Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid

Højskole i Udlandet

Oplevelser bliver større, når vi deler dem!

Nysgerrig på verden, dig selv og andre? 

Vil du opleve verdens fantastiske kontraster, udvikle dig personligt og mærke et ubeskriveligt og unikt sammenhold med andre danske unge?

Vi har specialudviklet en rejse for unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr. De mange planlagte udflugter og aktiviteter på rejsen giver dig både de største highlights på destinationerne, og sørger også for at du får lov at opleve landet og kulturen ”bag facaden”.

Mere end 20.000 tidligere deltagere på Højskole i Udlandet har fortalt os, præcis hvilke eventyr der er de bedste, og på deres anbefaling har vi sammensat vores højskolerejser. Der er altid en dansk rejseleder med på hele rejsen, som har styr på alt det praktiske, hjælper med aktiviteter og ikke mindst arbejder med at styrke fællesskabet.

Vi lægger stor vægt på, at undervisningen er brugbar og relevant for dig, og styrker dine kompetencer og giver afklaring for dig om din fremtid. 

I friperioder og på fridage er det dig selv og din fantasi der bestemmer, hvordan tiden skal bruges sammen med resten af holdet eller i mindre grupper. 

”Som rejseleder får jeg lov at følge unge på deres livs indre og ydre rejse. Den er enorm den udvikling, der finder sted i løbet af de måneder, de er afsted, og det er i høj grad denne udvikling, der driver mig. Jeg tror på, at rejser gør os til bedre mennesker. Vi udvider vores horisont og bliver mere bevidste, tolerante og forstående over for kulturer, miljøproblematikker og sociale sammenhænge. At kunne være med til at give de unge en bredere verdensforståelse og et dybere personligt fundament, er klart min største motivation. Og så findes der ikke noget federe end at se overraskelsen og fascinationen i deres øjne, når de oplever noget for første gang." - Sara Helmark, rejseleder Dansk Studie Center

Gå på oplevelse herunder og find ud af, hvilken højskole i udlandet der passer til dig!

Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Rute
Highlights overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Highligts introtekst (under overskrift):
5 uger med Latinamerikas eksotiske varme, farvestrålende natur, sandstrande og palmer, vulkaner, historiske byer, intense kulturoplevelser og frihed til også selv at bestemme, hvad du vil opleve!
 • 2 uger i Costa Ricas farverige natur og strandbyer
 • 2 ugers intens rundrejse på Cuba
 • 1 uge på Mexicos lækre palmestrande

Tag med til Costa Rica, Cuba og Mexico og få alt det bedste fra en helt speciel del af verden. Efter bare 5 uger kommer du hjem med et væld af enestående kultur- og naturoplevelser, mere viden om verden, nye venskaber i hele Danmark og masser af inspiration til fremtiden!

Programbeskrivelse side overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

Rejsen til Latinamerikas charmerende kultur og farvestrålende natur begynder i Costa Ricas hovedstad, San José, og fortsætter med jungletur i Corcovado Nationalpark. Herefter fortsætter rejsen med fridage på stranden, byliv og i den smuk natur.

Rundrejsen på Cuba inkluderer bl.a. historiske sights, salsa-undervisning og udflugter til tobaksmarker og grotter. Rejsen afsluttes ved Mexicos lækre strande, som sætter punktum for 5 uger fyldt med oplevelser, nye venskaber, erfaringer om verden og ny inspiration!

Inkluderet overskrift:

Costa Rica, Cuba & Mexico

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg. nr. 1224
 • Bevis for udlandsophold
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m. jf. program
 • Lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer jf. program
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr 
Hold link:
Se Kombi:

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Costa Rica, Cuba & Mexico

Video:
Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Costa Rica

Dato:
19. februar 2021
Overskrift:

Mexico

Dato:
18. februar 2021
Overskrift:

Cuba

Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Costa Rica, Cuba & Mexico Sommer

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
CUCRMX2mrd_lille
Foto Program afsnit 1:
Costa Rica_gåtur strand
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Costa Rica - San José og Corcovado

Program afsnit 1:

Ved ankomst møder I jeres danske rejseleder, som vil tage godt imod jer og vise jer tilrette. Oplevelserne begynder med en byrundtur i San José og fortsætter med 3 dage i Corcovado National Park i Sierpe, hvor I skal lave teambuilding, have en fælles velkomstmiddag og opleve den costaricanske natur på helt tæt hold.

På en bådtur ned ad floden, Rio Sierpe, der er omgivet af mangrove og regnskov, skal I udforske dyrelivet med aber, slanger, dovendyr, papegøjer og mange andre forskellige fuglearter. Undervejs vil en lokal guide fortælle om det mangfoldige dyre- og planteliv i parken. I skal også på vandreture med en lokal guide og opleve den fantastiske nationalparks rige dyreliv til fods. Med overnatning i en lodge, beliggende midt i parkens tætte jungle, venter jer de mest fantastiske naturoplevelser.
Efter nogle naturrige dage i Corcovado, har I igen et stop i San José, inden rejsen fortsætter videre til strand- og surferbyen, Playa Tamarindo.

Foto Program afsnit 2:
Costa Rica_gruppe
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Costa Rica – Tamarindo & fridage

Program afsnit 2:

Efter en smuk bustur til den lækre strandby Tamarindo, har I nogle dage til at gå på opdagelse i området omkring byen, lære den lokale kultur at kende og/eller udforske andre dele af landet. Byen emmer af beach og surf stemning, og I kommer til at mærke den ægte pura vida vibe. Der er rig mulighed for at få en lækker tan, slappe af, nyde solen og stemningen i en hængekøje.
Måske I har lyst til at prøve kræfter med bølgerne på surf- eller paddleboards? Måske poolen skal udnyttes til vand-aerobic eller pool party? Eller måske er drømmen at tage på fisketur og fange en marlin eller en tun. 
Har I lyst, kan I også hoppe under havoverfladen med snorkel eller dykkerudstyret på, og udforske livet under vandet.

Er I ekstra eventyrlystne, kan I også drage på opdagelse rundt i Costa Rica. I kan f.eks. tage på en flere dages udflugt til Monteverde-junglen og vulkanen Arenal 


 

Foto Program afsnit 3:
Cuba_salsa-(5)
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Cuba – Intens kultur i Havana og undervisning i salsa

Program afsnit 3:

På Cuba er der planlagt en intensiv rundrejse på 11 dage, hvor du får Cubas unikke kultur og historie helt ind under huden. De første 5 nætter bruges i Havana, hvor I skal opleve byen og have danseundervisning i salsa med en lokal privatunderviser. Undrvisningen gør jer klar til et af ugens højdepunkter – besøget til Casa Musica. Her kan I mærke det autentiske Cuba, når I danser side om side med de lokale til eksotiske rytmer mellem gamle cigarer og Cuba Libres.

I Havana får du også undervisning i Cubas fascinerende historie og I skal besøge nogle af de mange spændende steder i byen, hvor historien stadigvæk er tydelig og kan mærkes. Du vil få følelsen af at være sat tilbage i tiden, når du ser gamle amerikanske ”flydere” køre rundt i byen blandt trillebører og hestevogne. Havana er en fantastisk og farverig by, hvor tiden har stået stille i flere årtier.

 

Foto Program afsnit 4:
Cuba-by-(1)
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Cuba - Trinidad og Vinales

Program afsnit 4:

Fra Havana kører I til Trinidad, hvor I skal gå rundt mellem de gamle bygninger på små brostensbelagte gader og komme helt tæt på det provinsielle Cuba. I bliver indkvarteret hos lokale familier i Casa particulares, hvor I oplever hverdagen på Cuba på nært hold. 

Der er mulighed for at kombinere kultur, strand og vandreture i eksotisk regnskov på samme dag. Naturligvis indgår også et aftenbesøg til det lokale Casa Musica.

Fra Trinidad kører I til Vinales, som ligger midt i bjergene og er centrum for cigarfabrikker og utallige tobaksmarker. I skal ud og se markerne og vandre i lokalområdet, hvor I ser, hvordan bønderne bor og lever. I skal også opleve store grotter og vandre i smukke bjergområder.

Efter to intensive uger på Cuba, er I uden tvivl blevet meget klogere på dette fantastiske land og dets farverige befolkning.

Foto Program afsnit 5:
Mexico_hav_pige
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5: Mexico – Fritid, strand og palmer i Playa del Carmen

Program afsnit 5:

Jeres rejse går videre til Mexicos lækre strandby, Playa del Carmen, hvor I har en uge til at nyde livet og tænke tilbage på den sidste måneds enestående oplevelser.

I bor ved stranden, som sammen med byen, skaber de perfekte rammer for at afrunde jeres rejse sammen på bedste vis.

Der er mange muligheder for at tage på dagsudflugter til de mange omkringliggende seværdigheder, som naturparker, ferskvandsgrotter og meget mere. I kan også tage et skydive over stranden, snorkle/dykke i det klare vand eller tage til Tulum og nyde en drink i en af gyngerne på den smukke strand. 

Herefter er det blevet tid til at stige på flyet hjem mod Danmark med kufferten fyldt med oplevelser, nye venskaber og inspiration til fremtiden.

 

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:


 

Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Inkluderet på denne rejse:

 • Flybilletter til og fra alle destinationer. (Fly med gruppen er garanteret ved tilmelding senest 2 mdr. inden afrejse. Se note nederst.)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding

Costa Rica (2 uger):

 • Ophold i hovedstaden San Jose 
 • Byrundtur i San José
 • Besøg på lokalt marked i San José 
 • Bådtur ad flod/hav fra Sierpe til junglelodge (mulighed for at spotte aber, papegøjer, tukaner, krokodiller, hvaler osv)
 • 3 dage i eksotisk junglelodge ved Stillehavskysten med alle måltider inkl.
 • Guidet hike til Playa San Josecito
 • Picnic ved stranden
 • Guidet hike gennem junglen med spotting af vilde dyr
 • Guidet hike ad flod til stort vandfald i junglen
 • Bådture for at spotte hvaler og delfiner
 • Snorkling
 • Velkomstmiddag med hele holdet i Tamarindo
 • Ophold i Tamarindo

 

Inkluderet - kolonne 2:

Cuba (2 uger):

 • Ophold i Havana
 • Morgenmad alle dage i Havana
 • Sightseeing i Havana
 • Udflugt til stranden
 • Besøg på cigarfabrikken i Havana
 • Aktive kulturdage jf. program 
 • 2 dages salsaundervisning med privat en-til-en lærer
 • Besøg på Casa Musica
 • Køretur i gamle amerikanerbiler

 • Skolebesøg
 • Middag med lokal familie
 • Ophold i Trinidad
 • Byrundtur i Trinidad
 • Ophold i Vinales
 • Besøg hos lokale tobaksbønder 
 • Vandretur i lokalområdet ved Vinales 
 • Entré til kæmpe maleri
 • Indgang til grotter

Mexico (1 uge):

 • Ophold i Playa del Carmen
 • Introdage i Mexico med byrundtur og strandaktiviteter 

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge og drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybillet ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Snorkling og dykning
  • Eksotiske palmestrande
  • Jungletrekking
  • Vandre- og bådture 
  • Storartet dyreliv
  • Vand- og adrenalinaktiviteter!
 1. Personligt
  • Tid til afslapning
  • Styrkede sprogkundskaber
  • Fantastisk fællesskab
  • Find dine stærke sider
  • Bedre muligheder for fremtiden
  • Lyst til at komme i gang!
 1. Natur
  • Lækre sandstrande
  • Delfiner, aber og slanger
  • Måske hvaler og havskildpadder
  • Smukke nationalparker
  • Jungle og regnskov
  • Vulkaner og varme kilder
 1. Kultur
  • Fodbold mod de lokale
  • Dans salsa i tropenatten
  • Nyd livet i en hængekøje
  • Snak spansk med de lokale
  • Oplev en anden tilgang til livet
  • "Pura Vida!" og "mañana"
genveje_bund_katalog
genveje_bund_kursistlogin
genveje-bund-yt
genveje_bund_snap
instagram-katalog
genveje-FB
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2022
Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A, 1. sal E

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden