Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Lille billede til fane:
Information vedr. Covid-19
Billede til mobil visning:
Information vedr. Covid-19
arrowDown_big
Farvet overskrift:
Information vedr. Covid-19
Mørk boks Introtekst:
Indholdstekst:

Kære Alle, 

Covid-19 berører desværre rigtig mange mennesker verden rundt. Vi er hos Dansk Studie Center også berørte af situationen. Særligt fordi vores dygtige samarbejdspartnere verden rundt er sat på standby, og fordi vi har så mange deltagere, hvis rejsedrømme i øjeblikket er sat på pause.

Der findes ikke ord for, hvor meget vi glæder os til, at verden åbner op, og vi alle igen kan rejse ud og gå på opdagelse i de magiske afkroge af vores fantastiske verden. I øjeblikket er vi alle udfordret på uvished om situationen og nærmeste udvikling. Vi tror dog på, at verden kalder på tolerance, sammenhold, gensidig støtte, og samfundssind – og at det er vejen frem, for at vi alle kommer igennem dette på bedst mulig vis. Indtil videre må vi væbne os med tålmodighed og passe på hinanden. Vi er dog fortsat optimistiske i forhold til, at det bliver muligt at rejse ud i verden i 2021, da der kontinuerligt arbejdes i løsninger både ift. testning, vacciner og behandlingsmetoder.

Grundet restriktioner verden rundt er alle rejseprogrammer med afrejse inden 14. marts desværre aflyst. Alle berørte har fået direkte besked. 


Tilmelding og depositum 

Hos Dansk Studie Center ønsker vi til enhver tid at skabe tryghed for dig - både før og under rejsen. Derfor vil vi gerne imødekomme vores fremtidige rejsende og tilbyder derfor, at du kan sikre dig en plads på din drømmerejse uden at skulle binde dig økonomisk med betaling af depositum. Du kan derfor trygt tilmelde dig nu og træffe den endelige beslutning senere. Når verden igen åbner op og udvider vores rejsemuligheder, så kontakter vi dig, om du ønsker at genbekræfte din plads og betale dit depositum. Indtil videre opkræver vi derfor intet depositum ved tilmelding. 


Fremtidige hold

Vi håber stadig på at kunne gennemføre rejser i foråret 2021. Vi er dog klar over, at det muligvis kræver ændringer til de oprindelige rejseprogrammer, så vi kan sikre både sikkerhed, tryghed og kvalitet. Vi er godt rustede til at navigere i en omskiftelig verden, der kalder på omstillingsparathed og fleksibilitet. Mulige ændringer til eksisterende rejser kan fx indebære senere afrejsedato og evt. udskiftning af lande. Såfremt du er tilmeldt, og der kommer ændringer til din rejse, vil du få besked senest 4 uger inden afrejse. Du vil i så fald have fri mulighed for at takke ja eller nej til tilbuddet. Og takker du nej, får du naturligvis alle dine indbetalte penge retur.  


Nye rejser i 2021
V har oprettet nye alternativer til vores eksisterende rundrejser. Her fordyber man sig i ét land i 1-2 måneder i stedet for at rejse rundt til flere lande. Det er et koncept, vi tidligere har haft utrolig stor succes med, da det var sådan Dansk Studie Center startede. Flere af os på kontoret har været på netop sådan en rejse – fx 3 måneder i Vietnam eller i Costa Rica. Er du nysgerrig på at høre mere om det, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til os. Den helt store fordel ved at rejse og opleve et land på den måde er, at man kan komme meget tættere på kulturen, lære de lokale at kende og opleve langt mere af, hvad det enkelte land har at byde på. 


"Jeg vil bare gerne rejse-listen" 

Vil du bare gerne ud at rejse i foråret 2021 – og er destinationen ikke så vigtig?
Så kan du tilmelde dig vores "Jeg vil bare gerne rejse-liste" .
Læs mere og tilmeld dig listen her


Hvad er mine muligheder, hvis jeg ikke vil eller kan rejse som planlagt? 

Aflyser du din rejse nu gælder vores almindelige betingelser og du er berettiget til at få 40 % retur af dit depositum. Bliver vi mod forventning nødt til at aflyse din rejse, så får du det fulde depositum beløb retur. Vil du gerne flyttes til en senere afgang i f.eks. efteråret 2021 eller 2022, så hjælper vi dig også nemt med det. Det vigtigste for os er, at når du rejser af sted, så er det med forventnings glæde og ikke bekymring. 


Lad os sammen krydse fingre for, at verden snart åbner op igen, så vi kan komme på eventyr. 


Åbningstider og informationsmøder

Grundet Covid-19 har vi kun åbent på telefonen fra 10-13 mandag til fredag. Vi ringer dig gerne op udenfor åbningstid. Så send os blot en mail.


Vi kører i øjeblikket løbende online informationsmøder; tilmeld dig her.


Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnr. 1224.


bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden