for det lokale samfund og beboerne - alt sammen i omgivelser af palmer og turkisblåt vand.

Efterfølgende besøger I Sri Lankas spændende kultur, eksotiske natur og utrolige dyreliv. I vil opleve teplantager, religiøse huler og safari-ture med mulighed for at spotte elefanter og leoparder.

Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - Sombrero

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer (med DSC-flybillet)
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Jorden Rundt - Sombrero

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Mexico

Dato:
18. februar 2021
Overskrift:

Cuba

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Sri Lanka

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - Sombrero - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - Sombrero - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
JR-Sombrero600
Foto Program afsnit 1:
Costa Rica_strand
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 1:

I ankommer til Costa Ricas hovedstad, San José, hvor jeres rejseleder modtager jer med velkomstmiddag og teambuilding de første dage. I San José får I en historisk og kulturel introduktion til Costa Rica, inden I fortsætter til den fantastiske nationalpark; Corcovado National Park. 


Her skal I sejle ad floder omgivet af mangrove- og regnskov og udforske dyrelivet, der blandt andet byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. I skal også på vandreture med en lokal guide, som fortæller om det mangfoldige dyre- og planteliv. I overnatter på en lodge midt i parken, hvilket giver fantastiske oplevelser med dyrelivet - om natten kan man virkelig høre junglen! Der er mulighed for både at opleve delfiner og hvaler på helt tæt hold. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer eller tukanerne, der gemmer sig i træerne ved stranden. 

Foto Program afsnit 2:
Costa Rica_gåtur_strand(1)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Strandbyen Uvita, Monteverte og Arenal

Program afsnit 2:

Efter de mange kulturelle og naturmæssige indtryk og oplevelser, drager I til den lækre strandby, Uvita, hvor I har nogle dage fri. Måske kalder surf-bølgerne på jer, eller måske I har lyst til at tage udforske områdets vandfald, eller en tur på havet på paddle boards.

Fra Uvita tager I videre til området ved den aktive vulkan, Arenal.
Her skal I ud at cykle på MTB gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde, hvor I kommer helt tæt på Costa Ricas helt unikke dyreliv - hvor dovendyrene hænger og får en lur i træerne, aberne kravler nysgerrigt omkring, de farverige fugle flyver i trætoppene og kalder på en mage, mens jeres lokale guide fortæller om naturens finurligheder og hjælper jer med at spotte de mange usædvanlige dyrearter, der bor i den smukke jungle.

Foto Program afsnit 3:
Mexico_hotel
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-5: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Så er tiden kommet til at rejse videre til Mexico - og lækre Playa del Carmen. Det er nu blevet tid til at fordybe jer med 3 ugers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, der styrker dine kompetencer og gør dig mere afklaret omkring, hvad der er vigtigt i dit liv, så du bedre kan træffe de rigtige valg for din fremtid. Undervisningen er praktisk orienteret og I bruger ofte de ideelle rammer, som Playa del Carmen giver.

I fritiden byder området på rigtig mange aktiviteter og muligheder. I kan nyde den fantastiske strand, tage på bådture for at se delfiner og snorkle i turkisblåt vand, tage dykkercertifikat, udforske dybe grotter, gamle mayaruiner gemt dybt i junglen eller måske er det et skydive på stranden, der står på bucket-listen. I kan også vælge at rejse rundt på egen hånd og udforske nogle af Mexicos mange kulturelle og naturmæssige seværdigheder. Efter undervisningsforløbet er der nogle fridage, inden turen går til Cuba.
Måske fridagene skal bruges på en af de omkringliggende tropiske øer som fx Isla Holbox eller Isla Mujeres.


Foto Program afsnit 4:
Cuba_amerikanerbil
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: Cuba - Havana, Salsa, Sightseeing og Cubas historie

Program afsnit 4:

Rejsen fortsætter til historiske Cuba. Der er 2 ugers intensivt program på Cuba, hvor I får den autentiske kultur helt ind under huden. I skal også teambuilde og lære hinanden at kende. Den første uges tid bruges i historiske og unikke Havana. Her får man bl.a. sin helt egen dansepartner, som gør alt for at du er salsa klar til et af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica. Her kan I virkelig mærke det autentiske Cuba; gamle cigarer, eksotiske rytmer og Cuba Libres i hånden. I får i ugens løb også undervisning i Cubas historie og kommer rundt og ser nogle af de utallige spændende steder i byen, som f.eks. de kendte pladser og bygninger. 

I kommer til at mærke kulturen helt tæt på, når I besøger Havanas cigar fabrik og møder børnene i den lokale skole. Jeres lokale guide tager jer med helt ind i hjertet af det lokale Cuba, når han viser jer rundt i Havana "bag facaden". Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når gamle amerikanske ”flydere” kører rundt i byen side om side med trillebører og hestevogne. Havana er fabelagtig, farverig og charmerende.


Foto Program afsnit 5:
Cuba_gruppe
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Trinidads gamle gader og tobaksplantager i Vinales

Program afsnit 5:

Fra Havana kører I til Trinidad, hvor I kan gå rundt blandt gamle bygninger på små brostensbelagte gader og komme helt tæt på det provinsielle Cuba. Her er mulighed for at kombinere kultur, strand og vandreture i eksotisk regnskov på samme dag. Naturligvis indgår også her et aftenbesøg til det lokale Casa Musica, hvor I bliver en del af det autentiske Cuba sammen med de lokale.

Fra Trinidad fortsætter I til Vinales, som ligger midt i bjergene og er centrum for tobaksmarker og cigarfabrikker. I kommer ud og ser markerne, når I skal på vandreture i lokalområdet, hvor I også ser, hvordan tobaksbønderne bor og lever. Det smukke område byder også på store grotter og bjergområder, som I skal udforske og vandre i.


Foto Program afsnit 6:
LA_hollywood
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Los Angeles - Hollywood og Santa Monica Beach

Program afsnit 6:

Så flyver I videre til berømthedernes by, Los Angeles, hvor I skal opleve stemningen og stjernefeberen, der udspiller sig i Hollywood. I bliver også introduceret til det kulturelle og arkitektoniske Hollywood med besøg på "Walk of Fame", Dolby (tidl. Kodak) Theater, hvor Oscaruddelingen hvert år finder sted, bustur forbi Beverly Hills, Rodeo Drive og berømthedernes boliger. "The American Dream" 

Opholdet i Los Angeles byder også på en sjov fælles aktivitetsdag på Santa Monica Beach, der står i kontrast til de andre storbyaktiviteter. Her skal I op på cyklen og ud at hike omkring Malibu Hills og Santa Monica Beach. Om eftermiddagen skal I spille volley og andre sjove aktiviteter på stranden.

Foto Program afsnit 7:
Maldiverne_ovenfra-1
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9-10: Maldiverne - Rasdhoo Island

Program afsnit 7:

Efter ankomst til Maldivernes hoved-ø Male, sejler I gennem de turkisblå bølger ud til den lille lokale ø Rasdhoo. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og omgivet af det smukkeste turkisblå hav. Øen er for nylig åbnet op for turisme, og de lokale er gæstfrie, nysgerrige og glade for at vise, hvordan livet også kan leves. De næste to uger skal I bo på et dejligt hotel, hvorfra alt er i gåafstand på den lille hyggelige ø og hvor forholdet til tiden er noget anderledes end det, vi er vant til hjemmefra.

Rasdhoo Island er et af Maldivernes mest berømte steder at dykke med hammerhajer. Der er et dykkercenter på øen, hvor I kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer. I kan også bare nyde livet på den dejlige palmestrand i hinandens selskab. Der er arrangeret daglige udflugter som fisketure, solnedgangscruise med delfinspotting, snorkelture og picnicture til øde øer.

Foto Program afsnit 8:
Maldiverne-papaya
Program afsnit 8 Overskrift:

Aktive kulturdage & Lokale Projekter

Program afsnit 8:

I får under opholdet på Maldiverne mulighed for at bidrage til forskellige Lokale Projekter, hvor I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for det miljø, som I bor i og for beboerne på øen. Ligesom I også får en kig ind i den lokale ultur med lokal madlavning, traditionel musik og dans, besøg på frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. I bliver involveret i det lokale samfund og får et indblik i, hvordan livet er på en lille tropeø. Med andre ord bliver I en del af en befolkning med et anderledes livssyn, i et afslappet miljø og med tid til at nyde det gode ved livet - måske I bliver inspireret til at ændre jeres egen tilgang til livet.

Efter nogle oplevelsesrige uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen, er det blevet tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning, som har taget jer til sig, som deres egen familie. I rejser uden tvivl videre med rygsækken fuld af oplevelser og med en forståelse af, hvordan livet også kan være, på en ø midt ude i det Indiske Ocean.

Foto Program afsnit 9:
Uge 11 Sri Lanka - Pinnawela, Sigiriya, Kandy og Kithulgala
Program afsnit 9 Overskrift:

Uge 11 Sri Lanka - Pinnawela, Sigiriya, Kandy og Kithulgala

Program afsnit 9:

I flyver den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela. Her skal I overnatte tæt ved et elefant-center for forældreløse elefanter. Her oplever I fra hotellets pool, elefanterne når de bader i floden i baghaven.

Efter et par dage i elefanternes selskab, kører I nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle igennem fascinerende landskaber, sejle på floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. I skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og jeres dygtige, lokale guide deler sin store viden med jer undervejs. I skal også besøge en lokal skole, hvor I får oplevet Sri Lanka i børnehøjde, og besøge det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland til Kitulgala, hvor I skal riverrafte på White River. I skal også besøge batikfabrikker og træudskæringssteder, hvor I lærer om de lokale håndværkstraditioner.

Foto Program afsnit 10:
Uge 12-13: Ella, Tissamaharama og Mirissa
Program afsnit 10 Overskrift:

Uge 12-13: Ella, Tissamaharama og Mirissa

Program afsnit 10:

I kører derefter til området omkring Ella, hvor I skal vandre i højlandet, zip-line, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det berømte Adams Peak. Fra højlandet kører I videre til ét af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala National Park. Her skal I på safari for at spotte fugle, bjørne, elefanter og leoparder.

I afslutter den enestående rundrejse i Mirissa, hvor I skal surfe, besøge skildpadde-udklækningsstationer. Fyldt med oplevelser i særklasse, masser af nye venskaber og følelsen af at have været en del af en anden tilværelse og kultur, kan du nu vende med holdet tilbage til Danmark eller rejse videre på egen hånd.

Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Undervisning jf. program

Costa Rica (2 uger):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • 3-5 dage i strandbyen, Uvita
 • Indgang Nationalpark Uvita
 • Ophold ved Monteverte
 • Guidet tur i tågeregnskovene
 • Ophold ved Arenal
 • Udflugt til den aktive vulkan, Arenal,
 • Cykeltur på MTB gennem bjergene, 
 • Varme kilder 

Mexico (3 uger):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Morgenmad alle dage
 • Introdage i Mexico med byrundtur
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Cuba (2 uger):

 • 2 ugers spændende rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg på Casa Musica
 • Køretur i gamle amerikanerbiler
 • Middag med lokal familie
 • Skolebesøg
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Middag hos lokal familie
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Entre til Kæmpe maleri
 • Indgang til grotter

Los Angeles (5 dage):

 • Frokost på stranden
 • Cykeltur langs Santa Monica Beach
 • Hike i Malibu Mountains
 • Beach Volley på Santa Monica Beach 
 • Frokost på stranden
 • Besøg til Dolby Theatre (tidl. Kodak) i Hollywood
 • Guided tur på Hollywood Boulevard Walk of Fame
 • Sightseeing med bus i Hollywood


Inkluderet - kolonne 2:

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole (kommer an på perioderne man er der)
 • Besøg på frugtplantage
 • Tur til Thodhoo island
 • BBQ night 
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddagstebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Mulige gratis aktiviteter, som kan arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Krabbevæddeløb
 • Game night
 • Kayak staffet

Sri Lanka (3 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg til lokal familie med nationale specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet
 • Besøg til lokal skole
 • Besøg på Dairy farm
 • Ophold i Kandy
 • Guidet udflugt til Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White water Rafting
 • Vandretur til Adams Peak (kun i sæson december- april)
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock
 • Vandretur til Little Adams Peak
 • Zip-lining
 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Mirissa

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge & drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Snorkling, dykning og surfing
  • Varme kilder
  • Eksotiske cocktails
  • Måske Delfiner og hvaler
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Livet i en hængekøje
  • Inspirerende undervisning
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Selvtillid og energi
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Bedre kommunikation
 1. Natur
  • Paradisstrande
  • Papegøjer og havskildpadder
  • Vulkaner og vandfald
  • Bjergrige landskaber
  • Vilde delfiner
  • Uberørt jungle
 1. Kultur
  • Spil fodbold mod lokale
  • Salsaundervisning
  • Cubanske tobaksplantager
  • Tacos, tequila og smoothies
  • Mayaruiner
  • Templer
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden