mobil-menu
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Instagram
Video
Highlights overskrift:

Maldiverne, Bali & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

Maldivernes enestående ø-kultur og eksotiske rammer samt Bali's rige kultur, fantastiske natur og utrolige dyreliv giver dig 2 mdrs. enestående rejse.

 • 2 uger på Maldiverne med Lokale Projekter og aktiviteter i de lækre omgivelser
 • 6 uger på Bali med kulturdage og undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • 6 dage på Gili Islands med eksotiske strande, bæredygtighed og snorkling i verdensklasse

Du får en helt unik mulighed for at gøre en forskel i det samfund, som du bor i på Maldiverne, mens der på Bali er undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling.

Programbeskrivelse side overskrift:

Maldiverne, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På Maldiverne vil I opleve enestående ø-kultur, blive en del af det lokale samfund og opleve tilværelsen på en lille tropeø, når I gennem små projekter gør en forskel for det lokale samfund og beboerne - alt sammen i omgivelser af palmer og turkisblåt vand.


På Bali vil du komme helt tæt på Balis fantastiske kultur og betagende natur. Desuden får I brugbar og inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. På Bali er der også mulighed for en masse spændende adventure aktiviteter, som rappelling, surfing, riverrafting og vulkantrekking.
På Gili er det tid til  at lære om hvordan vi kan passe på "Livet i havet"..men der er også tid til afslapning på stranden, at nyde de smukke solnedgange og hoppe en tur under overfladen på udkig efter skildpadder og Buddha-statuer.

Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Maldiverne, Bali & Gili Islands

Instagram tekst

Stalk tidligere deltagers billeder fra rejsen; Maldiverne, Bali & Gili  


Mange af vores hold laver et hold-hashtag, når de er ude og rejse.  

Så kan alle billeder blive samlet ét sted og dem derhjemme kan stalke lidt med. 


Vil du se billeder fra deltagere, der har været på lige præcis denne rejse? 

Hop ind på Instagram, og tjek holdenes hashtags ud:  


#øhop22 

#mabagi22  

#malbal2020  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE? 

Stalk billeder fra andre rejser, som har besøgt én eller flere af destinationerne.  


Tidligere hold, som besøgte Bali & Gili på deres rejse:  

#hvorfåkerminhathenne  


Tidligere hold, som besøgte Maldiverne på deres rejse:  

#whorunthemalanka  

#uminumerne  

#lassesbasser 

#stivesombreros  


Tidligere hold, som besøgte Maldiverne, Bali & Gili på deres rejse: 

#kukulhustoremember  


ER DU NYSGERRIG EFTER AT SE MERE OM LANDENE? 

Hop ind på Instagram og se hvad vi har lagt op fra de forskellige lande.  


Stalk vores lande-hashtags:  

#maldivernedsc 

#balidsc 

#gilidsc  

Video

Video:
Dato:
31. maj 2018
Overskrift:

Bali & Gili

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne, Bali & Gili Islands
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
MBG_lille
Foto Program afsnit 1:
Maldiverne-strand-gruppe-2
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Maldiverne - Kulturelle oplevelser på Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

I ankommer til Maldivernes hovedø, Malé, hvor jeres rejseleder vil tage godt imod jer. I sejler derefter ud på det turkisblå hav til den lille, lokale ø, Rasdhoo Island. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og her er tiden ikke noget, man går så meget op i. Øen åbnede op for turisme for få år siden. De lokale er gæstfrie og glade for at vise, hvordan livet også kan leves, på en tropeø med palmer og lækre sandstrande. I bor på et dejligt hotel, hvorfra alt på øen er i gåafstand.


Med andre ord bliver I en del af et lokalsamfund med et helt anderledes livssyn Med tid til at nyde det gode ved livet, som måske vil inspirere jer til også at ændre jeres egen tilgang til livet. På øen er der arrangeret daglige udflugter, f.eks. fisketure, bådtur i solnedgangen med delfinspotting, snorkelture og frokost på øde øer. Der er også et dykkercenter på øen, hvor I kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer.

Foto Program afsnit 2:
Maldiverne_drenge(3)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Lokale projekter på Rasdhoo Island og fridage

Program afsnit 2:

På Rasdhoo Island skal I også have undervisning i faget Aktive Kulturdage & Lokale Projekter, hvor I får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for lokalmiljøet på øen og de mennesker, som I bor iblandt. Faget er ikke tavleundervisning, men foregår løbende på rejsen. I skal bl.a. være med til madlavningskursus, traditionel musik og dans, besøg til en frugtplantage og aktiviteter med de lokale i form af fodbold- og volleykampe. I bliver involveret i samfundet på øen og følger de lokales liv, så I får et helt unikt indblik i, hvordan det er at leve på en lille tropeø i Det Indiske Ocean.


Efter nogle oplevelsesrige og spændende uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen på Rasdhoo Island, er det blevet tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning, som har taget jer til sig, som deres egen familie. I rejser uden tvivl videre med bagagen fuld af enestående oplevelser, når I tager til jeres næste destination, Bali!

Foto Program afsnit 3:
Bali-skilt-drenge
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Bali - Oplevelser i Munduk og Ubud samt undervisning

Program afsnit 3:

Jeres rejse fortsætter til det tropiske Bali. I skal bl.a. vandre mellem grønne rismarker i Munduks højland, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og skal besøge et smukt, buddhistisk tempel omgivet af voldgrave i det grønne landskab.

I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow, besøge Monkey forest, se Pura Batuan-templet og besøge en landsby med en lokal guide. 


De første dage på Bali har helt sikkert allerede givet jer nye perspektiver på tilværelsen, når I påbegynder undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling i Ubuds skønne omgivelser, inden I kører til Seminyak, hvor I skal bo de næste 2 uger.

Foto Program afsnit 4:
Bali-Mount-Batur-(4)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: Undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 4:

I Seminyak og/eller i Canggu fortsætter I undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Undervisningen vil give dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til netop dette.

I skal også lære, hvordan en bedre forståelse af andre menneskers drømme og ønsker er vigtigt i et effektivt og givende samarbejde, når I sammen laver små projekter i lokalmiljøet. Der er stor fokus på at give dig nogle redskaber, så du får styrket dine kompetencer og bliver bedre til at træffe de rigtige valg for dig.

Foto Program afsnit 5:
Bali-riverrafting(3)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Fridage i Seminyak/Canggu

Program afsnit 5:

Efter en spændende periode med undervisning, er der fridage til at udforske området i større omfang og tage på længere udflugter på egen hånd. Byen er stor og er Balis shopping-mekka, så gør plads i kufferten til de fine fund. Ellers er der mulighed for at tage på madlavningskursus, lave yoga på stranden, udforske højlandet og de flotte rismarker eller besøge Bali Safari og Marine Park. Der er også mulighed for at få en lækker massage-behandling eller feste på en af de mange klubber i byen.


Måske har du lyst til at udforske flere afkroge af Bali. Måske delfinerne i nord kalder på dig? Det også være, at du har lyst til at bruge dine nye surf-skills og hoppe en tur i bølgerne. Måske du har en drøm om at tage dykkercertifikat og dykke på nogle af de ikoniske dive-sites omkring Bali? Måske går turen til Nusa-øerne og få det perfekte insta-skud ved Kelinging Beach. Eller måske er det næseaberne på Borneo eller trekking på Lombok, der skal krydses af på bucket-listen.

Foto Program afsnit 6:
Gili-gynge
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Gili øerne - Bæredygtighed og Verdensmål

Program afsnit 6:

Jeres rejse fortsætter til Gili øerne, hvor atmosfæren er helt speciel, med kridhvide strande, krystalblåt vand, farvestrålende koralrev, smukke solnedgange og et imponerende undervandsliv. Vi ønsker at lave opholdet på Gili Islands til mere end en badeferie med farverige drinks. Denne uge står derfor i bæredygtighedens tegn. Sammen med de lokale kigger vi på, hvordan vi kan hjælpe til med at passe på øernes koralrev og undervandsliv. Den naturmæssige balance og koraller på Gili øerne, er som de fleste steder verden rundt under massivt pres fra stigende problemer med skrald, forurening og global opvarmning. 

Hos DSC har vi derfor fokus på verdensmålet "Livet i havet" og ønsker at give jer et indblik i udfordringerne. Sammen med lokale dykkere har vi 4 dage med fokus på Verdensmål nr. 14:"Livet i havet". Vi skal blandt andet hjælpe med "beach clean-up" og undersøge undervandslivet på snorklingture. Der er også tid til afslapning, hygge og lækker, lokal mad på natmarkedet. Nyde livet og komme ned i gear på de mange små restauranter og barer langs stranden, hvor DJ's tager over, når solen er gået ned. Med en solbrun kulør og mange oplevelser i bagagen går turen igen mod Danmark.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost

 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole (kommer an på perioderne man er der)
 • Tur til Thoddoo Island
 • Besøg på frugtplantage
 • BBQ night
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddagstebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise
Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili Islands (6 uger):

 • Trekking ved Munduk gennem rismarkerne
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • Monkey Forest
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg til lokale kunstnere
 • Morgenmad alle dage 
 • Ophold i Seminyak og/eller Canggu
 • Hurtigfærge til Gili Trawangan t/r
 • Ophold på Gili Trawangan 
 • "Take care of the Ocean" dage på Gili med fokus på verdensmålet "Bevar havet"
 • Snorkeltur på Gili Islands
 • Ophold i Munduk
 • Besøg ved Mengwi Royal-temple
 • Vandfalds-trek gennem rismarkerne ved Munduk
 • Besøg ved kaffeplantage m.m.
 • Ophold i Ubud 
 • Opleve balinesisk trancedans og ildshow med balinesisk middag
 • Rundvisning i Lantangidung Village
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Besøg ved ikoniske rismarker
 • 60 timers Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • 2 frokoster
 • Besøg ved lokale kunsthåndværkere

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge & drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Snorkeltur
  • Delfinspotting
  • Vandretur gennem rismarker
  • Udforsk Balis landskaber
 1. Personligt
  • Venskaber
  • Kulturforståelse
  • Inspiration
  • Selvstændighed
  • Afklaring
 1. Natur
  • Nationalparker
  • Bjergrige landskaber
  • Sandstrande
  • Vilde delfiner
  • Unikke koralrev
 1. Kultur
  • Oplev balinesernes gæstfrihed
  • Buddhisme
  • Danseshow
  • Traditionel mad
  • Fodbold mod de lokale
  • Lokale projekter
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden