Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Maldiverne, Sri Lanka & Australien

Highligts introtekst (under overskrift):

2½ mdrs. rejse til Maldiverne, Sri Lanka & Australien med et væld af unikke kultur- og naturoplevelser.

 • 4 uger uger på Maldiverne med aktiviteter på stranden og indblik i livet på en lokal ø
 • 2 ½ uge på Sri Lanka med fantastisk rundrejse og store kulturoplevelser
 • 4 i Australien med storbyer, surferlivet i Byron Bay og sightseeing i Sydney

Undervejs er der spændende og brugbar undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling + Aktive Kulturdage & Lokale Projekter på Maldiverne og i Sport & Personligt Drive i Australien. Kom hjem med masser af ny viden om vores fantastiske verden og dig selv.

Programbeskrivelse side overskrift:

Maldiverne, Sri Lanka & Australien

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Begynd din rejse med oplevelser på Maldiverne: bliv inspireret af et andet livssyn, mens lokale projekter tager form og livet nydes i vandkanten. Fang din egen frokost fra en båd i Det Indiske Ocean og opdatér instagram med lækre selfies ved det azurblå hav. I de smukkeste omgivelser bliver du undervist i Kommunikation og Personlig Udvikling af en inspirerende dansk underviser.


Sus herefter afsted på rundrejse på Sri Lanka sammen med dine rejsekammerater. Programmet er proppet med unikke kulturoplevelser, gåture i smukke grønne temarker, en tur i zipline over trætoppene og en tur ned ad floden på white water rafting.


Udforsk herefter Australiens storbyer Brisbane og Sydney og bliv inspireret til en hverdag med balance, når I skal svede, grine og lege jer gennem faget; Sport & Personligt Drive i den charmerende by, Byron Bay. 


2½ måned fyldt med kontraster og oplevelser af enhver art. Du kommer hjem med nye perspektiver på tilværelsen, inspiration og afklaring omkring, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Inkluderet overskrift:

Maldiverne, Sri Lanka & Australien

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Maldiverne, Sri Lanka & Australien

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Dato:
30. maj 2016
Overskrift:

Rundrejse på Sri Lanka

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne, Sri Lanka & Australien - 2½ md.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne, Sri Lanka & Australien - 2½ md.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
Foto Program afsnit 1:
Maldiverne_ovenfra-1
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Maldiverne - Intro, teambuilding og udflugter

Program afsnit 1:

Jeres fantastiske rejse starter på Maldiverne og øen Rasdhoo, hvor de lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være.

I involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for det miljø, som I bor i og for beboerne på øen. De lokale projakter og de aktive kulturdage foregår løbende under opholdet, bl.a. med madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg på frugtplantage, beach clean ups og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. Med andre ord bliver I en del af en befolkning med et anderledes livssyn, i et afslappet miljø og med tid til at nyde det gode ved livet - måske I bliver inspireret til at ændre jeres egen tilgang til livet.


I de smukkeste omgivelser og sideløbende med alle de mange aktiviteter, skal I også have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. 


Foto Program afsnit 2:
Maldiverne
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3-4: Maldiverne - strandliv og spændende undervisning

Program afsnit 2:

Efter en uge med intro, udflugter og teambuilding står de næste uger på spændende undervisning med en inspirerende, dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer. Forløbet er både praktisk og teoretisk og har fokus på at udvikle dine personlige lederskab og kompetencer. Du får praktiske redskaber til at blive bedre til at kommunikere, argumentere og fokusere på det, der har betydning for dig. Med undervisningen vil du blive klogere på dig selv, dine styrker og på hvordan du når de mål, der er vigtige for dig i livet. Vores ønske er, at du kommer hjem mere afklaret, med styrket selvtillid, med mere energi og i sidste ende er bedre rustet til at tage gode valg for fremtiden, uanset om det vedrører uddannelse, arbejde eller din personlige retning.

Undervisningen foregår typisk fra 8-13 i hverdagene, mens eftermiddagene og weekenderne går med udflugter, dykning, snorklling og måske en tur på resort. Der er også arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.

Foto Program afsnit 3:
SL_elefanter
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Sri Lanka - Rundrejse til Pinnawela, Dambulla og Sigiriya

Program afsnit 3:

I flyver herfra den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela. Her skal I overnatte tæt ved et elefant-center for forældreløse elefanter. Her oplever I fra hotellets pool, elefanterne når de bader i floden i baghaven.


Efter et par dage i elefanternes selskab, kører I nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor I bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle igennem fascinerende landskaber, sejle ad floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. I skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og jeres dygtige, lokale guide deler sin store viden med jer undervejs. I skal også besøge en lokal skole, hvor I får oplevet Sri Lanka i børnehøjde, og stå mellem hundredvis af srilankanere i det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Undervejs kommer I igennem flere større og mindre byer, der giver et indblik i det lokale liv på Sri Lanka.


Foto Program afsnit 4:
SL_gruppe_landskab
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6-7: Kitulgala, Ella og Yala National Park

Program afsnit 4:

Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland, hvor luften bliver køligere. Her skal I overnatte i små hytter midt i junglen og riverrafte på Kitulgalas White River. I skal besøge batikfabrikker og silkebutikker og prøve den lokale beklædning på egen krop. I lærer om de lokale håndværksmæssige traditioner som ædelstensudvinding og træudskæringer. I kører derefter til området omkring Ella, hvor I skal vandre i højlandet, zip-line, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det berømte Adams Peak.


Fra højlandet kører I til ét af Sri Lankas mest fantastiske naturreservater, Yala. Her skal I på safari for at spotte fugle, bjørne, elefanter og leoparder. I afslutter den enestående rundrejse i Mirissa, hvor I skal surfe, besøge skildpadde-udklækningsstationer og nyde aftenerne med en kold øl og bål på stranden.


Foto Program afsnit 5:
Australien_undervisning_3
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Australien - Brisbane og undervisning

Program afsnit 5:

Fra Sri Lanka til verdens største kontinent - hvor I lander i storbyen Brisbane. Byen frister med alle dens shoppinggader, de mange hyggelige caféer langs Brisbane River, og du kan opleve byen på en kajak eller bådtur op ad floden. Fra den flotte storby rejser I sydpå til den hyggelige surferby, Byron Bay. Byen ligger ud til Australiens østligste punkt, som kan nåes til fods fra byen. På vejen besøger I det spændende Currumbin Wildlife Sancturary, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. Her får du chancen for at lære mere om hvordan stedet gennem forskning forsøger at beskytte dyrelivet.

Byron Bay danner de mest fantastiske rammer om undervisningen, med en stor, vidunderlig strand og en hyggelig, afslappet atmosfære. Byen er fyldt med backpackere og surfere og byder i fritiden på dykning, skydiving og meget mere.
Undervisningen forløber over to uger, typisk om formiddagen fra mandag til fredag i alt 40 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser, træning og personlige målsætninger. I lærer gennem kroppen og undersøger, hvor jeres egne personlige – og kropslige – grænser er. Målet er, at du føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse, og at du har haft det sjovt med dine rejsekammerater. 

Foto Program afsnit 6:
Sydney Opreahuset
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 6:

Efter nogle aktive, lærerige og hyggelige uger i Byron Bay, afslutter I opholdet i Australien med en uge i metropolen, Sydney. På en sightseeingtur skal I bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og historiske Paddington. Resten af tiden er det helt op til jer, hvad der skal ske. I kan se en forestilling i Operahuset, bestige Sydney Harbour Bridge, prøve surfing på Bondi Beach, tage uden for byen og opleve Blue Mountains eller udforske byens parker, kvarterer og den flotte havnefront.

Vil du opleve en anden side af Australiens kultur og historie, kan du også rejse ind til den uendelige ”outback” og lære om aboriginernes historie, se solens første stråler ramme Ayers Rock, vandre i den røde ørken, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den flotteste stjernehimmel. Uanset hvad du vælger, bliver det helt sikkert en fantastisk afslutning på en fabelagtig måned "down under".

Så er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.


Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:


Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt på denne rejse:
 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning og lokale projekter jf. program

Maldiverne (4 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Tur til Thodhoo Island Beach
 • Besøg på frugtplantage
 • BBQ night 
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Sri Lanka (2 ½ uge):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari m. elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg til lokal familie med nationale specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet
 • Besøg til lokal skole
 • Ophold i Kandy
 • Guidet udflugt til Dambulla-grotterne
 • Besøg til krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg til lokale fabrikker
 • Besøg til smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White water Rafting
 • Vandretur til Adams Peak (kun i sæson december- april)
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock
 • Vandretur til Little Adams Peak
 • Zip-lining
 • Besøg til teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Tissamaharama
 • Jeepsafari i Yala Wild Life Sancturary
 • Ophold i Mirissa
 • Surfing-lektion
 • Besøg til skildpaddeprojekt
Inkluderet - kolonne 2:

Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Besøg i Currumbin Wildlife Sanctuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 40 t. undervisning i Sport & Personligt Drive med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur til Operahuset, Paddington og Bondi Beach m.m.
 • Friuge i Sydney


Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Fx. Krabbevæddeløb, kayak staffet og game night på Maldiverne

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring 
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding*
 • Visum

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Surfing i Australien og på Sri Lanka
  • Masser af vandaktiviteter!
  • Snorkling med havskildpadder
  • Mulighed for at tage på roadtrip i Australien
  • Mulighed for tur i luftballon eller skydive
 1. Personligt
  • Ny inspiration
  • Afklaring om fremtiden
  • Styrk din selvtillid
  • Viden om krop og motion
  • Ny motivation og inspiration
  • Mer indsigt i vores verden og bæredygtighed
 1. Natur
  • Sandstrande og surferbølger
  • Kænguruer og koalabjørne
  • Snorkling i krystalklart vand
  • Farvestrålende fiskestimer
  • Bjerge og grønne temarker
 1. Kultur
  • Lokale projekter på Maldiverne
  • Tempelbesøg på Sri Lanka
  • Australiens storbyliv
  • Charmerende surfstemning i Byron Bay
  • Farvestrålende markeder
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - onsdag 11-16
Torsdag 11-18
Fredag 11-14

Til toppen af siden