Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Jorden Rundt - 3 eller 3½ mdr. Øst

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs "Jorden Rundt" i 3 eller 3½ måneder til Bali, Gili Islands, Australien, New Zealand, Fiji, Los Angeles, Mexico og Cuba! Du får indsigt i verdens kulturelle kontraster, udforsker unikke naturområder og får et væld af oplevelser med hjem i rygsækken.

 • 4 uger på Bali og Gili Islands, med ikoniske rismarker, lækre strande og senestående kultur-oplevelser
 • 1 uge i Australien og Sydneys storbyliv med sightseeing, Bondi Beach og fridage
 • 4 uger i New Zealands storslåede landskaber og undervisning i verdens "adrenalin-hovedstad": Queenstown
 • 2 uger på Fijis eksotiske øer med vandfald, mudderbad, fremragende undervands-liv og hængekøjer i strandkanten
 • 1 uge i USA, Los Angeles med tur på Hollywood Boulevard og beachvolley på Santa Monica Beach
 • 1 uge på Mexicos lækre strande i Playa del Carmen
 • ... og måske 2 uger på Cuba med intens kulturrundrejse til bl.a. Havana og Trinidad

På 3 eller 3½ måneder oplever du nogle af verdens mest spændende naturmæssige, kulturelle og eksotiske kontraster, og får undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Bali samt Sport, Krop & Personligt Drive i New Zealand.

 

Bemærk: Du kan rejse i 3 eller 3½ måneder. Den ene rejse indeholder 2 ugers rundrejse på Cuba til sidst. 

Programbeskrivelse side overskrift:

Jorden Rundt - 3 eller 3½ mdr. Øst

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder med kulturelle og indsigtsrige oplevelser på Bali og undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. På Gili Islands falder tempoet og der kan snorkles i vandoverfladen. Fuld af ny energi skal I opleve storby-pulsen i Sydney og New Zealands vilde natur - inden endnu et undervisningsforløb giver jer ny inspiration og motivation i Sport, Krop & Personligt Drive. Tiden på Fiji er igen en stor kontrast til de næste oplevelser med sightseeing i USA's jetset-by Los Angeles og beach life i Mexico. Rejsen afrundes på historiske Cuba, hvor bagagen for alvor bliver fyldt med eventyr og minder fra en jordomrejse der byder på oplevelser for enhver smag.


Bemærk: Du kan rejse i 3 eller 3½ måned. Sidstnævnte inkluderer 2 ugers rundrejse på Cuba som afslutning.

Inkluderet overskrift:

Jorden Rundt - 3 eller 3½ mdr. Øst

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Jorden Rundt - 3 eller 3½ mdr. Øst

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Jorden Rundt - 3 eller 3½ mdr. Øst
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Jorden Rundt - 3 eller 3½ mdr. Øst

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
JR3mrdØst_lille
Foto Program afsnit 1:
Bali-gruppe
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Bali - Teambuilding, vandfald og rismarker i Munduk og undervisningsopstart i Ubud

Program afsnit 1:

Jeres rejse begynder på det tropiske Bali, hvor I fra starten af får mulighed for at lære hinanden at kende. I skal bl.a. lave teambuilding, vandre mellem grønne rismarker i Munduks højland, bade i vandfald, opleve de skinnende søer i Lake District og besøge et lokalt marked. I ser også en kaffeplantage og skal besøge et smukt, buddhistisk tempel omgivet af voldgrave i det grønne landskab. Cooking Class er også på programmet - I skal prøve jeres cooking-skills af i det balinesiske køkken

I fortsætter til det kulturelle Ubud, hvor I kan nyde den hyggelige klingen af balinesisk musik, mærke duften af mild røgelse, beundre de mange farverige blomstergaver til guderne og blive overvældet af de lokales venlighed og gæstfrihed. Her skal I bl.a. opleve et lokalt ildshow, se Mengwi-templet, og besøge en landsby med en lokal guide. De første dage på Bali har helt sikkert allerede givet jer nye perspektiver på tilværelsen, når I påbegynder undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling i Ubuds skønne omgivelser. I fritiden er der rig mulighed for at gå på opdagelse i Monkey forrest, besøg et af de mange skønne yoga-steder, hoppe en tur i roof top poolen eller udforske de mange små boder på det lokale marked.

Foto Program afsnit 2:
Bali-Mount-Batur-(3)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 3-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Sanur & Seminyak og fridage på Gili Islands

Program afsnit 2:

I Sanur og Seminyak fortsætter I undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende, dansk underviser. Der er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, samt at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidsdrømme og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. 

Om eftermiddagen og i weekenderne er der frit valg på alle hylder - surfing, snorkling, dykning, vulkantrek på mt. Batur, river-rafting, rapelling ned ad vandfald.
Måske I også skal besøge en af de mange beach clubs på stranden.

Herefter er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet og hygge jer sammen med backpackere fra hele verden. Atmosfæren er helt speciel i dette lille øparadis med kridhvide strande, krystalblåt vand og et imponerende undervandsliv. På de 3 små øer kommer man rundt med små hestevogne eller på cykel. Der er en afslappet stemning, med små, lækre restauranter og barer langs vandkanten og sækkestole på stranden.

Foto Program afsnit 3:
Australien-strand-11
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Australien - Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 3:

Efter at have afsluttet det første undervisningsforløb på Bali, flyver I til Australien og metropolen Sydney. Her skal I på sightseeing den første dag, så I lærer byen at kende til de efterfølgende fridage. I skal bl.a. se Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og det historiske Paddington.


Herefter har I nogle dage, hvor I selv bestemmer, hvad I vil se og opleve i storbyen. I kan f.eks. se en forestilling i Operahuset, spise frokost på den hyggelige havnefront med udsigt til byens højhuse eller prøve kræfter med surfing på Bondi Beach. I kan også begive jer ud på powershopping, drikke en god kop kaffe på de utallige caféer, slappe af i byens flotte parker eller udforske de forskellige kvarterer. I kan selvfølgelig også rejse til andre dele af det enorme land og kontinent, f.eks. ind til den uendelige "outback", hvor I kan gå rundt om Ayers Rock, se solens første stråler ramme den røde ørkens klippeformationer, lære om Aboriginernes kultur og historie, spise mad tilberedt over åben ild og sove under den mest fantastiske stjernehimmel.

Foto Program afsnit 4:
New Zealand_gruppe_udsigt
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: New Zealand - Marineliv i Kaikoura og Mount Cook

Program afsnit 4:

Næste stop er New Zealand. Her står menuen på storslåede natur og ankommer til Christchuch på Sydøen. Landets betagende landskaber er noget helt for sig, med snedækkede bjergtinder, grønne dale med hundredevis af får og marineliv i verdensklasse. I vil med det samme mærke de lokales åbenhed og positive tilgang til livet i disse fantastiske omgivelser.


Fra Christchurch kører I til kystbyen Kaikoura, der er kendt for at være et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, observere kaskelothvaler og komme tæt på sælkolonier på fastlandet. I fortsætter til Lake Tekapo, hvor I til fods skal udforske Mount John, New Zealands eller gå en tur i dalen ved Mt. Cook, som er New Zealands højeste bjerg. 


Herefter kører I videre sydpå og ankommer til jeres base i Queenstown, hvor I skal bo de næste tre uger og have det næste undervisningsforløb.

Foto Program afsnit 5:
New-Zealand-træning-bjerg-1
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7-9: Sport, Krop & Personligt Drive i Queenstown

Program afsnit 5:

Efter ankomsten til Queenstown begynder I undervisningen i Sport, Krop & Personligt Drive med en motiverende, dansk underviser. Der undervises typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 60 timer. Det er et aktivt fag, hvor I kombinerer teori om kroppen og motion med praktiske øvelser og træning. I lærer gennem kroppen og finder jeres egne grænser, både fysisk og mentalt. I skal også arbejde med målsætninger gennem coaching. Målet er, at du får ny energi, viden om kroppen og fordelene ved en aktiv hverdag og føler, at du har flyttet dine personlige grænser gennem fysisk udfoldelse. Vigtigst er det, at du har haft det sjovt, følt fællesskabet og oplevet en masse nye sider af dig selv.


Queenstown er kendt for sine vilde adrenalinaktiviteter og de flotte omgivelser, som det hele foregår i, og byen er fyldt med backpackere fra hele verden. I fritiden kan I opleve nogle af alle de vilde, sjove og flotte aktiviteter, som byen og området byder på. Skydiving, bungyjumping, trekking, mountainbiking, paragliding, jetboating og meget mere!

Foto Program afsnit 6:
Fiji-båd-3
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 10-11: Fiji - eksotisk ø-hop

Program afsnit 6:

Fra New Zealands rejser I til de eksotiske Fiji-øer. Efter en aften i Nadi på hovedøen tager I ud til Robinson Crusoe Island, hvor I har 3 dage til at slænge jer på eksotiske palmestrande, snorkle blandt farvestrålende fisk og koraller og slappe af oven på nogle lærerige og vilde uger i New Zealand. Tilbage på hovedøen byder programmet på vandreture ved junglefloder, badning i eksotiske vandfald, sandboarding, bilibili rafting, grottebesøg, varme kilder og mudderbad. I besøger også hovedstaden Suva, samt en landsby, hvor I møder de lokale, der fortæller om deres liv og hverdag på øerne. 


Afslutningsvist har I flere dage på de eksotiske øer i Yasawas, Her skal du lave frivilligt arbejde på en lokal ø, og deltage i et spændende marine conservation project, med fokus på koralbeskyttelse. Der er selvfølgelig også tid til at snorkle,nyde livet og dase i det lune sand under en smuk stjernehimmel.

Foto Program afsnit 7:
LA_sofa_friends-(2)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 12-13: Los Angeles og strandlivet i Playa del Carmen, Mexico

Program afsnit 7:

Fra afslapning ved Stillehavets blå bølger på Fiji tager I til pulserende storbystemning og hektiske gader i englenes by, Los Angeles, i USA. Her skal I opleve livet og atmosfæren i stjernernes hjemby, når I skal på sightseeing og se Beverly Hills, Hollywood, "Walk of Fame", Kodak Theatre, Rodeo Drive og berømthedernes vilde boliger. I har også en aktivitetsdag på berømte Santa Monica Beach, hvor I skal udfordre hinanden i volley ball og cykle ud til Malibu Mountains, hvor I skal hike op til udkigspunktet.


Turen fortsætter i Mexico og den lækre strandby Playa del Carmen, hvor I har en lille uge til at udforske Mexico eller til at nyde stranden, solen og vandet. I kan f.eks. tage en dagstur til smukke Isla Mujeres, hvor I blandt andet kan opleve store skulpturer under vandoverfladen og gamle piratruiner. Eller besøge den berømte Mayaruin Chitchen Itza eller måske frister Tulum ruinerne eller hængekøjerne på stranden. Der er mange muligheder, og du kan selv vælge dine aktiviteter disse dage, inden din hjemrejse.


Denne rejse kan forlænges med 2 ugers fabelagtig rundrejse på Cuba.

Foto Program afsnit 8:
Cuba_salsa-(1)
Program afsnit 8 Overskrift:

(På 3½ mdr.) Uge 14-15: Cuba - Havana, Trinidad og Vinales

Program afsnit 8:

De travle, historiske gader, gamle biler og cigarrygende gæster på gadecaféer vidner om, at Cuba stadig lever i sin egen tid. I skal på en intensiv rundrejse og undervejs lære om Cubas historie og kultur. I Havana skal I opleve byens seværdigheder og have undervisning i salsa med en lokal danselærer, så I er klar til et besøg til Casa Musica, hvor cigarer og Cuba Libres hører sig til, når de lokale selv danser til de eksotiske rytmer. Fra Havanna tager I til Trinidad, hvor I har nogle fridage og skal bo direkte ud til en lækker strand med turkisblåt vand. I besøger også det lokale Casa Musica og andre af byens interessante steder. I fortsætter til tobaksplantagerne i Vinales, hvor I skal vandre i bjergene, opleve de spændende grotter, se hvordan bønderne lever og lære om tobaksproduktionen. 


Efter oplevelserne på Cuba, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. Du kommer hjem med nye venskaber rundt om i hele Danmark, masser af inspiration og nye, værdifulde perspektiver på tilværelsen - og mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, tid og fremtid på.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Bali & Gili Islands (4 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Munduk
 • Besøg ved Mengwi Royal Temple
 • Introduktion til risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Cooking Class og introduktion til det balinesiske køkken
 • Vandfalds-trek gennem rismarkerne ved Munduk
 • Besøg til kaffeplantage m.m. 
 • Ophold i Ubud
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Traditionelt ildshow og balinesisk middag
 • Besøg ved Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Rundvisning i Lantangidung Village
 • Besøg ved lokale kunsthåndværkere
 • Besøg ved ikoniske rismarker
 • Ophold i Seminyak
 • Ophold på Gili Trawangan
 • Snorkeltur ved Gili-øerne

Australien (1 uge): 

 • Ophold i Sydney
 • Byrundtur i Sydney
 • Besøg ved fx Operahuset, Bondi Beach og Paddington

New Zealand (4 uger): 

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • 3 timers hvalobservationstur 
 • Ophold ved Mt. Cook/Lake Tekapo
 • Vandretur ved Mount Cook/Lake Tekapo
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive med dansk underviser

Fiji (2 uger): 

 • Ophold på Robinson Crusoe Island
 • Bålaften på stranden
 • Havkajak
 • Snorkling
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i Pacific Harbour
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Trekkingtur til vandfald
 • Bilibili rafting
 • Besøg til lokale landsbyer
 • Danseshow og kava-ceremoni 
 • Ophold i Nadi
 • Udflugt til varme kilder og mudderbad
 • Ophold på Manta Ray Island
 • Ophold Barefoot Manta Island
 • Vinaka Fiji volunteer dag (frivilligt arbejde på lokal ø)
 • Marine conservation projekt dag
 • Volleyball på stranden 
 • Alle måltider på Mantaray, Barefoot Manta og Robinson Crusoe Island
Inkluderet - kolonne 2:

USA, Los Angeles (1 uge):

 • Alle morgenmåltider
 • BBQ på stranden 
 • Cykeltur langs Santa Monica Beach
 • Hike i Malibu Mountains
 • Beach Volley på Santa Monica Beach med træner
 • Besøg til Dolby Theatre (tidl. Kodak) i Hollywood
 • Frokost på Hard Rock Café
 • Guidet sightseeing tur i Hollywood forbi de kendtes boliger 

Mexico (1 uge):

 • Ophold i Playa del Carmen

På 3½ mdr. også...

Cuba (2 uger):

 • 2 ugers spændende rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i hovedstaden Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken 
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg til lokalt Casa Musica
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur
 • Besøg til det lokalt Casa Musica
 • Ophold i Vinales
 • Byrundtur i Vinales 
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales  

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Vandretur til Ben Lomond i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Gåtur til sælkoloni i Kaikoura

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vandring i Balis højland og udflugt til vandfald
  • Snorkling ved Fijis lækre strande
  • Svøm med vilde delfiner
  • Gå på opdagelse i Sydney
  • Kanotur op ad junglefloder
  • Trekking i bjerge og tæt jungle
  • Bådture til eksotiske øer
  • Masser af adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Styrk dine muligheder
  • Nye perspektiver på tilværelsen
  • Afklaring om fremtiden
  • Find nye sider af dig selv
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Forståelse for andres levevis
  • Kom ned i gear og nyd livet
 1. Natur
  • Rismarker i Munduks højland
  • New Zealands bjerglandskab 
  • Spotte hvaler og svømme med vilde delfiner
  • Fijis tropiske palmeøer
  • Koralrev og farverige fiskestimer
  • Mexicos strande og azurblå vand
  • Gemte vandfald i junglen
  • Kaffeplantager og tobaksmarker
 1. Kultur
  • Lokale markeder på Bali
  • Rundvisning i traditionel balinesisk landsby
  • Besøg landsbyer på Fiji
  • Lær om Maoriernes kultur
  • Oplev storbyerne Los Angeles og Sydney
  • Gæstfrie befolkninger
  • Cubas historiske gader
  • Salsa på cubanske Casa Musicas
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden