Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Se anmeldelser på Trustpilot
Følg Dansk Studie Center på Instagram
Følg Dansk Studie Center på Facebook
Deltager Login
DSC Verden
youtubeicon
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Rute
Video
Highlights overskrift:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Highligts introtekst (under overskrift):

Bjerge med sneklædte tinder, surferstrande, sol og regn, varme og kulde, hvaler, pingviner, delfiner, kænguruer, koalaer, vulkaner, buddhaer og gyldne templer, adrenalinaktiviteter og maorier.


Tag på et 3 måneders højskoleophold til New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands med undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling samt aktive kulturdage i New Zealand og på Bali. Her får du hele pakken med spændende og inspirerende undervisning samt muligheden for at opleve den storslåede natur, der kendetegner Australien og New Zealand, og kernen i den asiatiske kultur på Bali og Gili Islands.

Programbeskrivelse side overskrift:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

De 3 måneder starter med rundrejse på Sydøen af New Zealand med masser af adrenalin og eventyr. I skal svømme med delfiner og på hvalsafari. I New Zealands adrenalinmekka; Queenstown hvor der er undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling i tre uger. I rejser herefter i hele vejen fra syd til nord på en spændende og intensiv rundrejse på to uger. På spidsen af Nordøen, får I undervisning i New Zealands historie og kultur. 


I tager så videre til Australien, hvor I både skal opleve Brisbane, Noosa, Byron Bay og Sydney. Rejsen afsluttes på Bali og Gili Islands, hvor kultur, natur og oplevelser står i stor kontrast til det, I hidtil har oplevet på rejsen.

Inkluderet overskrift:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Kursusbevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr
Hold link:
New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands 
Forår 2019
31-01-2019
3 mdr.
ca. kr. 59990
BOOK
0
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Rutekort:

New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands

Video:
Dato:
10. november 2016
Overskrift:

Australien

Dato:
13. oktober 2016
Overskrift:

New Zealand

Dato:
07. oktober 2016
Overskrift:

Bali

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Program: New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands, 3 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: New Zealand, Australien, Bali & Gili Islands, 3 mdr.

Foto Program afsnit 1:
NZ2-E12-Kaikoura-(9)
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: New Zealand - Kaikoura, Lake Tekapo og Mount Cook

Program afsnit 1:

Afrejse fra Kastrup med indrejse til Christchurch på Sydøen af New Zealand, hvor jeres danske leder modtager jer. I fortsætter efter en overnatning nordpå til havnebyen Kaikoura, hvor der er velkomstmøde, teambuilding og velkomstmiddag. 


Kaikoura er kendt som et af verdens bedste steder for at observere marineliv og I vil komme til at svømme side om side med vilde delfiner i åbent hav, observere hvaler og kolonier af sæler på tæt hold. I skal videre med bussen sydpå til Lake Tekapo, hvor I skal udforske Mount Cook, New Zealands højeste bjerg. Til fods skal I opleve dette fascinerende område omgivet af søer og snedækkede tinder, inden introturen fører jer til studiecenteret i fantastiske Queenstown, som byder på spændende adrenalin aktiviteter som bungy jump og verdens højeste gynge. I Queenstown har I mulighed for at udfordre jer selv og teste hvor jeres grænser går!

Foto Program afsnit 2:
NZTH-F11-Karina-(59)
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2-4: Kommunikation & Personlig Udvikling i Queenstown

Program afsnit 2:

Ved ankomst til studiecenteret i Queenstown, får I en masse praktiske informationer om hiking, som er en kæmpe oplevelse af de store i den kontrastfyldte natur. Derefter er der et par fridage, hvor I kan pakke ud og se noget af området, inden undervisningen i Kommunikation & Personlig Udvikling begynder med en erfaren dansk underviser.


Undervisningen giver dig nogle teknikker og praktiske redskaber, som vil styrke dig og gøre dig bedre til at kommunikere. Den personlige udvikling retter sig mod at du finder dine stærke sider, fremtidsmål og får fokus på hvad der er vigtigt for netop dig. Vi vil inspirere dig til nytænkning og give dig mod og redskaber til at træffe beslutninger om fremtiden. Du vil mærke hvordan selvtilliden får et boost efter 3 uger med personlige og faglige udfordringer.

Foto Program afsnit 3:
nz16
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 5: Fridage i smukke og vilde Queenstown

Program afsnit 3:

Queenstown er ”stedet”, hvor man skal bo på Sydøen. Det er her, alting sker, og I har alle muligheder i fritiden indenfor fem min. gang - herunder vandreture, bungyjump, jetboating, mountainbiking, shopping, cafébesøg og natteliv. Alt er lige udenfor døren. Der er afsat nogle fridage, så I kan udforske New Zealand på egen hånd eller i mindre grupper. Er du mere til det ekstreme, kan du helt sikkert udfordre alle dine personlige grænser i Queenstown.


I rejsen er der allerede inkluderet besøg og ture til rigtig mange af New Zealands ”must see” places. Hvis du udover de allerede inkluderede vandreture på bl.a. vulkaner og gletchere har brug for mere, så kan du gå en eller flere af ”The Great Walks”. Jeres rejseleder kan fortælle om dem alle og hjælpe med at booke hytter, når I kommer ud. Hvis I vil bruge tid på en ”roadtrip”, kan I gå nogle stykker sammen og leje en bil og køre ud i naturen og se får, sæler, albatrosser og pingviner. Mulighederne er uendelige.

Foto Program afsnit 4:
IMG_2663
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 6: Fox Glacier, Punakaiki, Nelson og Wellington

Program afsnit 4:

Oplevelserne fortsætter med 2 ugers rundrejse gennem New Zealands fascinerende natur. I starter med en køretur vestpå mod kysten. Første stop er den berømte Fox Gletsjer, hvor I med en lokal guide kommer til at vandre helt tæt på gletsjeren. En gåtur rundt om Lake Matheson, hvor New Zealands højeste bjerg spejler sig i den spejlblanke sø, inden turen går videre op langs kysten til Punakaiki. Her har havet formet masser af klipper. 


I fortsætter videre til solskinsbyen Nelson, der er beliggende på nordkysten af Sydøen tæt på Abel Tasman National park. I Nelson har I 4 dage, hvor I kan vandre eller tage på overnatningsture med havkajak eller bare nyde stranden. Med færge forlader I Sydøen og sejler gennem Marlborough Sounds til hovedstaden Wellington på Nordøen. Her er der tid til opleve det pulserende storbyliv med alt fra shopping til aftener på sportscaféer.

Foto Program afsnit 5:
NZ-adv-E14-(46)
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 7: Tongariro National Park, Rotorua og Auckland

Program afsnit 5:

Kontrasterne fortsætter op mod Tongariro National Park. Her har I mulighed for at tage på New Zealands smukkeste heldags vandretur, Tongariro Crossing, over et vulkansk område. I Rotorua skal I være i 1 uge. Rotorua er New Zealands Maori centrum, og I vil her udover Maorikulturen opleve aktive gejsere, boblende mudderpøle og varme kilder. Der er udflugter til kulturelle steder, og I får undervisning af lokale i Maoriernes kultur og historie. Udover kultur og varme kilder, byder Rotorua også på rigtig gode muligheder for bl.a. rafting og mountainbiking. 

 

Turen fortsætter herefter til Waitomo Caves, der er kendt for sine underjordiske drypstenshuler, inden opholdet på New Zealand afsluttes med et par dage i Auckland, hvor der er mulighed for at indsnuse det sidste af New Zealand inden turen fortsætter mod et nye og spændende land.

Foto Program afsnit 6:
FIAU-adventure-2011-(454)
Program afsnit 6 Overskrift:

Uge 8-10: Australien - Brisbane, Noosa, Byron Bay og Sydney

Program afsnit 6:

Fra Auckland flyver I til Brisbane på Australiens østkyst. I Brisbane kan I bl.a. besøge den berømte Australia Zoo og blive introduceret til Australiens mangfoldige dyreliv. Herfra skal I videre til Noosa, hvor der er nogle fridage til at udforske byens surferliv, inden I når til den hyggelige kystby Byron Bay, som byder på uendelige muligheder. En stor lækker strand, hyggelige caféer, specialbutikker og muligheder for dykkercertifikat, skydive og meget mere.


Der er afsat en uge til, at I kan udforske byen og området eller andre dele af Australien på egen hånd eller i mindre grupper. Mulighederne er mange, og jeres rejseleder kommer gerne med forslag til spændende og anderledes oplevelser. Opholdet i Australien afsluttes i Sydney, hvor I har nogle fridage og skal på sightseeing rundt i byen, forbi Operahuset, Sydney Harbour Bridge, Darling Harbour, Bondi Beach og historiske Paddington.

Foto Program afsnit 7:
DSC01299
Program afsnit 7 Overskrift:

Uge 11-13: Bali og Gili Islands - Kulturdage, trekking og fritid

Program afsnit 7:

Rejsens sidste destinationer er Bali og Gili Islands, hvor I skal opleve en farverig og på samme tid traditionsbåret og moderne verden og kultur. På udflugter rundt i landsbyen Munduk kommer I tæt på balinesernes mere simple liv, spiser lokale retter og oplever den frodige, eksotiske natur med rismarker så langt øjet rækker, fuglekvidder og vandfald i baghaven. I Ubud skal I udforske det lokale marked, se danseshows og opleve fantastiske templer omgivet af voldgrave.


Herefter er der fælles udflugt til de betagende Gili Islands, hvor I skal nyde livet, sætte tempoet ned, få hvidt sand mellem tæerne, snorkle med havskildpadder i krystalklart vand og skåle i farverige drinks. Atmosfæren er helt speciel i dette lille ø-paradis med kridhvide strande, krystalblåt vand og et imponerende undervandsliv. I fortsætter til Seminyak, hvor der ligeledes er nogle fridage til at gå på opdagelse med for eksempel shopping og surfing i verdensklasse selv for begyndere. Efter nogle hyggelige sidste dage, er det blevet tid til at rejse hjem til Danmark igen.

Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:


Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse Billede til fold ud boksen:
Rejsebrev fra rejseleder 2015
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Rejsebrev fra rejseleder 2015

Foto Program afsnit 1:
NATH_NZ_uge5_ugerapport
Program afsnit 1 Overskrift:

Hilsner fra holdet - februar 2015

Program afsnit 1:

Kia Ora fra Queenstown


Sikken en dejlig første uge - både min som leder og ikke mindst elevernes! 31 piger og 4 drenge ankom trætte til Christchurch, men i højt humør og var allerede blevet rystet godt sammen på den lange flyvetur herned.


Vores introuge har budt på en hav af teambuildingsøvelser, konkurrencer med præmier, fælles morgenløb, lange vandreture, masser af madlavning, velkomstmiddag, solbadning ved poolen, delfinsvømning ( et absolut højdepunkt) samt en aflyst hvaltur pga. stærk blæst. Men det gjorde ikke spor, for da vi endelig kom afsted senere på ugen, så vi både kaskelothvaler, sæler, killer whales og masser af søde delfiner – helt fantastisk.


I går ankom vi til skønne  Queenstown og i aftes blev der danset igennem på QTs mange barer, så i dag, søndag står den på hjemmelavede burgere. Underviser Ditte er vel ankommet og klar til at tage fat på undervisningen allerede mandag morgen – vi glæder os!


Må sige jeg føler mig heldig at have fået sådanne skønne, harmoniske kursister, som både er omsorgsfulde over for hinanden, sjove og sprængfyldte med energi.


Mange hilsner,

Cecilie

Foto Program afsnit 2:
NATH_2015
Program afsnit 2 Overskrift :

Hej fra holdet - marts 2015

Program afsnit 2:

Så er vi endelig ankommet til OZ – og nøj, hvor er der mange på mit hold, der har glædet sig til det. Den sidste uge har været crazy, og vi har netop siddet og snakket om, hvor mange steder vi har sovet den forgangne uge. Hele 5 steder. Vi har Black water raftet i Waitomo, tømt Aucklands butikker for tøj og sko, været på sightseeing, fejret 3 x fødselsdag med kager og fest, haft grimme tømmermænd på en lang rejsedag til Brisbane, fejret påske med stor fællesmiddag og krammet en koala i dag i zoo. Det var noget af et hit, skulle jeg hilse og sige. Mange af mine piger vil gerne arbejde med dyr nu:)


Nu er vi ankommet til Surfers og alle er fuldstændig elektriske. De synes det er det fedeste sted på denne jord med strand, barer, hotte drenge og skyskrabere. De er så vilde med det, at de nu vil droppe de planlagte studier til sommer og i stedet flytter hertil og  tage endnu et sabbatår – men lad os nu se, om det kommer til at ske. Der er dømt bytur i aften.


I morgen skal vi alle på stranden og slappe. Det er tiltrængt ovenpå en 3 ugers rundrejse med fuld knald på. Byron, surf, dykning venter lige om hjørnet – det bliver godt.


Mange hilsner,

Cecilie

Foto Program afsnit 3:
Program afsnit 3 Overskrift :
Program afsnit 3:
Foto Program afsnit 4:
Program afsnit 4 Overskrift :
Program afsnit 4:
Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt for denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (Se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Velkomstmiddag
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program

New Zealand:

 • Ophold i Kaikoura
 • Svømning med vilde delfiner
 • Hvalobservationstur
 • Ophold ved Mount Cook
 • Stop ved Lake Tekapo
 • Ophold i Queenstown
 • 75 t. undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling med dansk underviser
 • Ophold ved Fox Glacier
 • Gåtur ved Fox Glacier m. lokal instruktør
 • Gåtur rundt om Lake Matheson
 • Ophold i Punakaiki
 • Besøg til pandekageklipperne ved Punakaiki
 • Ophold i Nelson
 • Færge fra Picton (Sydøen) til Wellington (Nordøen)
 • Ophold i hovedstaden Wellington
 • Ophold i Tongariro National Park
 • Heldagstrekking på Tongariro Alpine Crossing
 • Ophold i Rotorua
 • Guidet udflugt til Wai-O-Tapu Thermal Land
 • Kulturdag m. undervisning i Maori-kultur
 • Ophold i Waitomo
 • Ophold i Auckland

Australien:

 • Ophold i Brisbane
 • Udflugt til Australia Zoo
 • Ophold i Noosa
 • Ophold i Byron Bay
 • Ophold i Sydney
 • Sightseeing til bl.a. Operahuset, Paddington og Bondi Beach
Inkluderet - kolonne 2:

Bali & Gili Islands:

 • Intro-program på Bali med besøg til det kulturelle og fantastiske Ubud og Munduk. 
 • Introduktion om risdyrkning og om religionens betydning for balineserne
 • Udflugt til vulkaner
 • Se balinesisk trancedans i gamle templer 
 • Trekking ved Munduk gennem rismarkerne
 • Heldagsudflugt ved Ubud med lokal guide
 • Besøg til lokale markeder
 • 3 frokoster
 • Besøg til Pura Batuan Temple
 • Besøg til lokale kunstnere
 • Besøg til Ulun Temple ved Lake Bratan
 • Ophold på Gili Tawangan
 • Snorkeltur på Gili
 • Ophold i Seminyak

Mulige gratis aktiviteter, som arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Byrundtur i Brisbane med Brisbane Greeters
 • Sejltur på floden med City Hopper
 • Vandretur til fyrtårnet i Byron Bay
 • Sunset Drumming Circle på stranden i Byron Bay
 • Besøg på Te Papa Tongarewa National Museum i Wellington
 • Trekking til Ben Lomond Summit i Queenstown
 • Vandretur til Queenstown Hills
 • Busstop til Huka Falls ved Taupo

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum og vaccinationer
 • Fly mellem Byron Bay og Sydney (ca. 100 AUD)
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os.

 1. Eventyr
  • Havkajak
  • Svøm med delfiner i åbent hav
  • Hvalsafari
  • Vulkantrekking
  • Dykning og snorkling
  • Hiking
  • Bungyjump og Jetboating
  • Surfing

   

 1. Personligt
  • Bedre muligheder fremover
  • Fantastisk fællesskab
  • Venner for livet
  • Få mere selvtillid og find dine stærke sider
  • Bliv mere selvstændig
  • Ryk dine personlige grænser
  • Få mod på nye udfordringer
  • Få inspiration og motivation
  • Få energi, god kulør og lyst til at komme i gang
 1. Natur
  • Sneklædte bjergtinder
  • Turkisblå fjorde
  • Eksotisk regnskov
  • Drypstenshuler
  • Gletschere, gejsere og varme kilder
  • "Slumrende" vulkaner
  • Hvaler, delfiner og pingviner
  • Kænguruer og koalaer
  • Farverige koralrev og smukke strande
  • Elefanter og aber
 1. Kultur
  • Gæstfrie befolkninger
  • Lær om en anden kultur og tænkemåde
  • Lær om andre religioner
  • Udforsk templer, gyldne Buddhaer og kokosnøddeplantager
  • Syng vindersange med lokale "kiwis" efter Rugby-turneringer
  • Operahuset og Sydney Habour Bridge
Bestil vores katalog
DeltagerLogin
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2017
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød
 

Send e-mail

 

Mandag - torsdag 9-16

Fredag 9-15

dropdownUP_arrowSort

Til toppen af siden