Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Nicaragua, Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer

Highligts introtekst (under overskrift):
5 uger med Latinamerikas eksotiske varme, farvestrålende natur, sandstrande og palmer, vulkaner, historiske byer, intense kulturoplevelser og frihed til også selv at bestemme, hvad du vil opleve!
 • 5 dage i Nicaragua med besøg til lokale markeder og vulkanudflugt
 • 11 dage i Costa Ricas farverige natur og strandbyer
 • 2 ugers intens rundrejse på Cuba
 • 5 dage på Mexicos lækre palmestrande

Tag med til Nicaragua, Costa Rica, Cuba og Mexico og få alt det bedste fra en helt speciel del af verden. Efter bare 5 uger kommer du hjem med et væld af enestående kultur- og naturoplevelser, mere viden om verden, nye venskaber i hele Danmark og masser af inspiration til fremtiden!

Programbeskrivelse side overskrift:

Nicaragua, Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen til Latinamerikas charmerende kultur og farvestrålende natur starter med vulkanøer og byrundture i Nicaragua, hvorefter rejsen fortsætter med fridage på stranden, hektisk byliv og smuk natur i Costa Rica.

Herefter en intens rundrejse på Cuba, med bl.a. historiske sights, salsa-undervisning og udflugter til tobaksmarker og grotter. Rejsen afsluttes ved Mexicos lækre strande, som sætter punktum for 5 uger fyldt med oplevelser, nye venskaber, erfaringer om verden og ny inspiration!

Inkluderet overskrift:

Nicaragua, Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Kursusbevis
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr 

Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Nicaragua, Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Mexico

Dato:
02. maj 2014
Overskrift:

Costa Rica

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Nicaragua, Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Nicaragua, Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer

Foto Program afsnit 1:
granada kayak
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Nicaragua - Granada, Ometepe og San Ramon

Program afsnit 1:

Rejsen starter med 4 dages spændende tur rundt i Nicaragua. Her skal I opleve den stemningsfyldte by, Granada, som blev grundlagt i 1524 og er en af de ældste kolonibyer i Latinamerika. De farverige, spanske kolonihuse og den hyggelige stemning på de mange små restauranter gør byen til noget helt specielt. I skal blandt andet på en guidet tur i det historiske centrum, inden I fortsætter til den spændende Masaya Volcano National Park, hvor I bl.a. kører op til toppen for at se ned i det aktive krater. Herefter besøger I det strålende Masaya-marked, hvor man kan købe traditionelt håndværk.


Dagen efter går turen går videre med båd til vulkanøen Ometepe, som ligger i Lago Nicaragua, en af verdens største ferskvandssøer. Ometepe har været hjem for mange stammefolk, og sporene efter dem ses tydeligt i området. De to store, smukke vulkaner på øen har hver deres unikke klima og vegetation. På Ometepe skal man vandre for at nyde den fabelagtige natur. Vi skal bl.a. på en spændende vandretur til San Ramon, hvor I kan bade i vandfaldet. Herefter fortsætter I til den næste destination, Costa Rica

Foto Program afsnit 2:
Costa-rica-1-246
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 1-2: Costa Rica – Tamarindo, San José og Corcovado

Program afsnit 2:

Jeres oplevelser i Costa Rica starter i strandbyen Tamarindo, hvor I skal lave teambuilding og have en fælles velkomstmiddag efter jeres oplevelser sammen de første dage. I Tamarindo har I en friuge til at gå på opdagelse i området omkring byen, lære den lokale kultur at kende eller udforske andre dele af landet, f.eks. på en flerdages udflugt til Monteverde-junglen og vulkanen Arenal. Du kan også vælge bare at slappe af og nyde solen og stemningen i en hængekøje i Tamarindo.


Der er masser af muligheder og I får helt sikkert nogle spændende, vilde, hyggelige og sjove dage sammen. Efter masser af oplevelser i Costa Ricas smukke natur og spændende kultur, fortsætter I til landets hovedstad, San José.

Foto Program afsnit 3:
cr5
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:


På en sightseeingtur rundt i byen vil I opleve landets nationalmuseum og det lokale marked, alt imens I begiver jer rundt i det myldrende gadeliv og lærer landets kultur og befolkning bedre at kende.


Som kontrast til bylivet fortsætter I til Corcovado National Park i Sierpe. På en bådtur ned ad floden Rio Sierpe, der er omgivet af mangrove og regnskov, skal I udforske dyrelivet, der byder på aber, slanger, dovendyr, papegøjer og mange andre forskellige fuglearter. Undervejs vil en lokal guide fortælle om det mangfoldige dyre- og planteliv i parken. I skal også på vandreture med en lokal guide og opleve denne fantastiske nationalparks rige dyreliv til fods. Med overnatning i en lodge beliggende midt i parkens tætte jungle, venter jer de mest fantastiske naturoplevelser. Efter nogle naturrige dage i Corcovado, har I et stop i San José, inden rejsen fortsætter til Cubas særlige stemning, charme og historie.

Foto Program afsnit 4:
karneval
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 3-4: Cuba – Intens kultur i Havana, Trinidad og Vinales

Program afsnit 4:

På Cuba er der planlagt en intensiv rundrejse på 11 dage, hvor du får Cubas unikke kultur og historie helt ind under huden. De første 5 nætter bruges i Havana, hvor I skal opleve byen og have danseundervisning i salsa med en lokal privatunderviser, så I er klar til et af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica, hvor I skal mærke det autentiske Cuba. Her danser I side om side med de lokale til eksotiske rytmer mellem gamle cigarer og Cuba Libres.


I Havana får du også undervisning i Cubas fascinerende historie og I skal besøge nogle af de mange spændende steder i byen, hvor historien stadigvæk kan mærkes. Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når du ser gamle amerikanske ”flydere” køre rundt i byen blandt trillebører og hestevogne. Havana er en fantastisk by, hvor tiden har stået stille i flere årtier.

Foto Program afsnit 5:
Tobaksbonde
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:


Fra Havana kører I til Trinidad, hvor I skal gå rundt mellem de gamle bygninger på små brostensbelagte gader og komme helt tæt på det provinsielle Cuba. I bliver indkvarteret hos lokale familier i Casa particulares, hvor I oplever hverdagen på Cuba på nært hold. Der er muligheder for at kombinere kultur, strand og vandreture i eksotisk regnskov på samme dag. Naturligvis indgår også her et aftenbesøg til det lokale Casa Musica.


Fra Trinidad kører I til Vinales, som ligger midt i bjergene og er centrum for cigarfabrikker og utallige tobaksmarker. I skal ud og se markerne og vandre i lokalområdet, hvor I ser, hvordan bønderne bor og lever. I skal også opleve store grotter og vandre i smukke bjergområder. Efter to intensive uger på Cuba, er I uden tvivl kommet tættere på dette fantastiske land og dets farverige befolkning. 

Foto Program afsnit 6:
MEX-Coach-E14-(32)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 5: Mexico – Fritid, strand og palmer i Cancun

Program afsnit 6:

Jeres rejsen afsluttes med tre dage i Mexicos lækre strandby, Cancun, hvor I skal nyde livet, mens I tænker tilbage på den sidste måneds enestående oplevelser. I bor lige ved stranden, som sammen med byen skaber de perfekte rammer for at afrunde jeres rejse sammen på bedste vis.


Herefter er det blevet tid til at stige på flyet hjem mod Danmark med kufferten fyldt med oplevelser, nye venskaber og inspiration til fremtiden.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra rejseleder og deltagere på tidligere sommerhold
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra rejseleder og deltagere på tidligere sommerhold

Foto Program afsnit 1:
CR-Corcovado-Latinamerika-2
Program afsnit 1 Overskrift:

Rejsebrev fra rejseleder: "Hilsener fra sommerholdet 2014"

Program afsnit 1:

”Hola! Så er første uge i Tamarindo fløjet afsted. Holdet har dyrket sport, lidt mere sport og endnu mere sport! De har været seje! – en af pigerne har undervist i det israelske kamp- og selvforsvarssystem Krav Maga med stor succes."


”Kursisterne har haft deres første surfundervisning og svinget hofterne til lækre salsarytmer med spanskunderviser Karla som instruktør. Vi spiste fællesmiddag fredag, hvor vi havde fået sat et bord op i sandet på stranden. Efterfølgende tog dem der var friske ud i Tamarindos natteliv. Nogle fortsatte dagen efter med mere fest!” 


”Ugen der gik har været fuld af aktiviteter; fællesspisning ved poolen oplyst af stearinlys og månens skær, minigolf-konkurrence, house crawl, vulkantur til semiaktiv vulkan Rincon de la Vieja med stop i hovedstaden i Guanacaste Liberia, riverrafting og svømmetur ved det store vandfald Llanos del Cortes. Spanskholdet todavía esta mejorando su español og lavede tortillas med queso og frijoles molidos i fredags. Sportsholdet får afprøvet kræfter med forskellige sportsgrene; akrobatik, boldspil, yoga - you name it!”


”Sidste uge er fløjet afsted i Tamarindo, Monteverde og Arenal. Undervisningen blev afsluttet med skolebesøg på lokal skole, hvor spanskholdet havde forberedt forskellige aktiviteter med eleverne, blandt andet smagte de danske æggemadder, sang lille Peter edderkop og dansede salsa. Sport-holdet var med og lavede en fysisk aktivitet med dem efterfølgende - der var store smil hos alle! Hele holdet var med til DSC VM på stranden arrangeret af underviser Katrine og kæresten Goran - der blev kæmpet på alle holdene til trods for, at det startede kl. 7 om morgenen. Jeg tager hatten af for, at de har dyrket motion hver morgen kl. 6.30 – stærkt! Vi sluttede af med fælles morgenmad på stranden.”


”Fredag morgen drog vi til Monteverde, hvor stort set hele banden fløj ud over tågeregnskovens mystik og smukke natur, og dermed prøvede alle de 13 zipline kabler i Selvatura Park! Lørdagen blev fejret med hike i tågeregnskoven og 9 pax bungee jumpede, mens den anden del af gruppen var på kaffefarm, hvor de smagte lækker kakao og kaffe. De kom meget tilfredse og sukkerhøje tilbage! I går red næsten hele holdet på hest langs den flotte Arenal-sø med vulkanen i baggrunden, hvor vi nu er endt oppe på det lækre hotel Los Lagos med varme kilder, kolde drinks og ikke mindst den farlige vandrutschebane!”

Foto Program afsnit 2:
CRMIA-F13-(59)
Program afsnit 2 Overskrift :

Tidligere deltagers evaluering: Hvad har opholdet givet mig?

Program afsnit 2:

Nye oplevelser, gode venner og en ny indsigt i en ny kultur. Nye venner, masser af gode oplevelser, udlængsel, gjort mig mere selvstændig. Masser af oplevelser, nye venner og et godt indblik i Mellemamerikas kultur.


Det har motiveret mig til, at rejse mere på egen hånd og givet mig en afklaring af, hvordan jeg gerne vil rejse og bruge mit sabbatår efter gymnasiet. Sidst, men ikke mindst er det blevet mere klart for mig, hvad jeg søger i (nye) venskaber, og hvad jeg ønsker andre skal se i mig.


Nye venskaber, mod på at rejse til Latinamerika igen, måske også uden en gruppe, kulturelt indblik i landet, lyst til at rejse og opleve en masse mere.


Jeg vil fortælle om alle de nye venskaber jeg har fået, og specielt fremhæve introturen i junglen, som var en oplevelse for sig selv! Super godt arrangeret, bosteder, transport og alt var rigtig godt. Fede oplevelser, fedt at rejse med andre unge mennesker.


- Tidligere deltager, Costa Rica Sommer 2012

Foto Program afsnit 3:
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:


Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Inkluderet på denne rejse:

 • Flybilletter til og fra alle destinationer. (Fly med gruppen er garanteret ved tilmelding senest 2 mdr. inden afrejse. Se note nederst.)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding

Nicaragua (5 dage):

 • Ophold i Managua
 • Ophold i Granada
 • Besøg til Masaya-markedet
 • Tur til Masaya Volcano National park med frokost
 • Byrundtur i Granada
 • Båd til Ometepe
 • Ophold i Ometepe
 • Vandretur til San Ramon
 • Morgenmad alle dage

Costa Rica (11 dage):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Indgang på National Museum inkl. tropisk sommerfuglehus
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge ved Stillehavskysten med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Besøg ved lokalt havskildpaddeprojekt
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • Velkomstmiddag med hele holdet i Tamarindo
 • Ophold i Tamarindo


Inkluderet - kolonne 2:

Cuba (2 uger):

 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg på Casa Musica
 • Køretur i gamle amerikanerbiler

 • Skolebesøg
 • Middag med lokal familie
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Entre til Kæmpe maleri
 • Indgang til grotter

Mexico (5 dage):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Introdage i Mexico med byrundtur og strandaktiviteter

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkling og dykning
  • Eksotiske palmestrande
  • Jungletrekking
  • Vandre- og bådture 
  • Nyd livet fra en hængekøje
  • Vand- og adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Tid til afslapning
  • Styrkede sprogkundskaber
  • Fantastisk fællesskab
  • Find dine stærke sider
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Lyst til at komme i gang!
 1. Natur
  • Lækre sandstrande
  • Delfiner, aber og slanger
  • Måske hvaler og havskildpadder
  • Smukke nationalparker
  • Jungle og regnskov
  • Vulkaner og varme kilder
 1. Kultur
  • Fodbold mod de lokale
  • Dans salsa i tropenatten
  • Nyd livet i en hængekøje
  • Snak spansk med de lokale
  • Oplev en anden tilgang til livet
  • "Pura Vida!"
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden