Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Lille billede til fane:
Information vedr. Covid-19
Billede til mobil visning:
Information vedr. Covid-19
arrowDown_big
Farvet overskrift:
Information vedr. Covid-19
Mørk boks Introtekst:
Indholdstekst:

Kære Alle,

Verden åbner stille og roligt op, i takt med at vaccinerne bliver udrullet og vi har nu flere hold, der er på eventyr i Ecuador, Galapagos, Costa Rica, Mexico, Sri Lanka & på Maldiverne. 


Rejser i 2022: tryghed, sikkerhed og kvalitet

Vi er optimistiske omkring at kunne gennemføre rejserne 2022. Der er dog stadig en del lande, der har strenge indrejsekrav og restriktioner verden rundt, herunder bl.a. Indonesien, Australien & New Zealand. Det skal være en god oplevelse at rejse ud i verden, og vi vil ikke gennemføre rejser, hvor evt. karantænekrav og restriktioner i de pågældende lande forhindrer dig og dine rejsekammerater i at opleve landet. 


Vi er klar over, at det muligvis vil kræve ændringer til de oprindelige rejseprogrammer i starten af 2022, så vi kan sikre både sikkerhed, tryghed og kvalitet. Mulige ændringer til eksisterende rejser kan fx indebære senere afrejsedato og evt. udskiftning af lande. Vi er godt rustede til at navigere i en omskiftelig verden, der kalder på omstillingsparathed og fleksibilitet. Såfremt du er tilmeldt, og der kommer væsentlige ændringer til din rejse, vil du få besked senest 4 uger inden afrejse. Du vil i så fald have fri mulighed for at takke ja eller nej til tilbuddet. Og takker du nej, får du naturligvis alle dine indbetalte penge retur.  Bliver vi mod forventning nødt til at aflyse din rejse, så får du naturligvis det fulde indbetalte beløb retur - inklusiv dit depositum.


Udenrigsministeriets Rejsevejledninger

Udenrigsministeriets rejsevejledninger er pr. 15 oktober 2021 normaliseret, for dem der er færdigvaccineret mod Covid-19. Da vores rejsendes sikkerhed og tryghed er vigtig for os, kan vi derfor kun tilbyde at gennemføre rejsen for de deltagere, der anses for at være færdigvaccinerede i henhold til de regler, der gælder på rejsens destinationer.
På nuværende tidspunkt betragtes man på vores åbne destinationer som færdigvaccineret efter 2 stik. Der er ingen af de åbne lande, der pt. har krav om 3. stik for indrejse. 


Åbningstider og informationsmøder

Telefonen er åben (48 17 10 60) fra 11-16 mandag-torsdag og fredag 11-14. Vi ringer dig gerne op udenfor telefonens åbningstid. Så send os blot en mail på info@danskstudiecenter.dk


Vi holder løbende både almindelige og online informationsmøder; tilmeld dig her.


Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnr. 1224.


bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2022
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - Torsdag 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden