Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Cambodja, Vietnam & Kina

Highligts introtekst (under overskrift):

Oplev Asiens mystik og traditioner på 2 mdrs. fortryllende rejse til Cambodja, Vietnam & Kina.

 • 1 uge i Cambodja med besøg til Angkor Wat og historiske Phnom Penh
 • 6 uger med fantastisk rundrejse i Vietnam fra syd til nord
 • 1 uge i Kina med oplevelser i Beijing og vandring på Den Kinesiske Mur

Få indsigt i en helt anden verden og levemåde på denne fantastiske rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende og særprægede kulturer. To måneders inspirerende rundrejse, undervejs med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Vietnam.

Programbeskrivelse side overskrift:

Cambodja, Vietnam & Kina

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Se solopgangen over verdens største tempelkompleks, Angkor Wat, i Cambodja. Oplev også frodige grønne rismarker, smilende vietnamesere, besøg templer, det flydende marked, Halong Bay og små landsbyer i Mekong-deltaet. Kom på vandretur ved Den Kinesiske Mur, udforsk gaderne i Beijing, besøg den Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By. 


Få indsigt i en helt anden verden og undervisning i Kommunikation og Personlig Udvikling på denne fantastiske to måneders rejse til tre af Sydøstasiens mest spændende kulturer - dette er Dansk Studie Centers absolut mest kulturelle rejse.

Inkluderet overskrift:

Cambodja, Vietnam & Kina

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid: 

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Se Kombi:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøb muligt: Thailand, Bali & Gili Islands, Vinter 2019
Afrejse Dato:
02-01-2019

Ca. pris
34990

Tilkøb muligt: Maldiverne & Sri Lanka Adventure Challenge, Vinter 2019
Afrejse Dato:
31-01-2019

Ca. pris
25990
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Cambodja, Vietnam & Kina

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Cambodja, Vietnam & Kina - 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Cambodja, Vietnam & Kina - 2 mdr.

Foto Program afsnit 1:
IMG_2722
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Cambodja – Siem Reap og Phnom Penh

Program afsnit 1:

Første stop på rejsen er Siem Reap, hvor I skal besøge Angkor Wat, cambodjanernes stolthed, som nærmest har status som pilgrimssted for landets befolkning. I går rundt blandt de mange forskellige templer, hvoraf nogle er meget velholdte, mens andre er groet til i jungleplanter. Man kan bruge flere dage på at udforske det enestående område, der især er et unikt syn ved solopgang og solnedgang. På turen rundt blandt templerne vil I også møde de mange orangeklædte munke. Herefter går turen til Phnom Penh, hvor I skal besøge "The Killing Fields" og høre om landets grusomme historie.


I har allerede nu fået en fornemmelse for den asiatiske kultur, som I skal være en del af, de næste 2 måneder. Efter en spændende introuge rejser I videre til turens næste land, Vietnam.

Foto Program afsnit 2:
VANZ_F16_vt_Janni-(3)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Vietnam - Ho Chi Minh City og Mekong-deltaets floder

Program afsnit 2:

Fra Cambodja sejler I til Mekong-deltaet, hvor I skal overnatte hos lokale bønder og se, hvordan risen dyrkes og bønderne arbejder. I skal på tur igennem rismarkerne, sejle i små både op ad Mekong-floden og besøge det flydende marked, hvor al handel med frugt og grønt foregår fra båd til båd. I overnatter i smukke gamle huse i de lokale landsbyer, og om aftenen vil lokale underholde jer med sang og musik.


Rejsen går videre til det myldrende gadeliv i Ho Chi Minh City, hvor I skal opleve smukke templer, lokale markeder og spændende, historiske steder, mens lokale guider tager jer rundt på sightseeing i byen og bl.a. viser jer de små handelsgader, China Town, Genforeningspaladset og krigsmuseet samt fortæller om landets spændende og rørende historie, kultur og traditioner. I Ho Chi Minh City skal I besøge de berømte Cu Chi Tunnels, et ca. 250 km langt underjordisk tunnelsystem, som vietnameserne gravede og brugte under Vietnamkrigen.

Foto Program afsnit 3:
IMG_4583
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Nha Trang

Program afsnit 3:

Fra Ho Chi Minh rejser I videre til byen Nha Trang, som byder på en dejlig strand og en masse vandaktiviteter. Her er tid til at slappe af og nyde stranden, snorkle, tage på tur op i højlandet, besøge markeder og mudderbade, cykle rundt i lokalområdet og meget mere, som I kan nyde i fritiden.


I Nha Trang begynder I også med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling af en dansk underviser, hvor I lærer jer selv og hinanden bedre at kende. Inden I forlader Nha Trang, skal I besøge et børnehjem og en skole, hvor I hjælper med et lokalt projekt og får mulighed for at lege med børnene. I kommer på byrundtur og får mulighed for at stifte bekendtskab med livet under havoverfladen med bade og snorkeltur.

Foto Program afsnit 4:
DSC_1551
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 5-6: Kommunikation & Personlig Udvikling i Hoi An

Program afsnit 4:

I Hoi An skal I opleve nye aspekter af Vietnams kultur. I skal på cykeltur gennem rismarker for at møde lokalbefolkningen, besøge lokale håndværkere og få mulighed for at få syet tøj hos en af Hoi An’s mange skræddere. På turen møder du befolkningen og prøver kræfter med nogle af de traditionelle vietnamesiske håndværk som fx. at lave rispapir, nudler, slik eller lanterner.


I Hoi An fortsætter undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser, som vil sørge for, at I hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og får nogle brugbare værktøjer til selv at udforske nye veje i livet. Det er målet, at du finder dine stærke sider og finder ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet. I fritiden kan I gå på opdagelse under lanternerne i Hoi An's smalle og fortryllende gader, med markeder, hyggelige caféer og et utal af dygtige skræddere. I kan også tage cyklen ud på landet eller ud på den dejlige strand, eller tage på bådtur på floden.

Foto Program afsnit 5:
vt-JR-F14
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Halong Bay og Hanoi

Program afsnit 5:

Efter spændende undervisning fortsætter I til Vietnams hovedstad, Hanoi, hvor I kommer rundt og ser byen og oplever nogle af de lokale markeder, templer og får et indblik i byggestilen i den vietnamesiske storby.


I kører herfra ud til kysten, hvor I overnatter på en kinesisk husbåd i det betagende og fabelagtige Halong Bay, der med sine klippeformationer og fredfyldte stemning er et nærmest magisk sted. Der er mulighed for en dukkert om dagen og om aftenen kan I ligge på dækket og se den smukke stjernehimlen. I sejler i små både ind til land og besøger nogle af de mange klipper, hvor I skal ind at se de unikke drypstenshuler og sejle ind i de små skær mellem de store klipper. Tilbage i Hanoi har I et par fridage til at udforske byens mange markeder butikker og små lokale madboder, inden rejsen nu tager jer videre til Kina.

Foto Program afsnit 6:
Great-Wall1
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8: Kina - Beijing og Den Kinesiske Mur

Program afsnit 6:

I den kinesiske hovedstad, Beijing, skal I opleve Den Himmelske Fredsplads, de berømte hutongs og Den forbudte By. I får allerede fra starten af et indblik i, hvor forskellig Kina er fra resten af verden.


Efter et par dage i byen tager I turen ud til den Kinesiske Mur ved Gubeikou, hvor I skal ud at vandre på muren i bjergene. På denne del af turen ligger det meste af muren uberørt hen i ruiner. I skal vandre til Jinshanling, som er et af de flotteste steder ved Den kinesiske Mur med udsigt over den enestående natur med bjerge og områder, hvor nogle af de største slag er blevet kæmpet gennem historien. På denne strækning kommer I samtidig forbi et stort antal af gamle vagttårne og smukke templer. Om natten overnatter I hos de lokale i homestay guesthouses og kommer derved helt tæt på de lokale.

Foto Program afsnit 7:
card-in-park1
Program afsnit 7 Overskrift:

Kulturelle oplevelser i Kina - Sommerpaladset, Hong Qiao m.m.

Program afsnit 7:

Dagen efter går I videre langs den mere end 500 år gamle mur. I dag skal I opleve en del af muren, som er blevet restaureret og genskabt, så I kan se, hvordan den oprindeligt så ud. Det er en spændende kontrast til gårsdagens tur. Til frokost skal I besøge en lokal farmer, som tilbereder maden til jer.


Om eftermiddagen går turen tilbage til Beijing, hvor I om aftenen skal ud at spise og gå en tur gennem Wangfujing Avenue også kaldet Snack Street, som sælger et væld af kinesiske specialiteter. Herefter står programmet på en guidet tur rundt i Beijing, hvor I blandt andet skal besøge Sommerpaladset og besøge Lama-templet med den 18 meter høje Buddha-statue. Om eftermiddagen skal I besøge det store marked Hong Qiao, som er kendt for sine gode shoppingmuligheder. Som afslutning bliver der serveret traditionel Peking And til aftensmad, inden turen går hjem til Danmark.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Morgenmad alle dage
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Vietnam (6 uger): 

 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Byrundtur
 • Cyclo rundt i byen
 • Besøg på små værksteder og templer
 • Besøg på Reunification Palace
 • Besøg til det gamle postkontor og den katolske domkirke
 • Besøg på krigsmuseum
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, lokale landbrug og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet
 • Besøg på lokale fabrikker
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels
 • Ophold i Nha Trang
 • Byrundtur
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold på Jungle Beach i bambushytter
 • Besøg ved vandfald
 • Vandretur i junglen
 • Ophold i Hoi An
 • Guidet byrundtur
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Besøg til små værksteder
 • Ophold i hovedstaden Hanoi
 • Guidet byrundtur
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg ved smukke templer
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Besøg i drypstensgrotte
 • Sejltur i Halong bay
Inkluderet - kolonne 2:

Cambodja (1 uge):

 • Aktive kulturdage jf. program for rejsen
 • Ophold i Siem Reap
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg til Toul Sleng Museet
 • Besøg ved ”The Killing Fields”

Kina (1 uge):

 • De fleste måltider
 • Ophold i Beijing
 • 2 dages guidede byrundture
 • Besøg til Den Himmelske Freds Plads
 • Besøg til Himlens Tempel
 • Besøg i Den Forbudte By
 • Besøg til Sommerpaladset
 • Besøg til Lama-templet og 18 m. høj Buddha-statue
 • Middag med traditionel Peking Duck
 • Tur til Hong Qiao Pearl Market
 • Ophold på homestays ved den kinesiske mur
 • 3 dages vandretur på Den Kinesiske Mur

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Besøg til natmarked i Ho Chi Minh City
 • Besøg ved Cham Temple og buddhistisk tempel i Nha Trang
 • Fiskeri fra båden i Halong Bay

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer og visum
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Udforske Beijings hektiske gader
  • Eventyr i Angkor Wat-ruinerne
  • Vandring i smukke bjergområder
  • Vietnams storbyer
  • Cykeltur ud til lokale landsbyer
  • Vandretur gennem rismarker
  • Mulighed for dykning og rapelling
 1. Personligt
  • Mærk livets kontraster
  • Kom ned i gear
  • Find dine stærke sider
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Et unikt fællesskab
  • Få venner for livet
  • Kom hjem med ny energi
 1. Natur
  • Frodige, grønne rismarker
  • Fascinerende bjergområder
  • Drypstensgrotter
  • Lækre, hvide sandstrande
  • Klippeformationer i Halong Bay
  • Vandfald gemt i junglen
  • Udsigterne i Vietnams højland
 1. Kultur
  • Asiens vrimmel, dufte og lyde
  • Gå på Den Kinesiske Mur
  • Udforsk lokale markeder
  • Spis lokal mad med pinde
  • Overnat ved Mekong-deltaet
  • Oplev Hanois gamle gader
  • Besøg "The Killing Fields"
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden