mobil-menu
Find din rejse her
Til forsiden
Dansk Studie Center - til forsiden

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Dsc_Logo_Mobil.png

Dansk Studie Center

Højskole i Udlandet
Mobil-hamburgermenuHvid
Multibillede:
Highlights
Program
Inkluderet
Tider og priser
Video
Highlights overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Highligts introtekst (under overskrift):

Maldivernes enestående ø-kultur og eksotiske rammer samt Sri Lankas rige kultur, fantastiske natur og utrolige dyreliv giver dig 2 måneders enestående rejse.

 • 2 uger på Maldivernes Rasdhoo Island med lokale projekter og aktiviteter i de lækre omgivelser 
 • 6 ugers rundrejse i Sri Lanka med teplantager, religiøse huler, safari og smuk udsigt til elefanter i baghaven

Du får en helt unik mulighed for at gøre en forskel for de lokale i Maldiverne, mens der i Sri Lanka er undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. 

Programbeskrivelse side overskrift:

Maldiverne & Sri Lanka

Programbeskrivelse side introtekst (under overskrift)::

I Maldiverne vil du opleve en enestående ø-kultur, blive en del af det lokale samfund og opleve tilværelsen på en lille tropeø, når du gennem små projekter gør en forskel for det lokale samfund og beboerne - alt sammen i omgivelser af palmer og turkisblåt vand.


Efterfølgende besøger du Sri Lankas spændende kultur, eksotiske natur og utrolige dyreliv. Du vil opleve teplantager, religiøse huler og safari-ture med mulighed for at spotte elefanter og leoparder. Du vil også få brugbar og inspirerende undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling. 


Inkluderet overskrift:

Inkluderet

Inkluderet - Kvalitestpakke:

DSC’s kvalitetspakke inkluderer altid:

 • Dansk rejseleder under hele opholdet
 • 24 timers vagttelefon, 365 dage om året
 • Bidrag til Rejsegarantifonden, reg.nr. 1224
 • Bevis ved deltagelse i min. 80% af undervisningen
 • Afrejsemøde i Danmark og personlig rådgivning
 • Detaljeret information om rejsen inkl. pakkeliste
 • Logi i hele perioden på dejlige bosteder, hoteller, hostels m.m.
 • Al lokal transport, inkl. til og fra lufthavne på alle destinationer
 • Alle entréer ifm. udflugter og aktiviteter jf. program
 • Dygtige lokale, engelsktalende guider
 • Personlig afsendelse af gruppen fra Kastrup Lufthavn
 • Specialudviklet DSC-rejseprogram til unge med fokus på kultur, natur, personlig inspiration og eventyr


Hold link:
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid
Se Kombi

Ved tilmelding af flere hold, fratrækkes prisen for oversøisk flybillet på rejse 2, såfremt man kan bruge billetten fra første rejse.

Tilkøbshold Pris og tid

Inkluderet

Video:
Dato:
07. november 2016
Overskrift:
Sri Lanka
Dato:
11. oktober 2016
Overskrift:
Maldiverne
Alle programbeskrivelser:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne & Sri Lanka, 2 mdr.
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne & Sri Lanka, 2 mdr.

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
MASL2_lille
Foto Program afsnit 1:
Maldiverne
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1: Maldiverne - Kulturelle oplevelser på Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

Din rejseleder tager imod dig på hovedøen Malé, hvorefter turen går med båd til den lille ø Rasdhoo, hvor du skal bo de næste uger. Gaderne består her af sand, palmerne vajer i vinden og vandet - ja, det er såmænd krystalklart og fuldstændigt azurblåt. Glæd dig til et vaskeægte paradis - dog på den helt primitive og laidback måde. Her er tiden ikke rigtig noget, de lokale går op. Med andre ord bliver du en del af et lokalsamfund, som har et helt anderledes livssyn. Her er der tid til at nyde og geare ned, hvilket måske vil inspirere dig til også at ændre din tilgang til livet. 


På øen er der arrangeret daglige udflugter, f.eks. fisketure, bådtur i solnedgangen med delfinspotting, snorkelture og frokost på øde øer. Der er også et dykkercenter på øen, hvor du kan tage dykkercertifikat og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer.

Foto Program afsnit 2:
Maldiverne2
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 2: Aktive kulturdage & lokale projekter på Rasdhoo Island

Program afsnit 2:

På Rasdhoo Island kan du se frem til undervisning i faget Aktive Kulturdage & Lokale Projekter. Dette fag giver dig en unik mulighed for at gøre en forskel for lokalmiljøet på øen og de mennesker, som du bor iblandt. Det er utraditionel og aktiv undervisning, som bl.a. består af et kursus i madlavning, traditionel musik og dans samt en udflugt til en frugtplantage. Du skal desuden spille kamp mod de lokale i f.eks. volley, fodbold eller håndbold. Du bliver en del af det lille ø-samfund for en tid og får et helt unikt indblik i kulturen i Maldiverne.  


Kulturdagene og de lokale projekter vil helt sikkert fylde din rygsæk med uforglemmelige oplevelser og spændende kulturmøder. Efter ugerne på Rasdhoo vinker du farvel til Maldiverne og fortsætter til din næste destinaton. Sri Lanka og nye eventyr venter dig og holdet.

Foto Program afsnit 3:
Srilanka4
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Sri Lanka - Rundrejse til Pinnawela, Dambulla & Sigiriya

Program afsnit 3:

Du flyver til Colombo i Sri Lanka og fortsætter direkte til Pinnawela. Glæd dig til en helt unik oplevelse, når du skal bo på et hotel nær et center for forældreløse elefanter. Smid dig i hotellets pool og nyd udsigten til de badende elefanter - og ja den er god nok; fra poolen kan du overvære elefanterne, når de bader i floden.


Du fortsætter nordpå til Dambulla og Sigiriya. Her skal du opleve de fascinerende Dambulla-huletempler og forhåbentlig spotte vilde elefanter ifm. en jeepsafari. Du skal også cykle i flotte landskaber, sejle på floder, bestige Sigiriya-klippen og besøge en lokal skole. Du vil lære en masse om lokalbefolkningen og kulturen i Sri Lanka. Dine veje fører også til Kandy-templet, som efter sigende skulle huse Buddhas tand. Undervejs passerer du flere større og mindre byer, som giver et godt indblik i det lokale liv i Sri Lanka.

Foto Program afsnit 4:
Srilanka13
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4: Kitulgala, Ella & Mirissa

Program afsnit 4:

Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland, hvor luften bliver køligere. Her skal du overnatte i små hytter midt i junglen og riverrafte på Kitulgalas White River. Du skal desuden besøge batikfabrikker og silkebutikker og prøve den lokale beklædning på egen krop. Du lærer om de lokale håndværksmæssige traditioner såsom ædelstensudvinding og træudskæringer. 


Siden fortsætter du som passager på det smukke togstræk mellem Hatton og Ella til området omkring Ella, hvor du skal vandre i højlandet, zipline, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og muligvis bestige det berømte Adam's Peak.

Dernæst drager du og holdet til Mirissa, som er hjem for skildpaddeprojekter, lækre strande og smukke solnedgange. 

Foto Program afsnit 5:
Srilankaundervisnin
Program afsnit 5 Overskrift:

Uge 5-8: Strandbyer samt Kommunikation & Personlig Udvikling

Program afsnit 5:

Det er tid til at pakke ud og nyde strandlivet. Mirissa og Hikkaduwa er skønne strandbyer med rig mulighed for at surfe, dyrke yoga og tage på dagsture. Du skal opleve begge byer og har undervisning og fridage på programmet.


Din undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling faciliteres af en dygtig underviser, som giver dig en masse redskaber. Du får større indsigt i dig selv og andre samt lærer at kommunikere og identificere dine fremtidsdrømme. Forløbet er både praktisk og teoretisk og har fokus på at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. I disse uger er der masser af tid til højskolearrangementer, som kan være arrangeret af dig og holdet. Måske I skal dyste i Masterchef, holde Sri Lankan Night eller en sjov temafest? Desuden skal I have afsluttet rejsen med maner. Hvad med en gallafest, et stort fotoshow eller en blå bog? Dernæst flyver du til Danmark med kufferten fuld af nye venskaber og store oplevelser. 

Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
arrowDown_big
Programbeskrivelse: Desktop billede til fold ud boksen:
Program: Maldiverne & Sri Lanka, 5 uger
Programbeskrivelse - Overskrift til fold ud boksen:

Program: Maldiverne & Sri Lanka, 5 uger

Programbeskrivelse: Mobil billede til fold ud boksen:
MASLsommerlille
Foto Program afsnit 1:
Maldivernedyk
Program afsnit 1 Overskrift:

Uge 1-2: Maldiverne - Rasdhoo Island

Program afsnit 1:

Efter ankomst til Maldivernes hovedø Male sejler du gennem de turkisblå bølger ud til den lille lokale ø Rasdhoo. Øen er primitiv, gaderne er belagte med sand og omgivet af det smukkeste turkisblå hav. Øen er for nylig åbnet op for turisme, og de lokale er gæstfrie, nysgerrige og glade for at vise, hvordan livet også kan leves. De næste to uger skal du bo på et dejligt hotel, hvorfra du har gåafstand til alt. 


Rasdhoo Island er et af Maldivernes mest berømte steder at dykke med hammerhajer. Der er et dykkercenter på øen, hvor du kan tage dykkercertifikat (ikke inkl.) og opleve en helt ny verden under vandoverfladen. Koralrevet omkring øen byder på gode muligheder for fisketure med de lokale og snorkling blandt farvestrålende fiskestimer. Du kan også bare nyde livet på den dejlige palmestrand i selskab med dine nye højskolevenner. Der er arrangeret daglige udflugter som fisketure, solnedgangscruise med delfinspotting, snorkelture og picnicture til øde øer. Den første tid går også med at ryste holdet sammen. Din rejseleder vil facilitere en masse teambuilding og sjove lege.

Foto Program afsnit 2:
Maldivernedrengepalme
Program afsnit 2 Overskrift :

Uge 1-2 forsat: Aktive kulturdage & lokale projekter

Program afsnit 2:
Du skal ifm. opholdet i Maldiverne have undervisning i faget Kulturforståelse & Lokale Projekter. Her har du mulighed for at gøre en forskel for det samfund, som du bor i. Glem alt om kedelig tavleundervisning - her er der tale om aktiv undervisning, hvor du skal lave mad og lokale specialiteter, overvære traditionel dans og sang, besøge en frugtplantage og duellere i diverse sportsgrene med og mod de lokale beboer. Du bliver involveret i det lokale samfund og får indblik i, hvordan livet er på en lille tropeø. Med andre ord bliver du for en stund en del af en lokal befolkning, som har et andet syn på livet og lever helt anderledes. Hvem ved; måske du bliver inspireret til at suge lidt af den afslappede mentalitet til dig og derved ændre noget af din egen tilgang til livet?


Efter nogle oplevelsesrige uger med tæt kontakt til lokalbefolkningen er det tid til at sige farvel til de smukke atoller og den gæstfrie befolkning. Du rejser videre med rygsækken fuld af oplevelser og en forståelse af, hvordan livet også kan være. 

Foto Program afsnit 3:
SriLankaelefant
Program afsnit 3 Overskrift :

Uge 3: Sri Lanka - Pinnawela, Sigiriya, Kandy & Kithulgala

Program afsnit 3:

Du flyver den korte tur fra Maldiverne til Sri Lanka og kører direkte til Pinnawela. Her skal du overnatte nær et center for forældreløse elefanter. Fra hotellets pool kan du overvære elefanterne bade i floden. Du har simpelthen elefanter i din baghave.


Efter et par dage i elefanternes selskab kører du nordpå til Dambulla og Sigiriya, hvor du bl.a. skal se de imponerende Dambulla-huletempler, på jeepsafari og se vilde elefanter, cykle gennem fascinerende landskaber, sejle på floder, besøge traditionelle landsbyer og bestige Sigiriya-klippen. Du skal også lære en masse om befolkningen og deres kultur, og din dygtige lokale guide deler ud af sin store viden undervejs. Du skal desuden besøge en lokal skole samt det berømte Kandy-tempel, hvor Buddhas tand efter sigende befinder sig. Rundrejsen fortsætter videre gennem det fantastiske højland til Kitulgala, hvor du skal riverrafte på White River. Siden besøger du batik- og træfabrikker, hvor du lærer om de lokale håndværkstraditioner.

Foto Program afsnit 4:
Srilankavandfald
Program afsnit 4 Overskrift :

Uge 4-5: Ella & Mirissa

Program afsnit 4:

Du kører derefter til området omkring Ella med det lokale tog, som kører gennem de smukke bjerglandskaber. I Ella skal du vandre i højlandet, zipline over trækroner, besøge tefabrikker og teplantager, opleve de offentlige transportmidler og bestige det berømte Adam's Peak, når årstiden er rigtig. Fra højlandet kører du videre til ét af Sri Lankas mest strandområder Mirissa. 

Her kan du prøve kræfter med at surfe, besøge skildpadde-udklækningsstationer og nyde aftenerne med bål på stranden. Dit hold og dig skal have afsluttet rejsen på god vis. Historier og fotos skal deles, mens gallafest og mindebøger også har det med at snige sig ind den sidste tid. Fyldt op af oplevelser i særklasse, masser af nye venskaber og en følelse af at have været en del af en anden tilværelse og kultur, vender du retur til Danmark. 

Foto Program afsnit 5:
Program afsnit 5 Overskrift:
Program afsnit 5:
Foto Program afsnit 6:
Program afsnit 6 Overskrift:
Program afsnit 6:
Foto Program afsnit 7:
Program afsnit 7 Overskrift:
Program afsnit 7:
Foto Program afsnit 8:
Program afsnit 8 Overskrift:
Program afsnit 8:
Foto Program afsnit 9:
Program afsnit 9 Overskrift:
Program afsnit 9:
Foto Program afsnit 10:
Program afsnit 10 Overskrift:
Program afsnit 10:
Foto Program afsnit 11:
Program afsnit 11 Overskrift:
Program afsnit 11:
Foto Program afsnit 12:
Program afsnit 12 Overskrift:
Program afsnit 12:
Foto Program afsnit 13:
Program afsnit 13 Overskrift:
Program afsnit 13:
Foto Program afsnit 14:
Program afsnit 14 Overskrift:
Program afsnit 14:
Blog Link:
Pris og tid:

Generelt på denne rejse:

 • Flybilletter tur/retur til alle destinationer (se note om fly nederst)
 • Alle flyskatter
 • Teambuilding
 • Undervisning jf. program, lokale projekter & aktive kulturdage

Maldiverne (2 uger):

 • Alle måltider
 • Aktive kulturdage og lokale projekter
 • Sejltur i speedbåde fra Male til Rasdhoo Island
 • Ophold på Rasdhoo Island
 • Rundvisning på øen og introduktion til Maldivernes historie
 • Udflugt til Sandbank Island 
 • Maldivian Night med kulturdans og musik
 • Udendørs filmaften
 • Kulturaktivitet tilpasset sæson
 • Besøg hos frugtplantage
 • Tur til Thodhoo island
 • BBQ Night 
 • Madlavning med de lokale
 • Mulighed for at låne havkajak
 • Fisketur
 • Maldivisk eftermiddagstebord
 • Snorkeltur
 • Maling af t-shirts
 • Volley, håndbold eller fodbold mod de lokale
 • Solnedgangs- og delfincruise

Mulige gratis aktiviteter, som kan arrangeres af rejselederen undervejs:

 • Krabbevæddeløb
 • Game Night
 • Kajakstafet


Inkluderet - kolonne 2:

Sri Lanka (2½ eller 6 uger):

 • Morgenmad alle dage
 • Transport i egen bus
 • Ophold i Pinnawela
 • Ophold i Sigiriya
 • Jeepsafari med elefanter i Minneriya
 • Bestigning af Sigiriya Rock
 • Besøg hos lokal familie med nationale specialiteter
 • Sejltur på floder
 • Cykeltur på landet
 • Besøg hos lokal skole
 • Besøg hos dairy farm
 • Ophold i Kandy
 • Guidet udflugt til Dambulla-grotterne
 • Besøg hos krydderiplantage
 • Danseshow
 • Besøg hos lokale fabrikker
 • Besøg hos smykke- og træværksteder
 • Udflugt til Temple of Tooth
 • Ophold i Kithulgala
 • White Water Rafting
 • Vandretur til Adam's Peak (kun i sæson december- april)
 • Togtur fra Hatton til Ella
 • Ophold i Ella
 • Vandretur til Ella Rock

 • Vandretur til Little Adam's Peak
 • Ziplining
 • Besøg hos teplantage med tuk-tuk og lokal bus
 • Ophold i Mirissa

For 2 mdrs rejsen yderligere:

 • Besøg hos skildpaddeprojekt
 • Ophold i Hikkaduwa
 • 60 timer undervisning i Kommunikation & Personlig Udvikling
 • Fællesmiddag

Ikke inkluderet:

 • Måltider og drikkevarer udover nævnte
 • Lommepenge & drikkepenge
 • Rejseforsikring og afbestillingsforsikring
 • Visum
 • Vaccinationer
 • Evt. ekstra pris for flybilletter ved sen tilmelding 

NOTE: Ved sen tilmelding (mindre end 2 mdr. før afrejse) skal fly muligvis bookes individuelt. Kontakt os. 

 1. Eventyr
  • Surfing 
  • White River Rafting
  • Snorkeltur
  • Jeepsafari
  • Teplantager
  • Elefantbørnehjem
 1. Personligt
  • Kulturforståelse
  • Inspiration
  • Selvstændighed
  • Selvindsigt
  • Venskaber
  • Afklaring
 1. Natur
  • Nationalparker
  • Bjergrige landskaber
  • Sandstrande
  • Vilde delfiner
  • Havskildpadder
  • Vilde elefanter
 1. Kultur
  • Templer
  • Buddhisme
  • Lokale skoler
  • Danseshow
  • Traditionel mad
  • Fodbold mod de lokale
Bestil vores katalog
Kursistlogin
Følg os på YouTube
Se os på TikTok
Følg os på Instagram
Følg os på Facebook
Vandtårnsvej 62A, 1. sal E, nr. 20, 2860 Søborg - +45 48 17 10 60 - info@danskstudiecenter.dk

Copyright © 2024

Lukgenveje

Dansk Studie Center

Vandtårnsvej 62A,
1. sal E

2860 Søborg

Send e-mail

Ring til os:
Tlf. 48 17 10 60
Mand. - Torsd. 11-16
Fredag 11-14

Til toppen af siden