Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Highligts introtekst (under overskrift):

Denne 3 måneders rejse til Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja har fokus på Eksotiske strande, Natur og Kultur.

 • 4 uger på de eksotiske Fiji-øer med fokus på kultur og strandaktiviteter
 • 3,5 uge i Australien med fokus på dyreliv, storby, surfing og strandliv
 • 4,5 uge i Vietnam & Cambodja med intens rundrejse og store kulturoplevelser 

Alt sammen krydret med spændende aktiviteter, som sandboarding, kanoture op ad bjergfloder, besøg hos lokale familier, kajak & surfing. Undervejs er der undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling på Fiji.


Programbeskrivelse side overskrift:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen begynder på Fijis eksotiske øer, der bl.a. byder på Robinson Crusoe Island, sandboarding, kanoture ad floder, vandpjask i tropiske vandfald og tre ugers inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i Pacific Harbour. I Australien kan du nyde surferlivet i Noosa, den lækre strandby Byron Bay og fejre nytår i Sydney! Rejsen afsluttes med 5 ugers intens rundrejse med oplevelser i Vietnam og Cambodjas unikke kultur med overnatning hos lokale bønder, besøg i gamle templer, sejltur i Halong Bay og meget mere.

Inkluderet overskrift:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
Fiji, Australien, Vietnam og Cambodja 
Vinter 2019/20
07-11-2019
3 mdr.
ca. kr. 59990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Fiji, Australien, Vietnam og Cambodja 
Vinter 2020/21
07-11-2020
3 mdr.
ca. kr. 59990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Fiji

Dato:
07. november 2016
Overskrift:

Vietnam

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Fiji, Australien, Vietnam & Cambodja - 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
dans
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Fiji - Nadi og strandlivet på Robinson Crusoe Island

Program afsnit 1:

I ankommer til byen Nadi på Fijis ene hovedø, Viti Levu, hvor I sammen skal spise en hyggelig velkomstmiddag og slappe af efter den lange flyrejse. Dagen efter går det løs, med teambuilding, mudderbad og besøg på børnehjem.


Herefter tager I 3 dage til Robinson Crusoe Island, hvor I kan slænge jer på eksotiske palmestrande, snorkle og bade blandt farvestrålende fisk og koraler i det turkisblå hav. I kan også ro i kajak, drikke Cava og danse med de lokale rundt om lejrbålet på stranden. 

 

Fællesskabet i gruppen begynder også allerede at udvikle sig ved rejsens opstart, og de første fælles oplevelser og venskaber opstår på kryds og tværs. Efter nogle spændende dage på den lille eksotiske ø tager I videre til Pacific Harbour, hvor I undervejs skal sandboarde ned ad store sandklitter.

Foto Program afsnit 2:
IMG_0567
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Pacific Harbour

Program afsnit 2:

Pacific Harbour er kendt som Fijis adventure-by, og her skal I bo i tre uger, mens I får undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med en inspirerende dansk underviser, som vil sørge for, at I hver især bliver mere afklarede om fremtidige ønsker og egne kompetencer. Forløbet giver jer brugbare værktøjer til også selv at udforske nye veje i livet. 


I bor tæt på en dejlig strand og har masser af fritid i løbet af undervisningsugerne, hvor det står jer frit for at vælge, hvad I vil opleve af de mange forskellige vand- og strandaktiviteter i byen og området. I kan tage dykkercertifikat, snorkle, slappe af på stranden, opleve andre dele af Fiji på egen hånd eller noget helt andet. Med undervisningen overstået har I nogle fridage, som I kan bruge på at udforske andre dele af Fiji-øerne eller nyde livet i Pacific Harbour. Efter nogle varme og spændende uger på Fiji, rejser I til en helt anden kultur: Australien!

Foto Program afsnit 3:
Aussie-(14)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Australien - Brisbane og Noosa

Program afsnit 3:

Jeres rejse i Australien starter på østkysten i smukke Brisbane, hvor I har et par fridage til at udforske byen og få et indtryk af den venlige og åbne australske befolkning. De næste dage skal I besøge den berømte Australia Zoo og videre til Noosa, hvor I skal prøve at surfe og på kano- eller kajaktur i den flotte, omkringliggende natur. Her har I også et par fridage, hvor I selv bestemmer om dagene skal fyldes med surfing, vandreture eller afslapning på stranden!


Foto Program afsnit 4:
Surfing
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6-7: Fridage i Byron Bay, mulighed for surfkursus / dykkercertifikat

Program afsnit 4:

Fra Noosa rejser I til Byron Bay, hvor I skal bo i 1,5 uge. Der er ikke noget program i denne periode, men der er rigtig gode muligheder for bl.a. mulighed for at tage surf-kursus eller dykkercertifikat (ikke inkl.). Opholdet i Byron Bay ligger hen over julen, som I sammen kan fejre på en anderledes måde under de varme, australske himmelstrøg.


Tiden i Byron Bay kan I bruge på at nyde den hyggelige og charmerende kystby og omegn, som byder på fantastiske strande, surfing, skydiving, dykning, specialbutikker, restauranter, caféer, wellness-centre, yogaklubber, åbne barer tæt på stranden og meget andet. Man kan også vælge at opleve andre dele af Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Tag f.eks. ind til den uendelige "Outback", lær om aboriginernes historie, sov under en helt fantastisk stjernehimmel og spis mad tilberedt over åben ild – det er en oplevelse, du aldrig vil glemme.

Foto Program afsnit 5:
Sydney Opreahuset
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 8: Sightseeing og fridage i Sydney

Program afsnit 5:

Efter nogle hyggelige og oplevelsesrige dage i og uden for Byron Bay afsluttes opholdet i Australien med 4 dage i Sydney, hvor I skal på sightseeing og se mange af byens seværdigheder, bl.a. operahuset og Sydney Harbour Bridge. Her skal du også fejre nytår. ....Tænk at kunne stå foran operahuset og hoppe ind i det nye år....

 

Der er også et par fridage til f.eks. at opleve Blue Mountains uden for byen, se en forestilling i operahuset, surfe på Bondi Beach eller noget helt andet. I kan også bare slentre gennem byen, nyde solen og indsnuse den levende og dynamiske stemning - valget er dit i den berømte, australske metropol.

 

Efter masser af oplevelser, udflugter og fridage i det kæmpe Australien, fortsætter I til en anden verden, når I stiger på flyet til Vietnams og Asiens mystik!

Foto Program afsnit 6:
Uni i Hanoi
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 9-12: Vietnam - Hanoi, Nha Trang og Ho Chi Minh City

Program afsnit 6:

Det næste kapitel på jeres rejse er en fabelagtig 5-ugers rundrejse i Vietnam og Cambodja. Der er fokus på Asiens kultur og historie, med tid til afslapning ved lækre strande og i hyggelige byer. I starter i Vietnams hovedstad, Hanoi, hvor de kulturelle kontraster vil ramme jer fra første færd, når I på en byrundtur bl.a. går gennem byens gamle gader og spiser traditionel, vietnamesisk middag. I har også en overnatning på en kinesisk båd i det fortryllende Halong Bay.


Herefter tager I sydpå til den hyggelige by, Hoi An, hvor fristende skrædderbutikker, små caféer og flodbredden igennem byen danner ramme for nogle afslappede dage. I skal også på cykeltur langs områdets grønne rismarker. Næste stop er strandbyen Nha Trang, hvor I har en kulturel dag og bl.a. skal besøge et børnehjem uden for byen. Efter et par fridage i Nha Trang, tager I til den sydlige storby, Ho Chi Minh City. Her skal I bl.a. se de historiske Cu Chi Tunnels og opleve Mekong-deltaet med overnatninger i lokale homestays.

Foto Program afsnit 7:
Sihanoukville strand
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 13: Cambodja - Siem Reap, Angkor Wat og Phnom Penh

Program afsnit 7:

De godt tre uger i Vietnam slutter tilbage i Ho Chi Minh City, hvorfra I fortsætter til rejsens sidste destination, det historiske Cambodja. Landet byder på nogle af Asiens mest fantastiske bygningsværker og lækreste strande. I skal besøge både Siem Reap og det enestående Angkor Wat, slappe af på stranden i Sihanoukville og se Killing Fields i Phnom Penh, mens I lærer om landets grusomme fortid. Der er også et par fridage til at snorkle, tage på ø-hop eller en tur i nationalpark.


Efter lidt mere end en uge i Cambodja, er det på tide et rejse hjem til Danmark. Sammen har I fået den ultimative rejseoplevelse med inspirerende undervisning, vilde udfordringer, venskaber for livet og ikke mindst et væld af enestående, kulturelle indsigter i fire unikke lande.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse: 

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

Fiji: (1 måned)

 • Ophold i Nadi
 • Besøg på børnehjem
 • Udflugt til Hot mud pools
 • Ophold på Robinson Crusoe Island med alle måltider
 • Bålaften ved stranden
 • Sandboarding ved Sigakota
 • Snorkling
 • Havkajak
 • Danseshows
 • Kava-ceremoni
 • Ophold i Pacific Harbour
 • Rundvisning i området ved Pacific Harbour
 • Heldagskanoudflugt på floder
 • Besøg til lokale landsbyer
 • 75 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser

Australien: (3,5 uger)

 • Ophold i Brisbane
 • Heldagsudflugt i Australia Zoo
 • Ophold i Noosa
 • Kajaktur med instruktør
 • Surflektioner og surfing
 • Fælles julemiddag
 • Ophold i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til Operahuset, Bondi Beach m.m.

Cambodja: (1,5 uge)

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Siem Reap
 • Besøg til Angkor Wat-templerne
 • Ophold i Sihanoukville
 • Ophold i Phnom Penh
 • Besøg på Toul Sleng Museet
 • Besøg til ”The Killing Fields”
Inkluderet - kolonne 2:

Vietnam: (3 uger)

 • Morgenmad alle dage
 • Ophold i Hanoi
 • Byrundtur
 • Besøg i den gamle bydel
 • Besøg ved smukke templer
 • Overnatning i Halong Bay på kinesisk båd
 • Ophold i Hoi An
 • Sigtseeingtour i Hoi An
 • Besøg til den japanske bro, gamle huse og smukke templer
 • Cykeltur og sejltur på landet ved rismarker
 • Besøg på små værksteder og til risbonde
 • Ophold i Nha Trang
 • Ophold i Ho Chi Minh City
 • Sightseeing i Ho Chi Minh City
 • Cyclo rundt i byen
 • Besøg til små værksteder og templer
 • Besøg ved Reunification Palace
 • Besøg til det gamle postkontor og den katolske domkirke
 • Besøg på krigsmuseum
 • Udflugt til Cu Chi Tunnels 
 • Ophold på homestay ved Mekong
 • Cykelture på landet ved Mekong-deltaet
 • Besøg ved templer, landbrug, fabrikker og rismarker
 • Besøg på lokalt madmarked
 • Bådture på Mekongfloden
 • Gåture gennem landsbyer ved Mekong-deltaet

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Sejltur på floden med City Hopper i Brisbane
 • Byrundtur med Brisbane Greeters
 • Gåtur til Byron Bay Light house
 • Byron Bay Sunset Drumming Circle
Ikke inkluderet:
 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (pris ca. 100 AUD) 
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Sandboarding 
  • Snorkling 
  • Havkajak
  • Surfing
  • Grotteudflugt
  • Overnatning i Halong Bay
  • Gamle templer i Cambodjas jungle
 1. Personligt
  • Personlig udvikling
  • Bliv afklaret om din fremtid
  • Find dine stærke sider
  • Unikt fællesskab
  • Venskaber for livet
  • Tid til eftertanke og fordybelse
  • Styrket selvtillid og gå-på-mod
  • Ny energi og en god kulør
  • Inspiration til fremtiden
 1. Natur
  • Eksotiske palmestrande
  • Tropiske fisk og koralrev
  • Turkisblå surferbølger
  • Tæt jungle 
  • Brusende vandfald
  • Rismarker
  • Kalkstensklipper og grotter
  • Kænguruer & koalaer
  • Halong Bay
 1. Kultur
  • Fijianernes melanesiske dans
  • Lokal mad og mærkværdige specialiteter
  • Hanois gamle gader
  • Ho Chi Minhs Mausoleum
  • Overnatning hos lokale familier
  • Skrædderbutikker i Hoi An
  • Lokale markeder
  • Besøg på børnehjem 
  • Operahuset i Sydney
  • Flydende markeder
  • Cu Chi Tunnels
  • Killing Fields 
  • Angkor Wat
bund-katalog
Deltager login
Følg os på You Tube
Følg os på Snapchat
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2018
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden