Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Cambodja, Vietnam & Myanmar

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev Asiens mystik og traditioner på 2 mdrs. fortryllende rejse til Cambodja, Vietnam & Myanmar.

 • 2 uger i Cambodja med besøg til Angkor Wat og historiske Killing Fields
 • 5 uger med fantastisk rundrejse i Vietnam fra syd til nord
 • 1 uge i Myanmar med Mount Popa & Det gyldne tempel

Få indsigt i en helt anden verden og levemåde på denne fantastiske rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende og særprægede kulturer. To måneders inspirerende rundrejse, undervejs med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Vietnam.

Programbeskrivelse side overskrift:

Cambodja, Vietnam & Myanmar

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Se solopgangen over verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, i Cambodja. Oplev også frodige grønne rismarker, smilende vietnamesere, besøg templer, det flydende marked, Halong Bay og små landsbyer i Mekong-deltaet. Kom på vandretur ved vulkanen Mount Popa og det Gyldne Tempel. 

Få indsigt i en helt anden verden og undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling på denne fantastiske to måneders rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende kulturer - dette er Dansk Studie Centers absolut mest kulturelle rejse.

Inkluderet overskrift:

Cambodja, Vietnam & Myanmar

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:

Cambodja, Vietnam & Myanmar

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Cambodja, Vietnam & Myanmar - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cambodja, Vietnam & Myanmar - 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
Myanmar_lille
Foto Program afsnit 1:
Cambodja_Angkor_Wat_gruppe_2
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cambodja – Siem Reap & Angkor Wat tempel-kompleks

Program afsnit 1:

Første stop på rejsen er Siem Reap, hvor jeres rejseleder tager imod jer i lufthavnen. I skal se byen, lære hinanden at kende gennem teambuildingøvelser, besøge forskellige seværdigheder og møde de lokale i deres eget lokalmiljø. I skal fx besøge en hotel- og restaurant skole som arbejder på at bekæmpe fattigdom og menneskesmugling. Det gør de ved at hjælpe underprivilligerede unge, som bliver taget ind fra gaden til et praktikophold og lærer dem om branchen. 


I skal også udforske Angkor Wat, cambodjanernes stolthed, som nærmest har status som pilgrimssted for landets befolkning. Området opleves også i tuc tucs og turen går rundt i det kæmpemæssige tempel-kompleks. Man kan bruge flere dage på at udforske det enestående område, der især er et unikt syn ved solopgang og solnedgang. 

Den første uge inkluderer også en spændende oplevelse ved Kompong Khleang, som er en landsby, hvor husene er bygget på pæle og forbundet med gangbroer over Tonle Sap Lake. En stor kontrast til hverdagen, som vi kender den.

Foto Program afsnit 2:
Cambodja_hav_piger
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Strand med vajende palmer og lokale seværdigheder

Program afsnit 2:

Næste stop er paradis-øen, Koh Rong, hvor I har nogle dage til afslapning, teambulding, snorkling og evt. til at tage dykkercertifikat. Resortet tilbyder også ture med øhop, kajak samt ture på hest, massage og meget mere. 


Herfra sætter I kurs mod I Phnom Penh, hvor I skal besøge museet Toul Sleng Fængslet  hvor cambodjanere blev holdt fanget og blev tortureret under Khemer Rouge regimet i 1970'erne. Ofte er der mulighed for at tale med en af de få overlevende krigsfanger.


I skal også ud og besøge "The Killing Fields", hvor massegrave, skeletter og monumenter fra den frygtelige krig præger landskabet. Jeres lokale guider viser jer rundt og fortæller om Cambodjas grusomme historie og fortid. 

I Phnom Penh skal I også ud at besøge det Royale Palads, inden turen går videre til Vietnam efter nogle lærerige og spændende uger.


Foto Program afsnit 3:
Vietnam_tempel
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Vietnam - Ho Chi Minh City og Mekong-deltaets floder

Program afsnit 3:

Fra Cambodja sejler I til Mekong-deltaet, hvor I skal overnatte hos lokale bønder og se hvordan risen dyrkes og bønderne arbejder. I skal på tur imellem rismarkerne, sejle i små både op ad Mekong-floden og besøge det flydende marked, hvor al handel med frugt og grønt foregår fra båd til båd. I overnatter i smukke gamle huse i de lokale landsbyer og om aftenen vil lokale underholde jer med sang og musik.


Rejsen går videre til det myldrende gadeliv i Ho Chi Minh City, hvor I skal opleve smukke templer, lokale markeder og spændende, historiske steder. Lokale guider tager jer rundt på sightseeing i byen og viser jer bl.a. de små handelsgader, China Town, Genforeningspaladset og krigsmuseet. I skal også høre om landets spændende og rørende historie, kultur og traditioner. I Ho Chi Minh City skal I besøge de berømte Cu Chi Tunnels; et ca. 250 km langt underjordisk tunnelsystem, som vietnameserne gravede og brugte under Vietnamkrigen.


Foto Program afsnit 4:
Vietnam_gruppe (3)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-6: Kommunikation & Personlig Udvikling i Hoi An

Program afsnit 4:

Fra Ho Chi Minh rejser I videre til byen Hoi An.

I Hoi An skal I opleve nye aspekter af Vietnams kultur. I skal på sightseeing rundt i den gamle historiske by, gå tur langs floden, besøge traditionelle huse og den ikoniske japanske bro.  

Her begynder I også med undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling af en inspirerende dansk underviser. I lærer jer selv og hinanden bedre at kende og bliver klogere på egne mål og drømme. Der er fokus på, at hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og får nogle brugbare værktøjer til selv at udforske nye veje i livet. Det er målet, at du finder dine stærke sider og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet.


I fritiden kan I gå på opdagelse under lanternerne i Hoi An's smalle og fortryllende gader med markeder, hyggelige caféer og et utal af dygtige skræddere. I kan også tage cyklen ud på landet eller ud på den dejlige strand eller tage på bådtur på floden eller hoppe bag på en Easy Rider på tur op til i højlandet.

Foto Program afsnit 5:
Vietnam_hånd_bro
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Hanoi, Mai Chau, homestay & Halong Bay

Program afsnit 5:

Næste stop er hovedstaden Hanoi. Herfra kører I ud på landet for at opleve mere af det autentiske Vietnam. I skal ud at besøge en lokal landsby, der ligger i den smukkeste dal. Landsbyen er beboet af den ældgamle stamme White Thai Tribe, som bl.a. er kendte for deres farverige og traditionelle klædedragter. Om aftenen smager I de lokale retter til underholdning af lokal folkedans.


Dagen efter skal I ud at hike i det smukke bjerglandskab, gennem grønne rismarker og smukke dale. I kommer gennem små landsbyer, hvor I bl.a. skal bo på Homestay i Mai Chau hos lokale i deres træhuse på pæle og spille fodbold mod de lokale.

I skal også ud at opleve området både i små robåde på floden og på cykel langs flodbredden. Her skal I besøge huler og opleve Tam Coc-området fra en bjergtop.


Foto Program afsnit 6:
Vietnam_Halong Bay_gruppe (2)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Halong Bay og Hanoi

Program afsnit 6:

Så går turen videre ud til kysten, for at overnatte på en kinesisk husbåd i det betagende og fabelagtige Halong Bay, der med sine klippeformationer og fredfyldte stemning er et nærmest magisk sted. Her er der mulighed for en dukkert om dagen og om aftenen kan I ligge på dækket og se den smukke stjernehimlen. 
I skal også sejle i små både ind til land og se nogle af de mange klipper og de unikke drypstenshuler. Og måske I bliver udfordret til en omgang karaoke.


Tilbage i Hanoi har I et par fridage til at udforske byens mange markeder, butikker og små lokale madboder, besøge Train Street, se Dukketeater eller gå i Operaen, inden rejsen tager jer videre til Kina.


Foto Program afsnit 7:
Myanmar_palads_2
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9: Myanmar - Yagon & Mandalay

Program afsnit 7:

I flyver ind til Myanmars tidligere hovedstad Yangon, hvor I blandt andet skal besøge varetegnet for Myanmar, den gyldne pagode Shwedagon Paya og opleve på helt tæt hold, hvor stor betydning religion og troen har for de lokales hverdagsliv. 
I skal også rundtur i byen, besøge det lokale marked og opleve de forskellige bydels som fx det indiske og det kinesiske kvarter. 

Herefter går rejsen videre til den historiske by Mandalay; en by med karisma og stolthed. I skal også besøge kongebyerne Amarapura og Sagaing samt lokale markeder. 
Her skal I blandt andet op på Mandalay Hill, hvor I skal opleve det enestående panorama view over bjergene ved Shan Hills, Mandalay Palace og floden Ayeyarwady. I skal også på besøg på et nonnekloster, hvor I skal opleve nonnernes helt specielle og meget spirituelle hverdag helt tæt på.
I skal også besøge det gyldne kloster, Shwenandaw Monastery og Kuthodaw Pagoda, hvor verdens største bog er opbevaret samt nyde solnedgangen ved den berømte U Bein Bridge.Foto Program afsnit 8:
Myanmar_udsigt
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 9: Bagan & Inle Lake

Program afsnit 8:

Videre i Bagan. På vejen kører I forbi vulkanen Mount Papa, som er kendt for det gyldne hellige kloster, der ligger på toppen af bjerget i 1500 meters højde. Her skal I ud at vandre en tur i den enestående område.

I Bagan skal I opleve et helt unikt landskab med tusindvis af pagoder og templer spredt ud i det fantastiske landskab. 
I skal nyde solnedgangen over tusindvis af små templer fra toppen af et af disse flotte bygningsværker. Hvis du har lyst til at prøve følelsen af at flyve, har du her også mulighed for at få en af dit livs oplevelser med en tur i varmluftsballon (ikke inkl.)
Bagan inviterer jer også med til cooking class sammen med en lokal kok, som vil give jer en unik introduktion til det lokale køkken. 

Efter nogle dage i Bagan går turen videre til landsbyen Nyangswe og den skønne Inle-sø, hvor I i longtail-båd skal besøge flydende landsbyer og på tur på søen i kajak. 

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Vietnam (5 uger): 

 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclo rundt i byen
 • Besøg på små værksteder og templer
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, lokale landbrug og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Besøg på lokale fabrikker
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Hoi An
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Guidet byrundtur
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Besøg til små værksteder
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Ophold på Homestay i Mai Chau hos lokal bjergstemme
 • Fodboldkamp mod de lokale
 • Cykeltur til hule og viewpoint ved Tam Coc
 • Ophold i Tam Coc
 • Besøg i Cum Village
 • Dagshike i højlandet langs rismarker 
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Besøg i drypstensgrotte
 • Sejltur i Halong bay
Inkluderet - kolonne 2:

Cambodja (2 uger):

 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap
 • Besøg i Kompong Kleang Village
 • Ophold på Koh Rong
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg ved ”The Killing Fields”

Myanmar (1 uge):

 • Ophold i Yagon
 • Buryndtur i Yagon
 • Besøg ved det Gyldne Tempel; Shwedagon Pagoda
 • Ophold i Mandalay
 • Besøg på nonnekloster
 • Mandalay Hills tur
 • Besøg ved Mandalay Palace
 • Besøg ved Mahamun Pagoda
 • Kuthodaw Pagoda og "The wold's biggest Book"
 • Besøg ved Shwenandaw Monastery, the Golden Monastery 
 • Besøg på lokale håndværksteder
 • Solnedgang ved U Bein Bridge - verdens længste træbro
 • Hike ved vulkanen Mount Popa & Shan State Hills
 • Ophold i Bagan
 • Besøg på Nyaung Oo Market
 • Rundtur ved tempelkomplekset; Shwezigon Pagoda
 • Besøg ved lokale håndværksteder
 • Rundtur i Old Bagan og ved Ananda & Dhammayangyi templerne
 • Cooking Class med traditionel frokost
 • Ophold i Nyang Shwe
 • Tur med long tail boat på Inle Lake og besøg ved Nga Hpe Chaung  klosteret
 • Besøg på traditionelle håndværksteder
 • Kajaktur på Inle Lake og besøg i lokal landsby

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Besøg til natmarked i Ho Chi Minh City
 • Fiskeri fra båden i Halong Bay

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Eventyr i Angkor Wat-ruinerne
  • Vandring i smukke bjergområder
  • Vietnams storbyer
  • Cykeltur ud til lokale landsbyer
  • Vandretur gennem rismarker
  • Mulighed for dykning og rapelling
 1. Personligt
  • Mærk livets kontraster
  • Kom ned i gear
  • Find dine stærke sider
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Et unikt fællesskab
  • Få venner for livet
  • Kom hjem med ny energi
 1. Natur
  • Frodige, grønne rismarker
  • Fascinerende bjergområder
  • Drypstensgrotter
  • Lækre, hvide sandstrande
  • Klippeformationer i Halong Bay
  • Vandfald gemt i junglen
  • Udsigterne i Vietnams højland
 1. Kultur
  • Asiens vrimmel, dufte og lyde
  • Udforsk lokale markeder
  • Spis lokal mad med pinde
  • Overnat ved Mekong-deltaet
  • Oplev Hanois gamle gader
  • Besøg "The Killing Fields"
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden