Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroen
Lille billede til fane:
Information vedr. Covid-19 & Tryghedsgaranti
Billede til mobil visning:
Information vedr. Covid-19 & Tryghedsgaranti
arrowDown_big
Farvet overskrift:
Information vedr. Covid-19 & Tryghedsgaranti
Mørk boks Introtekst:
Indholdstekst:

Kære Alle,

Verden åbner stille og roligt op, i takt med at vaccinerne bliver udrullet og vi har kunnet gennemføre enkelte hold fra sommeren 2021. Vores dygtige samarbejdspartnere verden rundt glæder sig til, at vi snart igen, kommer på opdagelse i deres del af vores fantastiske verden. 


Fremtidige hold, tryghed, sikkerhed og kvalitet

Vi er optimistiske omkring at kunne gennemføre rejserne fremadrettet. Vi er dog klar over, at det muligvis vil kræve ændringer til de oprindelige rejseprogrammer, så vi kan sikre både sikkerhed, tryghed og kvalitet. Der er mange lande, der stadig har strenge indrejsekrav og restriktioner verden rundt. Det skal være en god oplevelse at rejse ud i verden, og vi vil ikke at gennemføre rejser, hvor evt. karantænekrav og restriktioner i de pågældende lande forhindrer dig og dine rejsekammerater i at opleve landet. Vi er godt rustede til at navigere i en omskiftelig verden, der kalder på omstillingsparathed og fleksibilitet.
Mulige ændringer til eksisterende rejser kan fx indebære senere afrejsedato og evt. udskiftning af lande. Såfremt du er tilmeldt, og der kommer væsentlige ændringer til din rejse, vil du få besked senest 4 uger inden afrejse. Du vil i så fald have fri mulighed for at takke ja eller nej til tilbuddet. Og takker du nej, får du naturligvis alle dine indbetalte penge retur.  


Rejser i 2021:

Vi påregner at gennemføre rejserne i sidste halvdel af 2021 til Maldiverne, Sri Lanka, Ecuador, Galapagos, Costa Rica & Mexico.

I disse lande kan vi gennemføre programmerne uden væsentlige ændringer. Alle andre destinationer er taget ud af programmerne i efteråret 2021.


Rejser i 2022:

Vi påregner at kunne gennemføre programmerne i 2022 uden væsentlige ændringer. 


Udenrigsministeriets Rejsevejledninger & rejse til ”orange” områder

Eksempelvis: ”Vi fraråder alle ikke-nødvendige rejser til Maldiverne pga. COVID-19. // Færdigvaccinerede og deres medrejsende børn under 18 år samt tidligere smittede med fast bopæl i Danmark er undtaget anbefalingen om, at alle ikke-nødvendige rejser frarådes til orange lande og regioner. Vær dog fortsat opmærksom på lokale indrejserestriktioner.” Kilde: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/


Da vores rejsendes sikkerhed og tryghed er vigtig for os, kan vi pt. derfor kun tilbyde at gennemføre rejserne til orange områder for de deltagere, der lever op til Udenrigsministeriets anbefaling på afrejse tidspunktet. Dvs. at som situationen er nu, kan du kun komme med på en rejse, såfremt du er færdigvaccineret. Dette kan naturligvis ændre sig i takt med, at anbefalingerne fra Udenrigsministeriet ændres. Vi holder løbende denne side og vores kommende deltagere opdaterede på udviklingen.


Vi gennemfører også kun rejser til de rejsemål, hvor vi kan garantere sikkerhed, tryghed og kvalitet jf. ovenstående afsnit.


Tilmelding og depositum med Tryghedsgaranti

Ved tilmelding bliver du opkrævet depositum. Da udenrigsministeriet pt. fraråder alle ikke nødvendige rejser til store dele af verden grundet Covid-19, tilbyder vi tilmelding med Tryghedsgaranti på udvalgte rejser i foråret 2022. Garantien betyder, at du kan få hele dit depositum retur, såfremt der i forbindelse med restbetaling af rejsen (typisk 3 mdr. inden afrejse) stadig frarådes* rejser til en eller flere destinationer på din rejse. Dette gælder også, selvom du på bestillingstidspunktet er bekendt med rejserestriktionerne. *Her henvises til Udenrigsministeriets rejsevejledninger, og deres farvekoder orange og rød.


Bliver vi mod forventning nødt til at aflyse din rejse, så får du naturligvis det fulde indbetalte beløb retur - inklusiv dit depositum.


Vi glæder os til at verden snart åbner op igen, så vi kan komme på eventyr sammen. 


Åbningstider og informationsmøder

Telefonen er åben (48 17 10 60) fra 10-16 mandag-onsdag, torsdag 11-18 og fredag 11-14. Vi ringer dig gerne op udenfor telefonens åbningstid. Så send os blot en mail på info@danskstudiecenter.dk


Vi holder løbende både almindelige og online informationsmøder; tilmeld dig her.


Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnr. 1224.


bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 77, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2021
genveje.png

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 77

2860 Søborg

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Ring til os:
Mandag - onsdag 11-16
Torsdag 11-18
Fredag 11-14

Til toppen af siden