Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 2 måneders rejse til Thailand, Bali & Gili Islands inviterer dig til tropisk paradis med kridhvide strande og azurblåt vand, en inspirerende historie og kultur samt rismarker, gyldne buddhaer og etniske minoriteter.

 • 4 uger i Thailand med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling og spændende kulturoplevelser
 • 4 uger på Bali med undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive
 • 4 dage på Gili Islands med eksotiske strande og snorkling i verdensklasse

Du finder det allerbedste af den eksotiske og anderledes, asiatiske kultur på disse tre unikke og fængende rejsemål.

Programbeskrivelse side overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På rejsen rundt i det nordlige Thailand, omgivet af bjerge og rismarker vil du få inspirerende undervisning og lære om de lokales samfund. Rundrejsen går også til den smukke thailandske ø, Koh Samui. På Bali og Gili Islands vil du komme helt tæt på lokalsamfundet og opleve eksotiske strande og betagende natur.


Udover en oplevelsesfyldt rundrejse indeholder rejsen to undervisningsperioder på 3 og 2 uger i henholdsvis Kommunikation & Personlig Udvikling og Sport, Krop & Personligt Drive, hvor erfarne og kompetente, danske undervisere gennem praktisk undervisning vil udstyre dig med nye færdigheder, som du uden tvivl vil kunne bruge i fremtiden.

Inkluderet overskrift:

Thailand, Bali & Gili Islands

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Thailand, Bali & Gili Islands

Video:
Dato:
10. oktober 2018
Overskrift:

Thailand, Bali & Gili - af Nicolai Andersen

Dato:
10. oktober 2018
Overskrift:

Thailand - af Malte Ernstsen & Theis Valgreen

Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Thailand, Bali & Gili Islands - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Thailand, Bali & Gili Islands - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
NZTH-F11-Karina-(17)a
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Introduktion til Thailands kultur og natur

Program afsnit 1:

Jeres rejse begynder i det nordlige Thailand, hvor jeres rejseleder vil møde jer i lufthavnen. De første dage bruges i det smukke Chiang Mai. I skal besøge Golden Temple og se traditionelle danseshow, der er med til at give jer et indtryk af det smukke land. I skal bo oppe i bjergene, hvor I om aftenen kan sidde om bålet og nyde den flotte stjernehimmel. I skal desuden på byrundtur, samt en heldags cykeltur rundt i lokalområdet. De næste dage skal I på spændende ture i og omkring det smukke og kulturelle Chiang Dao. I kommer til at opleve den fantastiske natur med smukke vandfald og religiøse huler og besøg på en af de lokale skoler. Derudover kommer I også til at vandre gennem bjergene til lokale stammefolk.

 

Programmet er tæt pakket med spændende udflugter i en god blanding af kultur, natur og sjove aktiviteter. Efter nogle intensive dage i nogle vidunderlige områder i Nordthailand, er det tid til at flyve til øen, Koh Samui.

Foto Program afsnit 2:
THBA-F14-(1)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Ankomst til øen Koh Samui

Program afsnit 2:

I den første tid på Koh Samui er der arrangeret forskellige guidede ture rundt på øen, herunder shoppingture til lokale markeder, ørundtur, jeepsafari og besøg til kulturelle steder og eksotiske strande. I får også mulighed for at prøve kræfter med kickboksning. Formålet er at besøge Koh Samuis kendte og ukendte seværdigheder og derved give jer en fornemmelse af Koh Samuis mange muligheder, samt lære jeres nye hjem at kende.

 

Det thailandske folk er utroligt smukt, smilende og gæstfrit, og vi mener, at det er vigtigt, at I allerede fra starten af lærer om deres kultur, værdier og normer. Der er utrolig stor forskel på modtagelsen, hvis I kan sige et par ord på thailandsk. I vil i den første tid få en dybere forståelse og tilgang til landet, kulturen og befolkningen, end den almindelige turist har. Det giver jer en kæmpe fordel, både når I rejser videre i Thailand, men også når turen går videre til resten af Østen.

Foto Program afsnit 3:
Rismark
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 3:

Efter to intensive uger fyldt med oplevelser, er det blevet tid til at begynde undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling, der varetages af en dygtig dansk underviser, der brænder for at gøre en forskel for jer.


I undervisningen forsøger vi at inddrage lokalmiljøet, og i processen laver I nogle udfordrende og lærerige øvelser, der bl.a. sætter fokus på kommunikationsforståelse og forskellige kommunikationsteknikker. I får samtidig redskaber og værktøjer, der er med til at klargøre, hvad der er vigtigt for jer i livet. 


Sammen skal I have fokus på at finde jeres styrker og svagheder og blive bedre til at vælge et mål og forfølge det. Efter undervisningsperioden er det blevet tid til rejse mod nye eventyr på Bali.

Foto Program afsnit 4:
bali-(1)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-7: Bali og Sport, Krop & Personligt Drive

Program afsnit 4:

Det er blevet tid til at flyve til den lille eksotiske ø Bali i Indonesien. Overalt på Bali mødes I af den hyggelige klingen af deres musik, mærker duften af røgelse og overvældes af balinesernes gæstfrihed, de grønne rismarker, de vajende palmer og de mange farverige blomstergaver til guderne, som ses overalt på øen.


Det er samtidig blevet tid til at begynde endnu en undervisningsperiode, denne gang i Sport, Krop & Personligt Drive. I skal lære gennem kroppen og undersøge, hvor jeres personlige – og kropslige grænser går. I udnytter Balis fantastiske kulisse til at opleve sportens udfordringer. Der er fokus på at give dig og dine rejsekammerater nogle sjove og anderledes opgaver. I får et godt fundament for at forstå, hvordan fysisk aktivitet, bevægelsesglæde, livsstil og sundhed har betydning for ens engagement, energi og motivation. Målet er, at I får ny motivation, har haft det sjovt og har oplevet fællesskabet på en intens og alternativ måde.

Foto Program afsnit 5:
DSC01299
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8: Friuge på Bali og Gili Islands

Program afsnit 5:

Efter tre ugers inspirerende undervisning har I nogle fridage på Bali, som I enten kan bruge på at rejse rundt i landet alene eller i mindre grupper. 

 

Bali er fyldt med muligheder for både afslapning, strand, kultur, kunst og adventure. I kan besøge byen Ubud, hvor I kan gå på opdagelse i de hyggelige gader med yogacentre, lokale markeder og små sjove og fine handicraft-butikker. 

Ubud byder også på fantastiske natur- og kulturoplevelser, hvor I kan tage på cykeltur ud til rismarkerne, prøve kræfter med en cooking class eller opleve lokale danseshows.

 

Bali er også et oplagt sted for surfing. Ved Kuta beach er der mange gode surfskoler, hvor I kan lære at fange bølgerne. I det østlige Bali er der også mulighed for at tage på smukke vandreture omkring vulkanen Mt. Agung, der er 3142 meter højt. Har I brug for inspiration, kan jeres rejseleder komme med gode foreslag til spændende aktiviteter.

Foto Program afsnit 6:
Strand
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


Herefter er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. I vil opleve, at atmosfæren er helt speciel i dette lille øparadis med kridhvide strande og krystalblåt vand samt farverige koralrev og et imponerende undervandsliv.


De 3 små øer er uden motoriserede køretøjer - i stedet kommer man rundt med små hyggelige hestevogne eller på cykel. Gaderne emmer af hygge og en afslappet stemning med små lækre restauranter og barer langs vandkanten, sækkestole på stranden og wellness-klinikker på hvert gadehjørne.


Efter nogle dage på Gili Islands er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark med bagagen fyldt med gode oplevelser, nye venskaber og brugbare redskaber. Der er også mulighed for at blive på Bali på egen hånd eller rejse videre rundt i Asien på egen hånd mod et tillæg. Der er desuden mulighed for at fortsætte opholdet  med 2 spændende måneder i Vietnam eller i Burma.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:
Generelt for disse rejser:
 • Flybillet tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding
 • Undervisning og aktive kulturdage jf. program

Thailand (4 uger):

 • Introprogram i Thailands smukke natur og kulturelle steder i henhold til program
 • Ophold i Chiang Dao
 • Heldagsudflugt ved Chiang Dao
 • Besøg til bl.a. elefant nature center, hulebesøg og Wat Phapon templet
 • Trekking ved Chiang Dao samt besøg til lokale landsbyer
 • Ophold i Chiang Mai
 • Heldagsudflugt ved Chiang Mai
 • Besøg til bl.a. Golden Temple, Handicraft og Traditionel Alternativ Healing Center
 • Rundtur i Chiang Mai med besøg til bl.a. det lokale marked
 • Heldags cykeltur rundt i lokalområdet omkring Chiang Mai for at udforske landlivet 
 • Besøg til rehabilitationcenter og økologiske grøntsagsplantager
 • Introduktion til Thailands madlavning 
 • Deltagelse i lokal livsforlængende ceremoni
 • Skolebesøg om muligt (afhænger af periode)
 • Fly fra Bangkok til Koh Samui t/r
 • Ophold på Koh Samui
 • Ørundtur på Koh Samui

 • Introduktionsdag til Bophut og det lokale Koh Samui
 • Introduktion til kickboksning
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili (4 uger):

 • Ophold i Munduk
 • Trekking i Munduk
 • Ophold i Seminyak
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Bådtur til og fra Gili Islands
 • Snorkeltur på Gili Islands

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding.

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandring i smukke bjerge
  • Cykeltur i lokalområdet
  • Jeepsafari
  • Bambusrafting på floder
  • Ørundtur
  • Masser af vandaktiviteter
 1. Personligt
  • Oplev livets mangfoldighed
  • Find nye sider af dig selv
  • Mere selvindsigt
  • Mod på nye udfordringer
  • Nye venskaber
  • Motivation, afklaring og fokus
 1. Natur
  • Smaragdgrønne rismarker
  • Vulkaner og regnskov
  • Palmer og krystalklart vand
  • Hvide sandstrande
  • Smukke vandfald og grotter
  • Elefanter, gibbonaber og bjørne
 1. Kultur
  • Orangeklædte munke
  • Lokale skoler i bjergene
  • Gyldne buddhaer og templer
  • Landsbyer med minoriteter
  • Farvestrålende lokalmarkeder
  • Buddhisme og hinduisme
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2019
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden