Mobil-hamburgermenuHvid
Til forsiden
DSC-Logo-Neg

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuGroenLille billede til fane:
Billede til mobil visning:
Information vedr. Covid-19
arrowDown_big
Farvet overskrift:
Information vedr. Covid-19
Mørk boks Introtekst:
Indholdstekst:

Kære Alle, 


Covid-19 berører desværre rigtig mange mennesker verden rundt. Vi er hos Dansk Studie Center også berørte af situationen. Særligt fordi vores dygtige samarbejdspartnere verden rundt er sat på standby, og fordi vi har så mange deltagere, hvis rejsedrømme i øjeblikket er sat på pause. 

Der findes ikke ord for, hvor meget vi glæder os til, at verden åbner op, og vi alle igen kan rejse ud og gå på opdagelse i de magiske afkroge af vores fantastiske verden. I øjeblikket er vi alle udfordret på uvished om situationen og nærmeste udvikling. Vi tror dog på, at verden kalder på tolerance, sammenhold, gensidig støtte, og samfundssind – og at det er vejen frem, hvor vi alle kommer igennem dette på bedst mulig vis. Indtil videre må vi væbne os med tålmodighed og passe på hinanden.


Tilmelding og depositum 

Hos Dansk Studie Center ønsker vi til enhver tid at skabe tryghed for dig - både før og under rejsen. Derfor vil vi gerne imødekomme vores fremtidige rejsende og tilbyder derfor, at du kan sikre dig en plads på din drømmerejse uden at skulle binde dig økonomisk med betaling af depositum. Du kan derfor trygt tilmelde dig nu og træffe den endelige beslutning senere. Når verden igen åbner op og udvider vores rejsemuligheder, så kontakter vi dig, om du ønsker at genbekræfte din plads og betale dit depositum. Indtil videre opkræver vi derfor intet depositum ved tilmelding. Derefter ser vi, hvordan situationen ser ud. Her i teamet hos Dansk Studie Center er vi optimistiske. Vi glæder os til igen at sende en masse håbefulde unge ud på eventyr.


Efteråret 2020

Grundet restriktioner verden rundt, er de fleste af efterårets rejseprogrammer aflyst. Vi håber stadig på at kunne gennemføre rejser fra slut november 2020. Lige nu er der dog ikke meget andet at gøre end at bevare tålmodigheden og krydse fingre. Det er for tidligt at tage endelige beslutninger om fremtiden, da situationen kontinuerligt ændrer sig. 


Vi følger Covid-19 situationen helt tæt, og vi har løbende og personlig kontakt til vores lokale samarbejdspartnere, ligesom vi har et godt samarbejde med Udenrigsministeriet. Dette betyder, at vi er godt rustede til at navigere i en omskiftelig verden, der kalder på omstillingsparathed og fleksibilitet hos os alle. Når vi igen kan sende rejsende ud i verden, er vi bevidste om det ansvar, der følger med, og vi ønsker naturligvis ikke at gå på kompromis med kvalitet, tryghed og sikkerhed for vores rejsende. 


Hvad er mine muligheder, hvis jeg ikke vil eller kan rejse som planlagt? 

Aflyser du din rejse nu gælder vores almindelige betingelser og du er berettiget til at få 40 % retur af dit depositum. Bliver vi mod forventning nødt til at aflyse din rejse, så får du det fulde depositum beløb retur. Vil du gerne flyttes til en senere afgang i f.eks. 2021 i 2022, så hjælper vi dig også nemt med det. Det vigtigste for os er, at når du rejser af sted, så er det med forventnings glæde og ikke bekymring. 


Lad os sammen krydse fingre for, at verden snart åbner op igen, så vi kan komme på eventyr. 


Åbningstider og informationsmøder

Grundet regeringens anvisninger vedr. begrænset bemanding på arbejdspladser har vi indtil videre kun åbent på telefonen fra 10-13 mandag til fredag. Vi ringer dig gerne op udenfor åbningstid. Så send os blot en mail.


Vi holder løbende informationsmøder, der ligger både på Sjælland og i Jylland.


Alle rejser til og med 15. november er AFLYST. 

Alle deltagere er kontaktet direkte. 


Vi er medlem af Rejsegarantifonden. Medlemsnr. 1224.


Opdateret  25-09-2020

bund-katalog
Deltager login
genveje-bund-yt
Følg os på Snapchat
instagram-katalog
Følg os på Facebook
Dansk Studie Center - Hejrevang 11A, Allerød - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk
Copyright © 2020
Kontakt os
genveje.png

Dansk Studie Center

Hejrevang 11A, 1. sal

3450 Allerød

Tlf. 48 17 10 60

Send e-mail

Se midlertidigt ændrede
tlf. tider grundet

Covid-19 her
Mandag - fredag 10-13

Til toppen af siden