Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Lille billede til fane:
Information vedr. Covid-19
Billede til mobil visning:
Information vedr. Covid-19
arrowDown_big
Farvet overskrift:
Information vedr. Covid-19
Mørk boks Introtekst:
Indholdstekst:

Kære Alle, 

Covid-19 berører desværre rigtig mange mennesker verden rundt. Vi er hos Dansk Studie Center også berørte af situationen. Særligt fordi vores dygtige samarbejdspartnere verden rundt er sat på standby, og fordi vi har så mange deltagere, hvis rejsedrømme i øjeblikket er sat på pause. Der findes ikke ord for, hvor meget vi glæder os til, at verden åbner op, og vi alle igen kan rejse ud og gå på opdagelse i de magiske afkroge af vores fantastiske verden. Vi er optimistiske i forhold til, at det bliver muligt at rejse ud i verden i 2021, da der kontinuerligt arbejdes i løsninger både ift. testning, vacciner og coronapas. 


Aflyste hold
Grundet restriktioner verden rundt er alle rejseprogrammer med afrejse inden 15. maj desværre aflyst eller rykket til senere afrejse. Alle berørte har fået direkte besked. 


Fremtidige hold

Vi håber stadig på at kunne gennemføre rejser fra forsommeren 2021. Vi er dog klar over, at det muligvis kræver ændringer til de oprindelige rejseprogrammer, så vi kan sikre både sikkerhed, tryghed og kvalitet. Det skal være en god oplevelse at rejse ud i verden, og vi vil ikke at gennemføre rejser, hvor evt. karantænekrav og restriktioner i de pågældende lande forhindrer dig og dine rejsekammerater i at opleve landet. Vi er godt rustede til at navigere i en omskiftelig verden, der kalder på omstillingsparathed og fleksibilitet. Mulige ændringer til eksisterende rejser kan fx indebære senere afrejsedato og evt. udskiftning af lande. Såfremt du er tilmeldt, og der kommer ændringer til din rejse, vil du få besked senest 4 uger inden afrejse. Du vil i så fald have fri mulighed for at takke ja eller nej til tilbuddet. Og takker du nej, får du naturligvis alle dine indbetalte penge retur.  


Tilmelding og depositum 

Hos Dansk Studie Center ønsker vi til enhver tid at skabe tryghed for dig - både før og under rejsen. Derfor vil vi gerne imødekomme vores fremtidige rejsende og tilbyder derfor, at du kan sikre dig en plads på din drømmerejse uden at skulle bekymre dig om det økonomiske. Det vigtigste for os er, at når du rejser af sted, så er det med forventningsglæde og ikke bekymring. 

  • Rejser i 2021 – tilmelding uden depositum

Da vi stadig ikke kender tidshorisonten for, hvornår rejser udenfor Europa bliver muligt, tilbyder vi i øjeblikket for alle rejser i hele 2021, at du kan tilmelde dig uden at skulle binde dig økonomisk med betaling af depositum. Du kan derfor trygt tilmelde dig nu og træffe den endelige beslutning senere. Når verden igen åbner op og vi kender tidshorisonten for rejsemuligheder i resten af 2021, så kontakter vi dig, om du ønsker at genbekræfte din plads og betale dit depositum. Vil du gerne flyttes til en senere afgang f.eks. i 2022, så hjælper vi dig også nemt med det. Indtil videre opkræver vi derfor intet depositum ved tilmelding på rejser i 2021.

  • Rejser i 2022 og 2023 - tryghedsgaranti

For hold med afrejse fra 2022 tilbyder vi tilmelding med tryghedsgaranti. Her bliver du ved tilmelding opkrævet depositum, men vi tilbyder til gengæld, at du kan få hele dit depositum retur, såfremt der 4 uger inden afrejse frarådes* rejser til en eller flere destinationer på din rejse. Bliver vi mod forventning nødt til at aflyse din rejse, så får du naturligvis det fulde indbetalte beløb retur - inklusiv dit depositum.

*Her henvises til Udenrigsministeriets rejsevejledninger, og deres farvekoder orange og rød.


Lad os sammen krydse fingre for, at verden snart åbner op igen, så vi kan komme på eventyr sammen. 


Åbningstider og informationsmøder

Grundet Covid-19 har vi kun åbent på telefonen (48 17 10 60) fra 10-13 mandag til fredag. Vi ringer dig gerne op udenfor åbningstid. Så send os blot en mail på info@danskstudiecenter.dk


Vi kører i øjeblikket løbende online informationsmøder; tilmeld dig her.


Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnr. 1224.


bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden