Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua

Highligts introtekst (under overskrift):

Perus dramatiske natur og fantastiske historie, Cubas unikke kultur, Costa Ricas frodige nationalparker, Mexicos caribiske strande og Nicaraguas farvestrålende, lokale markeder. 3½ måneders uforglemmelig rejse gennem det bedste af Latinamerika.


Kultur og charme, gamle inkariger, farverige indianere, lamaer, sol og palmestrande med turkisblåt vand, god krydret mad, fristende hængekøjer, historiske bygninger, mystiske dyrearter i den eksotiske jungle, varme rytmer, gamle amerikanske flydere og cubanske cigarer. En intensiv og ekstremt spændende kulturrejse med undervisning i Spansk og Sport, Krop & Personligt Drive samt Kommunikation & Personlig Udvikling.

Programbeskrivelse side overskrift:

Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Den første måned får I mulighed for at opleve et af Sydamerikas mest fascinerende lande. Turen starter med introduktionsuge i Perus hovedstad, Lima og under stjernene i den hellige dal, hvorefter I skal have tre uger med spanskundervisning og introduktion til Perus kultur og historie. Fra Peru fortsætter turen til Cuba, hvor de næste uger byder på en historisk og kulturel rundrejse, hvor I får den intense stemning helt ind under huden. 


Fra Cuba fortsætter oplevelserne i Mexico, hvor I skal have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling, mens I bor lige ved den lækreste, caribiske strand. I det eksotiske Costa Rica skal I opleve den mest fantastiske natur i Corcovado National Park, der har et helt unikt dyreliv. Undervejs overnatter I i junglen, som er en helt special oplevelse. Herefter er der motiverende undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive. Rejsen afsluttes i Nicaragua, hvor I bl.a. skal besøge det farvestrålende Masaya-marked i Granada og vandre på vulkanøen Ometepe.

Inkluderet overskrift:

Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua 
Efterår 2018
10-09-2018
3½ mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua 
Efterår 2019
10-09-2019
3½ mdr.
ca. kr. 64990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Mexico

Dato:
02. maj 2014
Overskrift:

Costa Rica

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua, 3½ mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Peru, Cuba, Mexico, Costa Rica & Nicaragua, 3½ mdr.

Foto Program afsnit 1:
IMG_6147
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-5: Peru - Lima, Andesbjergene og undervisning i Spansk

Program afsnit 1:

Afrejse fra Kastrup til Lima, hovedstaden i Peru, hvor jeres danske leder byder jer velkommen. De første par dage går med at se Lima og lære hinanden, kulturen og området at kende. Fra Lima flyver I til Cusco, hvor I kører ud i Andesbjergene i Sacred Valley. Her skal I på vandreture på gamle inkaruter og gå på nogle af verdens mest spændende kulturelle ruiner. I skal overnatte i telt og sidde ved lejrbålet og høre om inkaernes historie og kultur. 


Herefter kører I tilbage til Cusco, hvor der undervises i tre sammenhængende uger i Spansk af lokale undervisere, der vil krydre undervisningen med information om Perus spændende historie og kultur. Afslutningsvist er der en friuge, hvor du kan gå i inkaernes fodspor til Machu Picchu, surfe på de nordlige strande eller opleve de flydende øer ved Lake Titicaca.

Foto Program afsnit 2:
karneval
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 6: Cuba - Kultur, historie og salsa i Havana

Program afsnit 2:

Efter et spændende ophold i Peru er det blevet tid til at fortsætte oplevelserne på Cuba. Der er 2 ugers intensivt program på Cuba, hvor du får det autentiske Cuba helt ind under huden. De første 7 nætter bruges i Havana, hvor der bl.a. er forberedelse med privatunderviser i salsa til ét af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica, hvor I danser blandt de lokale og mærker det autentiske Cuba med gamle cigarer, eksotiske rytmer og Cuba Libres. 


I Havana får du også undervisning i Cubas historie samt kommer rundt og ser nogle af de utallige spændende steder i byen. Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden og se gamle amerikanske ”flydere” køre rundt i byen blandt trillebører og hestevogne. Havana er en enestående by, hvor tiden har stået stille.

Foto Program afsnit 3:
Tobaksbonde
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 7: Trinidad, tobaksplantager og grotter i Vinales

Program afsnit 3:
Fra Havana køres du til Trinidad, hvor du kan gå rundt blandt de gamle bygninger på små brostensbelagte gader og komme helt tæt på det provinsielle Cuba. Her er muligheder for at kombinere kultur, strand og gåture i den eksotiske regnskov på samme dag. Naturligvis indgår også her besøg til det lokale Casa Musica, hvor den autentiske følelse af Cuba er at finde. 


Fra Trinidad køres I til Vinales, som ligger midt i bjergene og er centrum for tobaksmarker og cigarfabrikker. Her kommer I ud og ser markerne og på vandreture i lokalområdet og oplever, hvordan bønderne bor og lever. I kommer også til at besøge store grotter og vandre i smukke bjergområder. Efter 2 ugers spændende og intensive oplevelser på Cuba fortsætter rejsen i Mexico.

Foto Program afsnit 4:
cenote
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 8-10: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

I rejser herefter til Mexico, og det dejlige Playa del Carmen, som byder på en stemningsfuld atmosfære og en spændende kontrast til Peru og Cuba. Med beliggenhed lige ved den dejligste caribiske strand og tæt på historiske Mayaruiner, er der i fritiden utallige muligheder for aktiviteter, såsom beachvolley, dykning, snorkelture, rideture, bådture til nærliggende øer og udflugter til de imponerende mayaruiner, der ligger gemt i regnskoven. I weekenderne kan I rejse rundt i mindre grupper og opleve Mexicos charme, særlige kultur og hvide sandstrande.


I Kommunikation & Personlig Udvikling undervises du af en inspirerende, dansk underviser i tre uger. Der er stort fokus på at give dig nogle redskaber, så du får styrket dine kompetencer og bliver mere afklaret omkring, hvad der er det vigtige i dit livet.


Foto Program afsnit 5:
cr5
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 11: Costa Rica - San José og Corcovado National Park

Program afsnit 5:

Opholdet i Costa Rica starter med en spændende rundrejse på 7 dage. I hovedstaden San José vil I opleve det nationale museum, det lokale marked og det myldrende gadeliv, inden I rejser over bjergene sydpå til nationalparken Corcovado. På en bådtur ned ad floden Rio Sierpe, der er omgivet af mangrove og regnskov, skal I udforske dyrelivet, der byder på papegøjer, aber, slanger, dovendyr og mange forskellige fuglearter. Undervejs vil en lokal guide fortælle om det mangfoldige dyre- og planteliv.


Med overnatning på en lodge beliggende midt i junglen venter de mest fantastiske naturoplevelser. På en sejltur, hvor I skal se, hvordan Costa Ricas jungle ender brat i havet, er der mulighed for både at opleve delfiner og hvaler på helt tæt hold. I vil på vandreture sammen med en lokal guide opleve denne fantastiske nationalparks rige dyreliv. Om eftermiddagene er der tid til at bade og snorkle ved de smukke palmeklædte strande eller iagttage de berømte papegøjer eller tukanerne, der gemmer sig i træerne ved stranden.


Foto Program afsnit 6:
cr-vinder
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 12-14: Sport, Krop & Personligt Drive i Tamarindo

Program afsnit 6:

Der er endnu et pitstop i San José, inden introturen efter syv dage slutter på studiecenteret i Tamarindo. Her fortsætter opholdet med 2 ugers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive. Det er et aktivt fag, hvor vi skal kombinere teori med praktisk erfaring. Vi skal lære gennem kroppen og undersøge, hvor vores egen personlige – og vores krops – grænser er. Vi skal udnytte Costa Ricas fantastiske kulisse og opleve sportens udfordringer. Du vil få rig mulighed for at udfordre dig selv og dine nye venner i både holdsport og yoga.


Målet er, at du får fornyet energi og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse og mest af alt, så skal du have haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en helt masse nye sider af dig selv. Efter undervisningsforløbet er der en friuge, hvor I helt selv bestemmer, hvad der skal ske.


Foto Program afsnit 7:
Nicaragua1
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 15: Nicaragua - Granada, Ometepe og San Ramon

Program afsnit 7:

Fra Costa Rica fortsætter I på 4 dages spændende tur rundt i Nicaragua. Her skal I opleve den stemningsfyldte by, Granada, som blev grundlagt i 1524 og er en af de ældste kolonibyer i Latinamerika. De farverige, spanske kolonihuse og den hyggelige stemning på de mange små restauranter gør byen til noget helt specielt. I skal blandt andet på en guidet tur i det historiske centrum, inden I fortsætter til den spændende Masaya Volcano National Park, hvor I bl.a. kører op til toppen for at se ned i det aktive krater. Herefter besøger I det strålende Masaya-marked, hvor man kan købe traditionelt håndværk.


Dagen efter går turen går videre med båd til vulkanøen Ometepe, som ligger i Lago Nicaragua, en af verdens største ferskvandssøer. Ometepe har været hjem for mange stammefolk, og sporene efter dem ses tydeligt i området. De to store, smukke vulkaner på øen har hver deres unikke klima og vegetation. På Ometepe skal man vandre for at nyde den fabelagtige natur. Vi skal bl.a. på en spændende vandretur til San Ramon, hvor I kan bade i vandfaldet. Herefter er det tid til at rejse hjem til Danmark igen.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Peru:

 • Morgenmad alle dage
 • Indenrigsfly mellem Lima og Cusco
 • 3 måltider på intro-turen
 • Ophold i Lima
 • Historisk byrundtur og Inka-marked
 • Besøg til Baranco
 • Besøg til det berømte Pisac marked
 • Ophold i Ollamtaytambo
 • Udflugt til saltminer
 • Besøg til spinderi
 • 3 dages ophold i Sacred Valley Camp med lejrbål
 • Vandretur i Sacred Valley m. lokal guide
 • Ophold i Cuzco
 • 60 t. undervisning i Spansk med lokale undervisere

Cuba:

 • 2 ugers spændende rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • 2 besøg på Casa Musica
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Udflugt til kæmpemaleri
 • Indgang til grotter
Inkluderet - kolonne 2:

Mexico:

 • Ophold i Playa del Carmen
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Costa Rica:

 • Ophold i hovedstaden San José 
 • Byrundtur
 • Besøg på lokalt marked
 • Indgang på National Museum inkl. tropisk sommerfuglehus
 • Ophold i Corcovado National Park
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer m.m.)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge i Corcovado National Park med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • Ophold i Tamarindo
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser

Nicaragua:

 • Ophold i Granada
 • Besøg til Masaya-markedet
 • Tur til Masaya Volcano National park med frokost
 • Byrundtur i Granada
 • Båd til Ometepe
 • Ophold i Ometepe
 • Vandretur til San Ramon
 • Morgenmad alle dage

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 
 1. Eventyr
  • Sov under stjernerne i den hellige dal
  • Gå i inkaernes fodspor 
  • Rid på hesteryg imellem bjerge
  • Varme kilder
  • Eksotiske cocktails
  • Snorkling, dykning og surfing
  • Delfiner og hvaler
  • Vandreture i nationalparker
  • Overnatning i junglehytter
  • Masser af vand- og adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Bliv klogere på dig selv
  • Udvid dine sprogkundskaber
  • Mærk livet!
  • Oplev at leve i nuet
  • Find de rigtige valg for fremtiden
  • Tid til eftertanke og afslapning
  • Sætte mål og opnå dem
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Få venner for livet
  • Få mere energi og en god kulør
  • Få lyst til at komme i gang!
 1. Natur
  • Lamaer og Andesbjerge
  • Palmer og kokosnødder
  • Snorkling ved eksotiske palmestrande
  • Oplev bjergområder på hesteryg
  • Se delfiner, aber, slanger, dovendyr, papegøjer
  • Hvaler og havskildpadder
  • Oplev junglen fra toppen af en Mayaruin
  • Varme kilder
  • Se lava flyde fra en aktiv vulkan
 1. Kultur
  • Lær om det gamle inkarige
  • Spil fodbold mod lokale costaricanere
  • Dans salsa under palmerne
  • Spis tacos og drik tequila
  • Nyd livet fra en hængekøje
  • Tal spansk med de lokale
  • Mærk det autentiske Cuba med livemusik i Casa Musica
  • Gå på opdagelse i historiske Havannas gamle gader
  • Besøg cubanske tobaksplantager
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden