Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Maldiverne

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse tager dig rundt i kontrastfyldte Oceanien med storslået natur, lokal kultur og frihed til eventyr.

 • 6 uger i New Zealands betagende naturkontraster og spændende rundrejse fra Syd til Nord
 • 4 uger i Australiens sol med surfing, storbyoplevelser og unikt dyreliv
 • 2 uger på Maldiverne med lokale projekter og aktiviteter i de lækre omgivelser

Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i New Zealand samt yoga og surfing i Australien.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Maldiverne

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen inkluderer 6 uger i New Zealand. Her vil du opleve store dele af landet fra nord til syd på en intens rundrejse i den storslåede natur. Undervejs vil du lære om Maori-folkets historie og kultur. I Queenstown skal du have inspirerende undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling og udforske alle byens muligheder.


I Australien skal du bl.a. opleve storbyerne Brisbane og Sydney, og nyde stranden og solen i den hyggelige surferby, Byron Bay.

På Maldiverne vil I opleve enestående ø-kultur, blive en del af det lokale samfund og opleve tilværelsen på en lille tropeø, når I gennem små projekter gør en forskel for det lokale samfund og beboerne - alt sammen i omgivelser af palmer og turkisblåt vand.

Inkluderet overskrift:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Maldiverne

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:

New Zealand Syd/Nord, Australien & Maldiverne

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:

Maldiverne

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand Syd/Nord, Australien & Maldiverne - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand Syd/Nord, Australien & Maldiverne - 3 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
NZsnAUSMA_lille
Foto Program afsnit 1:
New Zealand_Kaikoura(2)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Kaikoura, Lake Tekapo og Mount Cook

Program afsnit 1:

Jeres rejse og introprogram begynder på sydøen af New Zealand, hvor I møder jeres rejseleder. Her skal I lave teambuilding og opleve havet fra oven og under havoverfladen. Kaikoura er kendt som et af verdens bedste steder at observere marineliv. Her skal I svømme med delfiner i åbent hav og komme tæt på sælkolonier. Der er også mulighed for at tage på kaskelot hvalsafari (ikke inkl.) 


Herefter tager I videre til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden introturen fører jer ind midt i bjergene til det smukke Queenstown, som byder på spændende adrenalin aktiviteter som bungy jump og verdens højeste gynge. I Queenstown har I mulighed for at udfordre jer selv og teste hvor jeres grænser går!

Foto Program afsnit 2:
New-Zealand-gruppe-bjergtop-6
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 2:

Ved ankomst til Queenstown, bliver I indkvarteret i nogle dejlige lejligheder, der ligger tæt på byen og bjergene og som danner rammen for de næste 3 uger med undervisning i Kommunikation & Personlig udvikling.


Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på hvad der er vigtigt for netop dig. Vi vil inspirere dig til nytænkning og give dig mod og redskaber til at træffe beslutninger om fremtiden. Du vil mærke hvordan selvtilliden får et boost efter 3 uger med personlige og faglige udfordringer og måske kommer du et skridt nærmere på dine fremtidsplaner.

Foto Program afsnit 3:
New-Zealand-gynge
Program afsnit 3 Overskrift :

Fritid og weekender i adrenalinbyen Queenstown

Program afsnit 3:

Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.


I rejsen er der allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige.

Foto Program afsnit 4:
IMG_2663
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5: Fox Glacier, Punakaiki, Nelson og Wellington

Program afsnit 4:

Oplevelserne fortsætter med 2 ugers rundrejse gennem New Zealands fascinerende natur. I starter med en køretur vestpå mod kysten. Første stop er den berømte Fox Gletsjer, hvor I med en lokal guide kommer til at vandre helt tæt på gletsjeren. En gåtur rundt om Lake Matheson, hvor New Zealands højeste bjerg spejler sig i den spejlblanke sø, inden turen går videre op langs kysten til Punakaiki. Her har havet formet masser af klipper.


I fortsætter videre til solskinsbyen Nelson, der er beliggende på nordkysten af Sydøen tæt på Abel Tasman National park. I Nelson har I 4 dage, hvor I kan vandre eller tage på overnatningsture med havkajak eller bare nyde stranden. Med færge forlader I Sydøen og sejler gennem Marlborough Sounds til hovedstaden Wellington på Nordøen. Her er der tid til opleve det pulserende storbyliv med alt fra shopping til aftener på sportscaféer.

Foto Program afsnit 5:
New Zealand_White Island
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6: Tongariro National Park, Rotorua, Waitomo og Auckland

Program afsnit 5:

Kontrasterne fortsætter op mod Tongariro National Park. Her har I mulighed for at tage på New Zealands smukkeste heldags vandretur, Tongariro Crossing, over et vulkansk område. Rotorua er New Zealands Maori centrum, og I vil her udover Maorikulturen opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. Der er udflugter til kulturelle steder, og I får undervisning af lokale i Maoriernes kultur og historie. Udover kultur og varme kilder, byder Rotorua også på rigtig gode muligheder for bl.a. rafting og mountainbiking.


Turen fortsætter herefter til Waitomo Caves, der er kendt for sine underjordiske drypstenshuler, inden opholdet på New Zealand afsluttes med et par dage i Auckland, hvor der er mulighed for at indsnuse det sidste af New Zealand inden turen fortsætter mod et nyt og spændende land.

Foto Program afsnit 6:
Australien-strand-13
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 7-8: Australien - Brisbane, Byron Bay, yoga- og surflektioner

Program afsnit 6:

Fra Auckland flyver I til Brisbane på Australiens østkyst. Brisbane er en storby med alt hvad dertil høre, så der er rig mulighed for at shoppe, spise på gode restauranter, besøge nattelivet eller bare slappe af og opleve storbyens puls. I skal også besøge Currumbin Wildlife Sanctuary og introduceres til Australiens mangfoldige dyreliv. 


Herfra skal I videre til den hyggelige strandby Byron Bay, som byder på uendelige muligheder i fritiden og har en virkelig lækker strand.


Den afslappede atmosfære, byens strandcaféer, specialbutikker og barer danner rammen for en friuge i byen, hvor I får en 2-dages introduktion til surfing og en dag med yoga i de skønne omgivelser. I har her mulighed for, at tage dykkercertifikat eller prøve et skydive over stranden.

Foto Program afsnit 7:
Australien-Sidney-(12)
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 9-10: Friperiode i Byron Bay og Sydney

Program afsnit 7:

Der er herefter afsat en uge til, at I kan udforske Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Mulighederne er mange, og jeres rejseleder kommer gerne med foreslag til spændende og anderledes oplevelser.


Opholdet i Australien afsluttes med en uge i Sydney, hvor I skal på sightseeing rundt i byen, forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og historiske Paddington. Der er også mulighed for på egen hånd eller i mindre grupper at tage til Blue Mountains eller udnytte nogen af de utallige muligheder storbyen rummer. Herefter er det blevet tid til at tage afsked med Australien, når rejsen går videre til Maldiverne.

Foto Program afsnit 8:
Maldiverne-ovenfra-5
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11-12: Maldiverne - Udflugter med de lokale og strandlivet

Program afsnit 8:

Fra Australien flyver I til Maldiverne og øen Rasdhoo, hvor de lokale er gæstfrie og indstillede på at vise jer, hvordan tilværelsen også kan være. I involveres i det lokale miljø og følger hverdagen på en tropeø i Det Indiske Ocean, når I sammen laver små, lokale projekter. Der er også arrangeret daglige udflugter, f.eks. rundvisninger på øen, solnedgangscruise, snorkelture, delfinspotting, fiskeri, havkajakture og bådture til øde øer. I vil opleve et andet livssyn og måske blive inspireret til selv at ændre jeres eget syn på tilværelsen. Sandstrande, lækkert badevand, palmer og friskfanget fisk danner rammen for jeres tid på de tropiske øer.


Så er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark. I har oplevet et væld af kontraster, unikke kulturer, fantastiske landskaber og snakket med mennesker fra hele verden. Du kommer hjem med viden om verden og om dig selv, mere klar til at vælge, hvad du vil bruge din energi, din tid og fremtid på.


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:


Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding 
 • Undervisning jf. program

New Zealand (6 uger):

 • Ophold i Christchurch
 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner i åbent hav
 • Gåtur til sælkoloni og udkigspunkt
 • Ophold ved Lake Tekapo/ Mt. Cook

 • Vandretur ved Lake Tekapo/Mt. Cook
 • Ophold i Queenstown
 • 60 timers undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Franz Josef Glacier m. lokal, professionel instruktør
 • Gåtur ved Lake Matheson
 • Pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park 
 • Tongariro Alpine Crossing inkl. shuttlebus (Ved Mt. Doom)
 • Ophold i Rotorua
 • Wai-O-Tapu Thermal Land m. lokal guide (Termisk område og aktiv gejser)
 • Ophold i Waitomo
 • Kulturdag på New Zealand m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Auckland

Australien (4 uger):

 • Ophold i Brisbane
 • Udflugt til Currumbin Wildlife Santuary
 • Ophold i Byron Bay
 • 2 surfinstruktionsdage
 • Yogaundervisning
 • Lighthouse hike
 • Friuge i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Guidet byrundtur i Sydney inkl. Bondi Beach
Inkluderet - kolonne 2:

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Badetur til Sandbank Island & Picnic Island med BBQ frokost
 • Maldivian night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Besøg på lokal skole/børnehave (kommer an på perioderne, man er der)
 • Tur til Thoddoo Island Beach
 • Besøg på frugtplantage
 • BBQ night
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddags-tebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodboldkampe mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Gratis aktiviteter, som arrangeres af lederen undervejs: 

 • Busstop ved Huka Falls
 • Besøg på Te Papa Tongarewa Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
 • Fx, krabbevæddeløb, game night & Kayak-staffet på Maldiverne

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 120 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding*
 • Visum til New Zealand (pris ca. 200 kr)

*NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkeltur
  • Vulkantrekking
  • Gå på opdagelse i Sydney
  • Svøm med vilde delfiner
  • Adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Inspirerende undervisning
  • Afklaring om fremtiden
  • Fantastisk fællesskab
  • Find dine stærke sider
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få ny energi og inspiration

   

 1. Natur
  • Eksotiske palmestrande
  • Farvestrålende fiskestimer
  • New Zealands bjerglandskaber
  • Australiens uendelige "outback"
  • Kænguruer og koalabjørne
 1. Kultur
  • Prøv lokal mad
  • Lokale markeder
  • Gæstfrie og venlige befolkninger
  • Dans Maoriernes krigsdans
  • Operahuset i Sydney
bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden