Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba

Highligts introtekst (under overskrift):

Rejs 2½ måned til Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba

Du får det bedste af den latinamerikanske kultur: Varme rytmer, salsadans, vild uberørt natur, regnskove, mystiske dyrearter, 30 grader i skyggen, eksotiske palmestrande med turkisblåt vand, imponerende Mayaruiner i tæt jungle, historiske bygninger, god krydret mad, cubansk rom og fristende hængekøjer.

 

Her får du undervisning i Krop, Sport & Personligt Drive (eller Spansk) samt Kommunikation & Personlig Udvikling.

Du kommer hjem med en masse oplevelser samt forstærkede kompetencer, selvindsigt og ny inspiration.

(Obs. mulighed for forlængelse til 3 mdr. mod tillæg)

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba - 2½ mdr.:

Rejsen starter med 7 dages rundrejse i Costa Rica og leder dig til Playa Tamarindo, hvor undervisningen starter. Tamarindo danner ramme om den næste måneds undervisning i Krop, Sport & Personligt Drive. Turen fortsætter til Nicaragua, hvor du bl.a. skal opleve det farvestrålende Masaya-marked i Granada og udforske vulkanøen Ometepe. Herefter rejser I til Mexico, hvor der er undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Playa del Carmen. I den efterfølgende friuge, kan du rejse rundt på egen hånd inden rejsen afsluttes med 2 ugers rundrejse på Cuba, med besøg til Havana, Trinidad og Vinales.

(obs turen kan forlænges til 3 mdr mod tillæg)


Inkluderet overskrift:

Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Rutekort:

Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Mexico

Dato:
02. maj 2014
Overskrift:

Costa Rica

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba - 2½ md.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba - 2½ md.

Foto Program afsnit 1:
corcovardo np
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado Nationalpark

Program afsnit 1:

I starter i Costa Ricas hovedstad, San José, hvor jeres danske leder modtager jer med velkomstmiddag og teambuilding. På en sightseeingtur rundt i byen vil I opleve landets nationalmuseum og det lokale marked, alt imens I begiver jer rundt i det myldrende gadeliv og lærer landets kultur og befolkning bedre at kende.


Som kontrast til bylivet, fortsætter I til Corcovado National Park i Sierpe. På en bådtur ned ad floden Rio Sierpe, der er omgivet af mangrove og regnskov, skal I udforske dyrelivet, der byder på aber, slanger, dovendyr, papegøjer og mange andre forskellige fuglearter. Undervejs vil en lokal guide fortælle om det mangfoldige dyre- og planteliv i parken. I skal også på vandreture med en lokal guide og opleve denne fantastiske nationalparks rige dyreliv til fods. I skal også på sejltur og spotte efter delfiner og hvaler. Med overnatning i en lodge beliggende midt i parkens tætte jungle, venter jer de mest fantastiske naturoplevelser. Efter nogle naturrige dage i Corcovado, har I et stop i San José, inden introduktionsugen slutter ved jeres ankomst til Tamarindo.

Foto Program afsnit 2:
CR-JR-F13-3
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Krop, Sport & Personligt Drive eller Spansk i Tamarindo

Program afsnit 2:

Efter de mange kulturelle og naturmæssige indtryk og oplevelser, påbegynder I 2 ugers undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive. Det er lærerig, sjov og aktiv undervisning, hvor du bliver klogere på, hvordan du gennem en mere aktiv livsstil kan få mere overskud, energi og motivation i hverdagen. Du kommer til at planlægge dit eget program ud fra personlige mål, og jeres underviser planlægger også forløbet efter jeres forventninger til faget. Undervisningen foregår typisk i hverdagene, kl. 8-12, i alt ca. 40 timer. 
Alternativt kan du også vælge at få undervisning i Spansk i stedet. 

I weekenderne og om eftermiddagen er tiden fri til at tage på ture for at se aktive vulkaner, tage på rideture gennem junglen, surfe på de eksotiske strande eller noget helt andet.

Der er også planlagt nogle dage til, at I kan udforske Costa Rica på egen hånd. Du kan vælge bare at slappe af og nyde solen og stemningen i en hængekøje i Tamarindo eller tage ud på opdagelse i landets kultur og natur. Der er masser af muligheder og det bliver helt sikkert nogle spændende, vilde, hyggelige og sjove dage. 

Foto Program afsnit 3:
Surf
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Rundrejse i Nicaragua

Program afsnit 3:

Fra Costa Rica fortsætter I på 5 dages spændende tur rundt i Nicaragua. Her skal I opleve den stemningsfyldte by, Granada, som blev grundlagt i 1524 og en af de ældste kolonibyer i latinamerika. De farverige, spanske kolonihuse og den hyggelige stemning med mange små restauranter gør absolut byen til et attraktivt sted at opholde sig. I skal selvfølgelig på en guidet tur i det historiske centrum, inden I fortsætter til den spændende Masaya Volcano National Park, hvor I bl.a. kører op til toppen for at se ned i det aktive krater. Herefter besøger I det strålende Masaya-marked, hvor man kan købe traditionelt, nicaraguansk håndværk. Dagen afsluttes med et besøg til den ”hvide” landsby, hvor I skal se lokale kunstnere lave lertøj.

Dagen efter går turen går videre med båd til vulkanøen Ometepe, som ligger i Lago Nicaragua, en af verdens største ferskvandssøer. Ometepe har været hjem for mange stammefolk, og sporene efter dem ses tydeligt i området. 

Foto Program afsnit 4:
Nicaragua1
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:


De to store smukke vulkaner på øen har hver deres unikke klima og vegetation, og Conception, den største af de to, er 1610 meter høj og Nicaraguas anden højeste vulkan. På Ometepe skal man vandre for at nyde den fabelagtige natur. Vi skal bl.a. på en spændende vandretur til San Ramon, hvor I kan bade i vandfaldet.

Efter Nicaragua er der en lille friperiode i Costa Rica, hvor I har mulighed for at tage med på en udflugt til den aktive vulkan, Arenal, ride på hesteryg gennem bjergene, bade i varme kilder og gå i tågeregnskovene ved Monteverde. Denne 5-dages udflugt er ikke inkl. i rejsens pris og koster ca. 350 USD med overnatning, transport og alle udflugter.

Herefter fortsætter rejsen i Mexico. Det eksotiske og dejlige Playa del Carmen byder på fantastisk smukke strande og en stemningsfuld atmosfære, hvilket giver en spændende kontrast til Costa Rica, både i forhold til kultur, befolkning, mad og musik. I løbet af de første dage skal I lære byen og området at kende, inden det næste undervisningsforløb påbegyndes.

Foto Program afsnit 5:
cenote
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 6-8: Mexico - Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 5:

Det er nu blevet tid til at begynde undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling i Mexicos lækre strandby, Playa del Carmen. Der undervises af en dygtig dansk underviser i tre sammenhængende uger. Her er der stor fokus på at give dig nogle redskaber, så du får styrket dine kompetencer og bliver bedre til at træffe de rigtige valg, uanset om det gælder uddannelse, job eller på den private front. Du bliver bevidst om, hvad der betyder noget for dig i dit liv. 

Du kan i fritiden nyde strandene eller fordybe dig i en god bog i en hængekøje. Du kan også benytte muligheden for at komme ud og se nærmere på de berømte Maya-ruiner, der gemmer sig dybt inde i junglen. Vil du udforske verden under vandets overflade, så byder Mexico på spændende snorkel- og dykkermuligheder, både i havet, men også i de krystalklare cenoter.

Foto Program afsnit 6:
beach snorkling
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9: Fridage i Playa del Carmen

Program afsnit 6:

Efter et inspirerende og givende undervisningsforløb, hvor I helt sikkert har lært jer selv og hinanden endnu bedre at kende, er der en såkaldt friuge, hvor der ikke er planlagt hverken aktiviteter eller undervisning. I denne uge kan I rejse rundt og udforske Mexico på egen hånd eller i mindre grupper. På en uge kan I nå vidt omkring, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Du kan også nyde strandende og fordybe dig i en god bog i en hængekøje, eller du kan svømme med delfiner, tage dykkercertifikat, shoppe eller måske gå på opdagelse i de verdensberømte mayaruiner og opleve en helt anden side af Mexicos kultur og historie. Du har alle muligheder inden for rækkevidde og behøver ikke rejse langt væk i din friuge for at få oplevet en hel masse. Ofte finder I sammen i små grupper, der alle vil ud og opleve det samme, så du behøver ikke, at have planlagt din friuge på forhånd.

Foto Program afsnit 7:
karneval
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 10: Cuba - kultur, historie og salsa i Havana

Program afsnit 7:

På Cuba er der planlagt en intensiv rundrejse på 2 uger, hvor du får Cubas unikke kultur og historie helt ind under huden. De første nætter bruges i Havana, hvor I skal opleve byen og have danseundervisning af med en lokal privatunderviser i salsa. Så er I klar til et af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica, hvor I skal mærke det autentiske Cuba. Her danser I side om side med de lokale til eksotiske rytmer mellem gamle cigarer og Cuba Libres. 

I Havana får du også undervisning i Cubas fascinerende historie og I skal besøge nogle af de mange spændende steder i byen, hvor historien stadigvæk kan mærkes. Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når du ser gamle amerikanske ”flydere” køre rundt i byen blandt trillebører og hestevogne. Havana er en fantastisk by, hvor tiden har stået stille.


Foto Program afsnit 8:
SPCM--på-Cuba-2014
Program afsnit 8 Overskrift:

Uge 11: Trinidad, tobaksplantager og grotter i Vinales

Program afsnit 8:

Fra Havana kører I til Trinidad, hvor I skal gå rundt mellem de gamle bygninger på små brostensbelagte gader og komme helt tæt på det provinsielle Cuba. I bliver indkvareret hos lokale familier i Casa particulares, hvor I oplever hverdagen på Cuba på nært hold. Der er muligheder for at kombinere kultur, strand og vandreture i eksotisk regnskov på samme dag. Naturligvis indgår også her et aftenbesøg til det lokale Casa Musica.

Fra Trinidad kører I til Vinales, som ligger midt i bjergene og er centrum for cigarfabrikker og utallige tobaksmarker. I skal ud og se markerne og vandre i lokalområdet, hvor I ser, hvordan bønderne bor og lever. I skal også opleve store grotter og vandre i smukke bjergområder. Efter to intensive uger på Cuba, er I unden tvivl kommet tættere på dette fantastiske land og dets farverige befolkning. Rejsen afsluttes i Cancun i Mexico, inden I stiger på flyet hjem mod Danmark med kufferten fyldt med oplevelser.

Det er muligt at forlænge denne rejse til 3 måneder med 2 uger i Mexico.

Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:


Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebreve fra tidligere deltagere
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebreve fra tidligere deltagere

Foto Program afsnit 1:
CRMEX-F14-(47)
Program afsnit 1 Overskrift:

Foerste opdatering fra de varme lande - La pura vida en Costa Rica!

Program afsnit 1:

af Christina Godthaab den 7. november


Hej alle

Saa kom jeg endelig til en computer, hernede er tendensen at alt foerst virker "mañana". Jeg har det fuldstaendig fantastisk! Mit hold er overdrevet nice, vejret er upaaklageligt (selvom vi ankom i slutningen af regntiden har vi kun haft regn en eftermiddag og 2 naetter i regnskoven - ellers er her over 30 grader og HEDT!) og vi har oplevet forfaerdelig meget allerede. 

Mandag (tidlig) morgen gik turen sydpaa mod nationalparken Corcovado. For at komme dertil maatte vi koere bus i knap 7 timer, sejle 1 1/2 time ned ad floden Sierpe og til sidst sejle paa abent hav ud til nationalomraadet. Paa busturen saa vi krokodiller da vi krydsede en flod og da blev det for alvor klart at vi ikke laengere er i Danmark (foruden varmen naturligvis)! Vi boede lige uden for nationalparken i nogle smaa lodges med koejesenge, bad og toilet, kun med myggenet som sider. Det burde jo kunne holde dyrene ude, men allerede foerste nat, da 2 af pigerne jeg boede med gik i seng saa de en slange paa vores hytte (hvilket ellers var sjaeldent at de kommer saa taet paa) og saa vaagner jeg kl. 4 om natten ved at en af de andre piger siger "det er bare loegn" og lyser paa en kaempe edderkop/stankelben paa vores badevaerelse - saa jeg fik ikke sovet mere den nat. Efter vi havde spist morgenmad gik vi tilbage i hytten hvor endnu en KAEMPE og tyk edderkop gemte sig paa toilettet (en af pigerne kom loebende derfra i bar roev haha) - der maa jeg indroemme jeg lige havde en lille regnskovskrise, der dog hurtigt blev overvundet da vi kom paa vandretur i regnskoven. Det var utrolig flot og vi havde den vildeste lokale guide med, som kunne spotte dyr paa lang afstand. Bl.a. saa vi flagermus, tukaner, aber, dovendyr og paa sejlturen tilbage kom legesyge delfiner helt taet paa vores baad - mega nice! Paa et tidspunkt skulle vi krydse en sti hvor en krokodille havde valgt at sove middagslur, saa vi maate naesten skraeve over den for at komme forbi. 

Vi var ogsaa paa en lille kanotur med verdens daarligste baadfoerer, som blev ved med at sejle tilbage fordi han ikke kunne overkomme stroemmen - ret griner! Vi skulle derefter kravle totalt offroad i vores flipflops for at komme ind til et smukt vandfald midt i skoven - ikke helt nemt at klatre paa klippesider, krydse vandloeb med staerk stroem og kravle over traestammer, men det var hele turen vaerd. Vi havde tre overnatninger i regnskoven inden turen gik tilbage mod San José. 

Her havde vi en enkelt overnatning inden turen gik mod Playa del Coco, stedet vi skal bo den naeste maaned, for at laere spansk og hygge os. 

Igaar var vi paa udflugt til en rigtig surferby, Tamarindo, som ligger ca halvanden times koersel herfra for at blive undervist i surfing. Jeg var oppe at staa allerede paa tredje forsoeg og styrede totalt :-) Det var pissesjovt, men ogsaa mega haardt - min instruktoer blev ved med at raabe "padl padl", men det var som om jeg ikke kom nogle vegne... Efter 2 timers undervisning var vi helt smadrede og solbraendte, men det var pissesjovt og noget jeg helt bestemt skal proeve igen. 

Foto Program afsnit 2:
Bagdel
Program afsnit 2 Overskrift :

Costa Rica part II

Program afsnit 2:

af Christina Godthaab den 14. november


Hej igen folkens

Saa er det tid til den ugentlige opdatering fra den anden side. Vi er kommet i gang med spanskundervisningen, og selvom det er virkelig fedt kun at vaere to paa holdet er det ogsaa virkelig haardt og svaert. Men saa er det godt at vores laerer soerger for at peppe undervisningen op med vendespil i poolen (en glimrende maade at laere uregelmaessige verbers boejning i datid paa ;-) og salsaundervisning i aften. I sidste uge var vi paa formiddagsholdet (undervisning fra 8-12) hvilket klart er det fedeste.

Ellers gaar meget af tiden med lokale sportsopgoer i volley og fodbold, hvor vi bl.a. har vundet en times fri bar paa vores stamsted Lizard Lounge. Der er en lokal fyr som har faaet et lille crush paa mig, men han er overhovedet ikke min type (bl.a. fordi han er 34, har en soen, har dreadlocks og muslingeskaller i oererne...), men i det mindste faar jeg oevet mit spanske!

Aftenens wellness/hyggeindslag arrangeret af mig og en anden pige, blev budt hjertelig velkomment. Vi startede med ansigtsmasker, lavede afslapningsoevelser og massage til den helt store guldmedalje, saa alle er friske og frejdige til en ny uge i dag. I aften skal vi danse salsa hvilket jeg glaeder mig helt vildt til, og ellers gaar tiden pt. med planlaegning af en weekendtur til Nicaragua hvor vi skal til naeste weekend. 

Foto Program afsnit 3:
CRMEXCU-F14-uge11(66)
Program afsnit 3 Overskrift :

Videre til Mexico!

Program afsnit 3:

Vamos a la Playa... del Carmen!

af Christina Godthaab den 7. december


Så kom vi til Mexico, Playa del Carmen! Her blev vi indkvarteret paa vores nye vaerelser, som er meget mindre, men stadig rigtig laekre. Loerdag var vi paa byrundtur, heldigvis er det rigtig nemt at finde rundt i Playa, og vi endte paa vores flotte bountystrand hvor sandet er kridhvidt og vandet krystalklart og lyseblaat, saa det er lige til at klare! 

I dag tog vi en lokal collectivo (en minibus der koerer naar den er fyldt op) ud til cenote Cristallino. En cenote er en slags hule/grotte, hvor underjordisk vand kommer op til overfladen hvilket skaber en slags lagune - det er egentlig en daarlig beskrivelse, men naar I ser billederne faar I maaske et bedre indtryk. Det var en rigtig laekker oase hvor vandet var krystalklart med sigtbarhed paa omkring 30-40 m. saa jeg var glad for at have taget min snorkel med. Vi badede og dykkede der et par timer, bl.a. var vi inde under klippefremspringene i en grotte og sprang ogsaa 3 meter fra klipperne og i vandet - dejligt tur!


Playa, Playa, Playa - Mexico part II

af Christina Godthaab den 17. december

I søndags var vi ude at se et af verdens syv vidundere, mayaruinerne Chichen Itza. De er rigtig flotte og mange velbevarede, så det var godt vi fik dem at se. 

I tirsdags tog jeg fri fra undervisning for at vi kunne tage på heldagstur til byen Akumal, som er kendt for at være tilhørssted for havskildpadder. Vi startede dagen ved revet Yal Ku, hvor Henrik og jeg fik snorklet til den store guldmedalje og fik set en masse flotte fisk. Dagens højdepunkt var dog tilbage ved Akumal strand, hvor vi snorklede ved siden af en enorm havskildpadde på 1 meter - og det var ca. også så langt vi var fra den. Fordi strandene er godt besøgt er skildpadderne ret vant til mennesker, så den var fuldstændig ligeglad med at vi snorklede omkring den, og en af dens venner stødte også til undervejs. Selve stranden ved Akumal er også utrolig smuk og bounty-agtig, men kridhvidt sand, krystalblåt vand og palmer helt ned til vandkanten (billeder følger) så det var en skøn, skøn dag. 


Feliz navidad - Mexico part III

af Christina Godthaab den 24. december

I søndags var jeg en tur til landsbyen Tulum for at se deres flotte strand og mayaruiner, og selvom vi kom til at stå af det forkerte sted hvilket kostede os en gåtur på 40 min. i varmen, endte det alligevel med at være en rigtig god dag. Ruinerne i Tulum er placeret helt ned til stranden, så det var rigtig flot at se ruinerne med det krystelblå hav i baggrunden. 

Onsdag var store julefrokostdag, så dagen efter undervisningen gik med at foreberede forskellige retter til vores sammenskudsgilde. Fordi Louise havde smuglet aspargessnitter og tarteletskaller ind i landet, skulle mit værelse selvfølgelig lave tarteletter og jeg kan love jer for at de blev gode og vakte glæde, selvom der kun var en til hver... Derudover skulle vi lave guacamole og nachos, så det var lige til at overkomme. Derudover havde vi fået fremstillet et overdådigt julebord med tunsalat, æg og rejer, pålæg, paté (den falske leverpostej), kiks og ost, æbleflæsk, snaps (som jeg aldrig bliver gode venner med), nachos, frikadeller osv. Kun rugbrød kunne have gjort bordet komplet! Vi havde en rigtig sjov og hyggelig aften med en masse god underholdning. Vi havde hver især fået en opgave vi skulle udføre på aftenen, jeg skulle synge alle mine sætninger, mens andre fx skulle agere linselus og komme med på så mange billeder som muligt, skåle, holde taler, konstant tale om dem selv osv. 

Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for disse rejser:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program


Costa Rica, Nicaragua, Mexico & Cuba - 2½ måned.


Costa Rica:

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Indgang på National Museum inkl. tropisk sommerfuglehus
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 4 dage i eksotisk junglelodge ved Stillehavskysten med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Besøg ved lokalt havskildpaddeprojekt
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • Velkomstmiddag med hele holdet i Tamarindo
 • Ophold i Tamarindo
 • 40 t. undervisning i Sport, Krop & Personligt Drive ELLER Spansk

Nicaragua:

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Granada
 • Besøg til Masaya-markedet
 • Tur til Masaya Volcano National park med frokost
 • Byrundtur i Granada
 • Båd til Ometepe
 • Ophold i Ometepe
 • Vandretur til San Ramon
Inkluderet - kolonne 2:

Mexico:

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Introdage i Mexico med byrundtur og strandaktiviteter
 • 60 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser


Cuba:

 • 2 ugers rundrejse på Cuba i henhold til program
 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • 2 besøg på Casa Musica
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Entre til kæmpemaleri
 • Indgang til grotter


Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Snorkling og dykning
  • Eksotiske palmestrande
  • Jungletrekking
  • Vandreture
  • Vukaner
  • Nyd livet fra en hængekøje
  • Masser af vand- og adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Tid til afslapning
  • Inspirerende undervisning
  • Styrkede sprogkundskaber
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Find dine stærke sider
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Bliv klar til at træffe de rigtige valg
  • Fornyet lyst til at komme i gang!
 1. Natur
  • Lækre sandstrande
  • Delfiner, aber og slanger
  • Papegøjer og dovendyr
  • Måske hvaler og havskildpadder
  • Smukke nationalparker
  • Bjerge og grotter
  • Jungle og regnskov
  • Varme kilder
 1. Kultur
  • Oplev den latinamerikanske kultur og levemåde helt tæt på 
  • Gæstfrie befolkninger
  • Tal spansk med de lokale
  • Berømte mayaruinerne 
  • Spil fodbold mod unge costaricanere
  • Myldrende markeder
  • Salsaundervisning
  • Tacos, tequila og Cuba Libres under palmerne i tropenatten
  • Tobaksmarker og cigarfabrikker
  • Salsa med lokale på Casa Musica
  • Brostensgader med amerikanske "flydere" og hestevogne
  • Cubansk rom
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden