Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

KINA, VIETNAM & CAMBODJA

Highligts introtekst (under overskrift):

1 måneds eventyrlig rejse gennem Asiens mystik, traditioner og historie. Gå på Den Kinesiske Mur, udforsk gaderne i Beijing, se frodige, grønne rismarker og Halong Bay, og oplev solopgangen over verdens største tempelkompleks, Angkor Wat.

 • 1 uge i Kina med store oplevelser i Beijing og på Den Kinesiske Mur
 • 2 ugers rundrejse i Vietnam fra nord til syd
 • 10 dage med historiske oplevelser og steder i Cambodja

Få indsigt i en helt anden verden på en fantastisk rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende kulturer. En måneds rundrejse til Kina, Vietnam & Cambodja.

Programbeskrivelse side overskrift:

KINA, VIETNAM & CAMBODJA

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

På en måned kommer du til at vandre på Den Kinesiske Mur, rejse rundt i Vietnam & Cambodja. Rejseprogrammet er specielt udviklet af DSC. Til dig, der gerne vil have en god blanding af kultur, indblik, adventure, afslapning og eventyr. 


Denne rejse giver dig mulighed for at opleve kulturen, befolkningen og naturen helt tæt på. I skal overnatte hos de lokale i Mai Chau og hike gennem den smukke nationalpark Cuc Phuong og sejle blandt de mægtige klippeformationer i Halong Bay.

Inkluderet overskrift:

Kina, Vietnam & Cambodja

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis for udlandsophold
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Kina, Vietnam & Cambodja

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Kina, Vietnam & Cambodja, 5 uger
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Kina, Vietnam & Cambodja, 5 uger

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
KIVC_lille
Foto Program afsnit 1:
Kina_mur-(2)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Kina – Beijing og Den Kinesiske Mur

Program afsnit 1:

Ved ankomst til Kina vil jeres rejseleder tage imod jer med et smil og byde jer velkommen. De spændende oplevelser begynder i den kinesiske hovedstad, Beijing, hvor I skal rundt i byen og besøge blandt andet Den Himmelske Fredsplads, de berømte hutongs og Den forbudte By. I får allerede fra begyndelsen et indblik i, hvor forskellig Kina er fra resten af verden.


Efter et par dage i byen går turen ud til den Kinesiske Mur ved Gubeikou, hvor I skal ud at vandre på muren i bjergene. På denne del af strækningen ligger det meste af muren uberørt hen i ruiner. I skal vandre til Jinshanling, som er et af de flotteste steder ved den Kinesiske Mur. Her er der udsigt over den enestående natur med bjerge og områder, hvor nogle af de største slag er blevet kæmpet gennem historien. På denne strækning kommer I samtidig forbi et stort antal af gamle vagttårne og smukke templer. Om natten overnatter I hos de lokale i homestay guesthouses og kommer derved helt tæt på de lokale.

Foto Program afsnit 2:
Kina_2012_Emilie_05_1
Program afsnit 2 Overskrift :

Sommerpaladset i Beijing, Lama-templet og Hong Qiao

Program afsnit 2:

Vandreturen fortsætter herfra videre langs den mere end 500 år gamle mur. I skal opleve en del af muren, som er blevet restaureret og genskabt, så I kan se, hvordan den oprindeligt så ud. Det er en spændende kontrast til gårsdagens tur. Til frokost skal I besøge en lokal bonde, som tilbereder mad til jer. Om eftermiddagen går turen tilbage til Beijing, hvor I om aftenen skal ud at spise og gå en tur gennem Wangfujing Avenue, også kaldet Snack Street, som sælger et væld af kinesiske specialiteter.


Inden I rejser videre til Vietnam, står programmet på en guidet tur rundt i Beijing, hvor I blandt andet skal besøge Sommerpaladset og Lama-templet med den 18 meter høje Buddha-statue. Om eftermiddagen skal I besøge det store marked, Hongqiao, som er kendt for sine gode shoppingmuligheder. Som afslutning på en spændende introuge bliver der serveret traditionel peking and til aftensmad.

Foto Program afsnit 3:
Vietnam_Halong-Bay_gruppe-(4)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 2: Vietnam - Hanoi, Homestay i Mai Chau og Halong Bay

Program afsnit 3:

Rejsen fortsætter til Vietnam, hvor I begynder i hovedstaden, Hanoi. Her har I en fridag til at opleve storbyen mange facetter. Hvorefter I fortsætter til Mai Chau, hvor I skal besøge en lokal familie og blive klogere på deres måde at leve på. I skal opleve landsbyens hverdag og se de smukke rismarker, som er omgivet af det fantastiske bjerglandsskab. Der er planlagt en vandretur, hvor I kommer gennem små landsbyer, som er bygget på pæle. Og I kan tage en fodboldkamp mod de lokale. 

Inden turen går tilbage til Hanoi, kører I ud til kysten til Halong Bay. Her skal I overnatte på en kinesisk husbåd ved de betagende klippeformationer, nyde den fredfyldte stemning og måske kaste jer ud i en omgang karaoke eller morgen thai chi på dækket.

Der er desuden rig mulighed for at få et godt insta-venligt billede sammen med de mægtige klipper og det klare hav. 

Om aftenen kan I ligge på dækket og se den smukke stjernehimmel. I skal også ud at sejle i små både rundt mellem klipperne og ind til land, hvor I skal på opdagelse i en drypstenshule dybt inde i klipperne.

Foto Program afsnit 4:
Vietnam_mudder(2)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 3: Kulturelle fridage i Hanoi og Hoi An

Program afsnit 4:

Tilbage i Hanoi har I en fridag til I kan udforske byens mange markeder, butikker og små lokale madboder, besøge Train Street, se vand-dukketeater eller gå i Operaen.

iNæste stop på rundrejsen er Hoi An, som er kendt for de mange ikoniske lanterner, der lyser farverigt op i gaderne. I Hoi An kan I bl.a. tage på cykeltur gennem rismarker for at møde lokalbefolkningen, besøge lokale håndværkere og der er også mulighed for at få syet tøj hos en af Hoi An’s mange skræddere.
Er du eventyrlysten kan du også hoppe bag på en Easy Rider (motorcykel taxa) og tage på opdagelse i de nærliggende landsbyer, og måske tage en overnatning og spise med hos lokale familier.

Der er også rig mulighed for at tage et spil volley på stranden, hoppe en tur i havet eller bare nyde livet på en solseng ved poolen, inden turen fortsætter til mange oplevelser i Cambodja.

Foto Program afsnit 5:
Cambodja_Angkor_Wat_solnedgang
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 4: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat og Kompong Khleang

Program afsnit 5:

Næste stop på rejsen er Siem Reap, hvor I blandt andet skal ud at spise på en hotel- og restaurantskole, som arbejder på at bekæmpe fattigdom og menneskesmugling. Det gør de ved at hjælpe underprivilligerede unge, som bliver tilbudt et praktikophold og lærer dem om branchen og hjælper dem til en forhåbentlig mere stabil og lys fremtid.


I skal også udforske det kæmpemæssige tempel-kompleks med Angkor-templerne, som er cambodjanernes stolthed. Templet, Angkor Wat, har nærmest status som et pilgrimssted for landets befolkning. Nogle templer er meget velholdte mens andre er tilgroet af jungleplanter. På turen vil I også møde de mange orangeklædte munke.


Programmet inkluderer også en anderledes oplevelse til Kompong Khleang, som er en landsby bygget på pæle og forbunder med gangbroer over Tonle Sap Lake - en kulturel perle i et land med mange historiske udfordringer. 

Foto Program afsnit 6:
Cambodja_hav_piger
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 5 - Strand på Koh Rong og historiske Phnom Penh

Program afsnit 6:

Herfra går turen videre til lidt luksus på paradisøen, Koh Rong, som med sine vajende palmer, turkysblå hav og smukke omgivelser topper et hvert insta-venligt billede. Nyd en god drink ved vandet, mens du tænker tilbage på alle de mange oplevelser, som rejsen har budt på eller hop med på en af de mange forskellige ture. Tag på fx øhop-ture, hop en tur på eventyr i kajak eller på hest eller træk i dykkerudstyret eller tage snorklen på og gå på opdagelse under havets overflade. 

Sidste stop på rejsen er Phnom Penh, hvor I skal besøge "The Killing Fields" og høre om Cambodjas grusomme historie.  

I vil også få mulighed for at gå på det russiske marked, som er særligt kendt for antikviteter og kunsthåndværk, hvor I kan gøre den sidste gode handel. 

Efter en fantastisk rejse igennem tre unikke lande, kulturer og historier går turen mod Danmark igen, hvor rygsækken gerne skulle være proppet med nye indsigter og perspektiver, spændende rejseoplevelser, nye venner  - og måske en enkel souvenir som minde om en fantastisk rejse.

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding

Vietnam (2 uger):

 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Homestay i Mai Chau Village med alle måltider

 • Ophold i Tam Coc

 • Bådtur i robåde langs rismarkerene

 • Cykeltur langs floden og gennem landsbyer

 • Frokost med lokal familie
 • Dagshike gennem rismarker og bjerglandskab
 • Fodboldkamp mod de lokale
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Ophold i Hoi An
 • Byrundtur
 • Besøg til Den Japanske Bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur ud på landet
 • Besøg til små værksteder
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclo-tur gennem byen
 • Besøg ved små værksteder og templer
 • Besøg til Reunification Palace
 • Besøg til det gamle postkontor og den katolske domkirke
 • Besøg på krigsmuseum
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold på homestay ved Mekong-deltaet
 • Cykelture på landet og til hule og viewpoint ved Tam Coc
 • Ophold i Tam Coc
 • Besøg ved templer, landbrug og fabrikker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekong-floden
 • Besøg ved det flydende marked
 • Gåtur gennem landsbyer
Inkluderet - kolonne 2:

Kina (1 uge):

 • Alle måltider
 • Ophold i Beijing
 • 2 dages guidede byrundture
 • Besøg til Den Himmelske Fredsplads
 • Besøg i Den Forbudte By
 • Besøg til Sommerpaladset
 • Besøg til Lama-templet og 18 m. høj Buddha-statue
 • Middag med traditionel Peking Duck
 • Tur til Hong Qiao Pearl Market
 • Ophold på homestays ved Den Kinesiske Mur
 • 3 dages vandreture på Den Kinesiske Mur

Cambodja (10 dage):

 • Aktive Kulturdage & Lokalt Projekt jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap

 • Udflugt til Villiga Kompong Kleang
 • Besøg til Angkor Wat-templerne

 • Ophold på Koh Rong
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til "The Killing Fields"
 • Besøg til Toul Sleng Museet

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Besøg til natmarked i Ho Chi Minh City

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejsedato) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Beijings kontrastfyldte gader
  • Udforsk Angkor Wat
  • Drik risvin med vietnamesere
  • Cykeltur ud til lokale landsbyer
  • Vandring gennem rismarker
  • Mulighed for dykning m.m.
 1. Personligt
  • Lær om vietnamesernes livssyn
  • Bliv inspireret af en anden kultur
  • Mærk livets kontraster 
  • Oplev et unikt fællesskab
  • Få venner for livet
  • Kom hjem med ny energi!
 1. Natur
  • Tæt jungle med gemte vandfald
  • Frodige, grønne rismarker
  • Fascinerende bjergområder
  • Terrassemarker og grotter
  • Klippeformationer i Halong Bay
  • Mekongdeltaets snoede flodveje
 1. Kultur
  • Den Himmelske Freds Plads
  • Vandring på Den Kinesisk Mur
  • Asiens vrimmel, dufte og lyde
  • Smukke templer og markeder
  • Spis lokale retter med pinde
  • Oplev Hanois gamle gader
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

Til toppen af siden