Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

New Zealand & Australien

Highligts introtekst (under overskrift):

New Zealands sneklædte bjergtinder, turkisblå floder og fjorde, grønne dale med hundredevis af får og øde vulkanområder, Wellingtons charme og vilde Queenstown. Australiens kridhvide surferstrande, sol, pulserende storbyliv i Sydney, kænguruer og Byron Bays hyggelige gader. Og meget, meget mere!

 

Vælg imellem 2 måneders eller 2½ måneders højskoleophold i Oceanien, med undervisning i Kultur & Historie samt Kommunikation & Personlig Udvikling. Du kommer hjem med et væld af unikke rejseoplevelser, venskaber for livet og mere afklaret om dine drømme for fremtiden og mere viden om, hvad der er vigtigt for dig i livet.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand & Australien

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen starter i New Zealand, hvor I skal lære hinanden at kende på en bådtur i smukke Bay of Islands. I skal også lære om Maoriernes kultur og historie, inden I rejser igennem New Zealands fantastiske landskaber fra nord til syd i 3 uger og ender i adrenalinbyen Queenstown. Her skal I have undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling og bruge fritiden på alle byens og områdets muligheder. 


Herefter tager I til Australien, hvor I skal opleve smukke Brisbane, Noosas lækre strande og hyggelige Byron Bay. I afslutter rejsen med sightseeing og fridage i Sydney, inden I rejser hjem til Danmark efter 2 eller 2½ enestående måneder i Oceanien.

Inkluderet overskrift:

New Zealand & Australien

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

New Zealand & Australien

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand & Australien - 2½ mdr. Efterår og Forår
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand & Australien - 2½ mdr. Efterår og Forår

Foto Program afsnit 1:
NZ2-F13-(14)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Auckland, Paihia og Bay of Islands

Program afsnit 1:

I starter i Auckland på Nordøen af New Zealand, hvor I skal lære hinanden bedre at kende, når I laver teambuilding og spiser velkomstmiddag. Auckland er New Zealands største by, som I skal opleve på en sightseeing rundt i byen. Herefter fortsætter I nordpå, til solskinsbyen Paihia.

 

Paihia er et lille subtropisk paradis, med lækre strande, masser af solskin og mange aktiviteter i byen og området. Her skal I overnatte på en husbåd i flotte Bay of Islands, så I fra starten af bliver rystet godt sammen. Bådturen byder på mange sjove aktiviteter, f.eks. havkajakture i mørke, snorkling og diverse konkurrencer. I skal bl.a. også sejle i havkajak gennem mangroveskov. Der er fokus på at lære en masse om landet, kulturen og hinanden. I skal have utraditionel og sjov undervisning i Maori-kulturen og -historien, når I prøver kræfter med krigsdansen, Haka'en, laver en hangi-fest for de lokale og ser, hvor Waitangi-traktaten mellem europæerne og Maorierne blev underskrevet i 1840.

Foto Program afsnit 2:
IMGP2267
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-3: Rotorua, Tongariro National Park og Wellington

Program afsnit 2:

Efter nogle spændende første dage med fokus på New Zealands kultur og historie, fortsætter I ud i den fascinerende natur. I Waitomo skal I se de smukke, underjordiske drypstenshuler med lyslarver. Herefter tager I til historiske Rotorua, hvor I kan deltage i en frivillig udflugt til White Island (ikke inkl.) og skal opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. Rotorua er et godt sted at prøve river rafting i landet, hvilket I kan gøre i løbet af den enkelte fridag i byen, eller måske besøge en Maori-landsby.


Rundrejsen fortsætter sydpå til Tongariro National Park, hvor I har mulighed for at tage på New Zealands smukkeste og bedste heldags vandretur, Tongariro Alpine Crossing, som vil føre jer hen over et vulkansk område, grønne enge og tætbevoksede skovstier. Herefter tager I til hovedstaden Wellington, hvor der et par fridage, som I kan bruge på at opleve det pulserende storbyliv med alt fra shopping og caféhygge til aftener på sportsbarer og byens hyggelige havnefront.

Foto Program afsnit 3:
NZ-F13-(36)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Nelson, Kaikoura, Punakaiki og Fox Glacier

Program afsnit 3:

Med færge sejler I fra Wellington til Sydøen, gennem det smukke Marlborough Sounds, og ankommer til den lille havneby Picton, hvorfra I kører til solskinsbyen Nelson. I Nelson, der ligger lige ved Abel Tasman National Park, er der også et par fridage, hvor I kan vandre, sejle i havkajak eller nyde solen og den hyggelige by. I fortsætter til Kaikoura, som byder på marineliv i verdensklasse. Her skal I svømme med vilde delfiner i åbent hav, og I har mulighed for at tage på hvalsafari og opleve store sælkolonier. Om aftenen kan I hygge med fællesspisning på bostedets store terrasse.


I fortsætter til Punakaiki på vestkysten, hvor havet igennem millioner af år har formet de ikoniske pandekageformede klipper. Næste stop er den berømte Fox Glacier, hvor I skal helt tæt på gletcheren, mens en lokal instruktør fortæller om naturen i området. I skal også en tur rundt om smukke Lake Matheson, hvor New Zealands højeste bjerg, Mount Cook, spejler sig i den blanke sø, inden I ankommer til vores studiecenter i Queenstown.

Foto Program afsnit 4:
DSC00002
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-8: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 4:

Queenstown er New Zealands adrenalinby, hvor alle former for vilde drømme og udfordringer kan udleves. Skydiving, bungy jump, bungy swing, river rafting, paragliding og meget mere - kun fantasien sætter grænsen i Queenstown. De omgivende bjerge, den store sø og byens havnefront indbyder til mange hyggelige timer. Ved ankomst får I en masse praktiske informationer om mulighederne for hiking, som er en oplevelse af de helt store i området. Derefter har I nogle dage til at pakke ud, falde til i byen og se lidt af området, inden undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling begynder.


Undervisningen forløber over tre sammenhængende uger, typisk fra mandag til fredag, kl. 8-13, i alt ca. 75 timer. Der er fokus på, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, og at du bliver mere afklaret om dine ønsker og drømme for fremtiden. Det er målet, at du finder frem til, hvad der er vigtigt i netop dit liv. I fritiden og i weekenderne kan I udforske byen og området i mindre grupper. 

Foto Program afsnit 5:
DSC01317
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 9-11: Australien - Fridage i Noosa, Byron Bay og Sydney

Program afsnit 5:

Efter nogle hyggelige, lærerige, sjove, vilde og afslappende uger i Queenstown, rejser I til Brisbane i Australien. I har en fridag i den smukke by, inden I fortsætter til den lækre strandby, Noosa. På vejen besøger I den fantastiske Australia Zoo, hvor I bliver introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. Efter nogle fridage i Noosa, tager I videre sydpå til den hyggelige surferby, Byron Bay.


Byron Bays charmerende stemning, strand og hyggelige gader danner rammerne for en friuge, som I f.eks. kan bruge på surfing-timer eller at tage dykkercertifikat. I kan også rejse ind til den uendelige "outback", se andre dele af Australien eller slappe af på den lækre strand. I fortsætter til Sydney, hvor I skal på sightseeing og se Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og historiske Paddington. Her er der også nogle fridage, så I har mulighed for at udforske Sydney på egen hånd, inden I rejser hjem til Danmark efter 2½ fantastiske måneder på den anden side af jorden.

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Australien & New Zealand - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Australien & New Zealand - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
DSC_0032---Kopi
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Australien, Brisbane og Surfers Paradise

Program afsnit 1:

I ankommer til Australien i den smukke storby, Brisbane. Her skal I lære hinanden bedre at kende, lave teambuildingøvelser og måske på et adventure-race eller en fotosafari rundt i byen. I har også lidt fritid til selv at opleve Brisbane, f.eks. med en havkajaktur på Brisbane River eller udforskning af byens promenader og forskellige kvarterer.


I fortsætter til strandbyen Surfers Paradise, hvor højhusene og boulevarderne ligger lige ned til den brede surferstrand med lækre bølger og kridhvidt sand. På vejen besøger I Australia Zoo, hvor I bl.a. kan opleve kænguruer og koalabjørne helt tæt på. I Surfers Paradise har I en fridag til selv at vælge, hvad I vil opleve. Prøv kræfter med bølgerne på et surfbræt, besøg en af de mange temaparker i området, slap af på stranden eller på en café, dans natten lang på en af nattelivets mange klubber og barer eller noget helt andet. Fra højhusene og de brede shoppinggader tager I videre til den charmerende kystby, Byron Bay, hvor I skal bo de næste 3 uger, have undervisning og opleve byen og området.

Foto Program afsnit 2:
DSC00807
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Byron Bay

Program afsnit 2:

De næste tre uger skal I have inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en dygtig, dansk underviser. Målet med undervisningen er, at du bliver bedre til at kommunikere og argumentere for dine synspunkter, og at du bliver mere afklaret omkring dine fremtidige planer og drømme, samt at du finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. Undervisningen vil give dig nogle brugbare redskaber, som du kan anvende fremadrettet i private og professionelle sammenhænge. Der undervises typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 60 timer.


Hyggelige Byron Bay ligger ud til Australiens østligste punkt. Den flotte strand giver ideelle muligheder for at tage surfkursus og dykkercertifikat, slappe af i solen, spise frokost på en af de hyggelige strandcaféer eller prøve skydiving ud over kysten. Byen byder på specialbutikker, restauranter, barer, gode indkøbsmuligheder og andet. Byron Bay skaber således nogle fantastiske rammer for jeres undervisning og fritiden i byen.

Foto Program afsnit 3:
NATH-+-NZHAW-mødes-i-AUS-i-foråret-2013-(1)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 4: Sightseeing og fritid i Sydney

Program afsnit 3:

Efter nogle lærerige, sjove, vilde, hyggelige, afslappende og spændende uger i Byron Bay, slutter I jeres tid i Australien af med 5 dage i landets dynamiske metropol, Sydney. Her skal I på en byrundtur og bl.a. se Operahuset, Bondi Beach og det historiske Paddington. Resten af tiden i Sydney bestemmer I selv, hvad I vil opleve og prøve. Se en forestilling i Operahuset, besøg byens markeder, bestig Sydney Harbour Bridge eller tag på powershopping i byens mange butiksgader. I kan også prøve et hajdyk i byens store akvarium eller tage på vandring uden for byen i de smukke Blue Mountains. 


Vil I opleve en anden del af Australien, kan I rejse ind til den uendelige "outback", lære om Aboriginernes kultur og historie, spise mad tilberedt over åben ild, vandre i de røde klippelandskaber og sove under den mest fantastiske stjernehimmel - en oplevelse, du aldrig glemmer. Efter nogle spændende sidste dage i Australien, rejser I til New Zealand, hvor en venlig befolkning og den ene storslåede naturoplevelse efter den anden venter jer.

Foto Program afsnit 4:
Danish-Study-Group2---April14
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: New Zealand - Kaikoura og fridage i Queenstown

Program afsnit 4:

I ankommer til byen Christchurch, på Sydøen af New Zealand, og fortsætter direkte nordpå til kystbyen Kaikoura, der er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme med vilde delfiner i åbent hav og på hvalobservationstur i bugten. Om aftenen kan I hygge med fællesspisning og nyde udsigten til det omgivende bjerglandskab.


I kører med bus sydpå, og skal se Lake Tekapo og Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede bjergtinder, inden I fortsætter til studiecenteret i fantastiske Queenstown, der er kendt som New Zealands adrenalin-by. Bungyjumping, skydiving, jetboating og trekking i bjergene er bare nogle få af de utallige aktiviteter, som byen og de flotte omgivelser byder på. I har 5 fridage i byen til at udfordre jer selv og hinanden, eller opleve andre dele af landet - kun fantasien og jeres mod sætter grænsen i Queenstown!

Foto Program afsnit 5:
NZ-F13-(3)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Fox Glacier, Lake Matheson, Punakaiki og Nelson

Program afsnit 5:

Efter nogle intense dage i Queenstown, fortsætter I oplevelserne på 3 ugers rundrejse fra syd til nord i New Zealands enestående landskaber. Det første stop er Fox Glacier, hvor I skal opleve gletcheren helt tæt på med en professionel instruktør, som fortæller om naturen og dens forandring igennem årene. På en flot tur rundt om Lake Matheson kan I se Mount Cook spejle sig i den blanke sø, inden I kører til Punakaiki, hvor havets bølger igennem tiden har formet tusindvis af de ikoniske pandekageformede klipper.


Jeres sidste stop på Sydøen er solskinsbyen Nelson på øens nordlige kyst, tæt på den flotte Abel Tasman National Park. Her har I et par fridage til at udforske den store park på en vandretur eller overnatningstur med havkajak. I kan også prøve at styre jeres eget stuntfly eller nyde solen på stranden eller i den hyggelige by. Fra Nelson kører I til kystbyen Picton og sejler med færge gennem smukke Marlborough Sounds til Nordøen, hvor I ankommer til New Zealands hovedstad, Wellington.

Foto Program afsnit 6:
NZ_kajak3
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8-9: Wellington, Tongariro National Park, Rotorua og Paihia

Program afsnit 6:

I Wellington har I et par fridage til at opleve hovedstaden, som byder på storbyliv, Te Papa National Museum, en hyggelig havnefront, et væld af caféer og restauranter, sportsbarer og hyggelige butiksgader. Fra byen kører I til Tongariro National Park, hvor I kan begive jer ud på New Zealands smukkeste heldagsvandretur, Tongariro Alpine Crossing, som vil føre jer over vulkanske områder, cyanfarvede søer, grønne enge og tæt skov. Undervejs kan I også bestige "Mount Doom" fra Ringenes Herre-trilogien.


I fortsætter til historiske Rotorua, hvor I vil opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. I har tre fridage i Rotorua, som også byder på gode muligheder for river rafting eller et besøg til vulkanske White Island. I Waitomo skal i opleve underjordiske grotter med lyslarver, inden I tager til strandbyen Paihia. Her skal I overnatte på en husbåd i flotte Bay of Islands, sejle i havkajak, bade og have spændende undervisning i Maoriernes historie og kultur, som afslutter en fantastisk måned i smukke New Zealand.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for disse rejser:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Inkluderet - New Zealand & Australien, 2½ mdr. Efterår og Forår:

New Zealand:

 • Ophold i Auckland
 • Ophold i Paihia
 • Bådtur med overnatning i Bay of Islands med måltider
 • Kulturudflugt i havkajak gennem mangroveskov med lokale guider på New Zealand
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Waitomo
 • Ophold i Rotorua
 • Guidet udflugt til Wai-O-Tapu Thermal Land i Rotorua
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Nelson
 • Besøg ved pandekageklipperne i Punakaiki
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Gåtur ved Fox Glacier m. lokal professionel instruktør
 • Ophold i Queenstown
 • 75 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Gåtur rundt om Lake Matheson
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner

Australien:

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Noosa
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach
Inkluderet - kolonne 2:

Inkluderet - Australien & New Zealand, 2 mdr.:

Australien:

 • Ophold i Brisbane
 • Ophold i Surfers Paradise
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Byron Bay
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney

New Zealand:

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Ophold i Queenstown
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold ved Mt Cook
 • Vandretur ved Mt. Cook
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Fox Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide
 • Ophold i Waitomo
 • Ophold i Paihia
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs på disse rejser:

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle

Ikke inkluderet på disse rejser:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 100 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Vulkantrekking på Tongariro Alpine Crossing
  • Bestig det barske "Mount Doom"
  • Sejl havkajak i mørke og gennem mangroveskov
  • Overnat på en husbåd i smukke Bay of Islands
  • Gå på opdagelse i Auckland, Wellington og Sydney
  • Trekking i bjerglandskaber
  • Oplev lyslarver i de underjordiske Waitomo Caves
  • Overnat i Abel Tasman National Park
  • Udforsk Queenstown og områdets bjerglandskab
  • Kom tæt på Fox Glacier og lær om naturen
  • Svøm med vilde delfiner i Kaikoura
  • Mulighed for skydiving, river rafting og meget mere!
  • Masser af vandaktiviteter!
 1. Personligt
  • Få inspirerende undervisning
  • Bliv bedre til at kommunikere og argumentere
  • Få afklaring om dine ønsker for fremtiden
  • Lær om tilværelsen i en åben og gæstfri kultur
  • Lær om en anden del af verden
  • Kom ned i gear og få tid til eftertanke
  • Find ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet
  • Nyd livet på lækre sandstrande
  • Oplev et fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Styrk din selvtillid
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få ny energi og masser af inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • New Zealands enestående landskaber
  • Australiens uendelige "outback"
  • Snedækkede bjergtinder
  • Fjorde med turkisblåt vand
  • Trekking i storslåede bjergområder
  • Unikt dyreliv over og under vand
  • Pandekageformede klipper langs kysten
  • Cyanfarvede søer og snoede skovstier
  • Gletschere omgivet af regnskov
  • Underjordiske huler med lyslarver
  • Delfiner og sæler
  • Varme kilder og boblende mudderpøle
  • Slumrende vulkaner og aktive gejsere
  • Milelange sandstrande
  • Kænguruer og koalaer
  • Verdens største koralrev, Great Barrier Reef
 1. Kultur
  • Tal med to venlige og gæstfrie befolkninger
  • Besøg New Zealands hovedstad, Wellington
  • Udforsk Australiens metropol, Sydney
  • Dans Maoriernes krigsdans, Haka'en
  • Tilbered en traditional Maori-middag, hangi'en
  • Lær om Maoriernes kultur og historie
  • Besøg smukke Brisbane og lækre Noosa
  • Snak med de lokale på en café i charmerende Byron Bay
  • Syng vindersange med lokale "kiwis" efter rugby-turneringer
  • Se Operahuset i Sydney, Paddington og Bondi Beach
Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden